Virkelig fine briller til prisen. Brillerne ser ud som pÃ¥ billederne og sidder godt. Har bÃ¥de kÞbt almindelige lÊsebriller og solbriller med styrke, meget fine ð
Jeg bestilte 2 solbriller med styrke og blev positivt overrasket af kvaliteten og priserne. De er rigtig gode og ogsÃ¥ billige ift optiker butikkerne. Lige briller er ikke noget jeg plejer kÞbe pÃ¥ netb... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
LÊsebrillen fandt frem til nogle briller jeg havde set i et varehus ud fra beskrivelse og fire cifre pÃ¥ brillestangen. Jeg bestilte to par, og fik dem med posten indenfor to uger. Undervejs fik jeg be... ãã£ãšèŠã
Efter fÞrste uheldig oplevelse med nogen lÊsebriller der ankom Þdelagte gav vi det et forsÞg mere og kÞbte 3 par lÊsebriller mere. Vi modtog dog nogen lÊsebriller i virkelig skrÞbelig og tynd materia... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
lÊsebrillen.dk - en overskuelig og brugervenlig internetbutik med et stort udvalg af smarte og billige kvalitets lÊsebriller, minusbriller, flerstyrkebriller, bluelight briller og solbriller med styrke. Vores kunder siger: God kvalitet, smart design, bredt udvalg, lav pris, nem bestilling, god service og hurtig levering!
Havnen 23, st., 7620, Lemvig, ãã³ããŒã¯
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Det hele spillet
Det hele spillet, bare Êrgerligt at I kun havde et par tilbage af dem jeg gerne ville have.

Gode billige lÊsebriller
Billige briller - når de er på tilbud, og de virker efter hensigten.
De sender hurtigt og med god pakkeinfo undervejs.
Udvalget er sådan lidt mainstream - men det er jo også sådan de fleste kan lide det.

lÊsebrillen.dk ããã®åç
God service, Heidi kan man stole på.
De fÞlger op pÃ¥ eventuelle problemer og fÃ¥r lÞst dem pÃ¥ en god mÃ¥deð€ kan kun anbefale at handle med demð€

Gode priser
Gode priser, gode briller og hurtigt professional behandling af ordren. Kan anbefales!
Oplevere en rimelig brille kvalitet ð€
Oplevere en rimelig brille kvalitet ð€
Der mangler desvÊrre mÃ¥l pÃ¥ mange af deres biller,jeg har derfor oplevet brille der er for smÃ¥ i breden â¹ïž

Professionel effektivitet
LÊsebrillen fandt frem til nogle briller jeg havde set i et varehus ud fra beskrivelse og fire cifre på brillestangen. Jeg bestilte to par, og fik dem med posten indenfor to uger. Undervejs fik jeg besked om forlÞbet.
SÃ¥ fint
SÃ¥ fint. Kunne dog godt have et par modeller briller mere i styrke 4 eller 5!

lÊsebrillen.dk ããã®åç
Brillerne jeg handĺede hos lÊsebrillenâŠ
Brillerne jeg handĺede hos lÊsebrillen lever fuldt op til beskrivelserne. Hurtig og fin indpakket forsendelse. Jeg handler der gerne igen!
Hurtig levering og lave priser
Fine briller og god pris
Fine briller og god pris. Ikke optiker kvalitet, men vÊsentlig bedre en supermarkedet. Jeg er meget tilfreds.
Gode priser og hurtig levering
Briller til rimelige priser og hurtig levering. Er godt tilfreds!
Mit fÞrste kÞb blev en god oplevelse :-)
Lynhurtig betjening
Lynhurtig betjening, jeg kunne hente pakken i pakkeshoppen dagen efter bestillingen.
Men jeg kunne ikke få lov at tilfÞje etui til alle brillerne. Det var lidt forvirrende.
Hurtig levering og varer i finâŠ
Hurtig levering og varer i fin tilstand. Ingen problemer ð
Jeg fik den bestilte lÊsebrille hurtigtâŠ
Jeg fik den bestilte lÊsebrille hurtigt leveret med DAO.. ð