Kristina Sommerレビュー

2. 代替医療の療養師
  3. ライフ コーチ
  4. マッサージ師

当該企業による記述

Giv slip på spændinger i kroppen, bliv fri for støjen i dit hoved og få ro på dit nervesystem med psykomotorisk terapi, vejledning og behandling. Jeg tilbyder terapi og behandling mod stress, angst, uro og tankemylder samt sundhedsvejledning. Klinikken er beliggende i AYA House, et holistisk sundhedshus i Nordsjællands smukke natur. Få vejledning i klinikken eller online, og lad mig hjælpe dig med at finde balancen i krop og sind. Som psykomotorisk terapeut arbejder jeg med sundhed for både krop og sind. Gennem afspændingsbehandling og massage hjælper jeg med at regulere nervesystemet. Du kan også få teknikker til at lette stress, uro og spændinger. Mine faglige kerneområder er: - Afspænding: behandling af spændinger samt øvelser til mental og kropslig uro. - Stress / Angst: regulering af nervesystemet og håndtering af stress og angst. - Sundhed: vejledning ift. kost, bevægelse og søvn for bedre trivsel i krop og sind. Et forløb hos mig kan være givende for dig, der fx ønsker at: - Få ro i din krop og dine tanker. - Få lettere ved at falde i søvn. - Lære at lytte til og forstå din krops signaler. - Lære at bevare roen, når du føler dig presset. Jeg glæder mig til at tage imod dig i min klinik i AYA House i Fredensborg.

ほぼ満足

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

レビューの確認を行います

Afspænding, fysisk og mentalt

Jeg har gennem et langvarigt sygdomsforløb, med svær stress og en del skader på bevægeapparatet, haft helt utrolig stor glæde af Kristinas store evner og kompetence som psykomotorisk terapeut .
Kristinas evne til at se det enkelte menneske og de udfordringer der er , er ikke en hyldevare man finder hvor som helst.
Helt konkret har jeg fulgt et afspændings forløb hos Kristina, og det er hver gang overraskende hvilken lettelse jeg føler, både fysisk og psykisk, når jeg går derfra.
Jeg kan selvfølgelig ikke udtale mig og Kristinas evner til at behandle andre problematikker , men det skulle forbavse mig hvis hendes evner der er ringere, og at du ikke også skulle føle dig i gode hænder .

2024年9月16日
自発的なレビュー

Kristina Sommer からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse Søren! Det betyder meget, at du har haft glæde af dit forløb, og at du vil dele din oplevelse. Jeg er glad for, at afspændingen har gjort en forskel for dig, og at du føler dig set og godt taget hånd om. Din tillid og anerkendelse motiverer mig til at fortsætte med at hjælpe mennesker gennem deres udfordringer.
Tak for dine varme ord 😊

Velforberedt, utrættelig, dygtig

Du var altid velforberedt, Din utrættelighed som du forsøgte at behandle min mor, på alle de gode måder at forsøge at vise min mor hvordan og hvorledes hun skulle anskue sin situation og den problematik at hun har en meget
dårlig balance. Jeg var aldrig nervøs,
når jeg overlod min ældre mor i din varetægt. Tak fordi du forsøgte, jeg vil til en hver tid anbefale dig❤️ hilsen Pia

2024年5月1日
自発的なレビュー

Kristina Sommer からの回答

Tusind tak for dine varme ord, Pia. Det betyder utrolig meget for mig at høre, at du følte dig tryg, og at jeg kunne følge din mor til en større accept af sin situation. Vi har haft nogle gode timer sammen, og jeg er glad for, at min indsats blev værdsat. Hun må endelig fortsætte med sine forebyggende øvelser. Rigtignok har hun vanskeligheder med balancen, men hun kan støtte sig til sin livsglæde og sin gode humor!
Alt det bedste til dig og din mor 😊

5つ星のうち5の評価

Kristina er altid velforberedt og…

Kristina er altid velforberedt og yderst kompetent behandler. Det er med glæde jeg kommer til behandling

2024年6月20日

Kristina Sommer からの回答

Mange tak for din positive anmeldelse! Det betyder meget for mig at vide, at du ser frem til dine behandlinger med glæde. Jeg sætter stor pris på din ros og ser frem til at byde dig velkommen igen snart.

Ro og nærvær

Gennem hele mit forløb hos Kristina var jeg i gode hænder. Både den fysiske behandling og opfølgende samtaler har været en stor hjælp for mig, og jeg vender helt sikkert tilbage.

2024年6月27日

Kristina Sommer からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse, Elisabeth! Det glæder mig at høre, at forløbet har været givende for dig. Jeg ser frem til at tage imod dig i klinikken igen.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。