レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fortryder ikke et eneste sekund, at jeg tilvalgte Kriseramt Far, til professionel hjÊlp og rÃ¥dgivning omkring min egen sag! Det har bÃ¥ret frugt og vÊret det hele vÊrd. Den dag i dag, har jeg fÃ¥et opfy... もっず芋る

Jeg har fra dag ét fÃ¥et den bedste hjÊlp af Johanne Stride. Allerede ved fÞrste mÞde oplevede jeg, at hun virkelig forstod mig og tog sig tid til at lytte. Det gjorde en kÊmpe forskel i en s... もっず芋る

Jeg skylder en stor tak til Peter Roed. Han trÃ¥dte til og satte sig ind i min sag, med under 24 times varsel. KÞrte hele vejen til Aalborg (familieretshuset) og kom i god tid ogsÃ¥. Det bet... もっず芋る

Hvis jeg kunne give denne mand 100 stjerner sÃ¥ havde jeg gjort det !!! Peter Roed er bare TOP Professionel fra start til slut. Jeg har aldrig mÞdt sÃ¥ pligtopfyldende fagmand som Péter, som reagere P... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 離婚サヌビス
  2. カりンセラヌ
  3. 離婚専門匁護士
  4. 家族盞談員
  5. 法埋サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Kriseramt Far er primÊrt fÊdre, som har akut brug for hjÊlp i forbindelse med en skilsmisse eller samlivsophÊvelse. Kriseramt Far tilbyder hjÊlp fÞr, under og efter skilsmissen. Vi er specialister inden for forÊldremyndighed, bopÊl og samvÊr. Derudover tager vi med som partsreprÊsentant i Familieretshuset, kommunen og bisidder ved politiet. Vi arbejder altid med barnet i centrum. Vi har både jurister og bÞrnesagkyndige tilknyttet og kan rådgive i alle aspekter inden for det familieretlige område.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

128件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

En meget glad far

Jeg har benyttet mig af Krisetamt Far, da jeg stod og skulle i Familieretshuset om bopÊl og samvÊr med min sÞn.

Det har hele vejen igennem vÊret trygt, at Peter har vÊret ved min side både til mÞderne og til at navigere i et system, der ikke altid giver mening.

2021幎3月26日

KÊre Kristian,

Tak fordi du deler din oplevelse med Kriseramt Far - og at du har fÞlt dig tryg med mig som rådgiver hele vejen igennem.

Efter en hård omgang med flere mÞder, er jeg rigtig glad på din og sÞnnens vegne at det endte rigtig godt.

/ Certificeret mediator

Rådgivning og hjÊlp til det vigtigste i dit liv.

Jeg kan ikke udtrykke mig nok om, hvor vigtigt det har vÊret for mig, at tage kontakt til Peter fra Kriseramt Far. For langt de fleste, gudskelov, står man i en uvant og angstprovokerende situation for fÞrste gang, der omhandler samvÊret om éns bÞrn og om hvorvidt man skal have lov til at se dem.

Men det var ikke desto mindre, hvad jeg skulle igennem. Af hvad der virkede som en banal uoverensstemmelse mellem min tidligere partner og jeg til at starte med, udviklede sig pludseligt til det vÊrste mareridt, jeg nogensinde havde stået i. Heldigvis havde jeg inden den eskalerende situation talt med Peter om hvorvidt, at han kunne rådgive og hjÊlpe mig. Så da mareridtet blev til virkelighed, stod Peter hos mig med det samme og satte sig dybt ind i min situation.

Peter er udover at vÊre ekstrem professionel vist sig som vÊrende helt igennem menneskelig og kan udvise sympati, da han selv har stået i samme situation. I mine vÊrste fÞlelsestadier har Peters rådgivning givet mig ro og afklarethed i min ellers turbulente hverdag.

Det er så ekstremt vigtigt, at man som forÊldre ved hvad éns rettigheder er og at man får rådgivning, så tidligt som muligt, til et område man aldrig har bevÊget sig ud i fÞr, da det gÊlder det allervigtigste i éns liv, nemlig éns bÞrn.

Min rejse er ikke slut endnu, men uanset hvad udfaldet bliver, så har jeg gjort det bedste for mig selv, min situation og allervigtigst mine bÞrn ved at tage kontakt til Kriseramt Far.

2021幎3月24日

KÊre Martin,

Jeg er helt overvÊldet over din meget gribende anmeldelse. Tusinde tak fordi du deler din oplevelse med de mange flotte ord om mig som rådgiver. Jeg er glad for, at du tog kontakt så tidligt i processen og ikke blot lyttede men også agerede efter min rådgivning.

Men også tak fordi, at du deler ud af dig selv ift. flere af de udfordringer som mange andre fÊdre også står med.

Jeg vil naturligvis gÞre at for, at din rejse fremadrettet bliver helt tryg og at udfaldet bliver for dine bÞrns bedste.

/ Certificeret mediator

Yderst professionel rådgivning og håndtering af min og familiens situation

Efter ikke at have set mine bÞrn i lang tid, tog jeg kontakt til Kriseramt Far. Min rådgiver Peter Roed var med mig som partsreprÊsentant i kommunen og i Familieretshuset. Et enormt engagement og stor faglig viden var min oplevelse af Peter. Han fik efter mÞderne stoppet sagen, så den ikke endte i Familieretten. Peter lÞste vores konflikt udenom Familieretshuset og hjalp hele tiden med bÞrnene i fokus. Vi fandt en god aftale og alle ansÞgninger blev trukket tilbage fra Familieretshuset og både bÞrnene, deres mor og jeg fik den rette hjÊlp. Jeg kan kun anbefale alle at tage fat i Peter Roed fra Kriseramt Far.

2021幎3月18日

KÊre Tim,

Tusinde tak for de rosende ord i din utrolig flotte anmeldelse. Det betyder så utroligt meget for mig - men også Kriseramt Far, af du deler din oplevelse.

Nu hvor der desvÊrre er alt for lang sagsbehandlings- og ventetid i Familieretshuset, så lyttede du til rådgivningen, havde bÞrnene i fokus. Det blev muligt, at vi prÞvede at finde konstruktive og alternative lÞsninger for at mindste konflikten, hvilket lykkes rigtig godt i din og familiens situation.

Jeg er glad for, at vi kunne lukke alle sagerne og aflyse kommende mÞder i Familieretshuset/kommunen og mest af alt, at der er kommet ro på situationen.

/ Certificeret mediator

Hermed mine bedste anbefalinger til

Hermed mine bedste anbefalinger til "Kriseramt Far" som på bedste vis, som specialister i lovgivning og med stor erfaring, har vÊret en uvurderlig hjÊlp i forbindelse med bopÊlen på mine bÞrn.
Klaus Birkegaard

2020幎11月8日

KÊre Klaus,

Tusinde tak for dine bedste anbefalinger. Det betyder virkelig meget for Kriseramt Far, at du vil dele din oplevelse - og vi er glade for at have hjulpet dig med at få bopÊlen på dine bÞrn.

/ Certificeret mediator

Jeg har ikke et sekund fortrudt mit

Jeg har ikke et sekund fortrudt mit valg af Peter Roed. Han var superdygtig, og skarp til mit mÞde i familieretshuset.
I de 2 timer mÞdet varede, kunne jeg mÊrke han var der og klar til at kÊmpe min sag som far.
Han har til alle tider min stÊrkeste anbefaling.

2020幎11月4日

KÊre Okan,

Jeg er rigtig glad for, at du har fÞlt dig i trygge hÊnder i forbindelse med min rådgivning og partsreprÊsentation i Familieretshuset. Og det virkelig dejligt, at du kunne mÊrke mit engagement for at hjÊlpe dig og dit barn.

/ Certificeret mediator

God rådgivning og stor tryghed

For et halvandet år siden sÞgte jeg bopÊl på min datter, på baggrund af en underretning og bekymrende adfÊrd. Det lykkedes desvÊrre ikke i fÞrste omgang.
4 måneder efter 1. sags afslutning, valgte moren at flytte over en time fra min bopÊl, uden varsel og meldte vores datter ud af skolen uden min viden.

Jeg valgte at kontakte Peter fra Kriseramt Far, efter at han var blevet anbefalet til mig. Peter har vÊret en kÊmpe hjÊlp og stÞtte hele vejen igennem og har hjulpet mig til at få bopÊl. Han er dygtig til at rådgive, så jeg hele tiden holder fast i det der er vigtig i er et ellers forvirrende farvand, nemlig min datter.

Peter har vÊret en stor tryghed at have med i Familieretshuset og stille de spÞrgsmål man selv glemmer i en presset situation, han er dygtig til at huske mig på, at eventuelle beskyldninger ikke er relevante og huske mig på kun at gå ind i de ting der er nÞdvendige og relevante.

Jeg tror desvÊrre ikke at det er sidste gang jeg har fat i Peter i denne sag, men det er trygt at have en som ham med mig.

2020幎11月3日

KÊre Anders,

Er virkelig glad for din flotte anmeldelse. Tak fordi du tog dig tid til at skrive din oplevelse med Kriseramt Far og den rådgivning, du har fået. Det er dejligt at hÞre, at du har fÞlt dig tryg og stÞttet gennem forlÞbet og er tilfreds med min bistand i Familieretshuset også.

Jeg er stolt af, at det lykkes for mig, at hjÊlpe din datter og dig den rigtige vej.

Maks stjerner til Peter

Som fÞlge af min rolle som farmor, har jeg vÊret med pÃ¥ sidelinien ifht min sÞns samarbejde med Peter Roed og til Peters store ros, kan jeg nÊvne, at behandlingstiden er super hurtig og effektiv - kun en uge efter min sÞns fÞrste mÞde med Peter, blev der ivÊrksat: “kontaktbevarende” samvÊr ifht hans to sÞnner. Grundig research, kan Peter ogsÃ¥ tilbyde samt et stort menneskeligt engagement - og maks stÞtte til bÃ¥de min sÞn og jeg.

2020幎10月14日

KÊre Carin,

Tak fordi du som farmor og mor tog dig tid til at dele din oplevelse med Kriseramt Far.

Jeg er yderst taknemmelig for den fine anmeldelse - det betyder rigtig meget!
Mange glemmer jo også, at det ikke kun er faren - men hele familien der er i krise, og denne svÊre tid, har jeg vÊret glad for at kunne hjÊlpe og stÞtte jer begge to med.

/ Certificeret mediator

Skabte struktur på min sag i familieretshuset

Jeg prÞvede som naiv og nyligt fraskilt far, selv at kÊmpe på bopÊls-rettens kamplads - familieretshuset, for rettighederne til at have en hverdag med mine tre drenge. Det blev mig hurtigt klart at jeg ikke kunne stole på den information jeg fik fra familieretshuset, mundtligt eller skriftligt, og tingene eskalerede hurtigt til et punkt hvor jeg var ved at give op.

Jeg fik Peter fra Kriseramt Far anbefalet af en ven, og det vendte alting på hovedet for mig. Peter hjalp mig med at lÊgge en strategi, han hjalp mig med at blive konkret i mine svar til familieretshuset og han stod til rådighed når jeg havde brug for at vende det ene eller det andet.

Jeg har nyligt fået den midlertidige bopÊls-ret for mine tre bÞrn, og kÊmper videre med Peter ved min side frem imod en eventuel retssag.

Jeg kan varmt anbefale Peter Roed og Kriseramt far.

2020幎9月17日

KÊre Jakob,

Sikken en overvÊldende anmeldelse. Jeg er virkelig glad for, at vi fik lagt en strategi og fik vendt hele situationen. Men også at du kÊmpede på en ordentlig måde, der gav dig midlertidig bopÊl over dine tre bÞrn.

Så endnu engang manga tak for de mange rosende ord. Jeg skal selvfÞlgelig nok hjÊlpe dig hele vejen.

/ Certificeret mediator

Kan på ingen måde anbefales

Virksomhedens service ydelse koster 4 gange, så meget, som tilsvarende virksomheder på området. Men ydelsen er altså tvÊrt i mod ikke 4 gange bedre end resten af markedets rådgivning.

De informere ikke om deres urimelige hÞje priser, når man kontakter dem ved opstart. Men det påstår de så efterfÞlgende, at de har gjort. Når man kommentere det, så kan man pludselig få halv pris på fakturaen. Men det er jo stadig dobbelt så meget, som alle andre ville tage for arbejdet. Der ud over nÊgter virksomheden og udspecificere deres faktura, som det ellers fremgår af lovgivningen de skal. Hvis man gÞr indsigelse mod fakturaen, så videresender de den til retslig inkasso og lyver om hvad de har sagt og gjort. Så det ser ud som om de har gjort alt hvad de skal i fÞlge lovgivningen.

Jeg fraråder på det krÊftrigeste, at benytte denne virksomhed.

VÊlg i stedet hellere en dygtig advokat, hvis du gerne vil betale den timepris, som virksomheden her opkrÊver. Indehaver & personalet er autodidakt inden for det området de arbejder i.

2020幎9月13日

Kriseramt Far からの回答

Kriseramt Far oplever i de fleste af vores sagsforlÞb et godt samarbejde med vores klienter.
Der forekommer imidlertid tilfÊlde, hvor samarbejdet ophÞrer, da grundlaget for et godt samarbejde ikke er til stede.

Hos Kriseramt Far yder vi rådgivning til primÊrt fÊdre, der befinder sig i en vanskelig situation, og som vil det bedste for deres bÞrn. Det er vigtigt, at vi i Kriseramt Far kan stå inde for vores arbejde og rådgivning, og derfor kan vi vÊre nÞdt til at afvise klienter, alternativt; stoppe samarbejdet, hvis klienten ikke tÊnker på, hvad der helt objektivt set er bedst for barnet, eller at vi af lignende årsager vurderer, at vi ikke kan hjÊlpe dem i deres sag.

Vores priser samt faglige baggrund og erfaring fremgår af vores hjemmeside. Således er prisen og ydelsen altid tilgÊngelig for kunden. Desforuden skal det fremhÊves, at prisen hÊnger sammen med kvaliteten.

Vi er specialister på området og arbejder hovedsageligt med skilsmissesager. Vi har også de tunge og komplicerede sager, som der krÊver ekspertviden for at kunne navigere i systemet.
Hos Kriseramt Far har vi således hjulpet adskillige fÊdre med at skabe den bedst mulige situation for deres bÞrn og dem selv.

Når man modtager en faktura fra Kriseramt Far, fremgår det af denne, hvad tiden er brugt på. Såfremt en klient ikke betaler sin faktura eller er utilfreds med et forlÞb, vil vi som udgangspunkt forsÞge at finde en lÞsning med vores klient ad dialogens vej.

Vi er naturligvis rigtig kede af klientforlÞb, der ikke afslutter på en god måde, idet vi bestrÊber os på at yde rådgivning af hÞj faglighed og etik, ligesom vi altid har barnet i centrum.

___________________________
Rådgiver, konfliktmÊgler og partsreprÊsentant
Kriseramt Far

Mor til 2, konflikter med deres far. Peter hjalp os

Peter blev kontaktet af bÞrnenes far, da pga skilsmisse vi ikke kunne kommer med en lÞsning. Peter har vÊret der FOR BØRNENE, med dem i fokus. og stÃ¥r NEUTRAL ift hvad der skal sker.. han vil gÞre sit bedste for at undgÃ¥ tovtrÊkkeri, undgÃ¥ at familieretshuset bliver blandet i.
Mig som mor, har talt med Peter mange gange, han lytter, kommer med forslåg og alle parter bliver hÞrt.
Så er du en mor, der har udfordringer angående samvÊr eller lignende, brug for rådgivning og mÊgling med faren til dine bÞrn. Jeg kan klart anbefale ham.

2020幎6月30日

KÊre Jennifer

Tusinde tak for din tilbagemelding og de flotte ord. Dette er jo et rigtig godt eksempel på når mÊglingen lykkes rigtig godt og begge parter er tilfredse. Det er altid det bedste for bÞrnene, når der bliver fundet en god og helhedsorienteret lÞsning udenom Familieretshuset og familieretten.

/ Certificeret mediator

MÞde med Peter (Kriseramt Far)

Efter mit mÞde med Peter fra Kriseramt Far, FÞlte jeg virkelig at jeg havde fået al den nÞdvendige viden og jeg var blevet ordentligt klÊdt på til at skulle håndtere min nuvÊrende konflikt med min eks kone .
Det har vÊret alle vÊret alle pengene vÊrd , og ville altid gå tilbage til Peter hvis det var jeg havde brug for juridisk hjÊlp angående samvÊr med min sÞn .
Han er nem at komme i kontakt med og det var hurtigt at få sat en samtale op og så fik jeg helt vildt meget ud af et mÞde på kun 1 time.
Det var på ingen måde den oplevelse jeg havde med Foreningen Far, der slet ikke var til at komme igennem til og de råd jeg fik kunne jeg heller ikke bruge til noget specielt.

Kan varmt anbefale Kriseramt Far, store roser herfra.
Tak for hjÊlpen Peter , det har virkelig hjulpet mere en du tror.

2020幎5月13日

KÊre Daniel

Hvor er det bare fantastisk, at du har haft en så positiv oplevelse med Kriseramt Far og fået den nÞdvendige hjÊlp og rådgivning ift. din situation.
Er taknemmelig for de 5 store rosende stjerner og din anbefaling.

Jeg kan varmt anbefale Kriseramt Far

Jeg kan varmt anbefale Kriseramt Far og Peter!!!

Jeg har fået afslag på afslag og mine bÞrn og jeg bliver i det hele taget elendigt behandlet i det håblÞse familieretshus. Min gamle advokat lagde sig syg på et kritisk tidspunkt og jeg må indrÞmme at jeg bare havde lyst til at give op på det hele! Så fik jeg endnu et afslag sent fredag, stik imod alle fagpersoners (kommune og skoles) vurderinger og det var ligesom bare dråben.
Jeg fik ringet til Peter på kriseramtfar og han fik hurtigt sat sig ind i situationen og fik mig beroliget. Jeg får nu al den hjÊlp jeg har brug for og det er dybt professionelt og skarpt.

Peter Coster

2020幎5月11日

KÊre Peter

Hvor er det bare dejligt at lÊse, at du er super tilfreds for den assistance, som Kriseramt Far tilbyder. Tak for din anmeldelse, som jeg sÊtter meget pris på.

/ Certificeret mediator

Meget professionelt og hurtig reaktion

Meget professionelt og hurtig reaktion og kÊmper virkelig for sagen, så samvÊr med min sÞn kan genoprettes - det er sådan, at det er mig, der ikke kan nå at fÞlge med inden jeg skal have sendt noget igen til kriseramt far så de kan hjÊlpe mig
Er meget tilfreds og taknemmelig for en uvurderlig hjÊlp som efter to uheldige fejlede forsÞg hos to andre advokater blev reddet hos kriseramt far.
Kh. MS

2020幎5月10日

KÊre Morten

1000 tak for din rigtig fine anmeldelse og de skinnende 5 stjerner.
Det betyder meget for mig, at kunne hjÊlpe dig med at se din sÞn.

Peter har udvist professionalisme

Peter har udvist professionalisme, kompetance og stort arrangement i min sag. Igennem hele forlÞbet har jeg kunne få fat i Peter uanset ugedag og tidspunkt, og denne tilgÊngelighed har vÊret af enorm betydning.
Den lÞbende information og underretning om forlÞbet, har givet ro i hverdagen og en forvisning om at sagen ikke landede mellem to stole.
At kontakte Peter fra Kriseramt far, har vÊret en af de bedste beslutninger jeg har taget, og jeg kan kun varmt anbefale andre, at gÞre det samme.

2020幎5月7日

KÊre Steven

Stort tak for den fornemme anmeldelse af Kriseramt Far. Jeg er glad for, at have kunnet hjÊlpe dig og dit barn i en ret kompleks sag. Så jeg er rigtig taknemmelig for dine flotte 5 stjerne og oplevelse af mig som rådgiver. Det er godt at hÞre, at det har givet dig ro i hverdagen og du har vÊret tilfreds med min hjÊlp og assistance.

/ Certificeret mediator

En god og behagelig stÞtte

En god og behagelig stÞtte, som var netop det jeg havde brug for da jeg var i krise. Peter er altid til at komme i kontakt med, både telefonisk og på email. Peter har god kontakt til advokater, som kan hjÊlpe skulle situationen komme så langt. så fÞlelsen af at vÊre i trygge hÊnder er det Peter tilbyder. Nogen kommenterer at Peter er dyr. Det er muligt, dog skal man huske på, at Peter ikke tager penge for de mange korrespondancer der eventuelt kan vÊre i forlÞbet...

Jeg kan varmt anbefale Peter!

Mvh
Troels spangsberg .

2020幎3月29日

KÊre Troels

Mange tak for din oplevelse og anmeldelse. Jeg er rigtig glad for, at du har fÞlt dig i trygge hÊnder hos mig som rådgiver. Og på alle måder dejligt med den varme anbefaling du giver.

Super tilfreds

Stor tak og ros til Peter
Han er rigtig dygtig og forstående, står altid klar til og hjÊlpe.
Peter har vÊret til stor hjÊlp for mig og mine bÞrn.
Kan varmt anbefale kriseramt far.

MJ

2020幎3月6日

KÊre Martin

Jeg er super glad for dine flotte ord og din anbefaling af Kriseramt Far. Jeg står naturligvis klar til at hjÊlpe dig, hvis du og dine bÞrn en anden gang skulle få brug for hjÊlp.

/ Certificeret mediator

Super hjÊlp og rÃ¥dgivning fra Peter i

Super hjÊlp og rådgivning fra Peter i forbindelse sag om bopÊl - og samvÊr.

Virkelig god, at have på sidelinjen til vejledning i et system, der kan vÊre svÊrt at overskue.

De varmeste anbefalinger herfra.

2020幎2月28日

KÊre Martin

Mange tak for anmeldelsen og anbefalingen. Jeg har vÊret glad for at kunne hjÊlpe dig og dine bÞrn.

SamvÊr

Da jeg kontaktede KF, var hele situationen vedrÞrende min datter blevet for uoverskueligt og ikke noget jeg ville kunne klare uden professionel hjÊlp.
Det hele startede med, at min davÊrende partner flyttede fra mig i 2018 og tog min datter med sig, kun én uge efter fÞdslen.
Siden da - snart 1,5 år - har jeg kÊmpet imod en tyran af en mor, som udelukkende så min datter som en ejendom og prÞvede at ramme mig via hende, på trods af at jeg udelukkende kun Þnskede mest muligt samvÊr og muligheden for at vÊre en far for min lille pige.
Jeg har ofte hÞrt når det vedrÞrer systemet, er faderen altid bagud på point, hvilket jeg kraftigt har kunnet mÊrke.
Herfor kontaktede jeg KF, da jeg havde brug for nogle som vidste hvad der skulle gÞres, siges og hvad jeg havde ret til/hvilke muligheder der var for mig som far på pågÊldende tidspunkt.
KF hjalp mig og overtog sagen for mig, som min parts-reprÊsentant.
Det var en kÊmpe hjÊlp, at han kunne styre slagets gang mest muligt og stÞtte mig til mÞdet vedrÞrende udvidelse af samvÊr, da Peter og jeg sad overfor mÞdelederen, moderen og moderens advokat.
Vi fik et godt resultat ud af det, og jeg kan kun se KF som en fremtidig "samarbejdspartner".
Havde jeg kunnet givet flere end 5 stjerner, havde jeg gjort det!

2020幎2月26日

KÊre Rasmus

Tak for din grundige oplevelse af forlÞbet og de meget flotte ord. Jeg vil naturligvis gerne hjÊlpe dig en anden gang og er glad for, at du ser Kriseramt Far som en fremtidig samarbejdspartner - hvis du i fremtiden får brug for yderligere hjÊlp.
Og selvfÞlgelig er jeg også stolt over, at du vil give mig 5+ stjerner.

/ Certificeret mediator

Helt igennem fantastisk oplevelse med

Helt igennem fantastisk oplevelse med Peter
Han er manden der kan sit kram , han er alle pengene vÊrd og der kommer gode ting ud af et samarbejde med han ^ vi vandt sagen ^
Eller mor trÊk anmodningen om fuldforÊldre myndighed tilbage efter en lille times snak frem og tilbage
Igen tusind tak til Peter , uden dig havde sagen set anderledes ud og jeg ville sikkert ikke havde har myndighed i dag
10 stjerner herfra

2020幎2月17日

KÊre Christian

Er helt overvÊldet og taknemmelig over den rigtig flotte 10-stjernet anmeldelse :-)
Jeg er glad for, at du fulgte min strategi i Familieretshuset. Det var dejligt, at jeg kunne hjÊlpe dig med at undgå en retssag og beholde dit samvÊr, som det er nu.

Kanon hjÊlp

Kanon hjÊlp, professionelle

2019幎11月21日

KÊre Anders Olsen

Tusinde tak for de flotte ord!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。