For dyrt i forhold til produkt
Det havde været billigere blot at bestille en plakat og selv finde en ramme. Jeg synes ikke pris og
produkt stemmer
overens😕
produkt stemmer
overens😕
Havde fundet nogle lærredsbilleder som jeg bare måtte eje, dog ville jeg godt have dem i plakat og i mindre størrelse. Jeg skrev derfor til Gitte for at høre, om det var muligt. Hun skrev tilbage at de gerne skulle komme på siden i løbet af en måned, men hun gerne ville lave dem til mig nu. (også med den pågældende rabat, som der kørte på hjemmesiden) :O Så nu har jeg fået 4 helt igennem flotte A3 plakater herhjemme. De ankom 2 dage efter de var blevet bekræftet bestilt. Super god service og kommunikation igennem det hele. Her vil jeg klart gerne købe plakater og billeder fremadrettet!
De var meget behjælpelige, og lærred er ligesom på billedet
God kundeservice hurtig levering god kvalitet
Modtog de flotteste billeder,men rammen var gået i stykker. På trods af billeder pakket godt ind, mærket med "forsigtig", bar indpakning præg af at have været behandlet hårdhændet under transport.
Skriver til Kunsttrykshoppen som undskylder ulejligheden og sender ny ramme, som jeg modtager dagen efter. Det er service:)
Mit tryk kom virkelig hurtigt. Desværre var røret blevet voldsomt trykket under transport, så der var mærker på trykket. Jeg skrev til firmaet og sendte et billede af skaden. De sendte et nyt tryk lynhurtigt. Virkelig god service!
Simpelthen den bedste kundeservice. Flotte billeder og hurtig levering.
Fantastisk billede (damen med den stor cigar) i super høj kvalitet, samt hurtigt levering. Kan kun anbefales herfra.
Kæmpe store 5 stjerner fra mig.
Jeg havde bestilt en kunstplakat med ramme, som blev leveret dagen efter.
Denne ramme havde desværre fået et knæk under leveringen.
Jeg skrev til Tom og spurgte hvad vi kunne gøre ved dette.
Han skrev at det var ikke godt og sendte samme dag et nyt sæt som kom flot op at hænge på min væg.
Jeg vil til hver en tid, handle der igen.
Hilsen Alice
Hos kunsttrykshoppen oplevede jeg rigtig god service og et utroligt lækkert produkt. Jeg vil helt sikkert handle her igen!
Super hurtig levring og både farvegengivelse og finish er i top, og trykket holder sig flot, selvom det hænger i sollys. Er meget tilfreds med købet og vil helt sikkert købe hos Kunstshoppen igen!
Det er tydeligt, at der er brugt kvalitetsmaterialer hele vejen igennem. Både opløsning og farvemætning er i en klasse for sig. Kan kun give min varmeste anbefaling til alle kunstelskere!
Mega hurtigt levering, produktet er i god kvalitet, og lever op til alle forventningerne. De er gode til at hjælpe hvis man har brug for hjælp!
Motivet på mit kunsttryk lever op til mine forventninger, men selve trykket er jeg skuffet over. Trykket står ikke skarpt, som det gør på hjemmesiden, men er grynet/uskarpt. Det ses tydeligt, når man står med en meters afstand.
Dette gør, at jeg holder mig tilbage med at købe flere kunsttryk, selvom der er mange flotte billeder, som jeg godt kunne tænke mig på deres hjemmeside. Kunsttrykshoppen har selv givet forklaringen på den uskarpe kvalitet, at den kunstplakat, som jeg har købt, er en mix af digital foto og håndmalet elementer. Det fremgår dog ingen steder. Man kan derfor ikke vide om det billede, man køber er uskarpt, hvilket gør noget ved kvaliteten, derfor får den kun to stjerner.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。