レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

DÃ¥rlig mad og service Vi bestilte herregÃ¥rdsbÞf med bearnaisesauce. Tjener kom ud og sagde at bearnaisesauce var kold for kokken kunne ikke varme den for sÃ¥ ville den skille. SÃ¥ kom tjeneren igen og... もっず芋る

En meget dÃ¥rlig oplevelse 🫣 1 stk med karrysild 145,- og 1 stk med fiskefilet 155,- fÃ¥s ikke meget dÃ¥rligere end hos KrÞger. Pris og kvalitet hÊnger slet ikke sammen. Fiskefilet fra fryseren... もっず芋る

Vi var i KrÞgers Have IgÃ¥r til et stÞrre jule arrangement og fik den store juleplatte. 2 slags sild, Êg og rejer, smÞrstegt fiskefilet med superlÊkker hjemmelavet remoulade, lun leverpostej, flÊskeste... もっず芋る

Vi havde en virkelig dejlig oplevelse til vores pÃ¥skefrokost i dag i KrÞgers Have. Betjeningen var helt i top – venlig, opmÊrksom og imÞdekommende hele vejen igennem. Maden var bÃ¥de velsmagende og... もっず芋る

䌁業情報

2.9

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

145件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Lang ventetid

Ventetid pÃ¥ drikkevarer. Ventetid pÃ¥ mad ( 1 time) savner krydderier, grÞnt pynt, en dessert med et jordbÊr skÃ¥ret i skiver med flÞde til 110 kr - det var til grin. Øl mÃ¥tte tilfÞres is da det var lunkent. Is kom der dog rigeligt af

2023幎6月20日

Bord bestilt til kl 17.45 (tidligt

Bord bestilt til kl 17.45 (tidligt, ja men vi havde en baby med , som ikke kan holde sig vågen hele til mere end ca kl 20), vi bestilte drikkevarer, forret og hovedret kl 17.50, så indtil da, ingen problem. Kl 18.20 kom så vores drikke varer, varmt hvidvin + varmt og fladt fadÞl (colaen og isvandet fejlede ikke noget).
Vi bestilte sÃ¥ noget mere vin, og bad om noget koldt
 vi fik endnu en flaske varm hvidvin, og sÃ¥ en spand isterninger
.kl 19.20 kom sÃ¥ vores forret (maden fejlede ikke noget), hovedretten kom fÞrst kl 19.55, og da de allerede havde vÊret mere end 2 timer om at servere hovedretten, bestilte dem sÃ¥ spiste stegt flÊsk af libitum lige lidt ekstra med det samme, der kom sÃ¥ et stort ekstra fad kl 20.45.
Alt i alt den dårligste service jeg nogen sinde har prÞvet i Danmark - og nej de fik ikke drikkepenge.

2023幎6月19日
自発的なレビュヌ

Er netop vendt hjem efter en middag i

Er netop vendt hjem efter en middag i KrÞgers Have. Ventere 35 min på drikkevare som vi bestilte samtidig med maden, som kom efter 45 min venten. Ventede derefter på 2. servering af ad libitum stegt flÊsk i 40 min. og så lige 10 min. mere på at få lidt persillesauce til. En alt ialt meget dårlig oplevelse og bestemt IKKE et sted der kan anbefales

2023幎6月19日

Verdensklasse 😁 PayPerWash havde

Verdensklasse 😁 PayPerWash havde sommerudflugt i fredags med forlÊnget frokost pÃ¥ KrÞgers Familiehave. LÊkkert smÞrrebrÞd, koldt fadÞl og et fint snapsekort. Betjeningen i top - og da vi overskred vores bestilte tidslinie fik blot nye pladser og den fine service fortsatte. Bestemt ikke sidste gang 👍

2023幎6月16日
自発的なレビュヌ

For ringe til dyre priser.

I selskab på 8 personer til frokost, for min egen del synes jeg det er helt vÊk at tage 145 for en tynd gang salat uden brÞd eller noget til. Havde bestilt kylling ekstra til 80 kr som var et lille bitte kylling lår smidt oveni salaten. 69 kr for en halv liter sodavand halvt fyldt med isterninger er en uforskammet pris. Så fik jeg kiksekage med bÊrcoulis, kiksekagen manglede Kiks det var nÊrmest ikke eksisterende og chokoladen var en fedtet al for tung palmin margarine agtig ting som uden Kiks ikke fungerede for ikke at tale om coulis 'en som mest af alt mindede om almindelig solbÊrsyltetÞj. Tjeneren så vi nÊrmest ikke skyggen af og måtte selv kalde på ham flere gange. Stedet lever ikke op til forventningerne og priserne står ikke mål med kvaliteten.

2023幎6月18日

KÊre Anne-Karina
Mange tak for din feedback og for at du tager dig tid at dele din oplevelse, selvom den ikke levede op til forventningerne.
Meget trist at du ikke kunne lide salaten og kiksekagen, dem plejer ellers vore gÊster at vÊre meget glade for, men det er klart at det kan ha vÊret noget der her fejlet lige her.
Men du må meget gerne skrive til mig på info@kroegershave.dk
så kan vi arrangere en ny omgang salat og kiksekage og se om den sider bedre i skabet denne gang.
Endnu en gang tak for din feedback, og jeg håber jeg hÞrer fra dig.
Mange hilsner

Fortjener ingen stjerner

Fortjener ingen stjerner
DÃ¥rlig og arrogant service.
Har slet ikke ord for den mega dårlige service.

2023幎6月16日

KÊre Tania
Jeg har prÞvet at komme i kontakt med dig uden held, men og jeg har anledning at tro at det ikke er hos os du var den pågÊldende dag, men på en af de andre restauranter i de små haver, og hvis jeg har fejl så skriv endelig til os direkte på info@kroegershave.dk
Johan og Team KrÞgers Familiehave

Det eneste positive var vejret

Har ikke meget lyst til at give nogle stjerner overhovedet. Min familie og jeg skulle fejre vores afdÞde mors 85 års fÞdselsdag. Der var bestilt bord til kl. 18 og vi ankom til tiden. Vi fik peget et bord ud som vi satte os ved, og så ventede vi 40 min inden en tjener kom hen til os. Vi forsÞgte flere gange at antyde vi gerne ville bestille, men blev ignoreret.. Men 40 min efter ankomst kunne vi bestille drikkevare og da vi jo havde haft rigeligt tid til at finde ud af hvad vi kunne tÊnke os at spise ud fra det voldsomt dyre menukort blev maden også bestilt. Så ventede vi yderligere 20 min på drikkevare og yderligere 35 min på maden. Der var bestilt wienersnitzel for de fleste, 2 stk stegt flÊsk en krÞgers gryde med kartoffelmos og en bÞrnemenu frikadelle med kartoffelmos. Alle snitzler med tilbehÞr var kolde, den ene stegt flÊsk var blevet vÊk og kartoffelmosen var blevet til kolde små kartofler.... persillesovsen, en hvid udefinerbar sovs med et drys persille på toppen....har intet med persillesovs at gÞre. Da det gik op for tjeneren at en af os manglede gik han på jagt og fandt den efter eget udsagn et andet sted. Da den sidste ret ankom var vi andre nÊsten fÊrdige med at spise, og da hun vender sit stegt flÊsk rundt er det råt på bagsiden. Vi prÞver igen at få kontakt til en tjener og må til sidst hÊve stemmen for at få opmÊrksomhed, hvilket den unge mand blev noget fornÊrmet over og skÊldte ud...da vi sagde at.flÊsken var rå, var hans kommentar, kun på bagsiden.... Det er et umanerligt dårligt sted både mad og servering er ikke en eneste stjerne vÊrd pg deres priser er til den meget hÞje side. Eks. 195 kr. for 6 stk. FlÊsk 5 bitte små kartofler og en uspiselig sovs. For 95 kr ekstra er det ad libetum.... anbefaling: Hold jer langt vÊk!!!

2023幎6月14日

KÊre Dorte
Det lyder som en helt igennem frygtelig oplevelse fra en start til ende, som er så langt vÊk fra de oplevelser vi Þnsker at byde vores gÊster. Lige her og nu kan jeg kun dybt beklage og samtidig vil jeg rigtig gerne bede dig kontakte mig direkte på info@kroegershave.dk så håber jeg at vi i fÊlleskab kan finde en lempelige lÞsning som kompensation for denne triste oplevelse.
Beklager endnu en gang!
KrÞgers Familiehave

Vi kunne ikke få lov til at betale.

Maden var fin, men vi ventede i tre kvarter på at få lov til at betale og gå. Vi spurgte fÞrst tjeneren to gange, om vi måtte få lov at betale. Da der stadig ikke skete noget, gik jeg op til baren for at spÞrge en tredje gang. Der gik stadig lang tid herefter. Hver gang glemte de os og gik forbi os gang på gang. Det var en meget dårlig oplevelse hvor vi var totalt oversete. Det var som om, vi var ligegyldige fra det Þjeblik, vi havde fået vores mad. Der var ikke travlt, så det kan ikke vÊre grunden. Jeg slÊber normalt glÊdeligt venner og familie med i KrÞgers Have, som altid har vÊret min favorit, men for fremtiden finder jeg en anden familiehave.

2023幎6月3日

Rent ud sagt elendigt

Rent ud sagt elendigt. På trods af ganske få gÊster, var der alt for lang ventetid på at få maden. RÞdspÊtten var hårdt stegt, men alligevel rå. Andet valg - stjerneskud var saltet uspiseligt. Ingen undskyldning.

2023幎6月2日

DÃ¥rlig mad - god betjening

Vi var 2 personer til en sen frokost, og er lÞbende kommet i KrÞgers Have. PrimÊrt på grund af stemningen og det at man kan sidde udendÞrs i gårdhaven når vejret tillader det.
Betjeningen fejler absolut intet, tjenerne er servicemindede og i godt humÞr.
Vi har hver eneste gang vi har vÊret på besÞg bestilt stegt flÊsk. Men må simpelthen indrÞmme at det var decideret ringe denne gang.
Det var overhovedet ikke stegt og blÞdt som kogt flÊsk. Selv da vi bad om ekstra godt stegt flÊsk hos tjeneren kom 7 af 10 stykker på bordet som uspiselige.
Udfra tjenerens udtryk vidste de vist godt at det ikke helt spillede

Ærgerligt for tidligere har det vÊret ganske udemÊrket

Maden var ikke god

Maden var ikke god. Fisken på et stk. smÞrrebrÞd med Pandestegt fiskefilet og rejer var friturestegt og meget hård og tÞr. Et stjerneskud var helt magen til et stk. smÞrrebrÞd med fiskefilet, bortset fra et par grÞnne asparges og en lille rulle hvid fisk som var uspiselig. Smagte af dårlig fisk. 85 kr. for et glas Riesling der smagte som sukkervand, men god betjening.

2023幎5月20日

Betjening og mad

Betjeningen af Noah, Andreas og Malou var verdensklasse og maden super god. Ganske enkelt. Havde inviteret kunder i haven og alle var tilfredse.

KÊre Henrik
Hvor bliver man glad og stolt som restauratÞr når man lÊser din anmeldelse. Tusind tak for at du deler din oplevelse. Vi er stolte af vores medarbejdere som i den grad gÞr sit yderste for at skabe gode oplevelser.
Tak igen og vi håber at vi snart må byde dig velkommen i haven igen!
Bedste hilsner
Johan og team krÞgers familiehave

KÊmpe cadeaux til tjenerne Noah og

KÊmpe cadeaux til tjenerne Noah og Andreas for konge service - der mangler intet. Maden var sublim og alt andet lige så.

KÊre Nicolai

Tusind tak for at du deler med dig af din oplevelse og vi er rigtig glade for at du nÞd made og servicen fra Noah og Andreas.

KrÞgers Familiehave

Havde en fantastisk aften i KrÞgers nye

Havde en fantastisk aften i KrÞgers nye omgivelser med skÞn klassisk dansk mad, venlig og opmÊrksom betjening og ikke mindst fÞlte jeg mig som gÊst og blev forkÊlet. Du går glad og mÊt hjem, selvom du har lyst til at blive, ligesom at besÞge mormor❀

2023幎5月12日

KÊre Christian
Hvor er det dejligt at lÊse at du havde en fantastisk aften hos os! Tusind tak for at du deler med dig af din oplevelse.

Super hyggeligt - frokost platte

Super hyggeligt, super service, maden var perfekt - isÊr deres pandestegte fiskefilet👍
Kan kun anbefales, kommer helt sikkert igen

2023幎5月11日

KÊre Anders
Mange tak for at du deler din oplevelse med os og vi er super glade for at lÊse at både mad og service sad helt i skabet!
HÃ¥ber vi snart ser dig igen.

KrÞgers Have kan stÊrkt anbefales

KrÞgers Have kan stÊrkt anbefales, maden er toplÊkker, og man finder alle de klassiske retter pÃ¥ kortet, men mange af dem med et lille tvist eksempelvis KrÞgers Êblestegte sild med rÞdlÞg og creme fraîche er virkelig lÊkker, det samme gÊlder deres ‹pandestegte rÞdspÊttefileter med en skÞn hjemmerÞrt remoulade. Stedet har siden jeg var der sidst fÃ¥et nyt mÞblement og sÊrligt deres nye stole er dejlig store og behagelige og man sidder godt i dem, modsat de smÃ¥ cafestole man bliver budt mange steder og hvor man fÞler man skal balancerer pÃ¥ en pind. Samlet set et fantastisk sted med et hÞjt service niveau og tjenere der er opmÊrksomme.

2023幎5月12日

KÊre Mikkel
Hvor er det dejligt at lÊse din anmeldelse som i den grad beskriver lige prÊcis den oplevelse vi Þnsker at vores gÊster skal have. Tusind tak for at du deler oplevelsen med os.
Håber vi snart får se dig på besÞg i "haven" igen.

Kvaliteten er faldet betydeligt

Gennem de sidste 10 år har jeg altid foretrukket KrÞgers over de andre små haver på Frb. Maden har altid vÊret et nÞk bedre efter min mening. Efter dagens besÞg må jeg dog på Êrgerlig vis erkende, at jo mindre der sker store Êndringer, så skal jeg ikke tilbage dertil.
Jeg ved ikke, om der er sket et stort skifte i kÞkkenpersonalet eller man kÞber flere for-tilberedte råvarer ind, men kvaliteten var virkelig dårlig. Jeg betalte 185 kr. for Êggekage med bacon som en hovedret. Der kom den fladeste Êggekage ind på et lille stykke rugbrÞd. Det fyldte dårligt nok tallerkenen, og der var ikke nok til at gÞre nogen mÊt. Så priserne er bevaret, men kvaliteten er faldet betydeligt. En anden fra selskabet fik frikadeller med kartoffelsalat, og det var tydeligt, at frikadellerne ikke var hjemmelavede.
Alt i alt en virkelig skuffende oplevelse; isÊr når jeg tÊnker på hvor godt, det var årene fÞr.

2023幎5月5日

KÊre Sanne
Tak for at du deler din oplevelse og jeg vil starte med at beklage over at vi ikke har leveret en tilfredsstillende oplevelse.

Jeg havde sat stor pris på at vi havde fået det at vide med det samme så at vi kunne have lÞst det.
Vi kÞber ikke forarbejdede råvarer, alt bliver lavet fra bunden af.
Jeg vil gerne bede dig kontakte os direkte på info@kroegershave.dk så at vi kan invitere dig tilbage og på vores regning få en ny Êggekage og en ny portion frikadeller så at vi kan vise hvordan det vi servere skal vÊre.

Endnu en gang vil jeg dog beklage at vi ikke levede op til forventningerne.

Bedste hilsner
Johan og team KrÞgers have

God service god flÊsk

Stegt flÊsk ad libitum. Ja tak! Fantastisk flÊsk!
Sovsen not so much. De bruger bredbladet persille. Det fungerer ikke. Hvid sovs med grÞnt.

Tjenerne var mega rare og opmÊrksomme på vores behov. Vi var 14 gÊster i selskabet. Intet problem for dem. Tak for hyggen og jeres gode humÞr

2023幎4月29日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。