Kwiatowa Przesyłka レビュヌ

1,420
TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Kwiaty doszły na czas, otrzymałam email z potwierdzeniem. JednakÅŒe, kiedy solenizantka przesłała mi zdjęcie kwiatów, a były to kwiaty na jej 80-te urodziny, byłam absolutnie zbulwersowana. Rozumiem, ÅŒ... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bardzo dobre doświadczenie od początku do końca. Konsultant na infolinii był bardzo uprzejmy i udzielił mi wszystkich potrzebnych informacji. Kwiaty zostały dostarczone tego samego dnia w obiecanych g... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Zamówiem kwiaty dla zony - po zaplaceniu, w dniu przewidywanego dostarczenia otrzymalem wiadomosc po poludniu, ze nie moga zreazlizowac zamowienia - zaproponowali dostarczenie dopiero za dwa dni lub... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

MoÅŒliwość wyboru daty była bardzo przekonująca do wykonania zakupu. Świadomość dostawy na czas w pełni mnie satysfakcjonuje. Sposób składnia zamówienia był prosty, choć było by miło było gdyby pola b... もっず芋る

䌁業情報

1. 花の宅配
  2. ・
  3. ギフト ショップ
  4. 花垂堎

圓該䌁業による蚘述

Kwiatowaprzesylka.pl to polska kwiaciarnia online, która oferuje wysyłkę kwiatów i prezentów na terenie całego kraju. Na stronie znajduje się szeroki wybór bukietów oraz personalizowanych upominków, które moÅŒna dostosować do róŌnych okazji. Klienci mogą dokonywać zakupów online jak i telefonicznie, wybierając produkty i określając datę oraz adres dostawy. Bezpłatna dostawa na terenie całej Polski juÅŒ w 2 godziny! Zapewniamy wysoką jakość dostarczanych produktów, ekspresową dostawę oraz znakomitą obsługę klienta.

連絡先

(1,420)

過去12か月のレビュヌ数: 406ä»¶

レビュヌを曞く

Niestety kiepsko

Niestety, doręczone kwiaty są poniÅŒej oczekiwań... widać, ze cięte wielokrotnie... bukiet jest mocno poniÅŒej oczekiwań i ceny zaplaconej za zamówienie....

5぀星のうち1の評䟡

Kwiaty na Dzień Mamy nie dostarczone!

Kwiaty na Dzień Mamy nie dostarczone❗❗❗
Beznadziejna firma. Trzymajcie się z daleka.
Ja nie przeczytałam opini i złoÅŒyłam zamówienie. Kwiaty nie dotarły! Co za poraÅŒka.

Aktualizacja z dnia 27.05: "Firma" wysłała maila z informacją ÅŒe kwiaciarnia nie wywiązała się z umowy.
Trzymajcie się od nich z daleka.
Banda złodziei⛔

5぀星のうち1の評䟡

Tragedia. Żenada. Wstyd i hańba.

Tragedia! Kwiaty na Dzień Mamy wyglądają ÅŒałośnie, gorzej niÅŒ jakieś habdzie ze straganu. Nawet kurier wręczający kwiaty nie potrafił ukryć zaÅŒenowania! Szkoda, ÅŒe nie moÅŒna zdjęć załączać bo by im ten interes padł w ciągu kilku dni. Kwiaty zupełnie inne niÅŒ na zdjeciu! Wstyd i hańba. Nie polecam i przestrzegam- omijać z daleka.

Zdecydowanie nie polecam

Dwa razy zrobiłam zamówienie. Za pierwszym razem przesyłka została dostarczona ok 21:00 a za drugim po 21:00 zostałam poinformowana mailowo , ÅŒe kwiaty nie dotarły . Zdecydowanie nie polecam !

Przestrzegam przed firma

Przestrzegam przed firma kwiatowaprzesylka.pl
w ciągu ostatnich dni miałam dwukrotnie nieprzyjemność korzystać z ich usług.
W minionym tygodniu zamówiłam wiązankę na pogrzeb w innym mieście. Zostało ustalone, ze będzie dostarczona do rąk własnych krewnej 20 min przed rozpoczęciem ceremonii.
W dniu pogrzebu półtorej godziny przed rozpoczęciem uroczystości otrzymałam wiadomość sms, ÅŒe przesyłka została dostarczona. Na moje zdumione pytanie dlaczego pozostawiono pozostawiono wiązankę w pustej kaplicy nie zgodnie z ustaleniami Pani arogancko odpowiedziała, ÅŒe nie taktem jest wręczenie wieńca podczas ceremonii. Ponadto wiązanka reklamowana jako duÅŒa była dwukrotnie mniejsza niÅŒ na zdjęciu.
Dzisiaj – 26 maja sama otrzymałam kwiaty za pośrednictwem firmy kwiatowaprzesyłaka.pl
Były w tragicznym stanie co uwieczniłam na zdjęciach. Bez kolorowego papieru, zwiędnięte ze zgniłymi liśćmi i dołączonym wymiętym bilecikiem.
Przy dwóch zaistniałych w ciągu tygodniach incydentach nie sposób uwierzyć, ÅŒe pozytywne opinie na temat kwiatowaprzesylka.pl są oryginalne i prawdziwe
Katarzyna

Żenada

Nie przeczytałem opinii wcześniej. Niestety..... Ja równieÅŒ jestem zawiedziony. Mama nie dostanie kwiatów a próbują załagodzić sprawę czekoladkami. Naprawdę tak ÅŒenująco załatwia się sprawy? Jest mi wstyd przed mamą, ale przecieÅŒ czekoladki...ÅŒenada

5぀星のうち1の評䟡

Zupełnie inny bukiet został doręczony w

Zupełnie inny bukiet został doręczony w porównaniu do tego co było zamówione.
Wyglądało to jak tania wiązanka z ryneczku i nie miało nic wspólnego ze zdjęciem ze strony internetowej firmy. Kolory były bardzo źle dobrane, wszystko owinięte czerwonym papierem i związane niebieską wstÄ…ÅŒką

Do firmy nie da rady się dodzwonić a na maile odpowiadają ÅŒe ktoś skontaktuje się ze mną w ciągu 14 dni i ÅŒeby “zachować otrzymany towar do tego czasu”
To jest jakiś ÅŒart, oszustwo i naciąganie klientów reklamując inny towar

5぀星のうち1の評䟡

Zamówiłam kwiaty na dzień mamy

Zamówiłam kwiaty na dzień mamy przesyłka miała być dostatarczona na podany adres przesyłka została dostarczona do sklepu na tej samej ulicy. Moja mama nie wychodzi z domu bo jest starszą osobą ma 80 lat i mieszka na 4 piętrze

Absolutnie nie polecam

Absolutnie nie polecam, poniewaÅŒ skladajac zamowienie na obrazku zupelnie inny kolor kwiatkow, a w rzeczywistosci dociera do klienta inny kolor plus do tego najtańsze z rodzai orchideii. Byłoby w porzadku, aby takie same umieszczac na prezentowanych zdjeciach. Na pewno wiecej nie zamowiÚ!

5぀星のうち1の評䟡

Będziesz zawiedziony wyglądem bukietu BARDZO!!!!!!! NIE ZAMAWIAJ JEÅ»ELI NIE CHCESZ SIĘ WKUR
!!!!!

Totalnie zszokowany i zawiedziony tym co wysłali do mojej Mamy, na dzień Mamy, szkoda ÅŒe zdjęć nie moÅŒna wstawiać bo to nieprawdopodobne jak bardzo odbiega wygląd bukietu na zamówieniu od rzeczywistości!!!!!!! Odradzam szczerze, nigdy jeszcze tak się nie wstydziłem za to co wysłali

Zamawiałam bukiety dwa razy

Zamawiałam bukiety dwa razy. Doszły na czas i były dość ładne. Za trzecim razem,kiedy chciałam ÅŒeby na 12:00 w dzień matki doszedł bukiet,dostałam o 12:00 informacje,ÅŒe bukiet nie dojedzie. Jestem zawiedziona. Daję jeden i więcej nie wracam.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。