レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Uwielbiam Ksisters! W zasadzie pielęgnację juÅŒ kupuję tylko tu. MoÅŒna polegać na opisach na stronie i opiniach Klientek :D Rewelacyjne kosmetyki, zawsze duÅŒo próbek, fajne prezenty do przetestowania... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wspaniały sklep internetowy. Znajdę tu wszystko, czego potrzebuję. Bardzo dobry wybór produktów. Oczywiście dziękuję za upominki i próbki kosmetyków. To bardzo pomaga w wyborze kosmetyków.

䌁業情報

1. 矎容甚品店

ksisters.pl に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Ksisters to sklep internetowy i community koreańskich kosmetyków. Realizujemy zamówienia w Europie oraz w najbliÅŒszym czasie WNP i na całym świecie. Popularyzujemy K-beauty w Unii Europejskiej.

Ksisters ma najlepszą ofertę koreańskich kosmetyków. Dbamy o kaÅŒdego klienta. Zapewnienie wysokiej jakości usług to nasza podstawowa zasada.

NASZE WARTOŚCI:

• klient jest naszym pracodawcą
  • duch zespołu
  • Kservice™
  • myśleć niestandardowo
  • proaktywność
  • zarabiać, aby inwestować.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Uwielbiam Ksisters!

Uwielbiam Ksisters!
W zasadzie pielęgnację juÅŒ kupuję tylko tu. MoÅŒna polegać na opisach na stronie i opiniach Klientek :D Rewelacyjne kosmetyki, zawsze duÅŒo próbek, fajne prezenty do przetestowania a paczka bezpiecznie, ekologicznie zapakowana i na czas

2026幎4月15日

ksisters.pl からの回答

Ogromnie dziękujemy za takie zaufanie! Cieszymy się, ÅŒe jesteśmy częścią twojej pielęgnacji i ÅŒe wszystko spełnia oczekiwania 🌿

Wspaniały sklep internetowy

2026幎4月14日

ksisters.pl からの回答

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! Cieszymy się, ÅŒe wybór produktów oraz próbki pomagają w odkrywaniu nowych kosmetyków 🌷

5぀星のうち5の評䟡

Swietny produkt dla skóry wraÅŒliwej ma

Swietny produkt dla skóry wraŌliwej ma przyjemny lekki zapach zostawia efekt smooth skin

2026幎4月11日

ksisters.pl からの回答

Cieszymy się, ÅŒe dostawa była szybka, a próbki były miłym dodatkiem, dziękujemy za opinię 🌞

Bardzo polecam Ksisters

Bardzo polecam Ksisters! Produkty (Medicube, Celimax oraz SPF Beauty of Joseon) są w 100% oryginalne, co potwierdziłam kodami QR. Paczka dotarła błyskawicznie, а w środku znalazłam duÅŒo próbek do przetestowania nowości. Na pewno wrócę!

2026幎4月9日

ksisters.pl からの回答

Bardzo się cieszymy, ÅŒe potwierdziłaś oryginalność produktów i ÅŒe wszystko dotarło tak szybko, a próbki sprawiły dodatkową radość, dziękujemy za polecenie 🌟

⭐🎀🌞😍

Paczki przychodzą do pięciu dni, ładnie zapakowane. Jest duÅŒy wybór produktów i przystępne ceny. Na pierwsze zamówienie moÅŒna uÅŒyć kodu FXWERVZ. Bardzo polecam, często tu zamawiam i nigdy nie miałam ÅŒadnych problemów. 🥰

2026幎3月12日

Bardzo dziękujemy za opinie. Sisterhood is powerful 💃

Totally recommend

The order was beautifully and securely packaged. The free gifts were a nice touch. I'll order more for sure

ksisters.pl からの回答

We’re so happy you liked the packaging and the little gifts, can’t wait to have you back for your next order 💖

Fast delivery

Fast delivery, good comunication with the store, all products have best quality.

ksisters.pl からの回答

We’re really happy to hear you’re satisfied with the delivery, communication, and product quality, thank you for your kind words 💙

Super sklep

Bardzo szybka wysylka, super pakowanie i mnóstwo gratisów.

2026幎3月30日

ksisters.pl からの回答

Bardzo się cieszymy, ÅŒe doceniasz szybką wysyłkę, pakowanie i nasze gratisy, dziękujemy za miłe słowa 💖

5぀星のうち5の評䟡

Great quality of Korean cosmetics comes

Great quality of Korean cosmetics comes together with fast and reliable service and delivery. My 3rd order and all of them exceeded expectations

ksisters.pl からの回答

We’re so happy to hear your third order exceeded expectations and that you’re enjoying both the products and our service, thank you for your trust 💖

5぀星のうち5の評䟡

Profesjonalnie od pierwszego kontaktu!

Pierwszy raz miałam styczność z firmą na instagramie i szczerze muszę przyznać, ÅŒe zrobili na mnie niesamowite wraÅŒenie - szybka realizacja i dostawa zamówienia, paczka przepięknie zapakowana, a w środku nawet znalazły się próbki topowych produktów. Bardzo polecam!

2026幎3月30日

ksisters.pl からの回答

Bardzo się cieszymy, ÅŒe pierwszy kontakt z nami zrobił tak dobre wraÅŒenie i ÅŒe doceniasz szybą realizację oraz nasze pakowanie i próbki, dziękujemy za polecenie 💖

Polecam z całego serca

Polecam z całego serca! Kosmetyki do twarzy zamówione, dostarczone super szybko i bez ÅŒadnych problemów. Na dokładkę gratisy, których się nie spodziewałam — taki miły gest robi ogromną róŌnicę. Ksisters wie jak dbać o klientki!

2026幎3月25日

ksisters.pl からの回答

Bardzo się cieszymy, ÅŒe wszystko dotarło szybko i ÅŒe nasze gratisy zrobiły miłą niespodziankę, dziękujemy za tak ciepłe słowa i zaufanie 💖

Bardzo fajna strona

Bardzo fajna strona. Naprawdę fajnie robi się tu zakupy, nawet gdy jest się laikiem w kwestii kosmetyków koreańskich. Dobra komunikacja, pomocne opinie oraz bardzo szybka wysyłka i dostawa. Jestem zadowolona.

2026幎3月27日

ksisters.pl からの回答

Bardzo się cieszymy, ÅŒe zakupy są u nas wygodne i przyjemne nawet na początku przygody z K-beauty, a komunikacja i szybka dostawa spełniły twoje oczekiwania, dziękujemy za opinię 💛

Szybka wysyłka

Szybka wysyłka, darmowe próbki, polecam :)

2026幎3月22日

ksisters.pl からの回答

Bardzo się cieszymy, ÅŒe szybka wysyłka i próbki spełniły twoje oczekiwania, dziękujemy za polecenie 🌷

5぀星のうち5の評䟡

Strona sklepu jest przejrzysta i szybko

Strona sklepu jest przejrzysta i szybko robi się zakupy. Zamówienie dociera szybko i bezproblemowo. Polecam zakupy w waszym sklepie.

2026幎3月24日

ksisters.pl からの回答

Bardzo się cieszymy, ÅŒe zakupy na stronie są wygodne i wszystko przebiega szybko oraz bezproblemowo, dziękujemy za polecenie 🌿

Gorąco polecam !

Jestem ogromnie zadowolona z usług ksisters. Zamówienia realizowane są błyskawicznie co daje waszej firmie ogromny plus na tle większości innych. Kosmetyki jakie od was zamawiam są wspaniałej jakości co jest kolejną zaletą , a takÅŒe dodatkowe , bonusowe próbki oraz gratisy sprawiły mi ogromną niespodziankę w jak najbardziej pozytywny sposób. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam. Takich firm nam właśnie na rynku potrzeba 😎

2026幎3月18日

ksisters.pl からの回答

Ogromnie dziękujemy za tak piękną i pełną energii opinię. Cieszymy się, ÅŒe doceniasz szybkie realizacje, jakość kosmetyków oraz nasze małe niespodzianki w paczkach — to dla nas naprawdę wiele znaczy ❀

Pełen profesjonalizm

Bardzo szybka dostawa. Paczka zapakowana wręcz IDEALNIE. Wszystko solidnie ułoÅŒone, tak aby nic się nie uszkodziło. Do tego pare próbek, które zachęcają do ponownego zrobienia zakupów. Bardzo polecam!!!

2026幎3月17日

ksisters.pl からの回答

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową opinię. Cieszymy się, ÅŒe dostawa była szybka, a pakowanie spełniło twoje oczekiwania — dbamy o kaÅŒdy detal, ÅŒeby wszystko dotarło bezpiecznie. Miło nam teÅŒ, ÅŒe próbki zachęcają do kolejnych zakupów 💛

Uwielbiam ten sklep

Uwielbiam ten sklep, piekne opakowanie i te drobne szczegóły oraz fajne, trafione próbki! No i cała narracja marketingowa bardzo mi pasuje ☺ polecam

2026幎3月17日

ksisters.pl からの回答

Ale cudownie to czytać! Cieszymy się, ÅŒe doceniasz nie tylko produkty i pakowanie, ale teÅŒ te małe detale i naszą komunikację. Dziękujemy za polecenie i ÅŒe jesteś z nami ☺

Serdecznie polecam! 😍

Serdecznie polecam! Zamówienie dotarło do mnie bardzo szybko. Paczka przepięknie zapakowana. Wszystkie produkty są oryginalne i w bardzo przystępnej cenie. 😍

2026幎3月16日

ksisters.pl からの回答

Bardzo dziękujemy za tak ciepłe słowa. Cieszymy się, ÅŒe zamówienie dotarło szybko, pakowanie zrobiło na tobie wraÅŒenie, a produkty spełniły oczekiwania 😊

Bardzo polecam ❀ paczka dotarła za 4

Bardzo polecam ❀ paczka dotarła za 4 dni. Dostałam dwie próbki do przetestowania, chociaÅŒ miałam zamowienie na 50 zł.

2026幎3月16日

ksisters.pl からの回答

Bardzo dziękujemy za polecenie. Cieszymy się, ÅŒe paczka dotarła szybko, a próbki były miłym dodatkiem — niezaleÅŒnie od wartości zamówienia zawsze staramy się dorzucić coś od siebie 💛

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。