Bestod bÃ¥de teori og kÞreprÞve I fÞrste forsÞg fordi dette er en kÞreskole som er grundig, ordentlig og seriÞs. Dette er kÞreskolen som VIL have elever igennem forlÞbetð
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg vil gerne takke isÊr Martin for at vÊre en kÊmpe stÞtte til alle mine kÞretimer, og generelt i gemmen hele forlÞbet. Han er rolig og lÊre dig hvordan du kÞre i bil pÃ¥ en rigtig god mÃ¥de og en god... ãã£ãšèŠã
KÊmpe anbefaling til Nordstjernens KÞreskole! Jeg har vÊret virkelig glad for mit turboforlÞb, som var hÃ¥rdt, men ogsÃ¥ rigtig lÊrerigt. Et sÊrligt shoutout skal lyde til Claus, som jeg havde fornÞ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Stor tak til Nordstjernens KÞreskole og isÊr Morten, der har vÊret en super god MC kÞrelÊrer. Jeg kan kun komme med mine varmeste anbefalinger om at bruge dem.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Nordstjernens KÞreskole ApS er en lokal kÞreskole med afdelinger i Helsinge, Gilleleje og FrederiksvÊrk. Vi tilbyder kÞrekort til bil, motorcykel (MC) og trailer (BE) med teoriundervisning centralt placeret i byerne â i bÃ¥de Gilleleje og FrederiksvÊrk direkte pÃ¥ togstationen. KÞreskolen drives af tre erfarne kÞrelÊrere og gode venner, som med forskellige baggrunde og kompetencer supplerer hinanden for at sikre den bedst mulige kÞreuddannelse. FÊlles for os er en baggrund fra politi- og ambulancetjenesten, hvilket har givet os stor erfaring med trafiksikkerhed, ansvarlig kÞrsel og undervisning af mennesker. Hos Nordstjernens KÞreskole er sikkerhed, kvalitet og professionel undervisning altid i fokus. Vi underviser med en rolig, tÃ¥lmodig og pÊdagogisk tilgang, hvor undervisningen tilpasses den enkelte elev. Vi ved, at alle lÊrer forskelligt, og derfor er der plads til alle â uanset erfaring og forudsÊtninger. Vi er stolte af at vÊre det lokale valg i NordsjÊlland og sÊtter en Êre i at levere en tryg, personlig og professionel vej til kÞrekortet. Hos os fÃ¥r du en kÞrelÊrer, der engagerer sig i dit forlÞb, og en kÞreskole, der holder, hvad den lover!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Rigtig god kÞreskole
Rigtig god kÞreskole, fik personligt mig hurtigt igennem teorien og det praktiske. Kan stÊrkt anbefales.

Kan virkelig anbefale NordstjernensâŠ
Kan virkelig anbefale Nordstjernens KÞreskole.
Jeg havde Martin Sander som kÞrelÊrer, som er så dygtig til at forklare hvad man skal og hjÊlper hvis man er i tvivl med de forskellige ting. Vores kÞretimer var så hyggelige men på samme tid også lÊrerige. Alt i alt en så dejlig oplevelse med kÞreskolen.

Mega fed oplevelse
Mega fed oplevelse, kan klart anbefale Toke Jessen som kÞrerlÊrer! 5/5 stjernerâïž

Nordstjernens KÞreskole ããã®åç
Simpelthen en super fed oplevelse
Simpelthen en super fed oplevelse. Jeg havde Martin Sander som kÞrelÊrer som var mega dygtig til at undervise og instruere. KÞretimerne var super hyggelige og pÃ¥ samme tid ogsÃ¥ super lÊrerige med ham. Jeg har intet andet end gode ting at sige om den her kÞreskole og alle derinde. Og teoritimerne var ogsÃ¥ hyggelige selv nÃ¥r de nogle gange varede lÊnge og sluttede sentð
Bestod kÞreprÞven fÞrste gang takket vÊre dem hos Nordstjernens KÞreskole.
Tusind tak til jer alle
- Nicolas Hansen

Varmeste anbefaling :-)
Varmeste anbefaling til NordstjernekÞreskolen og kÞrelÊrer Claus.
Jeg havde en fantastisk oplevelse med KÞreskole Nordstjernen, og min kÞrelÊrer, Claus, gjorde hele forlÞbet overskueligt. Claus professionelle tilgang og ekspertise gjorde mig tryg under hele kÞreuddannelsen. Claus er utrolig tålmodig, forstående og dygtig til at forklare og lÊre fra sig. Han gav mig altid konstruktiv feedback og hjalp mig med at forbedre mine kÞrefÊrdigheder.
Claus er en dygtig kÞrelÊrer, altid venlig, imÞdekommende og motiveret til at hjÊlpe. Under hele uddannelsen var det utrolig nemt, at komme i kontakt med kÞreskolen, og hvis man havde spÞrgsmål fik man hurtigt svar på dem.
Jeg fÞlte mig virkelig klar og godt forberedt til både teoriprÞven og kÞreprÞven takket vÊre Claus' undervisning og Nordstjerneskolens forlÞb.
Jeg kan varmt anbefale NordstjernekÞreskolen og kÞrelÊrer Claus til alle, der Þnsker en professionel, engageret og behagelig kÞreuddannelse.

Highly recommended
After changing driving school and different driving teacher from kbh to HillerÞd ..I finally got a chance to be with the right driving teacher that who was seriously eager to help me get my driving license and exactly knows whats best for the student. I had Laurids as my driving teacher, so calm, professional and understand that we are all different. He is the best driving teacher you could ever have. sooo
If you're looking for a great driving school and best driving teacher who make you feel comfortable and relaxed while driving. Its highly recommended!
Now I'm not nervous to drive anymore, Thank you Laurids âºïž

Nordstjernens KÞreskole ããã®åç
En virkelig god kÞreskole!
En virkelig god kÞreskole! Havde Claus som teori lÊrer, og Laurids som kÞrelÊrerâŠ. Begge to meget behagelige mennesker, som er meget nede pÃ¥ jorden. Claus er god til at gÞre teori undervisningen spÊndende, og Laurids gÞr altid en kÞrelektion sjov og til en tryg oplevelse!
Kan helt klart anbefales!

Nordstjernens KÞreskole ããã®åç
Jeg havde Laurids som kÞrelÊrer og hanâŠ
Jeg havde Laurids som kÞrelÊrer og han er virkelig god til at lÊre fra sig. Jeg bestod bÃ¥de teoriprÞven og kÞreprÞven i fÞrste forsÞg. Jeg hyggede mig med at kÞrer med Laurids samtidiget med at jeg lÊrte at kÞre bil. Det har vÊret en virkelig god oplevelse at tage kÞrekort hos Nordstjernens kÞreskole! Jeg kan klart anbefale det!ð

Fantastisk kÞreskole
Jeg var igennem kÞreskole til mit MC kÞrekort.
Det var en fantastisk oplevelse, sjov hold, dygtig kÞrerlÊrer som kan sagtens anbefeles!

Fra usikker til selvsikkerâŠ
Jeg valgte nordstjernens kÞreskole FrederiksvÊrk afdeling, da jeg lÊste om dem og fÞlte de havde en god baggrund deres kÞrelÊrer og var sikker på de ville kunne gÞre mig tryg på vejen.
Deres undervisning var lÊrerigt og man fik lov til også at mÞde nogen af de kÞrelÊrer, de alle var meget imÞdekommende.
Jeg har haft Laurids som kÞrelÊrer og må sige han er den mest behagelig og forstående kÞrelÊrer jeg har haft, da jeg startet var jeg bange for at kÞre bil, men Laurids formåede at vende det, han var god til at udfordre en uden at man overskred sine egen grÊnser og han er rigtig god til at rose når man gjorder gode ting til kÞretimerne.
Så hvis du er lidt usikker og vil have nogen gode kÞrelÊrer med forståelse for den enkelte, skal du vÊlge Nordstjernens kÞreskole!

Kan virkelig anbefale NordstjernensâŠ
Kan virkelig anbefale Nordstjernens KÞreskole,det gik super godt med mc kÞrekort.
Alt var til tiden, altid godt humÞr, mange vigtige informationer, det var en god kursus.
Jeg kÞrt med Morten- tak for det ð€ð
Vh Aleksandra

Bedste KÞreskole
I cannot described the feeling after passing all the exams but one of the thing i was thinking is to write a review of my mentor as well as the driving school. Nordstjernens kÞreskole was the BEST choice after searching so many driving school in Helsinge and I was not wrong in choosing them, they are the BEST BEST kÞreskole. The owners and their colleagues were very nice and flexible. Theory was a bit hard because it was on Danish and i could not understand everything but they have provided me a very good source for me to learn everything on English. My first time driving on the road was terrifying, horrible and shameful.But the good thing is that I have the best driving instructor CLAUS. Sometimes, Iam giving him a heart attack but he was super patient, diligent and firm of course in a good way in teaching me how to drive safely. I could not make it without his help. Now only thing I have to do is to remember his teachings. Nordstjernens KÞreskole YOUR THE BEST kÞreskole among the rest.

Great experience
The company responded quickly to my message and answered all questions about the education process.
Claus is always clear with his instructions. He worked on building up my confidence. There were deer, roundabouts and cyclists in our path. Because of Claus I have been able to pass my driving test first attempt.
I have been driving every day since I got my driver's license.
1000 tak Claus

God oplevelse
Jeg kÞrte med Martin og Claus. Begge er super flinke og hjÊlpsomme.

Bedste kÞreskole
Jeg har vÊret meget glad for mit kÞrekort-forlÞb hos nordstjernes kÞreskole. Jeg har vÊret glad for de lÊrere jeg har haft under mit forlÞb, og jeg har fÞlt mig tryg igennem det hele.
Hvis man er lidt nervÞs ved at starte til kÞrekort, så synes jeg helt klart man skal overveje Nordstjernes kÞreskole, fordi man bliver taget i hånden gennem det hele og kÞrelÊrerne(dem jeg havde i hvertfald) er så gode til at undervise.

Nordstjernens KÞreskole ããã®åç
Jeg havde en mega fed oplevelse medâŠ
Jeg havde en mega fed oplevelse med kÞreskolen. De var både meget dygtige og professionelle og enormt sÞde og opmuntrende. Kan virkelig ikke finde noget at klage over her.

Nordstjernens KÞreskole ããã®åç
Virkelig hyggeligt og super oplevelseâŠ
Virkelig hyggeligt og super oplevelse da jeg skulle havde mc kort
Gode teori om aften
Fede kÞretimer

Dejlig kÞreskole
Dejlig kÞreskole . Jeg kÞrte selv med Laurits som er en ualmindelig sÞd og rar kÞrelÊrer, som forstod at jeg havde nogle vanskeligheder og som gjorde alt for at hjÊlpe mig igennem. Jeg har netop fået mit kÞrekort og er rigtig stolt. Jeg kan helt klart anbefale nordstjerne kÞreskole . Hilsen Kit

Nordstjernens KÞreskole ããã®åç
Super godt og anbefaler den
Jeg havde en super god oplevelse, så jeg anbefaler klart Nordstjernes kÞreskole :)

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã