PrzesyÅka dotarÅa na czas,a takÅŒe we wskazanym przedziale czasowym. Krótko przed dostarczeniem mama otrzymaÅa telefon z zapytaniem czy jest w domu,bo otrzyma niespodzienkÄ. UwaÅŒam, ÅŒe Pan Kurier Åwiet... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Zamowilam kwiaty dzieÅ przed imieninamiâŠ
Zamowilam kwiaty dzieÅ przed imieninami mialy zostac dostarczone miedzy 9.00a 12.00 zostaÅy dostarczone o godzinie 20.00.Wyslalam e-mail o godzinie 18.00 dostalam niepelna odpowiedz dopiero po 4 godzinach .Bukiet który kosztowaÅ 139zÅ. nawet troche nie przypomina zamowionego przeze mnie wyglada wartosciowo i wielkosciowo warty moze40-50.Dostarczajaca przepraszala za spoznione dostarczenie bo zagubilo im sie moje zamowienie.Nigdy juÅŒ tam niczego nie zamowie i bede odradzaÄ moim znajomym .Wstyd!!!
OMIJAJ!
Uwaga oszuÅci! Zamawiasz kwiaty na urodziny bliskiej osoby, kwiaty nie docierajÄ , pytasz mailowo co siÄ dzieje i na kolejny dzieÅ masz informacjÄ, ÅŒe z przyczyn niezaleÅŒnych siÄ nie udaÅo! W zamiast oferujÄ wysyÅkÄ bukietu DPD na trzeci dzieÅ z bombonierkÄ w przeprosiny (bombonierka z marketu zapewne, kurier DPD i kwiaty = ÅŒenada) lub Åaskawie zwrócÄ mi pieniÄ dze. OszuÅci i nic wiÄcej!
To sÄ jakieÅ kpiny zapÅaciÅem zaâŠ
To sÄ jakieÅ kpiny zapÅaciÅem za wiÄ zankÄ 139,to co przyszÅo to zgroza w ogóle odbiega od tego co byÅo zamówione zero kontaktu ze sprzedajÄ cym nie odpowiada na maile wiadomoÅci itp. Nie zostawiÄ tego w ten sposób zgÅoszÄ nie uczciwego sprzedawcÄ tam gdzie powinno siÄ go zgÅosiÄ, UWAÅ»AJCIE NA TA KWIACIARNIE Z GLIWIC PORAÅ»KA
Zamówienie zÅoÅŒone 18.08 o godz naâŠ
Zamówienie zÅoÅŒone 18.08 o godz na dostawÄ w tym dniu, po 24h nadal niedorÄczone, brak jakiegokolwiek kontaktu ze strony sklepu i informacji na temat zamówienia, nr telefonu nie istnieje (dzwoniÅam na oba). Niestety solenizant w dniu urodzin zostaÅ bez prezentu i ÅŒyczeÅ przez co teraz muszÄ siÄ wstydziÄ ja:) Nie polecam, takie sytuacje sÄ niedopuszczalne zwÅaszcza ÅŒe kaÅŒecie paÅstwo wybraÄ godziny dostawy a nie trzymacie siÄ nawet terminu dostawy jeÅli chodzi o dzieÅ. Czekam na zwrot Årodków.
Nie polecam tych oszustów ,kwiatyâŠ
Nie polecam tych oszustów ,kwiaty wzmacniane drutami ,popadaÅy nastÄpnego dnia
NieterminowoÅÄ dostawy, niechlujnoÅÄ
Dostawa miaÅa byÄ zrealizowana w piÄ
tek, dotarÅa w ÅrodÄ nastÄpnego tygodnia.
Paczka z kwiatami zostaÅa przerzucona przez ogrodzenie. Nie skorzystano nawet z domofonu
Zamawialem kwiaty dla mamy,to coâŠ
Zamawialem kwiaty dla mamy,to co przyszlo wcale nie przypominalo tego co zamowilem.Typ z obslugi do ktorego pisalem w tej sprawie poprosil o numer zamowienia ktory podalem,po czym kontakt sie urwal.
Dziadostwo i odradzam jak masz wydac pieniadze na szczegolna okazje to napewno nie na kreator kwiatów.pl
Zamówione kwiaty dwa jednakowe bukiety âŠ
Zamówione kwiaty dwa jednakowe bukiety pod dwa róŌne adresy zostaÅy dostarczone ale odbiegaly od tego co wybraÅam a bukiety padÅy juz wieczorem szkoda pieniÄdzy nie polecam
ZamówiÅam kwiaty na DzieÅ MatkiâŠ
ZamówiÅam kwiaty na DzieÅ Matki opÅaciÅam usÅugÄ na kilka dni przed tym dniem . Kwiaty nie zostaÅy dorÄczone przez caÅy dzieÅ.(mama czekaÅa w domu).NapisaÅem maila wieczorem gdzie jest przesyÅka dostaÅam informacjÄ ÅŒe kwiaciarnia dostarczyÅa kwiaty. Jednak kwiaty nie dotarÅy!! PoprosiÅam o zwrot pieniÄdzy za nie wykonanie usÅugi i zero odpowiedzi tylko automatyczny mail czy byÅam zadowolona z usÅugi ð skandal
I oszustwo. Nie polecam korzystania z tych usÅug.
ZamówiÅam kwiaty na dzieÅ Mamy,mojaâŠ
ZamówiÅam kwiaty na dzieÅ Mamy,moja mama caÅy dzieÅ na nie czekaÅa i kwiaty nie dotarÅy. DodzwoniÄ do firmy nie da rady,nikt nawet nie odbiera telefonów, ÅŒadnej informacji od firmy. Ta firma kwiatowa to poraÅŒka, jak tak moÅŒna olaÄ klienta i to w takim dniu Matki.
Ta firma to jakaÅ tragedia
Ta firma to jakaÅ tragedia, kwiaty miaÅy byÄ dostarczone do godziny 12, zamówiÅam je dzieÅ wczeÅniej, a w dzieÅ dostawy o godzinie 11 dostajÄ informacje, ÅŒe nie mogÄ dostarczyÄ przesyÅki, mam nadziejÄ, ÅŒe chociaÅŒ oddadzÄ pieniÄ dze
Witam..ja to mam chyba pechaâŠ
Witam..ja to mam chyba pecha ..zamówiÅam,wczoraj kwiaty na dziÅ na Zofii ,doÅoÅŒyÅam kase na smsa zwrotnego,kwiaty miaÅy byÄ dostarczone do 12....a tu nic ani kwiatow,ani smsa,telefon podany ktoÅ rozlÄ cza-nikt nie odbiera,ani na maila nikt nie reaguje...Co to za firma kreator kwiatow.??chyba kreator oszustw!!!!!masakra....no i muszÄ co nieco poprawiÄ...kwiatki dotarÅy(dzis rano przyszedÅ mail) szkoda tylko ÅŒe nie w tym terminie godzinowy o który prosilam,szkoda ÅŒe nikt nie odbiera telefonu,ÅŒaden kontakt,profesjonalizm Åredni.SZANUJMY SIE!
Zamówienie miaÅo dotrzeÄ na 2 maja, tego samego dnia informacja ÅŒe zostanie zrealizowane dopiero 5 bo nie ma kwiaciarni która mogÅa by zrealizowaÄ zamówienie.PoraÅŒka!!
Bukiet dostarczony
Bukiet dostarczony, natomiast bardzo odbiegaÅ od tego jaki byÅ na zdjÄciu. Na zdjÄciu piÄkny bukiet, z wieloma kwiatami, natomiast w rzeczywistoÅci kikla kwiatów w zupeÅnie innej kolorystyce. Do godziny po zÅoÅŒeniu zamówienia wysÅaÅam proÅbÄ o zmianÄ treÅci na liÅciku - brak jakiekolwiek informacji. Podobnie jak w przypadku dostarczenia zamówienia - brak jakiekolwiek informacji. Absulutnie nie polecam.
Kwiaty dostarczone przed imprezÄ iâŠ
Kwiaty dostarczone przed imprezÄ i przekazane przez obsÅugÄ sali. Równie dobrze mogÅam poprosiÄ innych goÅci, ÅŒeby je przywieźli...albo dostarczyÄ sama w wolnym czasie...
Kompletne dno!!
Kompletne dno!!! Bukiet nie dostarczony, miaÅa byÄ niespodzianka dla bratanicy na 18tke. Na maila odpisali po 3 dniach czy bukiet przyszedÅ, drugi mail od nich ÅŒe kurier byÅ i zostawiÅ przed drzwiami i ÅŒe dzwoniÅ oczywiÅcie z czego wszystko to kÅamstwo! Co za OSZUÅCI !!!! O zwrocie kosztów cisza, ÅŒadnych przeprosin, nic!
Bukiet dostarczony
Bukiet dostarczony, natomiast bardzo odbiegaÅ od tego jaki byÅ na zdjÄciu. Na zdjÄciu piÄkny bukiet, z wieloma kwiatami, natomiast w rzeczywistoÅci sama zielenina. Do tego dostarczony o innej godzinie, niÅŒ przedziaÅ jaki podaÅam.
Nie polecam!
Zamawiam z tej strony od wielu lat i dotychczas byÅo ok. Wczoraj zamówiÅem kwiaty i nie doszÅy napisaÅem maila to dostaÅem informacjÄ ÅŒe rzeczywiÅcie zamówienie nie zostaÅo zrealizowane. Zaproponowano mi ponownÄ realizacjÄ i 12 procent minus na kolejne zamówienie ale to jeszcze nie zostaÅo zrealizowane. Nie polecam!
Zdecydowanie odradzam
Zdecydowanie odradzam. Zamówienie nr 319352 na Walentynki (253 zÅ) nie zostaÅo dorÄczone mimo gwarantowanego terminu do godz. 21:00. O 22:00 nadal nie byÅo realizacji ani kontaktu.
Firma twierdziÅa mailowo, ÅŒe zamówienie âpowinno byÄ zrealizowaneâ, mimo ÅŒe w ich systemie widnieje status âZrealizowaneâ bez przedstawienia jakiegokolwiek dowodu dorÄczenia.
Zero proaktywnego kontaktu, zero przeprosin, jedynie niejasne wyjaÅnienia. Sprawa zgÅoszona do banku jako chargeback.
JeÅli nie chcecie ryzykowaÄ waÅŒnej okazji i utraty pieniÄdzy â omijajcie szerokim Åukiem.
PiÄkny bukiet
PiÄkny bukiet, dostarczony na czas. Osoba obdarowana zachwycona. Polecam