Jeg har modtaget tre par briller - de to var med gule glas. Jeg reklamere, og skal udfylde en formular herefter vil jeg modtage en retuelabel. Den kommer ikke!? Luxreaders skal bruge noget ekstra h... ãã£ãšèŠã
Har haft lÊsebriller fra Luxreaders i over 1 Ã¥r, og har vÊret meget tilfreds. De for over 1 Ã¥r siden kÞbte briller tabte det ene glas, hvilket jeg reklamerede over til kunderservice. Min model havde d... ãã£ãšèŠã
The company responded quickly to my message requesting that I exchange my readers (I had ordered the wrong strength), and made doing so smooth and easy. In this era in which retailers seek reviews... ãã£ãšèŠã
Luxreaders har undgÃ¥et at svare mig da deres tilbud om gratis returnering ikke er gratis men koster mig 163kr Elendig, til ingen kontakt - de bedrager kunder og er derefter ukontaktbare. Du... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Briller handler ikke blot om at styrke synet. Det handler om design, Êstetik, håndvÊrk og kvalitet. Med fokus på disse områder lancerede vi i 2018 Danmarks nye online brillebutik Luxreaders.dk. Her får du et stort udvalg af lÊkre briller til både kvinder og mÊnd. Udvalget rummer både klassiske designs og materialer samt de mere udfordrende og farverige af slagsen. Du kan prÞve brillerne på dit eget ansigt med vores virtuelle Try On og dermed finde de perfekte briller til dit ansigt og din personlige stil. Du kan frit vÊlge 3 par for 499,- inkl. fragt!
ãã³ããŒã¯
- hej@luxreaders.dk
- luxreaders.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Gule glas i brillerne!!!
Jeg har modtaget tre par briller - de to var med gule glas.
Luxreaders skal bruge noget ekstra hjÊlp for at lÞse dette. MÊrkeligt. De har sendt to forkerte produkter.
Jeg skulle blive kontaktet. Mon hvornår
Luxreaders har undgÃ¥et at svare mig daâŠ
Luxreaders har undgået at svare mig da deres tilbud om gratis returnering ikke er gratis men koster mig 163kr
Elendig, til ingen kontakt - de bedrager kunder og er derefter ukontaktbare.
Du taler/skriver til en robot der ikke svarer, men har dine penge.
Jeg vil besÞge dem pÃ¥ firma adressen og se om de stadig vil gemme sig for migâŠtrÊt af svindlere !
Mega dårlig oplevelse
Mega dårlig oplevelse
Bestilte et par lÊsebriller. Efter en time fandt jeg ud af at jeg ikke ville kunne bruge dem. Anullerede ordren via mail. Fik en mail retur at det kunne jeg ikke da ordren allerede var i deres system. Da jeg fik brillerne gik jeg med det samme ind på hjemmesiden og udfyldte returblanket, printede returlabel som ikke havde nogen stregkode, kunne ikke bruges. Har siden skrevet med en chatbox og ikke kommet videre. Jeg kan ikke engang selv kÞbe en returlabel da firmaet ikke opgiver telefonnummer.
MEGET dårlig returservice
Jeg bestilte 3 for 500,-. Styrken var forkert så jeg returnerede 2 par ( solbrillerne uden styrke beholdte jeg ) jeg fik kun 165,- retur - skulle have haft 330,- retur. Efter mange mails uden svar og enkelte med AI genereret svar opgav jeg og sendte alt retur. Alt i alt med et tab på 165,-. Sidste gang jeg handler dér......
Elendig kundeservice.
Jeg indrÞmmer jeg har lavet en fejl da jeg bestilte mine briller.....men jeg forstår ikke da jeg med det samme jeg har trykket send opdager fejlen, og efterfÞlgende inden for et minut skriver til jer og spÞrger pÊnt om det ikke er muligt at lave min ordre om, i skriver tilbage at det er det jeg skal bare lige modtage pakken fÞrst fÞlge 5 trin eller mere og så ovenikÞbet enda på engelsk....for f..... da pakken er ikke engang ude af huset endnu er det så svÊrt at vÊre behjÊlpelig, det er godt nok dårlige kundeservice, jeg skal aldrig handle der mere.
First rate customer service!
In this era in which retailers seek reviews for any and EVERY single online purchase ("how was that kitchen roll you purchased!?"), it's my pleasure to post a very positive review that is richly deserved.
Smidig kÞbsproces og superbâŠ
Smidig kÞbsproces og superb kundeservice ved returnering samt hurtig eksekvering af returbetaling.
Konstruktiv lÞsning ved reklamation
Har haft lÊsebriller fra Luxreaders i over 1 år, og har vÊret meget tilfreds. De for over 1 år siden kÞbte briller tabte det ene glas, hvilket jeg reklamerede over til kunderservice. Min model havde de ikke lÊngere, men jeg kunne frit vÊlge et andet sÊt briller. Da ingen af dem klÊdte mig, fik jeg pengene refunderet, så jeg kunne finde nye briller et andet sted. Dialogen var hele vejen igennem professionel, hurtig og lÞsningsorienteret.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice
VÊrste kundeoplevelse jeg har oplevet. Bestiller 3 par briller, de kommer hurtigt men herefter starter balladen. Jeg vil ombytte 2 af dem men returportalen virker ikke og jeg ender i flere dage at skrive med deres AI mail, da de ikke selv sidder fysisk og besvarer. Jeg får aldrig svar på mine spÞrgsmål til retur, men de skriver jeg bliver kontaktet af en medarbejder. Flere dage uden kontakt. Jeg får endelig selv styr på det, men deres såkaldte returlabel vil hverken Postnord, GLS eller DAO godtage som pakke eller brev. Igen venter jeg flere dage hvor jeg kun skriver med den elendige AI mail, indtil der kommer hvad man kan forvente som et menneskeligt svar, at deres returblanket ikke fejler noget.. jeg får efter 2 omgange DAO til at sende dem retur som brev. Det er nu 12 dage siden, og har intet hÞrt fra Luxreaders og deres svartid på mail kan forventes at vÊre 1 uge til uendeligt. Mangler fortsat at få mine to ombytningsbriller eller pengene retur som jeg har anmodet om, da jeg på ingen måde har lyst til stÞtte dem eller deres lavkvalitetsbriller.
Broke after 2 days of normal usage
Broke after 2 days of normal usage. Hinge broke during my Monday morning coffee. The glasses went straight in my cup. Worthless. Don't buy. I asked the luxreaders chatbot Charlotte to help me write reviews of the poor quality - on all their social platforms, but Charlotte left the chat without an answer. So disrespectful.
Her skal man ikke handle briller
Her skal man ikke handle briller. Jeg har ventet 9 dage, og brillerne er fortsat ikke afsendt. De kommunikere kun med en chatbot. Ãv!
Donât buy from this company
My reading glasses have arrived today, from this company based over seas. Never knew this.
The wrong size has been sent, as I ordered +3 and theyâve sent +1. I took screen shots of my order, when I ordered.
Donât buy from this company. Waste of money and the glasses are going in the bin!
Det er et svindel firma
Det er et svindel firma.
De levere ikke den vare man har bestilt. Ikke muligt at komme i kontakt med firmaet.
Bestilte 3 par briller
Bestilte 3 par briller, (har kÞbt hos Jer flere gange og vÊret tilfreds). Denne gang var leveringstiden lang og I skrev en besked til mig om, at I beklagede den lange levering tid og ville vedlÊgge en lille gave som tak for min tÃ¥lmodighedâŠ..har bare aldrig modtaget den gave, trods jeg har skrevet til Jer om det.
âŠâŠ.(men brillerne er fine som sÊdvanlig).
The glasses were not delivered andâŠ
The glasses were not delivered and there is no way to contact customer service support
Det er bare sÃ¥ fine briller til fineâŠ
Det er bare så fine briller til fine priser
Hvis jeg kunne undlade at give enâŠ
Hvis jeg kunne undlade at give en stjerne gjorde jeg det. JEg kan simpelthen ikke forstå man kan have Sà elendig kundeservice og overlevee som firma. Vi har som organisation lagt en del penge der men kommer ALDRIG til at handle der igen. En chatbor der er fuldstÊndig ubrugelig, men dog lover af flere omgange (har sendt +10 mails) at fremsende en faktura til vores bogholderi. Der er INTET telefonnummer så man kan komme i kontakt med et mennekse.
Mine fÞrste briller +1
Fik er par briller og et brillepudsesÊt.
PÊnt pakket ind og det hele.
Brillerne er i super fin kvalitet og er rigtigt pÊne. Det er de fÞrste briller jeg nogensinde har kÞbt (+1 styrke) og er glad for at jeg valgte jerâŠ.
They do not respond to emails!!
First time I emailed them was two months ago, and despite multiple follow up emails they never answered.. you just get an ai generated generic response back about them working on your case. I would NOT recommend
Jeg bestilte 3 par forskellige briller
Jeg bestilte 3 par forskellige briller. Den ene par var meget skÊve, dem fik jeg byttet til endnu et par skÊve!! dog ikke så skÊve som det fÞrste par. Underligt at i ikke tjekker brillerne for skÊvheder. LÊg dem udslået på et bor og se på brillestÊngerne. HÊver det ene sig op fra bordet kommer det til at sidde skÊvt på hoved.