Vi var tre sÞstre, der spiste pÃ¥ Kulhuset i dag, og det var en virkelig positiv oplevelse. Efter at Mikail (Marco) har overtaget restauranten, mÊrker man tydeligt et lÞft. Stemningen... ãã£ãšèŠã
En dÃ¥rlig oplevelse. Forret manglede en vigtig ingrediens for at vÊre lÊkker. Hovedret 2 fik sur/fordÊrvet ribeye - lugtede fÊlt. Fik tilbudt et stykke oksemÞrbrad - men fik et stykke filet der... ãã£ãšèŠã
Helt uimodstÃ¥elig lÊkker mad, servicen var helt i top vÊrten tog meget pÊnt imod os da vi ankom, kokken var pÃ¥ med det samme da vi rejste os fra bordet og fortalte om det forskellige slags kÞd, tjen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk mad oplevelse. Unik koncept, idéen med at sidde som familien rundt om en grill, grille sin egen mad, er enestÃ¥ende. Maden, kÞdet (kyllingfilet, vinger, oksefilet, hakkebÞf, kalvefilet, stea... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Konceptet hos Kulhuset inddrager gÊsterne til en oplevelse ud over det sÊdvanlige, hvor vores gÊster selv kan grille sine retter pÃ¥ vores specialdesignede borde. Ãnsker vores gÊster ikke at grille maden, sÃ¥ er det muligt at bestille a la carte, 3-retters og burger. Restaurant Kulhuset ligger i rolige og flotte omgivelser ved KÞge Havn og bringer et nyt og spÊndende koncept til Danmark
Carlsenvej 8, 4600, KÞge, ãã³ããŒã¯
- 56 44 50 44
- info@kul-huset.dk
- kul-huset.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Fantastisk mad, gode smage, godt kÞd og gode råvarer.
Fantastisk mad, gode smage, godt kÞd og gode råvarer. Dejligt man kunne lave sig en forret med rejer og grillet laks og tigerrejer. Dejligt med gratis vand til når der var så varmt. Fedt koncept og fin pris. Vi fik endda velkomstdrink og fin cheesecake til 12 prs. med hjem, fordi vi havde fÞdselsdag. Desserten var måske ikke så spÊndende. Lidt for tungt med kage efter alt det mad. Gerne lidt is, frisk frugt eller fromage. Men vi anbefaler og kommer helt sikkert igen.
Rigtig god mad
Rigtig god mad, opmÊrksomt personale og kan kun anbefale stedet
Konceptet er godt, men service mangler
Konceptet er godt, men det er ikke til at få Þjenkontakt med personalet og vi måtte op og hente dem ved hver bestilling. Det tager lang tid at komme til at bestille og få sin bestilling. Buffeten er enormt kedelig og der mangler lÊkre ting at grille.
SpÊndende koncept, men mangler krydderier på kÞd
Det er et super spÊndende og sjovt koncept med at man selv griller sit kÞd. Udvalg et er stort af kÞd, MEN der mangler krydderier på kÞdet. Der er salt og peber ved bordet, men jeg savner krydderier som hvidlÞgspulver, vegeta og paprika. KÞdstykkerne er fine og gode stykker. Betjeningen er super sÞd. De er opmÊrksomme på at give nye sedler man kan udfylde med kÞd, spÞrger om alt er som det skal vÊre og smilende. Buffeten har en god variation af forskelligt grÞnt og salater. Det er til lige min smag - Massere af lÊkre salater sammen med godt grillkÞd. Mine veninder som er til mere beige farvet tallerkener med nuggets og pomfritter var ikke ligeså tilfredse med buffeten, da det meste er grÞnt (Der er dog lidt nuggets, pomfritter og kartofler) Desserterne som er inkluderet i buffeten var lidt tÞrre. Det virker til at de blev sat frem, da de åbnede og har stået der i et par timer. Skumfiduserne var dog et kÊmpe hit og meget lÊkre på grillen. Da vi skulle betale fik vi en positiv oplevelse, da vi fandt ud af at vand er gratis. Vi bestilte to kander vand og fik dem begge gratis. Jeg vil helt sikkert komme igen, men i hverdagen, hvor prisen er 249-299. Jeg synes ikke, at den er 339kr hver.
Fedt sted
Meget hyggelig stemning, virkelig opmÊrksom, hurtig og behagelig betjening.
Vi grillede selv, godt udvalg at kÞd, som var af virkelig god kvalitet.
Fin buffet hvor man kunne vÊlge lÊkre ting og saucer til kÞdet.
Man behÞver ikke det varme tÞj nÃ¥r man sidder ved et grill bord, der er god varme ð
Kommer helt sikkert igen
Ubeskriveligt dårligt
Visuelt indbydende sted, men det er da også det eneste positive at sige.
Vi var 6 mennesker som havde bestilt bord. Restauranten var på ingen måde fyldt men det tog 1 time fÞr vi fik vores mad. Vi havde bestilt burgere, de fÞrste 2 var kolde og rÞg retur. Ved de nÊste var kÞdet det eneste varme, det var tilgengÊld også så gennemstegt så det dårligt kunne spises. IÞvrigt noget udefinerbart sammenpresset kÞd. Pommes fritterne var kolde, seje og virkede som genbrug, da vi fik ny var de gamle bare blandet med lidt nye. De to fÞrste burgere der blev sendt retur ankom igen kolde til bordet.
Servitricen virkede ikke overrasket over vores feedback, beklagede bare. Der blev ikke Þkonomisk kompenseret for den ubeskriveligt dårlige mad.
En kold burger med kolde pommes fritesâŠ
En kold burger med kolde pommes frites jeg måtte vente 1 time på at få. BÞffen var hård og kÞdet var så forarbejdet så det var svÊrt at se hvilken type kÞd det var. Bollen var stenhård. Utrolig ringe burger til en meget dyr pris
Kulhuset - kÞge
Vi holdt min kÊreste fÞdselsdag.
Vi blev taget virkelig godt imod, af en rigtig sÞd person Mikko. Flag på bordet, og lagkage til sidst. Virkelig top betjening. 10 ud af 10. Han gjorde bare vores aften speciel, både ham og servitricerne. Maden var top, tilbehÞr ligesådan, når grillen bliver lidt svag, skal man bare sige det til dem, så kommer de med det samme, og ordner det.
Personalet var opmÊrksomme på alle gÊster i restauranten, hurtigt opfyldning af drikkevarer og kÞd.
Fantastisk stemning, fantastisk mad, fantastisk restaurant, fantastisk personale.
KÊmpe tak til Mikko. Vi kommer bestemt igen.
Super mad og dejlig sted
Rigtig hyggelig sted, med dejlig mad ð personalet var fantastisk , lidt varmt ð
Fantastisk oplevelse!
Fantastisk oplevelse. Alt fra det lÊkre kÞd vi selv grillede til en fÊnomenal service! Stor ros :-)
BesÞg d. 20/10-23.
Vi var pÃ¥ Kulhuset og spise i gÃ¥râŠ
Vi var på Kulhuset og spise i går (14-10) og hold da op vi blev blÊst bagover.
For det fÞrste var maden superlÊkker 10 ud af 10.
Men det bedste var servicen. Hold da op for god betjening vi fik. Selv om restauranten var nÊsten fuld fik vi nÊsten fÞlelsen af at vi var alene der. Alle havde et Þje på hver finger.
Vi kommer helt bestemt snart igen.
Stort 5 tal herfra
Venlig betjening og kvaliteten af buffet og kÞd var i top..buffeten er lÊkker og overskuelig...dog kan let tÞj anbefales da der er go varme på fra grill...super oplevelse...
Vi tog turen fra Jylland
Vi tog turen fra Jylland
Og det har vi ikk fortrudt vi fik super fin behandling og super lÊkkert mad
Vi nåede nÊsten ikke at drikke ud eller fjerne kÞd fra tallerkenen eller ligne inden der var ryddet op så vi havde mere plads at gÞre med
VI TAGER KLART TUREN IGEN
SÞde personale
SÞde personale, kÞdet smagte godt, det var rent, virkelig et sted jeg vil komme igen.
Virkelig hyggeligt sted med service iâŠ
Virkelig hyggeligt sted med service i topð
Maden er super god og konceptet med selv at grille sin mad skaber virkelig hygge - man skal bare ikke have vintertÞj pÃ¥ð
Super opmÊrksomme tjenere, der sÞrger for der ikke mangler noget.
Vi kommer helt sikkert igenð
Super hyggelig atmosfÊre og sÞdeâŠ
Super hyggelig atmosfÊre og sÞde tjenere. Maden var fin, ikke gourmet men absolut okay. Sjov at man selv kan vÊlge kÞd og stege det på grille ved bordet (hvis man kÞber buffet)
Vil helt sikkert komme igen :-)
Fortjener et besÞg
Super imÞdekommen personale, hele tiden tjekke op om der er noget der mangler. LÊkker mad og mange varianter i buffeten. Helt sikkert et sted der fortjener et besÞg mere.
Det var super lÊkker mad og dejligeâŠ
Det var super lÊkker mad og dejlige omgivelser. Vi kommer bestemt igen
Nyt koncept
Nyt koncept. Hyggelige omgivelser, super godt kÞd, dejligt mÞrt og en god buffet med mange spÊndende ting. Alt i alt kommer vi igen
En god oplevelse
Har vÊret og spise på kulhuset og selv om vi kom fÞr tid såblev vi budt velkommen. Servicen af personalet var frisk og med god energi. Der blev tit spurgt ind til om at var som det skulle vÊre. Maden smagte rigtig godt og der blev ryddet pÊnt op, omkring buffet så alt så indbydende ud. Gik der fra med en god oplevelse og tilpas mÊt af både mad og en god aften.
Tak for en god behandling