Kul Huset レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi var tre sÞstre, der spiste pÃ¥ Kulhuset i dag, og det var en virkelig positiv oplevelse. Efter at Mikail (Marco) har overtaget restauranten, mÊrker man tydeligt et lÞft. Stemningen... もっず芋る

En dÃ¥rlig oplevelse. Forret manglede en vigtig ingrediens for at vÊre lÊkker. Hovedret 2 fik sur/fordÊrvet ribeye - lugtede fÊlt. Fik tilbudt et stykke oksemÞrbrad - men fik et stykke filet der... もっず芋る

Helt uimodstÃ¥elig lÊkker mad, servicen var helt i top vÊrten tog meget pÊnt imod os da vi ankom, kokken var pÃ¥ med det samme da vi rejste os fra bordet og fortalte om det forskellige slags kÞd, tjen... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk mad oplevelse. Unik koncept, idéen med at sidde som familien rundt om en grill, grille sin egen mad, er enestÃ¥ende. Maden, kÞdet (kyllingfilet, vinger, oksefilet, hakkebÞf, kalvefilet, stea... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Konceptet hos Kulhuset inddrager gÊsterne til en oplevelse ud over det sÊdvanlige, hvor vores gÊster selv kan grille sine retter pÃ¥ vores specialdesignede borde. Ønsker vores gÊster ikke at grille maden, sÃ¥ er det muligt at bestille a la carte, 3-retters og burger. Restaurant Kulhuset ligger i rolige og flotte omgivelser ved KÞge Havn og bringer et nyt og spÊndende koncept til Danmark

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

Danmarks bedste spisested!!

Var dernede med min familie, alt var super dejligt. Vi er en ret stor familie på 7 personer og det passede helt perfekt at der var sat det lille bord på så de små ikke brÊndte sig!!
Fantastisk koncept hvor man griller selv, virkelig god service, tjenerne smiler altid. Efter vores mad fik vi de lÊkreste drinks både med og uden alkohol, så der er noget for alle typer. Desserterne er over alt forventning, og dette er helt klart et sted jeg vil komme tilbage til.

Vi kommer igen

Meget lÊkkert. Vi kom en familie på 7 og skulle spise, der var sat et ekstra bord på ved siden af grilbordet og det var perfekt til at bÞrnene kunne sidde der og stadig med mulighed for at nå grillen. Alt kÞdet smagte så lÊkkert og der var en masse at vÊlge mellem oppe i deres store buffet. Tjenerne var sÞde og hjÊlpsomme og det var isÊr ikke sidste gang vi kommer

自発的なレビュヌ

HÞj uprofessionalisme og dårlig service

Vi havde d. 17. juli booket bord til 16 mennesker klokken 16.

Vi nÊvnte ved reservationen, at vi muligvis kom lidt fÊrre personer, og det fik vi at vide ikke udgjorde et problem.

Vi ankommer i alt 13 mennesker, som alle Þnsker at grille. Restauranten havde reserveret tre grillborde til os, men da vi ankommer 13 mennesker får vi at vide, at vi kun kan få to grillborde.

Vi forklarer medarbejderen, at vi Þnsker at beholde det tredje grillbord, men medarbejderen fastholder, at vi kun kan få 2 grillborde. Dette er til trods for, at medarbejderen selv siger, at hvert grillbord egentlig kun er beregnet til 5 personer. Det giver ingen mening, at man skal sidde henholdsvis 6 og 7 mennesker stuvet sammen om et bord, når nu der var reserveret 3 grillborde og restauranten i Þvrigt var nÊsten tom på davÊrende tidspunkt.

Vi beder herefter om at tale med lederen, som medgiver, at hvert grillbord er beregnet til 5 personer, men at man fra restaurantens side ofte sÊtter både 6 og 7 personer ved et bord.

Vi forklarer, at der ikke er plads til, at der kan sidde henholdsvis 6 og 7 mennesker og grille samtidigt.
Lederen mener, at nogle i selskabet må grille for dem, der ikke er plads til ved grillbordet.

Vi forklarer, at vi har gÊster med fra udlandet, og at de alle gerne vil have hele oplevelsen inklusive selv at grille maden, som de Þnsker den.

Lederen fastholder dog, at vi kun kan få 2 grillborde til trods for, at der er reserveret 3 grillborde.

Efter en lÊngere diskussion med den pågÊldende leder, tilbyder denne at ringe til ejeren (hvorvidt det reelt sker kan man kun gisne om), hvorefter lederen vender tilbage med samme svar.

Det skal også nÊvnes, at den unge leder sammen med to medarbejdere står bag baren og fniser, mens de kigger på os. Jeg har aldrig oplevet en så uprofessionel tilgang til kundeservice. Det er en dybt useriÞs måde, at drive forretning på, og vi står alle dybt chokeret over restaurantens håndtering af sagen.

Vi vÊlger at forlade restauranten, som i Þvrigt er nÊsten tom. Det er hovedrystende, at en restaurant, hvor kunderne er den primÊre indtÊgtskilde ikke går mere op i at yde en god servie. Der er tale om en ren pengemaskine drevet af grådighed.

Det var meningen, at vores gÊster fra udlandet skulle have en oplevelse på Restaurant Kulhuset, hvilket de bestemt også fik. DesvÊrre var det en dårlig en af slagsen, der efterlod dem chokeret over, at man i Danmark behandler betalende kunder på den måde.

Heldigvis kunne vi efterfÞlgende vise dem, at der findes mange restauranter steder i Danmark, hvor kundeservice og professionalisme er i hÞjsÊdet- bare ikke på Restaurant Kulhuset.

Hvis du Þnsker at spise et sted, hvor dårlig service, uhÞflig betjening og grådighed er i fokus, så vÊlg endelig Restaurant Kulhuset. Det er de rigtig gode til.

Jeg foretrÊkker selv god service, hvor kundernes oplevelse er i centrum, hvorfor jeg fremadrettet ikke sÊtter mine ben på Restaurant Kulhuset igen.

自発的なレビュヌ

Vi prÞvede Kulhuset, fejring af fÞdselsdag.

Vi prÞvede Kulhuset i forbindelse med en fÞdselsdag.
Det er et hyggeligt koncept hvor man selv griller ved bordet
 ingen af gÊsterne gik frysende hjem:o)
Stort udvalg i tilbehÞr og meget blandet kÞd
 og hyggeligt at man kan slutte med at grille skumfiduser ved bordet.
SÞde og hjÊlpsomme tjenere.

Kulhuset KÞge = skuffet fÞdselsdags

Kulhuset KÞge = skuffet fÞdselsdags barn, der VILLE der ned og spise pÃ¥ sin fÞdselsdag da han havde set man fik en fin kage serveret. Men selv om selvskabet er bestilt som FØDELSDAG for 14 dage siden. Og vi mÃ¥tte sÃ¥ selv spÞrge til “hans” Kage og i skriver om velkomst drinks som vi sÃ¥ heller ikke sÃ¥ skyggen af. Hmmm syntes det er mÊrkeligt at reklamere med noget extra og sÃ¥ husker i flaget og ikke en fis andet. Vi mÃ¥tte selv spÞrge til kagen uden knÊgten sÃ¥dan bemÊrkede andet end at der var serveret kaffe osv for os men INGEN kage. Skuffet over jeres mangel pÃ¥ at holde en aftale, ellers god mad og flinke tjenere. Vi plejer altid at give lidt drikkepenge nÃ¥r vi er ude at spise, men i aften ,,,,, Der for ikke.

2023幎7月15日
自発的なレビュヌ

Min kÊreste og jeg skulle fejre hans

Min kÊreste og jeg skulle fejre hans fÞdselsdag.
Vi valgte begge 2 deres all inclusive + drinks, og det fortrÞd vi ikke!
SkÞnne tjenere og bar personale!
Vi havde en skÞn aften, og vi nÞd at vÊlge imellem alt det lÊkre kÞd og grille det selv.

Buffeten var dog en smule kedelig i udvalg, og da jeg bookede bord havde jeg krydset af at der skulle vÊre et flag på bordet, men den gode service og oplevelsen opvejer for det.

Klart en skÞn aften, tak til jeres personale.

2023幎7月12日

Skuffende

Beskidte toiletter og skuffende a la carte mad, som vi måtte vente en time på.
4 forskellige tjenere, hvor vi måtte diskutere med den ene, hvad vi bestilte til dessert, da hun bragte en forkert ret.

2023幎7月12日

god mad og god oplevelse,

god mad og god oplevelse,
Servicen var i top, klart anbefales at prÞve

Det eneste som jeg kan sÊtte en finger på, det er rigtig varmt der ind, så der mangler udluftning system eller nogle Aircondition sat op

Men de skal havde 5 stjerner, for jeg vil helt sikker tage der hen igen

2023幎6月25日
自発的なレビュヌ

SkÞn mad og venlig betjening

SkÞn mad og venlig betjening. Vi fik 3 retters menu, og det var lÊkkerier at vÊlge imellem. Eneste vi manglede var, at kÞdet manglede lidt salt. Ellers perfekt garniture. Masser af mad på tallerkenen. Tak for i aften, ikke sidste gang vi kommer.

2023幎6月25日
自発的なレビュヌ

Mega dejlig og anderledes atmosfÊre

Mega dejlig og anderledes atmosfÊre hvor man bÃ¥de kan fÃ¥ dejlig mad, god service og masser af kvalitet tid med sine nÊrmeste. Elsker konceptet grill selv og de venlige medarbejder, som hele tiden havde fokus pÃ¥ sine gÊster. Buffet og kÊd varianterne var bare lige i skabet, alle blev mÊtte og var tilfreds med maden. Det eneste som lige trak den ene stjerne ned, var desvÊrre klimaet. Ikke nok med at det var fugtigt og varmt udendÞrs, fÞltes det som man havde det 30+ grader i restauranten. Kunne forstÃ¥ fra tjeneren at projektet var i gang med at fÃ¥ en klima anlÊg eller retter sagt noget der kunne holde inde dÞrs kÞligere. Varmen tog desvÊrre meget af min og sÞnnen pÃ¥ 8 Ã¥rs nydelse for aftenen. Lidt Øvv , da det var hans fÞdselsdags. Men klart en af de bedste restauranter jeg har vÊret pÃ¥ her hjemme. Vi kommer helt sikkert igen og krydser finger for at klimaet ikke bliver det samme

2023幎6月17日
自発的なレビュヌ

Vi har besÞgt jer nogle gange nu.

Vi har besÞgt jer nogle gange nu.
Det er som altid en fornÞjelse. KÞdet er lÊkkert mÞrt og coctails menu’en rigtig fantastisk.
Hvis man ikke har vÊret hos jer fÞr så skal man se og komme afsted.
Vi glÊder os til at komme tilbage igen.

2023幎6月17日