DÃ¥rlig mad og service Vi bestilte herregÃ¥rdsbÞf med bearnaisesauce. Tjener kom ud og sagde at bearnaisesauce var kold for kokken kunne ikke varme den for sÃ¥ ville den skille. SÃ¥ kom tjeneren igen og... ãã£ãšèŠã
En meget dÃ¥rlig oplevelse ð«£ 1 stk med karrysild 145,- og 1 stk med fiskefilet 155,- fÃ¥s ikke meget dÃ¥rligere end hos KrÞger. Pris og kvalitet hÊnger slet ikke sammen. Fiskefilet fra fryseren... ãã£ãšèŠã
Vi var i KrÞgers Have IgÃ¥r til et stÞrre jule arrangement og fik den store juleplatte. 2 slags sild, Êg og rejer, smÞrstegt fiskefilet med superlÊkker hjemmelavet remoulade, lun leverpostej, flÊskeste... ãã£ãšèŠã
Vi havde en virkelig dejlig oplevelse til vores pÃ¥skefrokost i dag i KrÞgers Have. Betjeningen var helt i top â venlig, opmÊrksom og imÞdekommende hele vejen igennem. Maden var bÃ¥de velsmagende og... ãã£ãšèŠã
Pile Alle 18, 2000, Frederiksberg, ãã³ããŒã¯
- info@kroegershave.dk
- kroegershave.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Hyggelig frokost med venner
Vi spiste en god frokost med venner. Maden var god, Þllet koldt og god stemning. Det er lige sat i stand og det har skabt en rigtig hyggelig atmosfÊre. BÞrnene kunne lege uden for mens vi voksne kunne nyde maden. Tak for en god eftermiddag.
TÞrt og kedeligt mad
En trist oplevelse
Vi var et selskab på 6 personer. Der var reserveret bord og platter til alle mand. Aldrig har jeg set en fiskefilet som var så tÞrt og lille. En meget lille skål med remoulade og der skulle vÊre til 3 fiskefileter FranskbrÞd var tÞrt. Måtte selv bede om mere brÞd.
Vi betalte for 6 x men der blev leveret mad til 3 x
Den ene stjerne som jeg gir er fordi kaffen var go.
Kommer bestemt ikke igen og der var flere der havde samme holdning. Ãv Þv
FANTASTISK god stemning og fantastiskâŠ
FANTASTISK god stemning og fantastisk madâ€ïž Der er fokus pÃ¥ kvalitet, bÃ¥de hvad angÃ¥r maden og betjeningenðâ€ïž ELSKER - og kommer snart tilbage!âïžðâ€ïž
Julefrokost arrangement.
Julefrokost arrangement.
Ja hvor skal jeg starte.
Maden middelmådig, mangel på rugbrÞd, ekstrem langsom betjening, stÞjen fra andre gÊster var ulidelig, vi kunne nÊsten ikke snakke sammen.
Det var bare lidt af det, BLIV VÃK
Jeg har vÊret pÃ¥ besÞg i krÞgers haveâŠ
Jeg har vÊret på besÞg i krÞgers have mange gange, men oplevelsen idag har vÊret ekstra ordinÊr, Stella og Kristoffer har vÊret så gode til at betjene os, der gik aldrig mere ind 2 min fra vi bestilte noget, til de serverede for os, alt i alt en fantastisk dejlig oplevelse iaften takket vÊre Stella og Kristoffer for den dejlige service
God jazzmusik
God jazzmusik, mad og hurtig og venlig betjening. Mange dansede til den gode musikð
Pas på her, når du er handicappet !!!
Pas på her!!!
Maden var god , MEN når man er handicappet
forsÞger de at narre en for flere penge!!!!
Vi var to der og spiste igÃ¥r for 559kr âŠ
Jeg gav 100kr i drikkepenge over i âŠ
Men Êblekagen kom ikke âŠ
Jeg have betalt indenâŠ
Da jeg henvendt mig til tjeneren om det , gik han ud og kom tilbage med Êblekagen og sagde at grunden til at jeg ikke fået den , var at jeg IKKE havde betalt for den!!!
Jeg betalte så og fik min Êblekage..
Da jeg kom hjem sÃ¥ jeg pÃ¥ bongen at jeg HAVDE betalt den , den 1âste gangâŠ!!!!
SÃ¥ jeg havde betalt 164kr for en Êblekage og givet 100kr i drikkepenge âŠ.ð€¬ð€¬ð€¬
Jeg vil nu advare hjerneskade foreningen mod at komme hos jerâŠð¡
Vi var 4 der havde kÞbt KrÞgers platte
Vi var 4 der havde kÞbt KrÞgers platte; de pandestegte rÞdspÊtter var seje tÞrre og uspiselige. Platten var generelt trist og portionerne små. Vi påtalte dette til tjeneren som virkede ret ligeglad. Betjeningen var ringe og nÊrmest umulige at få kontakt med! Vi sad indendÞrs og var klemt inde så vi ikke kunne rÞre os.
holdt min 60 års fÞdselsdag den 13.8.
holdt min 60 års fÞdselsdag den 13.8.
havde bestilt grillbuffet og fri bar i 4 timer.
Alt forlÞb perfekt. Buffeten var god, der var hele tiden opmÊrksomhed på at der var fyldt op med velsmagende og veltilberedt kÞd. Og tjeneren havde et godt overblik over den frie bar. Der manglede ikke noget. Helt igennem en dejlig aften!
Bedste mad og betjening ever
Bedste mad og betjening ever. Kan varmt anbefales
Var i KrÞgershave d 23/5
Var i KrÞgershave d 23/5. Vi fik en luksusplatte til 2 Pers. Vores sidste gÊst bestilte stjerneskud. Der stod at det var smÞrstegte rÞdspÊttefileter ! I Think not. De var lavet tidligt på morgenen og var derefter kommet en tur i frituren. Virkelig ikke sÊrlig lÊkre. HÞnsesalaten på platten, var bestemt ej heller sÊrlig appetitlig.Maden var generelt skuffende. Havde ikke vÊret der fÞr, men kommer heller ikke igen.
SKÃN MAD OG DEJLIG BETJENING ;)
SKÃN MAD OG DEJLIG BETJENING ;)
VI KOMMER HELT SIKKER IGEN.
Tjeneren tabt en tallerken i hovedet pÃ¥âŠ
Tjeneren tabt en tallerken i hovedet på min kollegaer, siden har hun haft hovedpine og ondt i nakken.
Hun har skrevet til ejeren tre gange og har stadige ikke hÞrt noget fra ham der er gået et år.

KrÞgers Familiehave ããã®åç
The new supercenter on Harrison avenueâŠ
The new supercenter on Harrison avenue in Cincinnati is awesome
Virkelig dårlig mad
Virkelig dårlig mad. Buffeten blev ikke fyldt op. Man får ikke drikke-menukort når man ankommer. Men blot en tjener der nÊvner udvalget: Alm. Þl, Classic og JuleÞl. Snapsen, må man selv hente hvis man synes det tilhÞrer en "julefrokost". Kort og godt, personalet gad ikke holde julefrokosten for hverken os eller de Þvrige gÊster.
Vi havde bestilt en bryllupsmiddag.
Vi havde bestilt en bryllupsmiddag.
Tjenerne var flinke, omgivelserne var gode.
Vi havde bestilt Frokostplatter og pålÊgget var også fint. Men brÞddet var så tÞrt at gÊsterne ikke gad spise det, flere tog pålÊgget uden at have brÞd under.
Der burde seriÞst vÊre råd til at det ikke var rugbrÞd der havde vÊret frosset ned. Man kunne have kÞbt en pakke rugbrÞd til 20 kr. i et supermarked på dagen. Det Þdelagde meget af stemningen at brÞddet var så dårligt, havde de fortalt at de ikke havde frisk rugbrÞd, så havde vi selv taget det med.
Der står at brÞdet var hjemmebagt. Det var det ikke. Det var Schulstad brÞd fra supermarkedet.
Og så ja de havde glemt Êblekagen...
Jeg giver 3 stjerner fordi tjenerne var flinke, maden var kun til 2.
Lige til OG nÊsten perfekt
Stedet og indretning = * * * * (5 stjerner),
Menuen = * * * * * (4 stjerner), det trÊkker lidt ned at man oven i alt det andet 'hjemmelavet' bruger glas/dåse asparges. Brug dog friske.
Servering og betjeningen = * * * * * (5 stjerner),
Betaling , pris og kvalitet = * * * * * (5 stjerner),