Jeg er meget tilfreds med arbejdet fraâŠ
Jeg er meget tilfreds med arbejdet fra Kuskbyggeservice. Han var professionel, punktlig og leverede et flot resultat til aftalt tid og pris. Kan varmt anbefales!
Christian har via annoncering på de sociale medier (Facebook), kommunikeret at han kan lÞse diverse tÞmreropgaver mellem 10-30% billigere end sine konkurrenter.
På basis af mit andet indhentede tilbud skrev jeg fÞlgende retur til ham:
â Hej Christian,
Tak for dit tilbud, men det er hverken interessant eller konkurrencedygtigt.
Jeg har kun indhentet ét andet tilbud, men der er du 25% dyrere, og ikke de 10-30% billigere, som du reklamerer med ðâ
Hertil svarer Christian:
âDet nu ikke dig der skal vurdere om mit "overslag" ikke tilbud.. er konkurrencedygtigt eller ej. Hvis du har fÃ¥et en pris som er 25% billigere, er det enten en som ikke har noget imod og gÃ¥ i underskud, eller sÃ¥ det sÃ¥dan en type som gÞr at du ringer til sÃ¥dan en som mig, nÃ¥r det hele skal laves omð
De 25% der gÞr forskellen er helt sikkert noget så simpelt som kÞrsel, da jeg har en time hver vej (2 mand)
Så hvis du ikke var så flabet, kunne jeg nok godt have matchet det andet tilbud på en måde.
God dagâ
Jeg er mundlam over Christians kommunikationsform der både indeholder stor aggresivitet og nedladende kommentarer om hans konkurrenter.
Desuden kunne jeg godt knytte et par kommentarer til Christians overordnede forretningsforstÃ¥else (annoncering, forstÃ¥else for principperne om konkurrence mm.), men det lader jeg vÊre et seperat kapitel ð
Konklusion: Jeg skal intet have at gÞre med denne tÞmrervirksomhed.

Kuskbyggeservice ããã®åç
Jeg har haft fornÞjelsen af at fÃ¥ lavet noget arbejde af Christian, og jeg kan kun sige én ting: Wauw! Fra start til slut var oplevelsen helt i top. Christian er ikke bare dygtig â han er punktlig, grundig og virkelig passioneret omkring sit hÃ¥ndvÊrk.
Han lyttede til mine Þnsker, kom med gode forslag og leverede et resultat, der oversteg mine forventninger. Kvaliteten af hans arbejde er i absolut topklasse, og det hele blev lavet til tiden og uden overraskelser i prisen.
Det er sjÊldent, man mÞder en håndvÊrker, der både er så professionel og samtidig så nem at samarbejde med. Jeg giver Christian mine varmeste anbefalinger og kommer helt sikkert til at bruge ham igen i fremtiden!
Super godt. Hurtigt svar, fair pris og flot resultat
Jeg kontaktede Christian for at få renoveret vores kÞkkenalrum, og jeg kan ikke sige nok gode ting om hele oplevelsen. Fra start til slut var alt utroligt nemt og problemfrit. Christian udviste stor faglighed og forståelse for vores Þnsker, og han kom med gode ideer.
Kommunikationen var altid klar og hurtig, hvilket gjorde, at vi fÞlte os trygge i hele processen. Christian og hans team arbejdede effektivt og respektfuldt i vores hjem, og de efterlod altid arbejdsområdet pÊnt og ryddeligt.
Renoveringen blev udfÞrt til tiden, og kvaliteten af arbejdet var fremragende.
Jeg kan varmt anbefale Christian til alle, der overvejer at få lavet tÞmrer eller snedkerarbejde. Han er en dygtig håndvÊrker, der virkelig går op i sit arbejde og leverer gode resultater.