Kwiaty doszÅy na czas, otrzymaÅam email z potwierdzeniem. JednakÅŒe, kiedy solenizantka przesÅaÅa mi zdjÄcie kwiatów, a byÅy to kwiaty na jej 80-te urodziny, byÅam absolutnie zbulwersowana. Rozumiem, ÅŒ... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bardzo dobre doÅwiadczenie od poczÄ tku do koÅca. Konsultant na infolinii byÅ bardzo uprzejmy i udzieliÅ mi wszystkich potrzebnych informacji. Kwiaty zostaÅy dostarczone tego samego dnia w obiecanych g... ãã£ãšèŠã
Zamówiem kwiaty dla zony - po zaplaceniu, w dniu przewidywanego dostarczenia otrzymalem wiadomosc po poludniu, ze nie moga zreazlizowac zamowienia - zaproponowali dostarczenie dopiero za dwa dni lub... ãã£ãšèŠã
MoÅŒliwoÅÄ wyboru daty byÅa bardzo przekonujÄ ca do wykonania zakupu. ÅwiadomoÅÄ dostawy na czas w peÅni mnie satysfakcjonuje. Sposób skÅadnia zamówienia byÅ prosty, choÄ byÅo by miÅo byÅo gdyby pola b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kwiatowaprzesylka.pl to polska kwiaciarnia online, która oferuje wysyÅkÄ kwiatów i prezentów na terenie caÅego kraju. Na stronie znajduje siÄ szeroki wybór bukietów oraz personalizowanych upominków, które moÅŒna dostosowaÄ do róŌnych okazji. Klienci mogÄ dokonywaÄ zakupów online jak i telefonicznie, wybierajÄ c produkty i okreÅlajÄ c datÄ oraz adres dostawy. BezpÅatna dostawa na terenie caÅej Polski juÅŒ w 2 godziny! Zapewniamy wysokÄ jakoÅÄ dostarczanych produktów, ekspresowÄ dostawÄ oraz znakomitÄ obsÅugÄ klienta.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Niestety kiepsko
Niestety, dorÄczone kwiaty sÄ poniÅŒej oczekiwaÅ... widaÄ, ze ciÄte wielokrotnie... bukiet jest mocno poniÅŒej oczekiwaÅ i ceny zaplaconej za zamówienie....
Kwiaty na DzieÅ Mamy nie dostarczone!
Kwiaty na DzieÅ Mamy nie dostarczoneâïžâïžâïž
Beznadziejna firma. Trzymajcie siÄ z daleka.
Ja nie przeczytaÅam opini i zÅoÅŒyÅam zamówienie. Kwiaty nie dotarÅy! Co za poraÅŒka.
Aktualizacja z dnia 27.05: "Firma" wysÅaÅa maila z informacjÄ
ÅŒe kwiaciarnia nie wywiÄ
zaÅa siÄ z umowy.
Trzymajcie siÄ od nich z daleka.
Banda zÅodzieiâïž
Tragedia. Å»enada. Wstyd i haÅba.
Tragedia! Kwiaty na DzieÅ Mamy wyglÄ dajÄ ÅŒaÅoÅnie, gorzej niÅŒ jakieÅ habdzie ze straganu. Nawet kurier wrÄczajÄ cy kwiaty nie potrafiÅ ukryÄ zaÅŒenowania! Szkoda, ÅŒe nie moÅŒna zdjÄÄ zaÅÄ czaÄ bo by im ten interes padÅ w ciÄ gu kilku dni. Kwiaty zupeÅnie inne niÅŒ na zdjeciu! Wstyd i haÅba. Nie polecam i przestrzegam- omijaÄ z daleka.
Totalna poraÅŒka.Kwiaty zamówione 20.05âŠ
Totalna poraÅŒka.Kwiaty zamówione 20.05 aby dotarÅy na DzieÅ Matki . OczywiÅcie nie przyszÅy!!Zero informacji, kontaktu.Totalba olewka.Najgorsza firma z jakÄ miaÅam do czynienia.
OSZUSTWO!!!TRZYMAJ SIE Z DALEKA
OSZUSTWO!!!TRZYMAJ SIE Z DALEKA. Zamówienie potwierdzone. OpÅata pobrana. Kwiaty dla mamy niedostarczone a miaÅa byÄ niespodzianka.
Zdecydowanie nie polecam
Dwa razy zrobiÅam zamówienie. Za pierwszym razem przesyÅka zostaÅa dostarczona ok 21:00 a za drugim po 21:00 zostaÅam poinformowana mailowo , ÅŒe kwiaty nie dotarÅy . Zdecydowanie nie polecam !
Moja mama nie dostaÅa kwiatow na dzienâŠ
Moja mama nie dostaÅa kwiatow na dzien matki. Firma totalnie zawiodÅa. Nie polecam.
Przestrzegam przed firmaâŠ
Przestrzegam przed firma kwiatowaprzesylka.pl
w ciÄ
gu ostatnich dni miaÅam dwukrotnie nieprzyjemnoÅÄ korzystaÄ z ich usÅug.
W minionym tygodniu zamówiÅam wiÄ
zankÄ na pogrzeb w innym mieÅcie. ZostaÅo ustalone, ze bÄdzie dostarczona do rÄ
k wÅasnych krewnej 20 min przed rozpoczÄciem ceremonii.
W dniu pogrzebu póÅtorej godziny przed rozpoczÄciem uroczystoÅci otrzymaÅam wiadomoÅÄ sms, ÅŒe przesyÅka zostaÅa dostarczona. Na moje zdumione pytanie dlaczego pozostawiono pozostawiono wiÄ
zankÄ w pustej kaplicy nie zgodnie z ustaleniami Pani arogancko odpowiedziaÅa, ÅŒe nie taktem jest wrÄczenie wieÅca podczas ceremonii. Ponadto wiÄ
zanka reklamowana jako duÅŒa byÅa dwukrotnie mniejsza niÅŒ na zdjÄciu.
Dzisiaj â 26 maja sama otrzymaÅam kwiaty za poÅrednictwem firmy kwiatowaprzesyÅaka.pl
ByÅy w tragicznym stanie co uwieczniÅam na zdjÄciach. Bez kolorowego papieru, zwiÄdniÄte ze zgniÅymi liÅÄmi i doÅÄ
czonym wymiÄtym bilecikiem.
Przy dwóch zaistniaÅych w ciÄ
gu tygodniach incydentach nie sposób uwierzyÄ, ÅŒe pozytywne opinie na temat kwiatowaprzesylka.pl sÄ
oryginalne i prawdziwe
Katarzyna
Żenada
Nie przeczytaÅem opinii wczeÅniej. Niestety..... Ja równieÅŒ jestem zawiedziony. Mama nie dostanie kwiatów a próbujÄ zaÅagodziÄ sprawÄ czekoladkami. NaprawdÄ tak ÅŒenujÄ co zaÅatwia siÄ sprawy? Jest mi wstyd przed mamÄ , ale przecieÅŒ czekoladki...ÅŒenada
MoÅŒe dostarczÄ 2 dni później, a moÅŒe wcale
Zamawiasz kwiaty z dostawÄ nastÄpnego dnia i na koniec nastÄpnego dnia dowiadujesz sie, ÅŒe z powodu bÅÄdu systemu zamówienie nie zostanie zrealizowane ani dziÅ, ani jutro, tylko pojutrze. Tak dziala ta firma. Badziewiarze jak nikt inny!
ZupeÅnie inny bukiet zostaÅ dorÄczony wâŠ
ZupeÅnie inny bukiet zostaÅ dorÄczony w porównaniu do tego co byÅo zamówione.
WyglÄ
daÅo to jak tania wiÄ
zanka z ryneczku i nie miaÅo nic wspólnego ze zdjÄciem ze strony internetowej firmy. Kolory byÅy bardzo źle dobrane, wszystko owiniÄte czerwonym papierem i zwiÄ
zane niebieskÄ
wstÄ
ÅŒkÄ
âŠ
Do firmy nie da rady siÄ dodzwoniÄ a na maile odpowiadajÄ
ÅŒe ktoÅ skontaktuje siÄ ze mnÄ
w ciÄ
gu 14 dni i ÅŒeby âzachowaÄ otrzymany towar do tego czasuâ
To jest jakiÅ ÅŒart, oszustwo i naciÄ
ganie klientów reklamujÄ
c inny towar
Kwiaty nie dotarÅy na czas nie polecam ð
OszuÅci! Nie wysyÅajÄ paczek !
PoraÅŒka ! Ta firma to oszuÅci, przyjÄli pieniÄ dze i nawet nie wysÅali kwiatów, a po kontakcie zaproponowali wysÅanie na kilka dni później, bo zapomnieli nadaÄ.
ZamówiÅam kwiaty na dzieÅ mamyâŠ
ZamówiÅam kwiaty na dzieÅ mamy przesyÅka miaÅa byÄ dostatarczona na podany adres przesyÅka zostaÅa dostarczona do sklepu na tej samej ulicy. Moja mama nie wychodzi z domu bo jest starszÄ
osobÄ
ma 80 lat i mieszka na 4 piÄtrze
Absolutnie nie polecam
Absolutnie nie polecam, poniewaÅŒ skladajac zamowienie na obrazku zupelnie inny kolor kwiatkow, a w rzeczywistosci dociera do klienta inny kolor plus do tego najtaÅsze z rodzai orchideii. ByÅoby w porzadku, aby takie same umieszczac na prezentowanych zdjeciach. Na pewno wiecej nie zamowiÚ!
BÄdziesz zawiedziony wyglÄ dem bukietu BARDZO!!!!!!! NIE ZAMAWIAJ JEÅ»ELI NIE CHCESZ SIÄ WKURâŠ!!!!!
Totalnie zszokowany i zawiedziony tym co wysÅali do mojej Mamy, na dzieÅ Mamy, szkoda ÅŒe zdjÄÄ nie moÅŒna wstawiaÄ bo to nieprawdopodobne jak bardzo odbiega wyglÄ d bukietu na zamówieniu od rzeczywistoÅci!!!!!!! Odradzam szczerze, nigdy jeszcze tak siÄ nie wstydziÅem za to co wysÅaliâŠ
Nie przysÅali kwiatów w wyznaczonymâŠ
Nie przysÅali kwiatów w wyznaczonym terminie
Stanowczo odradzam korzystanie z usÅugâŠ
Stanowczo odradzam korzystanie z usÅug firmy. Kwiaty nie dojeÅŒdÅŒajÄ na czas. Infolinia bardzo opryskliwa i w ogóle nie pomocna. Nie ma dostÄpu do statusu zamówienia, po prostu gÅucha cisza i czekanieâŠ
ZamawiaÅam bukiety dwa razy
ZamawiaÅam bukiety dwa razy. DoszÅy na czas i byÅy doÅÄ Åadne. Za trzecim razem,kiedy chciaÅam ÅŒeby na 12:00 w dzieÅ matki doszedÅ bukiet,dostaÅam o 12:00 informacje,ÅŒe bukiet nie dojedzie. Jestem zawiedziona. DajÄ jeden i wiÄcej nie wracam.
Kwiaty przyszly na czas lecz zwiedniete.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã