Fortryder ikke et eneste sekund, at jeg tilvalgte Kriseramt Far, til professionel hjÊlp og rÃ¥dgivning omkring min egen sag! Det har bÃ¥ret frugt og vÊret det hele vÊrd. Den dag i dag, har jeg fÃ¥et opfy... ãã£ãšèŠã
Jeg har fra dag ét fÃ¥et den bedste hjÊlp af Johanne Stride. Allerede ved fÞrste mÞde oplevede jeg, at hun virkelig forstod mig og tog sig tid til at lytte. Det gjorde en kÊmpe forskel i en s... ãã£ãšèŠã
Jeg skylder en stor tak til Peter Roed. Han trÃ¥dte til og satte sig ind i min sag, med under 24 times varsel. KÞrte hele vejen til Aalborg (familieretshuset) og kom i god tid ogsÃ¥. Det bet... ãã£ãšèŠã
Hvis jeg kunne give denne mand 100 stjerner sÃ¥ havde jeg gjort det !!! Peter Roed er bare TOP Professionel fra start til slut. Jeg har aldrig mÞdt sÃ¥ pligtopfyldende fagmand som Péter, som reagere P... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kriseramt Far er primÊrt fÊdre, som har akut brug for hjÊlp i forbindelse med en skilsmisse eller samlivsophÊvelse. Kriseramt Far tilbyder hjÊlp fÞr, under og efter skilsmissen. Vi er specialister inden for forÊldremyndighed, bopÊl og samvÊr. Derudover tager vi med som partsreprÊsentant i Familieretshuset, kommunen og bisidder ved politiet. Vi arbejder altid med barnet i centrum. Vi har både jurister og bÞrnesagkyndige tilknyttet og kan rådgive i alle aspekter inden for det familieretlige område.
Automatikvej 1, 3. sal, 2860, SÞborg, ãã³ããŒã¯
- kontakt@kriseramtfar.dk
- kriseramtfar.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Jeg anbefaler Kriseramt Far til alle med en konfliktfyldt sag om deres barn
Kriseramt Far hjÊlper med de forskellige typer rådgivning, der er nÞdvenligt i indviklede familiesager. Hvis ikke de selv har kompetencerne i huset, har deres samarbejdspartnere. Nogle gange er der brug for folk, der kender familieretshuset som sin egen bukselomme, er vant til at gå med til partshÞring i kommunen, eller en advokat, der kan håndtere den praktiske bodeling og samvÊrssager i retten. Det har vÊret en kÊmpe hjÊlp for mig, at jeg ikke skulle vÊre alene om at udfylde skemaer til familieretshuset, ringe til myndigheder, finde en topkompetent advokat, der matcher min sag - og i det hele taget holde overblikket! Desuden er der moralsk stÞtte at hente fra Peter, der kender tingene fra klienternes side. Det har vÊret vÊrdifuldt for mig, der samtidig har mistet den person, jeg plejede at dele de svÊre ting med. Min sag er ikke fÊrdig. Men uanset udfaldet, kan jeg takke alle de gode krÊfter, som Kriseramt Far samler, for at min datter forelÞbig er kommet hjem for at bo hos mig.

Kriseramt Far ããã®åç
NÃ¥r tingene ser umulige ud, er det godt at have Peter ved din side.
Foråret 2021 var det hårdeste år, som min familie oplevede. Min brors ekskone besluttede, at blive skilt på den grimmeste tÊnkelige måde. De var lige flyttet til Danmark for nogle år siden, og hun havde planlagt alt for år tilbage.
Hun brugte alle de beskidte tricks, som en kvinde kan gÞre, for at få en mand til at miste sig selv, sin egen dÞmmekraft og hun kom helt ind i hans sind.
Hvis det ikke var for Peter, ville min bror have mistet retten til at vÊre sammen med sin datter. Vi er meget taknemmelige for Peter og Kriseramt Far-teamet for alt det hårde arbejde, der hjalp os som familie med at kÊmpe.
Efter nÊsten 5 måneders forsvar mod tonsvis af lÞgne og manipulationer, fik min bror midlertidig bopÊl af Familieretshuset.
Efter et mÞde i Familieretshuset, hvor de ikke ville hjÊlpe, nåede de til enighed udenom retten og min bror fik bopÊlen endeligt. Men det var kun takket vÊre Peters hjÊlp.
Hver eneste handling var professionel og på plads fra Peters side.
Tusinde gange tak!
Vi vil aldrig glemme din hjÊlp Peter!

Kriseramt Far ããã®åç
En tryg guide ind i familieretsjunglen
Jeg valgte, efter grundig research på nettet, at kontakte kriseramt far til at rådgive mig, da jeg savnede en uvildig part til at give mig indsigt i familieretten og det uoverskuelige og uigennemsigtige forlÞb jeg stod overfor.
Peter viste sig at have lige prÊcis den indsigt og agilitet jeg eftersÞgte og har i den fÞrste del af forlÞbet vÊret en uvurderlig rådgiver og sparringspartner, ligesom han hjulpet mig videre til en god familieadvokat, til den nÊste del af rejsen.
Jeg kan varmt anbefale, at tage en snak med Peter hvis man savner overblik eller har udfordringer ved skilsmisse, hvor der er bÞrn som kan komme i klemme.

Kriseramt Far ããã®åç
Jeg kan kun give mine aller bedsteâŠ
Jeg kan kun give mine aller bedste anbefalinger til at bruge Peter (Kriseramt far) Jeg har vÊret med på sidelinjen, da min lillebror har stået i en situation hvor en skillesmisse endte ud i beskyldninger, underretninger, politianmeldelser osv. fra hans ekskone. Da min lillebror er meget ordblind, har jeg vÊret mellemmanden mellem Peter og min bror, da skrivelser og alt det praktiske ikke er nemt for en ordblind.
Allerede fra fÞrste mÞde med Peter, kunne jeg virkelig mÊrke at det er en mand der brÊnder for hans arbejde og han er klar lige med det samme med en strategi. Peter holder hovedet koldt, når vi andre er fortvivlet og mest har lyst til at opgive. Peter er nÊrvÊrende, professionel og altid til at få fat i, så man ikke skal gå i flere dage med ubesvarede spÞrgsmål. Jeg har sÊt en Êre i at kunne hjÊlpe min lillebror i denne meget svÊre tid, som har krÊvet masser af fortvivlelse, vrede og tåre og var det ikke for Peter var min lillebror aldrig nået dertil hvor han er i dag, han har fået så mange redskaber til at holde hovedet koldt og er en ny mand nu i forhold til da vi startede.
Takke vÊre Peters kÊmpe indsats har min lillebror indtil videre fået midlertidig bopÊl på alle hans 5 bÞrn. Nu afventer vi familieretten, og heldigvis ved vi at Peter er der, hvis vi igen skulle få brug for ham.
Tak for dig Peter.

Inden jeg kontaktede Peter
Inden jeg kontaktede Peter fra Kriseramt Far havde jeg forsÞgt mig med advokater. Enten tog de ikke telefonen eller også var jeg kun i stand til at få sekretÊren i tale.
Det lykkedes mig ikke på to uger at komme igennem og tale med en eneste advokat.
Stor var min lettelse og glÊde da jeg ringede til Kriseramt Far og kom igennem til en oplagt og nÊrvÊrende mand som faktisk gav sig tid at lytte til mig.
Peter var meget kvik til at sÊtte sig ind i min situation og på fem minutter havde han en strategi.
Den fulgte vi sammen og der gik kun fem uger fÞr sagen til min kÊmpe overraskelse og glÊde faldt ud til min side.
Jeg kan kun anbefale andre forÊldre at finde en rådgiver og stÞtte som Peter, for systemet er for amatÞrer som mig svÊrt at finde rundt i.
Det fÞles som et spil skak og Peter kunne lÊgge en strategi mange trÊk frem, som faktisk fÞrte til at jeg fik det som jeg Þnskede.
Jeg havde aldrig som i ALDRIG selv kunnet finde vej.
Så kÊre Peter tusind tak for hjÊlp og stÞtte
kh Peter

FredâŠ
Inden jeg blev prÊsenteret for Peter fra kriseramt far sov jeg nÊrmest ikke. Mine nÊtter var lange og det hele kÞrte ud i et. Jeg ringede til en advokat der fortalte mig om Peter. Hun tog kontakt til Peter. Han ringede mig op 2 min efter.
Han lyttede til mig mens jeg fortalte om det jeg gik igennem.
Han stillede ? Jeg kunne mÊrke at han var interesseret i at hÞrer på mig og hjÊlpe mig bedst muligt.
Det skal dog siges at Peter sÊtter bÞrnenes tarv fÞrst.
Sådan skal det også vÊre.
Jeg kan Êrligt sige at efter min fÞrste samtale med Peter begyndte jeg at sove om natten igen.
Peter du har givet mig fred.
Da vi talte sammen tidligere i dag omkring hvad der nu var sket i min sag, blev jeg overvÊldet af fÞlelser. Jeg takker dig af hele mit hjerte.

Taknemmelig for hjÊlpen
Kriseramt Far kan ikke trylle; de kan ikke lave om på lovgivningen, og de kan ikke Êndre myndighedernes praksis, som ER biased til moderens fordel. Men de kan hjÊlpe med at manÞvrere bedst muligt igennem love og praksis. I det mindste kan de give én et overblik over situationen og forhindre én i at begå dumheder, der ville stille én dårligere. Mit forlÞb har vÊret kritisk, og jeg var ikke kommet så godt igennem det uden råd og hjÊlp fra Kriseeamt Far, og den hjÊlp er jeg dybt taknemmelig for. Og jeg vil ikke tÞve med at bede om hjÊlp fra dem igen, hvis jeg får brug for det.

En god anbefaling herfra
Peter er en både dygtig og rar mand at have i ryggen, når udfordringer ved en skilsmisse skal lÞses.
Han svarer hurtigt, fÞlger op på sagen og vender retur på aftaler.
Mit samarbejde med Kriseramt far gav mig det resultat, jeg ikke selv kunne nå frem til.
Tak for hjÊlpen!

Tak til Peter og Linda
At skulle igennem en kamp om sit barn, er en voldsom kamp både mentalt og psykisk, som jeg virkelig ikke Þnsker andre skal igennem.
Peter og Linda har gjort et fantastisk stykke arbejde for mig, og et stort tak skal der lyde herfra.
Da sagen skulle gå sin gang i familieretshuset, var Peter en kÊmpe stÞtte at have med, da man helt naturlig er nervÞs og anspÊndt i den situation.
Hvis du ender i den triste situation som jeg, så kan jeg kun varmt anbefale at bruge Kriseramt Far.
- Morten

5 stjernet hjÊlp!
Jeg fik med kort varsel, nÊrmest fra dag til dag, Peter på sagen og tror ikke jeg uden ham kunne have klaret mÞdet i FRH. Peter var top professionel og guidet mig gennem processen.
Sagen har udviklet sig som jeg Þnskede og det kan jeg kun takke Peter for.
Jeg vil anbefale Kriseramtfar til alle som måtte have brug for stÞtten i en evt skilsmisse / bopÊlssag ect.
5 stjerner - intet mindre.

Bidrags sag
Tusind tak for hjÊlpen ind til videre Jeg har vÊret så glad for den hjÊlp jeg har fået med hensyn til min bidrags sag. Det er klart noget jeg vil anbefale videre til andre.

God HjÊlp
Jeg har flere gange benyttet mig af Peters ydelser. Både når det har drejet sig om mÞder i Familieretshuset og hjÊlp til at skrive breve til myndighederne. Jeg finder i Peter en yderst kompetent samarbejdspartner og tovholder til de svÊre mÞder i Familieretshuset. Peter er god at tale med. Han har et vindende vÊsen. Er god at have på sit hold
Jeg giver ham min varmeste anbefaling

Kriseramt Far ããã®åç
Har haft en god oplevelse
Har haft en god oplevelse. Sagen nåede ikke i Familieretshuset. Har fÞlt mig bedre rustet og forberedt efter jeg kontaktede Peter Roed. Jeg fik mindre bekymring, da Peter stÞttede op. Tak for en god oplevelse.
Mvh. Carsten

Kriseramt Far ããã®åç
I den hÃ¥rdeste og svÊreste tid i mitâŠ
I den hÃ¥rdeste og svÊreste tid i mit liv, har jeg fÃ¥et verdens bedste hjÊlp man kunne tÊnke sig.. super professionelâŠ
Kan varmt anbefale kriseramtfar ððœððœððœððœ

Kriseramt Far ããã®åç
Professional hjÊlp og god stÞtte hele vejen igennem, Peter fra kriseramt Far er alle tiders hvis du ikke kan overskue situationen.
Da min bulgarske svoger blev skilt med sin ukrainske kone, opstod der en hel masser problemstillinger, som var svÊrt at håndtere på egen hånd.
Peter Roed hjalp os igennem hele processen og fik stablet alle de rigtige mÞder på benene ift. kommunen og Familieretshuset. Han fik lavet en drug test, som skulle modbevise morens påstande om, at far var narkoman og kÞrte i bil med barnet i påvirket tilstand.
Peter tog en konstruktiv dialog med politiet, da moren havde sat hele Vestegnens politikreds ind pÃ¥ at finde os, da mor havde anmeldt til politiet, at vi havde kidnappet hendes barn pÃ¥ 3 Ã¥r og var pÃ¥ vej til Bulgarien. âTak for at du klarede den Peter!'
Der er nu landet en aftale om, at faren fik bopÊlen og moren en samvÊrsordning.
Peter er en helt med et arbejde, hvor han hjÊlper folk i de vÊrste kriser og folk som kan vÊre svÊre at styre på 10 tÞnder land! Og jeg har set, hvordan han arbejder fra sidelinjen af, fordi jeg har vÊret kontaktperson imellem min svoger og Peter igennem alt det her. Mine bedste anbefalinger til Peter fra Kriseramt Far.

Kriseramt Far ããã®åç
Det blev godt til sidst!
Jeg har gjort brug af Peters ydelser henover en - for mig - lÊngere periode.
Mine bÞrn og jeg har nu fået den aftale, vi hele tiden har Þnsket os, og jeg er ikke sikker på at det ville vÊre sket uden Peter og hans råd og vejledning.
At have Peter på sidelinjen har givet mig en form for ro på fordi jeg hele tiden har kunnet snakke med ham, når jeg har vÊret i tvivl om regler, retningslinjer, praksis og fremgangsmåder.
Det kan vÊre en meget skrÊmmende oplevelse at sidde i Familieretshuset og fÞle at man kÊmper en kamp op ad bakke, men med Peter ved siden af fÞler man sig hjulpet og stÞttet hele vejen op ad bakken.
mvh
Morten

Kriseramt Far ããã®åç
Jeg har ikke set min sÞn i rigtig mangeâŠ
Jeg har ikke set min sÞn i rigtig mange måneder nu. Det er en umulig opgave at klare selv, når man har en eks, der kommer med grundlÞse beskyldninger i Þst og vest.
Jeg kan varmt anbefale Peter Roed fra Kriseramt Far - han gjort en forskel for mig ved at lÊgge en god strategi. Peter var dygtig og skarp i Familieretshuset og talte relevant pÃ¥ mine vegne, hvor han fik fremfÞrt min sag, som jeg aldrig havde kunne gÞre selv.Â
Peter har hjulpet mig, når jeg var ked af det, forvirret og i tvivl og rådgav mig den rette vej.
Men det vigtigste er, at Peter er Êrlig og har ret.
Peter gÞr en forskel for os alle, der står over for et system, som er håblÞst gammeldags.
De kh. Thomas

Kriseramt Far ããã®åç
Fantastisk afgÞrelse på en sej kamp
I fredags blev enden på en sej kamp, hvor moren startede med at tage på krisecenter og beskyldte mig for vold, både fysisk og psykisk. Foruden vold, beskyldte hun mig også for misbrug af narko, alkohol og steroider, beskyldninger om at jeg er narcisist plus meget mere.
SÞnnen var blot 8 måneder dengang
Ny et år efter hun tog på krisecenter, har jeg fået afgÞrelse om en 10-4 ordning.
Fået weekenderne fordelt til min fordelt, sommerferie 2 gange 5 dage samt alt Þvrige ferier deles lige mellem mor og jeg.
Vores sÞn er nu 1 år og 9 måneder.
I mellemliggende periode har jeg både fået kontaktbevarende samvÊr og senere udvidet kontaktbevarende samvÊr til 1 overnatning i hver uge.
Tak for hjÊlpen @kriseramt far, det kunne ikke lade sig gÞre uden hjÊlp fra Peter Roed

Kriseramt Far ããã®åç
Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefaleâŠ
Jeg kan på det varmeste anbefale Kriseramt far. Med hjÊlp fra disse vandt jeg min sÞn tilbage til en 7/7 ordning igen.
Jeg har haft mit primÊr samarbejde med Linda Secher, men også samtaler med Peter. De har virkelig hjulpet med en af de stÞrste kriser i mit liv. De er fantastiske til at trykke Familieretshuset og myndighedscenteret på maven så diverse deadlines bliver overholdt. De ved alt om disse familierets sager og er hurtig med tilbage melding.

Kriseramt Far ããã®åç
Vil helt sikkert anbefale kriseramtfar.dk
Vi har haft fornÞjelsen af Peter.
Professionel og virkelig dygtig! Trods 1 dags varsel, kunne Peter alligevel dukke op til et mÞde flere timer vÊk. Vil klart anbefale kriseramtfar.dk hvis man vil vÊre sikker pÃ¥ at fÃ¥ et godt resultat for pengeneðð