レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Enkelt Ã¥ navigere pÃ¥ nettsiden deres til Þnskede produkter. NÞdrasjonsmaten bÃ¥de ser god ut og smaker godt i tillegg til Ã¥ gi den nÞdvendige energi. Koster ikke sÃ¥ alt for mye Ã¥ kjÞpe det nÞdvend... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

VÀldigt bra informatin om vad som bÃ¥de behövs och krÀvs i kritiska situationen, allt Àr inte bara handling om krig utan Àven hur man ska hantera och klara av bÃ¥te naturkatastrofer till lÀngre strömavb... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Gode produkter, rask levering, hva mer kan man Þnske. og ja gode priser har dere ogsÃ¥. jeg har kjÞpt radio, lommelykt og soveposeaktig for Ã¥ ha i bilen. Husker ikke dato, men satt en dato litt tilbak... もっず芋る

4.0

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Dropshipping från Kina

Prylarna kommer från Kina och kan köpas för en spottstyver på Ali Express. DÀrav enormt långa frakttider. Drivs av ökÀnd man med flera företag som fungerar likadant.

2026幎3月30日

Hej Carita!

Tack för din kommentar.

Vi vill förtydliga att vi inte arbetar med dropshipping. Samtliga bestÀllningar skickas frÃ¥n vÃ¥rt lager i Sverige med en normal leveranstid pÃ¥ 1–3 arbetsdagar.

Vi har tyvÀrr inte kunnat identifiera någon bestÀllning kopplad till din profil. Om du har handlat hos oss Àr du varmt vÀlkommen att kontakta vår kundservice med ditt ordernummer, så hjÀlper vi dig gÀrna vidare.

Vi vÀrdesÀtter att informationen som delas Àr korrekt och baserad på faktiska erfarenheter.

Företaget Àr bara lurendrejeri

Företaget Àr bara lurendrejeri. Dom skickar ut dina varor men skickar inga aviseringar varken pÃ¥ mejl, sms eller i app, man fÃ¥r inget, sen tar dom tillbaka paketet och debiterar 350kr ca utan att du fÃ¥r nÃ¥gra varor. VARNING VARNING (varför ha sÃ¥ hög retur om det inte Àr för att luras inte skicka ut avi fÃ¥ retur och tjÀna pengar?) BESTÄLL INTE

2026幎3月20日

Hej Nathalie,

Tack för din feedback – vi tar sÃ¥dant hÀr pÃ¥ stort allvar.

Vi vill dock förtydliga vad som har skett i detta fall. Din bestÀllning skickades från oss och ett mejl med spårningsnummer skickades till dig den 3 mars 2026. Utöver detta har PostNord vid totalt fyra tillfÀllen aviserat paketet (två gånger via app och två gånger via e-post) med information om att det fanns att hÀmta ut.

NÀr ett paket inte hÀmtas ut returneras det automatiskt till oss. I samband med detta debiteras vi en avgift från transportören, vilket Àr bakgrunden till den avgift som tas ut. Detta Àr alltså inte något vi tjÀnar pengar på, utan en faktisk kostnad.

Information om detta framgår i våra köpvillkor innan köp genomförs.

Vi förstår att det Àr frustrerande nÀr en leverans inte hÀmtas ut i tid, men i detta fall har aviseringar skickats enligt rutin.

Du Àr sjÀlvklart vÀlkommen att lÀgga en ny bestÀllning om du fortfarande önskar varorna.

345 kr i avgift för icke hÀmtat paket

Jag fick ett sms om paketet som jag nissade, ingen påminnelse, sÀrskilt som jag bara hade 5 dagar på mig att hÀmta ut. DÀrefter fick jag ett mail om att paketet returnerats och att jag fått betala 345 kr (!) för detta. Tack för ingenting, jag kommer aldrig handla hÀr igen.

2026幎3月12日

Hej TT,

Tack för att du delar din upplevelse.

Vi förstår att det kÀnns frustrerande nÀr man missar att hÀmta ut ett paket i tid. Samtidigt ser vi i detta fall att en avisering via SMS har skickats och nått fram, vilket du också nÀmner.

Utöver detta skickar PostNord normalt Àven påminnelse under liggtiden. Att paket ligger kvar i 7 dagar hos ombud Àr en standard som sÀtts av transportören och tyvÀrr inget vi kan påverka.

NÀr ett paket inte hÀmtas ut returneras det automatiskt till oss, och vi debiteras då en avgift från transportören. Avgiften på 345 kr motsvarar denna kostnad och Àr alltså inget vi tjÀnar pengar på.

Vi har full förståelse för att situationen kÀnns tråkig, och hoppas att vi får möjlighet att ge dig en bÀttre upplevelse framöver.

Absolutely worst customer experience

Absolutely worst customer experience ever. Been waiting on my product for months and they send me to coworkers, email, phone etc. and nothing happened. Would NOT recommend

2026幎3月13日

Hej Malou,

Tack för din feedback – och vi beklagar verkligen att du upplever det sÃ¥ hÀr.

Det du beskriver låter inte som den upplevelse vi vill ge våra kunder, och vi vill gÀrna reda ut vad som har hÀnt i ditt Àrende. Att du blivit hÀnvisad mellan olika kontaktvÀgar utan att få hjÀlp Àr sjÀlvklart inte acceptabelt.

Vi hittar tyvÀrr inte ditt Àrende baserat på denna recension, så vi vore tacksamma om du kan kontakta oss direkt igen med ditt ordernummer så att vi kan prioritera detta och lösa situationen så snabbt som möjligt.

Vårt mål Àr alltid att leverera både produkter och service i hög kvalitet, och vi tar detta på största allvar.

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans! TyvÀrr fattades en del av min bestÀllning, men fick svar på mejl inom 2 timmar efter jag kontaktat dem! Cirka 1 dygn senare Àr de saknade delarna påvÀg. Stort tack till Lovisa på Krisskydd för fint bemötande och fantastisk service!

2026幎3月5日

Oseriöst

Leveransen aviserades inte. Krisskydd krÀver 345 kr i straffavgift (ej uthÀmtat paket) för att skicka ut produkten igen, trots att kunden aldrig haft möjlighet att hÀmta ut paketet. Företaget påstår sedan att det kostar 99 kr att hÀva köpet, men det grundar sig i att frakt tillbaka kostar 99 kr i ett lÀge då kunden fått sin leverans och vill skicka tillbaka den, vilket alltså inte var fallet. KundtjÀnst klarar inte av att fatta beslut om att helt enkelt hÀva köpet och betala tillbaka hela summan som kunden (som aldrig fått produkten) betalat. Bara lös det! Så kanske vi hade undvikit att hÀva köpet. Oseriöst och oskÀligt.

2026幎2月27日

Hej MÃ¥rten,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att leveransen inte fungerade som förvÀntat.

En avisering med spårningsnummer skickades till den angivna e-postadressen, vilket möjliggjorde både spårning och uthÀmtning av försÀndelsen Àven om ytterligare avisering från ombudet uteblev.

NÀr ett paket inte hÀmtas ut returneras det till oss och medför en avgift från transportören. I detta Àrende valde vi trots detta att göra ett undantag och avstod från att debitera avgiften, i syfte att hjÀlpa till.

Vår ambition har varit att hitta en rimlig lösning och vi tar med oss din feedback för att bli tydligare i vår kommunikation framöver.

Haveri i transporten

Krisskydd Àr fullt medvetna om att kunderna inte får avier som de ska från Postnord, men de skickar notan till sina kunder. Omöjliga att resonera med. Har en "computer says no" mentalitet. Jag bestÀllde 4 produkter som kom och skickades tillbaka efter en vecka. Jag fick ingen avisering över huvud taget. Detta var tydligen mitt fel och jag skulle betala 345 kr enligt köpvillkor. Jag försökte hÀva köpet. Det skulle också kosta 345 kr. Lösningen: Jag får bestÀlla om allt för 99kr, sedan retunera för 99kr. 198kr Àr mindre Àn 345 kr, men för miljön blir priset skyhögt. Nej, Krisskydd blir det inga mer affÀrer med.

2026幎2月27日

Hej Frida,

5぀星のうち1の評䟡

Var beredda pÃ¥ att fÃ¥ vÀnta vÀldigt

Var beredda på att få vÀnta vÀldigt lÀnge på att få paketet, jag har vÀntat nÀstan en månad snart och paketet har fortfarande inte skickats. Hörde av mig och fick svar att deras produkter var vÀldigt populÀra just nu så det kan ta lite lÀngre tid. Detta borde man fått information om innan man bestÀllde paketet kanske.

2026幎2月12日

Hej Matilda,

Tack för din feedback. Produkten du bestÀllde var en bestÀllningsvara med lÀngre leveranstid, vilket framgick både på produktsidan vid köptillfÀllet och i orderbekrÀftelsen.

Vi kan samtidigt bekrÀfta att leveransen nu har kommit fram. Vi tar med oss din synpunkt kring tydlighet och arbetar löpande med att bli Ànnu klarare i vår information.

Extrem lång leveranstid

Jag bestÀllde min vara den 9/1 och den 27/1 fick jag meddelande om att min bestÀllning har skickats. Fakturan skickades ut och paketet Àr registrerad i Postnord appen. Idag den 10/2 har Postnord fortfarande inte mottagit paketet från Krisskydd och efter mailkontakt med dem sÀger de bara att leveranstiden Àr lÀngre just nu. Om de inte var redo att skicka min vara skulle de heller inte ha skickat ivÀg fakturan och informerat mig om att varan Àr på vÀg. JÀttedålig service.

2026幎2月10日

Hej Joanna,

Tack för din feedback. Produkten du bestÀllde var en bestÀllningsvara med lÀngre leveranstid, vilket framgick vid köptillfÀllet. NÀr en försÀndelse registreras hos transportören innebÀr det att fraktuppgifter har skapats, medan den fysiska överlÀmningen till PostNord sker först nÀr varan lÀmnar vårt lager.

Vi förstår att vÀntetiden upplevts som lång och tar med oss din synpunkt kring tydlighet i kommunikationen.

Dålig kvalité och kundservice

Dålig kvalité på produkter och ingen god kundservice. Det finns inget intresse från personalens sida att leverera service eller lÀgga ner tid på en enskild kund.

2026幎2月6日

Hej Henrik,

Tack för att du delar din upplevelse. Det Àr sjÀlvklart inte den bild vi vill ge, och vi beklagar om du upplevt både produkt eller service som bristfÀllig.

Vi tar feedback av detta slag på stort allvar och ser gÀrna att du kontaktar vår kundservice så att vi kan förstå vad som hÀnt och se hur vi kan hjÀlpa till i just ditt Àrende.

MÃ¥ste betala returavgift för

Måste betala returavgift för bestÀllning har INTE fått samt INTE heller avisering. Vill helst INTE ha med PostNord att göra. Så långt jag kan undvika detta USLA företag

2026幎2月5日

Hej Elsa Maria,

Vi beklagar att upplevelsen inte motsvarade förvÀntningarna. I detta Àrende skickades leveransavisering både via e-post från oss och från PostNord, vilket möjliggjorde spårning och uthÀmtning av försÀndelsen.

NÀr ett paket inte hÀmtas ut returneras det till oss av transportören och medför en returavgift. Vi hjÀlper gÀrna till att se över ditt Àrende i detalj – vÀnligen kontakta vÃ¥r kundservice sÃ¥ tittar vi pÃ¥ det tillsammans.

Ej prisvÀrda varor

Jag köpte fyra varor men endast tre levererades. Det vÀrsta var att jag betalar som det vore förstklassiga varor men upptÀcker att det Àr rent smÀck som levereras. Jag bryr mig inte ens om att reklamera den produkten som saknades eftersom den med sÀkerhet håller samma kvalitetsnivå som de tre andra varor som jag fick. Söker du prisvÀrda varor ska du leta någon annanstans. Inte ens om de ger 75% rabatt Àr det prisvÀrt.

2026幎2月3日

Hej HÃ¥kan,

Tack för att du delar din upplevelse. Det Àr sjÀlvklart inte den kvalitetsnivå eller leveranssÀkerhet vi efterstrÀvar, och vi beklagar både att en vara saknades i leveransen och att produkterna inte motsvarade dina förvÀntningar.

Vi tar feedback kring både kvalitet och leverans på stort allvar och ser gÀrna att du kontaktar vår kundservice så att vi kan se över ditt Àrende och rÀtta till det som blivit fel.

Oseriöst och dåligt kundbemötande

Motsvarande produkter Àr billigare att köpa hos andra. NÀr man ber dem att annullera en order som Ànnu inte skickats, vÀgrar de göra detta och hÀnvisar till sina köpvillkor om att man inte fÃ¥r makulera en ”bekrÀftad order”. Jag har aldrig varit med om ett sÃ¥ dÃ¥ligt kundbemötande, med ett oseriöst intryck.

Om man vÀljer att inte hÀmta ut paketet, så att det skickas tillbaka till dem, kostar det nÀrmare 300 kr. De Àr inte heller intresserade av att bemöta kunders besvikelser på hanteringen.

Jag Àr glad att jag insett hur de bedriver sin verksamhet och istÀllet kan vÀnda mig till deras konkurrenter. :)

2026幎2月2日

Hej Elisabeth,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att vår hantering inte motsvarade dina förvÀntningar. Vid bestÀllning framgår våra köpvillkor, inklusive hur bekrÀftade ordrar och avbokningar hanteras. NÀr ett paket inte hÀmtas ut returneras det till oss och medför en avgift från transportören.

Vi tar feedback kring både bemötande och tydlighet på stort allvar och ser över hur vi kan bli bÀttre i vår kommunikation framöver.

5぀星のうち2の評䟡

Spam mejl skrÀmmer

Skriver skrÀmmande annonser, försökte avsluta tjÀnsten mejl men dÀr stod Error återkom vilket Àr ett sÀtt att göra det svårt för kund att avsluta och sÀga upp abonnemanget spam mejl

2026幎2月1日

Hej Helen,

Tack för din feedback. Det ska sjÀlvklart vara enkelt att avsluta utskick, och varje mejl från oss innehåller en avregistreringslÀnk. Om något inte fungerat som det ska beklagar vi det och hjÀlper gÀrna till manuellt.

Kontakta gÀrna vår kundservice så ser vi till att du avregistreras direkt.

Undvik detta företag!

Krisskydd har bristande leveransrutiner och Àr helt omöjliga att resonera med nÀr något gått fel. För att göra en lång historia kort har jag först betalt 419 kr för en produkt, sedan ytterligare 99 kr i adminstration nÀr jag aldrig fick notis om leverans. Varan har fortfarande inte kommit två månader senare och de Àr ovilliga att lyssna utan hÀnvisar bara till köpvillkor. Denna typen av lurendrejar borde inte få finnas.

Svar till Krisskydds svar från 2026-02-27:
Svaret Àr skrattretande och har tydligen som syfte att få er att framstå som hjÀlpsamma och proffesionella. Jag har blivit varse era leveransinstruktioner och köpvillkor och att ni strikt följer och konstant hÀnvisar till dessa. Det Àr just dessa jag vÀnder mig mot. Ni tycker att det Àr rimligt att jag betalar ca 500 kr utan att få någonting i gengÀld och lutar er mot era köpvillkor. Det Àr just detta jag vill dela med till andra så att andra kan slippa lÀra sig det den långa och dyra vÀgen.
NÀr jag i telefonsamtal och mail, till just den kundservice ni nu rekommenderar att jag ska kontakta, försöker förklara situationen så Àr det som att prata med en robot. Det finns en förklaring till att ett missförstånd uppstod mellan er, postnord och mig. Jag kan se den, jag försöker förklara den, Àven postnord förstod den, men ni Àr helt oförmögna och ovilliga att lyssna och förstå. Jag kan bara anta att ni Àr nöjda med att ni nu tjÀnat in 500 kr utan att behöva skicka någon vara och att detta Àr en del av er strategi med tanke på att den Àr kopplad till era leverans- och köpvillkor. Jag har lagt ner alltför mycket tid och energi på detta Àrende nu och vill ni att jag Àndrar uppfattning om er så Àr ni vÀlkomna att kontakta mig.

2026幎1月29日

Hej Nina,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att Àrendet inte upplevts som tillfredsstÀllande. Vid bestÀllning framgår både leveransinformation och köpvillkor, och vi följer dessa konsekvent i vår hantering.

Vi hjÀlper gÀrna till att reda ut ditt specifika Àrende i dialog – vÀnligen kontakta vÃ¥r kundservice sÃ¥ ser vi över vad som hÀnt och hur det kan lösas.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。