Nordstjernens KÞreskole レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

KÊmpe anbefaling herfra! Jeg har haft en rigtig god oplevelse fra start til slut. KÞrelÊreren er super dygtig, tÃ¥lmodig og god til at forklare tingene pÃ¥ en mÃ¥de, der er nem at forstÃ¥. Der er altid e... もっず芋る

Bestod bÃ¥de teori og kÞreprÞve I fÞrste forsÞg fordi dette er en kÞreskole som er grundig, ordentlig og seriÞs. Dette er kÞreskolen som VIL have elever igennem forlÞbet👍

Jeg vil gerne takke isÊr Martin for at vÊre en kÊmpe stÞtte til alle mine kÞretimer, og generelt i gemmen hele forlÞbet. Han er rolig og lÊre dig hvordan du kÞre i bil pÃ¥ en rigtig god mÃ¥de og en god... もっず芋る

KÊmpe anbefaling til Nordstjernens KÞreskole! Jeg har vÊret virkelig glad for mit turboforlÞb, som var hÃ¥rdt, men ogsÃ¥ rigtig lÊrerigt. Et sÊrligt shoutout skal lyde til Claus, som jeg havde fornÞ... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 自動車教習所
  2. ・
  3. 運転免蚱センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Nordstjernens KÞreskole ApS er en lokal kÞreskole med afdelinger i Helsinge, Gilleleje og FrederiksvÊrk. Vi tilbyder kÞrekort til bil, motorcykel (MC) og trailer (BE) med teoriundervisning centralt placeret i byerne – i bÃ¥de Gilleleje og FrederiksvÊrk direkte pÃ¥ togstationen. KÞreskolen drives af tre erfarne kÞrelÊrere og gode venner, som med forskellige baggrunde og kompetencer supplerer hinanden for at sikre den bedst mulige kÞreuddannelse. FÊlles for os er en baggrund fra politi- og ambulancetjenesten, hvilket har givet os stor erfaring med trafiksikkerhed, ansvarlig kÞrsel og undervisning af mennesker. Hos Nordstjernens KÞreskole er sikkerhed, kvalitet og professionel undervisning altid i fokus. Vi underviser med en rolig, tÃ¥lmodig og pÊdagogisk tilgang, hvor undervisningen tilpasses den enkelte elev. Vi ved, at alle lÊrer forskelligt, og derfor er der plads til alle – uanset erfaring og forudsÊtninger. Vi er stolte af at vÊre det lokale valg i NordsjÊlland og sÊtter en Êre i at levere en tryg, personlig og professionel vej til kÞrekortet. Hos os fÃ¥r du en kÞrelÊrer, der engagerer sig i dit forlÞb, og en kÞreskole, der holder, hvad den lover!

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 82ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg kan varmt anbefale Nordstjernens

Jeg kan varmt anbefale Nordstjernens KÞreskole!

Jeg har haft en rigtig god oplevelse fra start til slut. Undervisningen var altid grundig, rolig og nem at forstå, og jeg fÞlte mig tryg gennem hele forlÞbet. Min kÞrelÊrer var tålmodig, professionel og god til at forklare, så jeg hele tiden udviklede mig og blev mere sikker bag rattet.

Der var en god stemning, og jeg fÞlte mig altid mÞdt med respekt og opbakning. Jeg er meget taknemmelig for al den hjÊlp og stÞtte, jeg har fået.

Tusind tak for alt – og for at hjÊlpe mig med at fÃ¥ mit kÞrekort! Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger og 5 stjerner.

2026幎7月30日

Nordstjernens KÞreskole からの回答

Tusinde tak for anbefalinger, stjerner og fordi du valgte os, vi er super glade for at du er kommet i mÃ¥l pÃ¥ den bedste mÃ¥de 🀩 pas pÃ¥ dig selv, og husk at vinke derude nÃ¥r vi mÞdes 👋🏻

Jeg var generhverver og jeg synes de

Jeg var generhverver og jeg synes de var mega gode til at guide mig igennem til hvad jeg skulle gÞre da jeg ringede til dem, de var også gode til at hjÊlpe hvis jeg var i tvivl om noget. Mega god kÞrerskole kan virkelig anbefales her fra.

2026幎7月30日

Nordstjernens KÞreskole からの回答

Bum, sådan Sebastian, tak for at du valgte os! Og tak for anmeldelse og flotte stjerner 😊

God undervisning

God undervisning trin for trin

2026幎7月28日

SÃ¥dan, kort kontant og prÊcis anmeldelse 🀩 vi elsker den og stjernerne. Tak 😊

Kan kun anbefale Nordstjernens

Kan kun anbefale Nordstjernens KÞreskole! Det har vÊret en fantastisk oplevelse og samtidig med Claus som kÞrelÊrer! Han har hjulpet igennem hele mit forlÞb, hvilket jeg er mega taknemmelig for!!

2026幎7月22日

Nordstjernens KÞreskole からの回答

SÞde Laura, det kan godt vÊre det var lidt svÊrt til at starte med, men det endte jo selvfÞlgeligt med et kÞrekort fordi du bare blev ved og er den kÊmpe stjerne nu! Tusinde tak for anmeldelse og flotte stjerner 😊 Pas pÃ¥ dig selv og husk at vinke nÃ¥r vi ses derude 👋🏻

Carolina fra Nordstjernens KÞreskole

Carolina fra Nordstjernens KÞreskole var fÊnomenal til at lÊre fra sig! Alt blev gjort med tålmodighed og forståelse.

Havde god kontakt til mig som elev, samt fleksible.

Underviserne i teoriundervisningen skal også klappe sig selv på skuldrene! Tak for et godt forlÞb, vi ses derude på vejene

2026幎6月24日

Nordstjernens KÞreskole からの回答

Tusinde tak, vi er sÃ¥ glade for anmeldelse, stjerner og roser til Carolina 😊 tak for at vÊlge os, pas pÃ¥ dig selv 👋🏻

W kÞreskole

Jeg fik skam mit kÞrekort her, god oplevelse.

2026幎7月14日

SÃ¥dan, kort kontant og prÊcis anmeldelse 🀩 vi elsker den og stjernerne. Tak 😊

Jeg kan varmt anbefale NordsjÊllands

Jeg kan varmt anbefale NordsjÊllands KÞreskole og MC-kÞrelÊrer Morten Lange. Med hans mangeårige erfaring som motorcyklist og banerÊsinstruktÞr formår han at levere en helt formidabel uddannelse. Han lÊrer en utroligt mange teknikker, og det hele foregår i en fantastisk atmosfÊre. Undervisningen er utroligt fleksibel med kÞretider, der kan tilpasses, og teoriundervisning, så alle kan vÊre med. Derudover bestod jeg fÞrste gang. Det er absolut vÊrd at kÞre langt efter, for at få så god en uddannelse.

2026幎7月9日

Nordstjernens KÞreskole からの回答

Helt perfekt! Tusinde tak for anmeldelse stjerner og ros til Morten. Vi håber du nyder vinden i håret 💪🏻

Jeg har brugt Nordstjernen kÞreskole og

Jeg har brugt Nordstjernen kÞreskole og har haft Carsten som kÞrelÊrer, der var så fedt og hyggeligt. Jeg kan klart anbefale Nordstjernens KÞreskole.

2026幎7月6日

Nordstjernens KÞreskole からの回答

Han er dÊlme ogsÃ¥ en flinker fyr ham Carsten 🀩 tak for anmeldelse og flotte stjerner, vi elsker det hele 😊 pas pÃ¥ dig selv der ude i trafikken 😊

KÞrekort hos NordsjÊlland bedste kÞreskole

Jeg havde Claus som kÞrelÊrer og kunne ikke have Þnsket mig et bedre forlÞb. Han har vÊret super tålmodighed og den bedste kÞrelÊrer jeg kunne have Þnsket mig. Han har vÊret super forstående, med arbejdsom og fleksibel.
Generelt har alle kÞrelÊrerne vÊret fantastiske, ikke mindst til kÞretimerne med også til teori timerne.

Kan kun anbefales
⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎6月26日

Nordstjernens KÞreskole からの回答

KÊmpe tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte ⭐⭐⭐⭐⭐!

Det betyder virkelig meget for os, at du har fÞlt dig tryg og godt taget hÃ¥nd om gennem hele dit forlÞb. Tusinde tak for de pÊne ord om Claus – dem bliver vi bÃ¥de glade for og stolte af. Samtidig er det skÞnt at hÞre, at du ogsÃ¥ har haft en god oplevelse med resten af teamet, bÃ¥de til teori og kÞrelektioner.

Stort tillykke med kÞrekortet! Tak fordi du valgte Nordstjernens KÞreskole. Vi Þnsker dig masser af gode oplevelser bag rattet – og pas rigtig godt pÃ¥ dig selv i trafikken. 🚗⭐

Nordsternens kÞreskole er 100% en anbefaling

Jeg kan 100% anbefale denne kÞreskole. Hele forlÞbet har vÊret virkelig godt. Jeg havde Kim som kÞrelÊrer og jeg har vÊret super glad for det. Han er utrolig dygtig til sit arbejde og altid godt humÞr. Så jeg vil helt sikkert anbefale Nordstjernens kÞreskole og Kim som kÞrelÊre:)

2026幎6月22日

Nordstjernens KÞreskole からの回答

Wauw ... tusinde tak for de flotte ⭐⭐⭐⭐⭐, den flotte anmeldelse, og de rosende ord om Kim! Vi er super glade for at han kÞrer hos os, for det betyder en masse glade elever 🀩 pas pÃ¥ derude i trafikken, og vink gerne nÃ¥r vi mÞdes i trafikken.

5/5 stjerner

Jeg er netop fÊrdig med kurset og dermed fÃ¥et kÞrekortet. Det er gÃ¥et super godt og hurtigt, imens det stadig har vÊret til at fÞlge med. Dette er takke vÊre de dygtige kÞrelÊrer - bÃ¥de teoretisk og kÞreteknisk 👍

Tak for en god oplevelse, sjove samtaler og generelt godt arbejde!
Klar anbefaling

2026幎6月16日

Nordstjernens KÞreskole からの回答

SÃ¥dan Zia, tusinde tak for den flotte anmeldelse og de flotte 5/5 ⭐ vi elsker hver eneste af dem! pas nu rigtigt godt pÃ¥ dig selv derude i trafikken, og husk at vinke nÃ¥r vi mÞdes derude 👋🏻

Min kÞrelÊrer rÃ¥bte af mig

Jeg havde en blandet oplevelse hos Nordstjernens KÞreskole.
I starten havde jeg Martin Sander som kÞrelÊrer. DesvÊrre fÞlte jeg mig ikke tryg i undervisningen, og ved en kÞretime oplevede jeg, at han råbte af mig efter en fejl i forbindelse med et venstresving. Dette gav mig en overrasket og meget Êrgelig situation der endte med at påvirke min selvtillid bag rattet, og derfor valgte jeg at skifte kÞrelÊrer.
EfterfÞlgende fik jeg Carolina som kÞrelÊrer, og det gjorde en stor forskel. Hun var rolig, tålmodig og god til at forklare tingene på en måde, der gav mig mere selvtillid i trafikken. Hun hjalp mig med at blive tryg ved at kÞre og forberedte mig rigtig godt til kÞreprÞven, som jeg bestod.

Jeg havde også teoriundervisning med Tom i Gilleleje. Min oplevelse var, at undervisningen ikke gav mig det udbytte, jeg havde forventet, og jeg fÞlte mig ikke godt nok forberedt til teoriprÞven. Det skabte en del usikkerhed hos mig. Jeg valgte at skrive til Nordstjernens KÞreskole om min oplevelse med Tom, og de var lyttende og sagde at hvis jeg ikke bestod fÞrste gang ville de betale for anden gang.

Alt i alt er jeg meget taknemmelig for Carolinas hjÊlp og stÞtte, men min samlede oplevelse af kÞreskolen blev trukket ned af mine tidligere oplevelser.

2026幎3月9日

KÊre Josephine,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

FÞrst og fremmest vil vi gerne sige tillykke med kÞrekortet. Vi er glade for at hÞre, at du kom godt i mål, og at Carolina kunne hjÊlpe dig med at genfinde trygheden og selvtilliden bag rattet.

Samtidig er vi naturligvis kede af at lÊse, at dele af dit forlÞb ikke levede op til dine forventninger. Vi bestrÊber os på, at alle elever skal fÞle sig trygge, respekterede og godt stÞttet gennem hele deres uddannelse.

Som med mange forlÞb kan der vÊre flere perspektiver på de enkelte situationer, afhÊngigt af hvilken rolle man har i dem. Det Êndrer dog ikke på, at vi tager din oplevelse alvorligt, og vi beklager, at du ikke har stået tilbage med en ubetinget positiv oplevelse af hele forlÞbet.

Vi er glade for, at du oplevede, at vi lyttede til dine bekymringer undervejs, og at vi sammen fandt en lÞsning, som gjorde, at du kunne fortsÊtte og afslutte din kÞreuddannelse.

Tak for både ros og kritik. Begge dele hjÊlper os med lÞbende at udvikle os.

Vi Þnsker dig alt det bedste fremover og mange sikre kilometer på vejene.

Nordstjernens KÞreskole

Der var gode undervisere

Der var gode, hjÊlpsomme og fleksible undervisere, både til teori og praktisk undervisning. Der var styr på det formelle og alt gik som det skulle. God beliggenhed tÊt på stationen som også var praktisk.

2026幎6月1日

Nordstjernens KÞreskole からの回答

⭐⭐⭐⭐⭐ lige tilbage til dig, tusinde tak for din anmeldelse og de flotte stjerner!

Vi er så glade for at du har haft en god oplevelse og alt er gået som det skulle.

Pas på dig selv derude i trafikken, og husk at vinke når vi ses derude 👋🏻

Hilsen alle os fra Nordstjernens KÞreskole 🙂

Morten Lange er super dygtig og har

Morten Lange er super dygtig og har sindssyg meget erfaring, han trÊner dig ikke til “bare” at bestÃ¥, men er Êgte ude pÃ¥ at lÊre dig at kÞre MC 🏍🀩 jeg sÞge pÃ¥ MC kort sÞndag, sad til teori tirsdag, efter cirka 2 mÃ¥neder har mit MC kÞrekort.
Morten Lange har styr pÃ¥ det og det er meget at holde styr på  kÊmpe puslespil (logistik)

SÃ¥ hvis du skal have MC kort sÃ¥ kÞr til Helsinge, ogsÃ¥ et godt omrÃ¥de at kÞre i 🏍

2026幎6月6日

Nordstjernens KÞreskole からの回答

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Vi er glade for, at du oplevede, at fokus var pÃ¥ at lÊre at kÞre motorcykel – ikke bare at bestÃ¥ prÞven. Det er prÊcis den tilgang, vi Þnsker at stÃ¥ for.

Stort tillykke med MC-kÞrekortet, og tak fordi du valgte os til rejsen. Pas godt på dig selv derude, og nyd friheden på to hjul!

Nordstjernens KÞreskole

Tusind tak til Claus Rasmussen og

Tusind tak til Claus Rasmussen og Nordstjernen kÞreskole. Claus var en fantastisk og tålmodige lÊrer. Han hjalp mig gennem de hårde tider og var meget stÞttende. Takket vÊre Nordstjernen og Claus fik jeg kÞrekortet på ca. 2 måneder, da jeg kom fra en anden kÞreskole. Så kÞreskolen anbefales 100% herfra.

2026幎6月1日

KÊre Carole

Tusind tak for de flotte ord og de ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg er rigtig glad for, at du valgte at give mig og Nordstjernens KÞreskole din tillid. Når elever kommer til os efter et forlÞb, der ikke er gået som forventet, gÞr vi altid vores bedste for at skabe tryghed, overblik og få dem godt i mål.

Det har vÊret en fornÞjelse at fÞlge din udvikling, og jeg er glad for, at jeg kunne hjÊlpe dig sikkert gennem forlÞbet og frem til kÞrekortet.

Stort tillykke med kÞrekortet, og tak fordi du valgte Nordstjernens KÞreskole. Pas godt på dig selv derude, og husk at vinke, hvis vi mÞdes i trafikken.

Claus, og resten af Nordstjernens KÞreskole

Mega god kÞreskole med venlige

Mega god kÞreskole med venlige kÞrelÊrer. IsÊr Laurids!!!😃

2026幎5月12日

Nordstjernens KÞreskole からの回答

Tusinde tak for din anmeldelse, Laurids elsker du fremhÊver ham 🀩

Dejligt du har haft et godt forlÞb og er glad og tilfreds! ... pas pÃ¥ dig selv derude i trafikken, og husk at vinke nÃ¥r vi ses derude 👋🏻

Mega fedt kÞrekortforlÞb

Mega fedt kÞrekortforlÞb med dybdegÃ¥ende og grundig undervisning, samt nogle positive og dedikerede kÞrelÊrere. Jeg er dybt taknemmelig for at jeg valgte netop denne kÞreskole, og jeg kan 100% anbefale den til andre🀩

2026幎5月11日

Nordstjernens KÞreskole からの回答

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det betyder rigtig meget for os.

Vi er glade for, at du har haft et godt forlÞb, og at du oplevede undervisningen som både grundig og engageret.

Stort tillykke med kÞrekortet, og tak fordi du valgte Nordstjernens KÞreskole.

Pas godt på dig selv derude, og vi håber, du får mange gode og sikre kilometer på vejene.

Rigtig godt valg

Jeg tog mit kÞrekort gennem nordstjernen fordi min venner anbefalede det til mig. Jeg endte med at kÞre sammen med Claus og selvom jeg har haft mange personlige udfordringer gennem forlÞbet har Claus og holdet altid gjort tingene nemme for mig. Ydligere er Claus en fantastisk lÊrer med en god humor og en passion for at udanne folk, jeg takker nordstjernen og Claus for alt den gode service og alt de tålmodighed de hade for mig.

2026幎5月13日

Nordstjernens KÞreskole からの回答

Tusinde tak Damian, bÃ¥de for de flotte ⭐⭐⭐⭐⭐ men ogsÃ¥ for de flotte ord! Tak for din tillid til at vi var det rigtige valg, men bare husk, du har leveret indsatsen, vi har bare sat rammerne 🀩 pas pÃ¥ dig selv derude, og husk at vinke 😊

God KÞreskole

Jeg har lige fået kÞrekort, og alt gik som det skulle, jeg bestod teoriprÞve fÞrste gang og samme med kÞreprÞven. Min kÞrelÊrer Claus har vÊret rigtig dygtig, og super Êrlig hvilket jeg har vÊret glad for. Jeg har kunne mÊrke at han gik op i at jeg bestod og ikke bare at hive penge ud af mig. Så stor anbefaling herfra.

2026幎5月7日

Nordstjernens KÞreskole からの回答

Tusinde tak for den fine anmeldelse, og de ⭐⭐⭐⭐⭐ dem er vi bare super glade for! Husk du har selv gjort det, vi har bare guidet dig 😊