Jeg har netop handlet med Kunstnergruppen for fÞrste gang, en absolut positiv oplevelse. Min online handel bestod af et antal dÃ¥ser hobby maling og ditto fortynder. Varernes priser er sÊrdeles konkur... ãã£ãšèŠã
Meget hurtig klargÞring af de bestilte varer, sÃ¥ jeg hurtigt kunne hente dem. OvenikÞbet en del billigere, nÃ¥r det bestilles over nettet. Stort udvalg af Maimeri farver. OgsÃ¥ de farver, jeg har haf... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fandt dem pÃ¥ Google, hÃ¥bede de var okay, og har vÊret Sà glad overrasket hvor godt kvaliteten er, indpakningen, kommunikation og fragten. De sender store lÊrreder flot pakket ind, endda med "hank" lav... ãã£ãšèŠã
KÞbte et staffeli( m hjul Atelier JBF ), og kvaliteten af produktet oversteg langt min forventning. Hver eneste stykke trÊ var desuden pakket ind i poser, og markeret med numre sÃ¥ det var en leg at f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi har de bedste kunstartikler, til lave priser!
ãã³ããŒã¯
- kunstnershoppen.dk
Det fÞrste mÞde.
Jeg har netop handlet med Kunstnergruppen for fÞrste gang, en absolut positiv oplevelse. Min online handel bestod af et antal dåser hobby maling og ditto fortynder. Varernes priser er sÊrdeles konkurrencedygtige, jeg har handlet samme slags materialer adskillige andre steder og har således et solidt sammenligningsgrundlag. De bestilte varer ankom omhyggeligt emballeret - og efter 2 dage. Jeg havde forinden bestilling telefonisk kontakt med Kunstnergruppen, en behagelig oplevelse - så 5 stjerner herfra.
Varen var fint pakket ind
Varen var fint pakket ind. Levering lidt lÊngere tid pga påsken. Nemt og i orden.
Super service med lynhurtig levering
Rigtig "god" pris og kvalitetsprodukt med lynhurtig levering.
Kan kun anbefale at handle her.
God service og glad for produkternesâŠ
God service og glad for produkternes kvalitet
God kvalitet
Har nu i to omgange kÞbt jeres billige akvarelpapir, som helt bestemt lever op til forventningerne som godt Þvepapir og papir til barnebarnet, 4 år!
Online handel
Online handel
Nemt at navigere online og finde kvalitets varer til super skarpe priser.
Lynhurtig levering.
Jeg kan til en hver tid anbefale at handle ved kunstnersjoppen.dk
Kan varmt anbefales
Jeg havde bestilt nogle akvarelfarver og havde i overset at jeg havde bestilt nogle af dem som half pans i stedet for tuber. De ringede fra Kunstnershoppen for at sikre sig at dette var rigtigt. Det var det ikke, og jeg fik rettet bestillingen. Jeg modtog mine tuber maling meget hurtigt. Det kalder jeg god service.
Alt gik nemt fra bestilling tilâŠ
Alt gik nemt fra bestilling til levering. Gode priser. Hurtig levering. Blev lidt bekymret, da der ikke blev mailet nogen ordrebekrÊftelse ved afgivelse af ordren, men det viste sig at gå alligevel.
God kundeservice
De papir jeg havde bestilt var udsolgt, så jeg blev ringet op og blev tilbudt et alternativ. Rigtig god service! Jeg er tilfreds med både pris og kvalitet.
Hurtig levering
Hurtig levering.
Overskuelig hjemmeside
Meget tilfreds med udvalget af varer.
Fornuftige priser.
God oplevelse
Meget hurtig levering, gode priser og fint udvalg. Fin indpakning. FÞrste gang jeg handlede her, men det bliver ikke den sidste.
Mvh Connie
Meget tilfreds med kvalitet og hurtigâŠ
Meget tilfreds med kvalitet og hurtig levering.
Hurtig og korrekt service
Titlen siger egentlig det hele - intet at udsÊtte på noget.
topkarakterer fra mig
jeg kÞbte nogle special pensler på deres hjemmeside. hurtig levering,pakker pÊnt i kovolut med plastikbobler omkring.
varen var af god kvalitet og måske markedets bedste pris..jeg kommer til at handle hos dem igen..topkarakterer herfra
Alt var som det skulle vÊre.
10 dage siden jeg kÞbte på siden
10 dage siden jeg kÞbte på siden, men ikke modtaget noget endnu. TrÊls gaverne ikke kom frem til jul.
God service & kvalitetsprodukt
Jeg havde lidt problemer med at bestille pÃ¥ hjemmesiden â kunne ikke gÃ¥ direkte til kurven og mÃ¥tte derfor ringe. Jeg fik dog en meget hÞflig og hjÊlpsom betjening. Varen er modtaget, og kvaliteten er super fin. Alt er i orden â tak!
Hurtig og effektiv
Hurtig og effektiv, super service.ððŒ
Altid en fornÞjelse at handle her.
Altid en fornÞjelse at handle her.
Skarpe priser
Super hurtig levering