レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Krognos er landets bedste urmager. Grundig dygtig og har utrolig erfaring med vintage ure. Har gennem de seneste 10 Ã¥r haft mit Omega Constellation til bÃ¥de stÞrre renovering og senere ogsÃ¥ til servic... もっず芋る

Indleverede et Omega Seamaster F300hz fra begyndelsen af1970erne der ikke gik. Fik repareret, serviceret og nyt glas i uret til de aftalte 3500 kr i lÞbet af 1 uge og oveni 1 Ã¥rs garanti pÃ¥ repara... もっず芋る

Kundeservice helt i top ! JÞrgen fra krognos er yderst hjÊlpsom ! Har denne gang kÞbt et omega speedmaster som inden kÞbet helt tydeligt har vÊret i dk s bedste urmagers hÊnder ! Mine aller... もっず芋る

Mit gamle Seamaster f300 stemmegaffelur er kommet til vÊrdighed, og til en rimelig pris. JÞrgen ved hvad han taler om, og er nok den eneste her I Norden - som har ekspertice i stemmegaffel ure. En... もっず芋る

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

30件のレビュヌ

Krognos er landets bedste urmager

Krognos er landets bedste urmager. Grundig dygtig og har utrolig erfaring med vintage ure. Har gennem de seneste 10 år haft mit Omega Constellation til både stÞrre renovering og senere også til service. Alt tip top og til aftalt pris. De dårlige anmeldelser er bestemt ikke retvisende for denne perle af en urmager.

2024幎12月5日

Kan anbefales :-)

Jeg har kun haft gode oplevelser hos Krognos Urmageri, og kan absolut anbefale stedet. Det er altid et sats at få fikset gamle ure, som har kÞrt i mange år.. men skal det vÊre, så er Krognos helt klart urmageren. Stedet og butikken er altid et besÞg vÊrd..superhyggeligt :-)

2022幎1月17日

Indleverede et Omega Seamaster F300hz

Indleverede et Omega Seamaster F300hz fra begyndelsen af1970erne der ikke gik.
Fik repareret, serviceret og nyt glas i uret til de aftalte 3500 kr i lÞbet af 1 uge og oveni 1 års garanti på reparationen.
Meget fin service til den aftalte pris.
Til sammenligning var der ingen andre urmagere jeg forhÞrte mig hos som var i nÊrheden pris eller faglighed som jeg oplevede her.
Stor anbefaling herfra.

2021幎11月25日

Ustabil

Langsom, holder ikke og husker ikke aftaler og er til tider ret svÊr at få fat på, hvis du kan leve med det! er hans håndvÊrksmÊssige kvaliteter sikkert udemÊrket. Mit liv er dog for kort til at det skal spildes på den slags - find en anden og få top service og kvalitet til prÊcis samme pris.

2021幎6月4日

Jeg har siden 2015 kÞbt 4 vintage ure

Jeg har siden 2015 kÞbt 4 vintage ure hos JÞrgen Krognos. Så jeg kan ikke genkende de dårlige anmeldelser. Et af urene jeg kÞbte gik meget uprÊcist, så han tjekkede det - kunne ikke repareres, så blev tilbudt penge retur. Seneste ur kÞbt primo marts i år. Min kone har fået serviceret et ur, hun havde arvet - her trak det ud ift. lovet, og der viste sig efterfÞlgende et problem. Men det blev lavet mens hun ventede, da hun mÞdte op i butikken. Så ingen er fejlfri, men jeg har oplevet fin service, både fÞr og efter kÞb.

2021幎3月20日

AmatÞr!!

AmatÞr!!
Havde jeg lÊst anmeldelserne her på trustpilot fÞrst, havde jeg aldrig valgt at indlevere mit ur til Krognos.dk,.... Þv
Jeg har ur med et par led i lÊnken som er slidt. Ved indleveringen viste jeg hvilke led der var tale om og ville sikre mig at de kunne skiftes/laves. ”det er nemt nok” var svaret, ”det er klar i lÞbet af nÊste uge”. Ydermere var lÃ¥sestiften i lÃ¥sen en anelse lÞs, og den ville Krognos ogsÃ¥ fikse.
Da jeg bor på Fyn, ville jeg godt sikre mig at uret var klar inden jeg kÞrte til Frederiksberg efter det. Efter 14 dage uden besked, umuligt at komme igennem til over telefonen (da telefontiden ikke passer med åbningstiden), intet svar på mail, får jeg så en sms om at mit ur er klar til afhentning.
Da jeg henter det er der INTET lavet. Krognos fortÊller at ledene i lÃ¥sen ikke kan laves!,.. det har jeg aldrig bedt om at fÃ¥ lavet. Da jeg fortÊller at det var de to led i lÊnken han skulle lave, var svaret, ”ahrm,.. dem kan jeg ikke lave” ydermere er stiften stadig lÞs, og adspurgt til dette tager Krognos sÃ¥ uret og begynder at slÃ¥ pÃ¥ stiften med en hammer. Efter 5 min tÊsken lÞs pÃ¥ mit ur, opgiver han. ”det gode er at du ikke skal betale mig noget!”,
. Hurra, jeg har spildt en tur til kbh, i den tro at mit ud var lavet, men jeg var da heldig at jeg ikke skulle betale for det.
Jeg kan på ingen måde anbefale nogen at bruge krognos.dk til reparation at noget som helst. Det er muligt at han kan skille et ur ad, men han aner ikke hvad han siger ja til, han er en stor gang forklar-mig-roev og formår på ingen måde ikke at give sine kunder en ordentlig service.

2020幎10月2日
自発的なレビュヌ

Min sÞn arvede morfars Omega der var

Min sÞn arvede morfars Omega der var fuld funktionsdygtig. For god orden skyld indleverede jeg uret, for lige at give det et ekstra serviceeftersyn. Siden er det gået helt galt. Efter 10 måneder gik uret i stå, hvorfor vi returnerede det til endnu et eftersyn. Der gik så et års tid, hvorefter uret duggede. Retur med det igen. Efter utallige rykkere både på tlf og via sms over en periode på 4-5 måneder fik jeg at
vide, at lige de dele til det eksakte ur var svÊre at skaffe. Min sÞn var overbevist om at han havde solgt uret til anden side. Jeg hentede så uret, der var i vÊrre stand end da jeg indleverede det. Uret er Þdelagt og rasler inden i.

Min sÞn er selvfÞlgelig skuffet. Det var hans fÞrste ur der virkede da jeg indleverede det, men nu ligger det i en skuffe...

Manden er udenfor rÊkkevidde og snakker og snakker og snakker......, når han endelig vender retur på ens henvendelser.

2020幎4月7日

Krognos overholder ikke aftaler

Krognos overholder ikke aftaler de indgår, lang ventetid, og en reparation af Et omega der er udfÞrt med forkerte dele, så jeg må få en anden urmager til at udfÞre reparationen korrekt, Havde desuden indleveret et andet ur der bare ikke er blevet serviceret, har jeg nu afhentet uden service , diverse historier om sygdom, kan ingen bruge, jeg går til urmageren for at få lavet et ur...

2020幎2月7日

Ufattelig dårlig service!

Har haft mit ur inde til service i 14-15 måneder uden at det er kommet nÊrmere en fÊrdig reparation. Som forklaring, har jeg kun fået en rÊkke undskyldninger, og på trods af flere aftaler er det blevet udskudt gang på gang. Hvis man skal have en opdatering skal man selv fysisk mÞde op i butikken, det er helt umuligt at komme i kontakt med dem på tlf, sms eller mail UANSET hvor mange gange man forsÞger.

Alle de andre negative omtaler her og andre steder på nettet er desvÊrre helt korrekte.

Anbefaler absolut INGEN at benytte sig af denne "urmager".

2020幎2月6日

Fuld af dårlige undskyldninger

Ved indlevering af uret aftales det, at uret skal vÊre fÊrdig en bestemt dag. Jeg hÞrer intet, så jeg prÞver gentagne gange at ringe derned, men han tager ikke telefonen. Jeg tager derfor derhen for at hente det, har han det ikke fÊrdigt og undskylder med, at han har vÊret syg og derfor ikke haft tid til at se på uret endnu. Jeg meddeler, at jeg gerne vil have uret med retur uden reparation, da han ikke har lavet det til den aftalte tid. Han spÞrger dog, om han må lave det fÊrdigt til dagen efter (nu hvor han har lovet at lave det) og så kan jeg komme forbi butikken, selvom der er lukket og hente det. Han vil sende sms nÊste dag med afhentningstidspunktet. Det aftaler vi.
Jeg venter hele dagen, men hÞrer ikke noget og kl. 17.30 sender jeg derfor en sms til et af de numre, der står angivet på hans hjemmeside. Kort efter får jeg en sms fra et tredje nummer, hvori der står, at han beklager, men han har ikke lavet uret, da han var blevet akut syg, men hvis jeg kunne vente til dagen efter ville en anden urmager kunne lave det fÊrdigt dertil. Jeg siger, at jeg ikke Þnsker dette og jeg vil have mit ur i dag som aftalt og jeg forventer at kunne få det uden, han har foretaget en reparation. Han skriver herefter tilbage, at han er begyndt at lave uret og jeg derfor skal betale for det. Jeg påpeger, at han for anden gang ikke har overholdt vores aftale, og jeg ikke vil betale for det samt stiller mig uforstående overfor, at han er påbegyndt reparationen, da han i går sagde, han ikke havde haft tid til at se på det grundet sygdom og nu er han syg igen. Han skriver, at han har fået en anden urmager til at ordne det og han vil få sin datter til at aflevere uret hjemme hos mig kl. 21.00 og jeg kunne få lov at betale lidt mindre for reparationen grundet det kedelige forlÞb. Datteren kommer med uret, som virker til at fungere, som det skal. Umiddelbart ligner håndskriften på garantibeviset den samme som på kvitteringen for indlevering. Så umiddelbart virker det ikke som om, at han har fået en anden urmager til at lave det, som han skrev.

2019幎6月24日

Excellent service

Excellent service. I had bought a Tissot watch a couple of months ago. Unfortunately it stopped working. The opening hours are Krognos are not the most convenient for me in order to bring the watch for checking up. So the owner offered to stay after closing time to receive the watch. That is good service!

2019幎5月31日
自発的なレビュヌ

Ur i kommission, urmager i flyverskjul

Jeg har i 1,5 år haft et Cartier ur til salg via butikken, når jeg skriver og ringer for at hÞre hvad der sker svarer han ikke.
Har oplevet andre i butikken som har fået samme behandling. Fik endeligt uret retur. Fint sted at kÞbe ure, dårligt sted at sÊlge.

2019幎2月18日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ