レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Efter planlÊgning med Gry afholdt vi en fantastisk familiefest i lokalerne pÃ¥ Øresundsvej 14. Her blev maden serveret pÃ¥ klokkeslÊt og alle var tilfredse med de valgte retter, som blev serveret af et... もっず芋る

Vi holdt vores bryllup pÃ¥ krunch d 1/6 2019 og vi havde en virkelig god oplevelse. Der var enormt meget flexibilitet pÃ¥ stedet, lÊkker mad, fedt lokale, og dygtigt serverings personale. Det eneste... もっず芋る

Det var god oplevelse hele vejen igennem forlÞbet. BÃ¥de da jeg aftalte festen og bookede hos Gry, men ogsÃ¥ den professionelle betjening pÃ¥ festdagen. Bror og Sasha var meget dygtige og opmÊrksomme pÃ¥... もっず芋る

En mindevÊrdig konfirmation – trods maden ikke imponerede Vi holdt vores sÞns konfirmation her, og selvom maden desvÊrre ikke helt levede op til forventningerne, blev det pÃ¥ ingen mÃ¥de en dÃ¥rl... もっず芋る

䌁業情報

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

84件のレビュヌ

Jeg var gÊst til et bryllup d.10.08.19

Jeg var gÊst til et bryllup d.10.08.19 på Krunch
Mad og betjening var helt i top, og fortjener 4-5 stjerner.

Mine 2 stjerner tilfalder den måde hvorpå min efterfÞlgende henvendelse bliver håndteret.
Jeg konstaterer dagen efter, at den blondekjole jeg havde haft på, som var lånt og spritny, var revet bagpå, og ligner nu et månelandskab, ligesom de blondelag der er på, er trukket skÊvt.
Den er lige til at kassere.
Der er ingen tvivl om, at de fletstole vi sad på under hele arrangement, er synderen.
Jeg skrev derfor til Krunch, da jeg havde en forventning om, at de havde en forsikring, der dÊkker den slags.

Svaret der kom retur var:
1.Det kunne de ikke tage ansvar for, så jeg skulle nok have henvendt mig på dagen.
2.Den klage havde de ikke fået fÞr, og de mener ikke, at der er noget galt med deres stole.
3. Jeg blev opfordret til at kontakte MIT forsikringsselskab-

Jeg skulle selvfÞlgelig have tjekket min kjole BAGPÅ, om den var hel, inden jeg gik hjem. (Husk det fremtidige gÊster).

Den klage havde de aldrig fået fÞr, ergo må jeg jo så vÊre fuld af lÞgn, når jeg kan komme med den påstand om deres stole.

En restaurant bÞr da have en forsikring, der dÊkker den slags.

Uanset udfaldet af en kundehenvendelse, så ville det klÊde Krunch, at mÞde kundehenvendelser med en smule forståelse, venlighed og i allerhÞjeste grad tillid og ikke som her, med mistro og forsvar.

2019幎8月15日

KÊre Ingelise.

Jeg er ked af du ikke brÞd dig om mit svar. Det var bestemt ikke min mening at svare på nogen uvenlig måde. Jeg har forsÞgt at svare venligt (og hurtigt) ud fra vores udgangspunkt. Og nogen gange er man bare ikke enige. Vi synes oprigtigt at vi har nogle flotte og gode stole og vi har ikke tidligere fået henvendelse om Þdelagt tÞj. Vi beskylder bestemt ikke nogen for at lyve - men er bare ikke enige i at det er vores stole der er synderen og at vi bÊrer ansvaret.
Og jeg må indrÞmme at vi synes at det er synd (og lidt uretfÊrdigt) at du giver os en 2 stjernet anmeldelse på baggrund af at man ikke er enig om dette punkt. Når du samtidig skriver at det var en god fest og at mad og betjening var i top - og fortjener 4-5 stjerner.

Krunch

Vi holdt vores bryllup på krunch d 1/6

Vi holdt vores bryllup på krunch d 1/6 2019 og vi havde en virkelig god oplevelse. Der var enormt meget flexibilitet på stedet, lÊkker mad, fedt lokale, og dygtigt serverings personale.
Det eneste lidt negative hvis vi skal nÊvne noget var at man til tider sku vÊre lidt tålmodig i forhold til kommunikation og ku godt vente på svar på mails i 3-4 dage.
Men ellers var alt tip top og vil klart anbefale stedet.

2019幎6月15日

Tak for en dejlig aften

Tak for en dejlig aften

Vi holdt en fÊlles 100 Ã¥rs fÞdselsdagsfest for min datter og min mand den 20. oktober 2018 i Guldstuen pÃ¥ Øresundsvej.

Det var en fantastisk fest, hvor alle vore Þnsker blev opfyldt plus mere.
Maden var helt i top - vi fik specielt tillavet vegetarretter -, betjeningen var yderst venlig, smilende og professionel og lokalet var dÊkket rigtigt flot op.

Vi siger mange tak for en dejlig aften, og vi vil varmt anbefale andre at holde fest hos jer.

Mange hilsener fra Le Andersen

2018幎10月24日

Fleksibel, praktisk, god

Der var god dialog og fleksibilitet hele vejen igennem - fra bestilling til afvikling. Maden var god (herunder skal isÊr tomatsuppen som natmad fremhÊves, men alt det andet var aldeles prÊsentabelt), stemningen afslappet og venlig.

2018幎10月22日
自発的なレビュヌ

Vi holdt vores sÞlvbryllup pÃ¥ Krunch

Vi holdt vores sÞlvbryllup på Krunch lÞrdag den 18. august 2018 og det bliver ikke sidste gang vil bruger stedet.

Vi oplevede en dejlig imÞdekommenhed, fleksibelt og afslappet sted. Vi var i alle hensigter i gode hÊnder, både fÞr og under festen.

Eneste lille punkt jeg kan nÊvne som et forbedringspunkt er dugene, som var krÞllede:-)

Maden var perfekt og vi fik efterfÞlgende meget ros for det. Vi fik dyresteg til hovedret og det kan vÊret svÊrt at få perfekt stegt til så mange, men det kunne kokken.

Vi kan klart anbefale stedet.

Jan og Birgitte SÞrensen

2018幎9月4日

KÊre Birgitte.

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at hÞre at i var tilfredse og havde en god fest.

Det med dugene er noget vi arbejder på...Vi Þnsker jo at holde kuvertprisen nede og Þnsker også en mere miljÞmÊssig fornuftig lÞsning til vores vasketÞj. Derfor vasker vi selv og bruger ikke de stive (klor) hvide duge fra de store vaskerier. Men det giver også nogle udfordringer. DesvÊrre...

Krunch

Hårde kartofler, dårlig koordinering og forskellige vinglas

Min mand og jeg holdte vores bryllup hos Krunch på Øresundsvej i det store fest lokale d. 7/7-18.
Vi bemÊrkede godt selv at kartoflerne var utrolig hårde, derudover fortalte flere af vores gÊster efterfÞlgende, at de havde fået koldt kÞd, og da tjenerne kom og tilbÞd kÞd 2. gang, fik nogen ad vide at de kun måtte få et ekstra stykke kÞd, ellers var der ikke nok til alle. Det synes vi ikke er okay, når det er et bryllup, og når prisen er så hÞj som den er, så skal der vÊre rigeligt af mad!
Derudover var alle vinglasene på det sidste bord forskellige, til trods for vi kun var 62 gÊster og de reklamere med at de har plads til 350 gÊster.
Sidst men ikke mindst var der meget dårlig koordinering imellem tjenerne, der gik nÊsten 30 min fra vi fik vores dessert til de sidste gÊster fik desserten (tjenerne havde kun en tallerken i hver hånd).

Til trods fra ovenstående havde vi en fantastisk dag, i nogle perfekte lokaler!!
Vi har haft skrevet til Gry som er overordnede på stedet, og fortalt om vores oplevelse og har ikke forventet andet end måske en lille undskyldning.
Men vi har overhovedet ikke fået noget svar tilbage. Derfor vÊlger jeg nu at lave denne anmeldelse så andre er opmÊrksomme på ovenstående.

2018幎8月24日

KÊre Helena

Jeg beklager meget at jeg har overset din mail og derfor ikke fået svaret på den. Jeg tilstrÊber ellers altid at svare på alt - og isÊr kritik/klager. Vores formål er jo at kunderne skal vÊre glade og tilfredse.

Jeg er helt enig med dig i at der var problemer den dag i kÞkkenet. Den ansvarlige kok er heller ikke ansat hos os lÊngere.

Vi beklager og undskylder meget de fejl der opstod.

Vi var sådan set ikke klar over at i var utilfredse da i hverken på dagen eller ved efterfÞlgende kontakt har givet udtryk for det.

Vi er da også glade for at i udover de fejl fra kÞkkenet havde en god og sjov fest. Vi havde i alt fald lagt meget energi i at lave det lige som i Þnskede det, med sÊrlig forret, indkÞbt specielle glas til forret mm.

Kan vi evt. tage en snak i telefonen om det? For du skriver også nogle flere ting her som jeg ikke har hÞrt om fÞr.

Vi har holdt vores sÞns

Vi har holdt vores sÞns nonfirmationsfest på Krunch - og alt var perfekt!
Maden var prÊcis som vi havde aftalt og virkelig lÊkkert tilberedt og anrettet.
Lokalet var stort, lyst og stemningsfuldt
Og sidst men ikke mindst var tjenerne virkelig sÞde, opmÊrksomme og gjorde deres allerbedste for at alle nÞd festen.
Jeg giver Krunch mine varmeste anbefalinger!

2017幎9月27日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。