Vi var tre sÞstre, der spiste pÃ¥ Kulhuset i dag, og det var en virkelig positiv oplevelse. Efter at Mikail (Marco) har overtaget restauranten, mÊrker man tydeligt et lÞft. Stemningen... ãã£ãšèŠã
En dÃ¥rlig oplevelse. Forret manglede en vigtig ingrediens for at vÊre lÊkker. Hovedret 2 fik sur/fordÊrvet ribeye - lugtede fÊlt. Fik tilbudt et stykke oksemÞrbrad - men fik et stykke filet der... ãã£ãšèŠã
Helt uimodstÃ¥elig lÊkker mad, servicen var helt i top vÊrten tog meget pÊnt imod os da vi ankom, kokken var pÃ¥ med det samme da vi rejste os fra bordet og fortalte om det forskellige slags kÞd, tjen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk mad oplevelse. Unik koncept, idéen med at sidde som familien rundt om en grill, grille sin egen mad, er enestÃ¥ende. Maden, kÞdet (kyllingfilet, vinger, oksefilet, hakkebÞf, kalvefilet, stea... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Konceptet hos Kulhuset inddrager gÊsterne til en oplevelse ud over det sÊdvanlige, hvor vores gÊster selv kan grille sine retter pÃ¥ vores specialdesignede borde. Ãnsker vores gÊster ikke at grille maden, sÃ¥ er det muligt at bestille a la carte, 3-retters og burger. Restaurant Kulhuset ligger i rolige og flotte omgivelser ved KÞge Havn og bringer et nyt og spÊndende koncept til Danmark
Carlsenvej 8, 4600, KÞge, ãã³ããŒã¯
- 56 44 50 44
- info@kul-huset.dk
- kul-huset.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
FordÊrvet mad = madforgiftning
En dårlig oplevelse. Forret manglede en vigtig ingrediens for at vÊre lÊkker.
Hovedret 2 fik sur/fordÊrvet ribeye - lugtede fÊlt. Fik tilbudt et stykke oksemÞrbrad - men fik et stykke filet der var meget gennemstegt.
Desserter var der desvÊrre kun Irish Coffee.
Vi havde valgt 3 retters menu.
Kommer der aldrig igen.
Vi er rigtig glade for at komme pÃ¥âŠ
Vi er rigtig glade for at komme på kul-huset.
Det eneste vi kan sige ikke er godt er varmenðisÊr om sommeren nej pjat super fantastisk sted og skal snart spsie der igen.
Vi havde en rigtig god oplevelse
Vi havde en rigtig god oplevelse, bÃ¥de med vores tjener og maden...et rigtig godt sted, hvis man vil hygge med familie eller vennerð
God mad kan man få mange steder
God mad kan man få mange steder. Her er et af dem, men det der gÞr et besÞg her til det bedste, er personalet.
OpmÊrksomheden omkring brugt service, hurtigheden i at man kunne bestille mere kÞd til grillen og ikke mindst den glade stemning og meget hÞflige tone.
Super fin oplevelse rigtig finâŠDejlig oplevelse
Super fin oplevelse rigtig fin betjening, dejligt mÞrt kÞd
Og flot buffet med stort udvalg
Der er varmt rund om bordet men det kan tÊnke sig til når grillen er i midten
Et par isterninger i sodavanden ville vÊre rart da den bliver hurtig varm.
Vi kommer helt sikker igen
IKKE PENGENE VÃRD
Jeg havde fået et så godt indtryk af stedet/maden og glÊdet mig til at komme derhen.
Mig og min mand havde booket bord og kom derind og blev faktisk mÞdt af virkelig sÞde personale.
MEN maden var virkelig elendig, ingen smag i kÞdet eller noget som helst.
Det var så ulideligt varmt og slet ikke til at sidde i.
Deres udsugning er virkelig ringe og man havde slet ikke lyst til at spise derinde i den varme.
Buffeten var faktisk bedre end kÞdet og vores drinks var udemÊrket.
Men kÞdet var virkelig dårligt.
Det er slet ikke pengene vÊrd, det var fÞrste og sidste gang jeg har sat mine ben der.
En noget oset affÊre...
En noget oset affÊre.... Vi besÞgte Kul Huset for fÞrste - og sidste - gang. Steder er hyggeligt, med lokalet er så fyldt af os fra grillbordene, at der er tåget i restauranten. Alt vores tÞj rÞg lige hjem i vaskemaskinen. TÞj, bil, hår - alt stank af stegeos.
Det var faktisk så slemt, at det slet ikke var behageligt at sidde i.
At der så gik oceaner af tid inden vi fik vores drikkevarer serveret gjorde ikke oplevelsen bedre.
Vi kan ikke anbefale stedet med mindre der gÞres noget ved osen i lokalet.
Maden vi fik serveret var OK.
LÊkkert!
2. besÞg indtil videre. LÊkkert mad, god service og hyggelige omgivelser! End of discussion ð
LÊkkert mad og god service
Dejlig mad og super service fraâŠ
Dejlig mad og super service fra tjenerne. Et sted der for vores vedkommende er blevet stÊrkt vanedannende..
Kulhuset
Perfekt service, maden smagte fantastisk, lÊkkert kÞb og masser af muligheder på buffen, så anbefalet her fra
Super hyggelige "grillstationer/bord" med lÊkkert mÞrt kÞd.
Det var vores fÞrste gang på Kulhuset, blev taget godt imod, fik forklaret konceptet og så nÞd vi ellers maden.
KÞdet var virkelig lÊkkert og hvor hyggeligt at man lige kunne slutte af med en grillede skumfidus, der manglede bare kiksene :-)
Helt sikkert ikke sidste gang vi kommer.
LÊkkert mad og hyggelig indretning
LÊkkert mad og hyggelig indretning.
Betjening i top.
Men tag ikke for meget tÞj pÃ¥ nÃ¥r man skal sidde ved grillbordeneð
Super hyggeligt Resturant
Super hyggeligt Resturant. God mad
Grill selv god OksemÞrbradð
Super service fra personalet ð
Super hyggeligt sted men lÊkkert kÞdâŠ
Super hyggeligt sted men lÊkkert kÞd man selv griller ved bordet og dejlig variation pÃ¥ den tilhÞrende buffetð klart et besÞg vÊrd
Altid en god oplevelse at spise iâŠ
Altid en god oplevelse at spise i restauranten. Maden er god, spÊndende koncept og venlig betjening. Blev isÊr glad ved vores seneste besÞg i forbindelse med min mors fÞdselsdag, hvor vi fik velkomstdrinks og lagkage.
Vi besÞgte for fÞrste dette skÞnneâŠ
Vi besÞgte for fÞrste dette skÞnne sted, min datters fÞdselsdag og hun har talt om stedet siden det åbnede og vi blev IKKE skuffede⊠vi blev mÞdt med smil og super god service, jeg var kommet til at booke bord til forkert menu- vi ville grille selv og det Êndrede han uden problemer.
Han kom hurtig til bordet og forklarede om konceptet og drikkevare og lÊkker kÞd kom og sÃ¥ var det op til os at stede kÞdetâŠ
Det hele var SÃ
lÊkkert, udvalget ved tilbehÞret var i topklasse manglede ingenting, lÊkkert udvalg af kÞd og fisk, sågar lÊkkert kage til dessert og skum på pinde så vi kunne riste disse over grillen.
Vi kommer 100% igen, og tager flere gÊster med..
Servicen, maden, omgivelserne, hygiejnen, ALT var SÃ
godt..
Vi har spÞrgsmÃ¥l vedr deres gril og den sÞde tjener tog sig tid til at fortÊlle omkring hvordan de gÞr og hvad de brugte som kul osvâŠ
Tak for en super skÞn afte.
LÊrker mad og god serves og flot udsigt ð
Frisk salat og lÊkre mad og rigtigt god servesðð
Et besÞg vÊrd
Et rigtig godt og helt anderledes koncept, der med grill ved bordet giver en god stemning
Flot og varieret buffet.
Virkelig lÊkker mad
Virkelig lÊkker mad. Vi fik grill selv buffet. LÊkkert kÞd og et fornuftigt udvalg af kÞd. Alt var dejligt mÞrt og velsmagende. Salat baren var indbydende og havde en rigtig god samsÊttening af salat/frugter. Der var der 4 sovse at vÊlge mellem der var pomfritter saltede kartofler samt flÞdestuvet kartofler.
Betjeningen fejlede bestemt ikke noget.
Alt i alt en skÞn madoplevelse som jeg gerne gentager igen.