la boutique PARIS B.V. レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Mijn droom Chanel tas gekocht bij deze winkel. Vond het spannend om zo’n prijzige tas online te bestellen, maar geen seconde spijt. Ze zijn ontzettend professioneel, vriendelijk en behulpzaam. De tas... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik ben ontzettend goed geholpen! Was al langere tijd op zoek naar een betrouwbare leverancier van vintage Chanel tassen en ik heb inmiddels al twee mooie tassen gekocht hier. Een absolute aanrader als... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wat een prachtige vintage tassen hebben ze hier!! Werkelijk top kwaliteit vintage voor een redelijke prijs. Echt een snoepwinkel voor dames die van dit soort spullen houden. En wat een fijne, lieve me... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Mijn eerste Chanel tas gekocht bij LA BOUTIQUE PARIS, Charlotte en Erwin. Wij zijn vriendelijk en liefdevol ontvangen in hun showroom, goed geïnformeerd om de juiste keuze te maken welke tas b... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. ハンドバッグ店
  2. セカンドハンド ショップ

当該企業による記述

la boutique PARIS is an online boutique with pre-loved designer items. The boutique is filled with a unique selection of vintage and pre-owned wardrobe essentials from exclusive brands such as CHANEL, Hermès, and LOUIS VUITTON. From designer earrings, scarves, and key holders to wallets and bags. Discover uniqueness and luxury by shopping for your favorite designer brand. La boutique PARIS’ mission? Helping you find the perfect designer item you are looking for, meanwhile, we maintain a greener approach to fashion. In our treasure hunt for your dream designer item, we are very selective. We will make sure you get an authentic and unique designer piece. Only the real pearls! As we are specialized in authenticity, our items get selected and checked with a high standard, to make sure you can shop confidently at our webshop. Find great, unique pieces with even better prices!

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 64件

レビューを書く

Mijn favo boutique!

La boutique paris is mijn favoriete boutique geworden! Wat ben ik ontzettend goed geholpen door Charlotte! Super fijne communicatie en top service! Het product wat ze voor me hebben gevonden is gewoon in nieuw staat! Ik ben zo ontiegelijk blij met mijn nieuwe aanwinst! Bedankt la boutique paris!

2024年7月10日

la boutique PARIS B.V. からの回答

Dank voor je mooie review! We zijn heel blij dat je zo blij bent met je mooie item. Veel plezier ermee!

Top ervaring!

Gisteren heb ik mijn eerste Chanel tas gekocht bij La Boutique Paris. Ik werd heel vriendelijk ontvangen door Erwin en Charlotte. De service en communicatie was meer dan top!
Ik ben heel blij met mijn aankoop en ik kan La Boutique Paris iedereen zeker aanraden! 🥰

2024年6月15日

la boutique PARIS B.V. からの回答

Dank voor je mooie review, lieve Sanne! We vonden het ook heel erg leuk om jullie te ontmoeten. We zien jullie graag nog eens in onze nieuwe showroom! Groetjes van ons!

Prachtige vintage tas

Afgelopen week een mooie vintage tas gekocht. Prettige communicatie met Charlotte via de app, ook kreeg ik foto’s en filmpjes. Dank voor de snelle en goede service. Een aanrader!

2024年6月8日

la boutique PARIS B.V. からの回答

Wat een mooie review, dank je wel Lotte! Heel veel plezier met je mooie tas!

Zeer vriendelijk en betrouwbaar

Zeer vriendelijk en warme ontvangst. Product exact als op de site en fijn dat ik even ter plaatse, na het maken van een afspraak, een andere tas kon proberen zodat ik wist welke maat ik van die tas wilde hebben.

2024年5月20日

la boutique PARIS B.V. からの回答

Hartelijk dank voor deze mooie review, Nicole! Heel veel plezier met je mooie nieuwe tas. Groeten van ons, Erwin & Charlotte

CHANEL TAS

Ik heb vandaag mijn prachtige Chanel tas mogen bemachtigen bij deze zaak. Ik ben er super blij en hij is nog van super goede kwaliteit. Ik raad deze zaak zeer zeker aan!

2024年5月19日

Top service!

Via een designer facebook groep kwam ik in contact met Charlotte. Ik stuurde haar een berichtje of ze toevallig de tas had die ik zocht. Dit was zo en ik kreeg gelijk filmpjes door gestuurd. Ik ben de dag erna meteen wezen kijken. Super fijn ontvangen door Charlotte en Erwin. Super fijne service, niks van teveel gevraagd en uiteindelijk ook een hele mooie tas mee naar huis kunnen nemen. Ik kom hier zeker nog een keer terug!!

2024年5月4日

Perfecte service

Charlotte en Erwin zijn hele fijne mensen die de mooiste designer items sourcen. Heel prettig en persoonlijk contact, perfecte service, snelle verzending en prachtige producten. Ik kom vaker terug!

2024年3月31日

la boutique PARIS B.V. からの回答

Wat een fijne review, Per! Heel erg bedankt!

Geweldige ervaring.

Geweldige ervaring.
Doorgaans koop ik rechtstreeks bij o.a de Chanel shops maar na deze ervaring, ga ik hier zeker vaker een koopje doen.
De Chanel (reis) tas online gekocht en deze is super snel verzonden.
De tas overtrof mijn verwachtingen; geweldig.
Communicatie verliep vlot en prettig.
100% een aanrader voor mooie design items.

2024年3月29日

la boutique PARIS B.V. からの回答

Heel erg bedankt voor de mooie review José. Heel veel plezier met je prachtige reistas.

Perfect, perfect, perfect 👌🏼

Ik heb een vintage Louis Vuitton portemonnee gekocht bij dit bedrijf en kan alleen maar positieve dingen benoemen. Het contact verliep vlot en erg aangenaam, het pakketje kwam super snel binnen en het product was echt niets op aan te merken. Ik ben zo ontzettend blij met mijn nieuwste aanwinst en ga hier nog zeker vaker shoppen 🤩🤩

2024年3月24日

la boutique PARIS B.V. からの回答

Wat een mooie review, Mariam! Heel erg bedankt en veel plezier met je mooie portemonnee!

5つ星のうち5の評価

Een super fijne ervaring bij La…

Een super fijne ervaring bij La Boutique Paris! Ontzettend uitgebreid te woord gestaan, video’s ontvangen van het item voor de aankoop en fijn contact bij vragen. Netjes het item ontvangen, wat voldeed aan de verwachting. Super goede service. Ik raad het aan!

2024年3月20日

la boutique PARIS B.V. からの回答

Heel erg bedankt voor de mooie review, Robin! We zijn erg blij dat je er blij mee bent. Veel plezier met je mooie item. Groet, Charlotte

5つ星のうち5の評価

Bedankt voor de goede service en het…

Bedankt voor de goede service en het vinden van mijn eerste Chanel tas ☘️ heel fijn geholpen en superblij met mijn aankoop! Erwin & Charlotte doen het samen zo ontzettend leuk, vol passie & liefde, en dat was te merken. En perfect op elkaar ingespeeld! En dat maakten het kopen mijn tas tot een hele belevenis. Keep up! Groetjes Siham

2024年3月17日

la boutique PARIS B.V. からの回答

Dank voor deze mooie review, Siham! Wij vonden het ook erg leuk dat jullie er waren. Heel veel plezier van de mooie tas. Met vriendelijke groet, Erwin en Charlotte

5つ星のうち5の評価

Mega klantvriendelijk & behulpzaam :)

Ik ben echt onwijs goed geholpen door Charlotte en Erwin bij de aankoop van mijn Chanel tas.
Ze hebben kennis van de tassen; supergoede tips voor gebruik en onderhoud en ze zijn mega klantvriendelijk. Snelle en fijne communicatie & een bezoekafspraak is zo gemaakt; echt top! :)

2024年2月28日

la boutique PARIS B.V. からの回答

Heel erg bedankt voor jouw mooie review! We vonden het erg leuk jou te ontmoeten en we wensen je heel veel plezier met je mooie tas!
Met vriendelijke groet, Erwin & Charlotte

5つ星のうち5の評価

Ik ben zeer tevreden over de goede…

Ik ben zeer tevreden over de goede service die ik kreeg en de prachtige tas die ik heb mogen ontvangen. Bedankt hiervoor!

2024年2月22日

la boutique PARIS B.V. からの回答

Dank voor de mooie review, Anne! Heel veel plezier met jouw mooie tas.
Met vriendelijke groet, Charlotte

5つ星のうち5の評価

Ik ben heel erg tevreden

Ik ben heel erg tevreden. En kan eigenlijk alleen maar pluspunten benoemen. De service was top. Vanaf het moment dat ik Charlotte berichtje, tussendoor en tot na de levering. Super netjes ingepakt. Verder stuurde Charlotte meer dan genoeg foto’s en een uitgebreid filmpje. Verder gaf ze ook tips over hoe je je tas het beste kunt verzorgen en beschermen. Echt een aanrader!

2024年2月20日

la boutique PARIS B.V. からの回答

Heel erg bedankt voor deze mooie review! Ik ben erg blij dat je de tas zo mooi vindt. Heel veel plezier met de prachtige tas. Groetjes, Charlotte

👍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👍

👍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👍
Super!!!

2024年1月15日

la boutique PARIS B.V. からの回答

Thank you so much for your beautiful review! I’m very happy you love the bag!

Kind regards, Charlotte
la boutique PARIS

5つ星のうち5の評価

Heel fijn geholpen met mijn aankoop en…

Heel fijn geholpen met mijn aankoop en superlieve personeel, zeker een aanrader!

2024年1月17日

la boutique PARIS B.V. からの回答

Dank voor de fijne review! Heel veel plezier met de mooie clutch.

Charlotte
la boutique PARIS

Vriendelijk en betrouwbaar

Ik ben heel erg blij met mijn eerste Chanel tas! Het was super fijn dat ik de tas eerst kon bezichtigen in Ede. Het voelde allemaal heel prettig en vertrouwd dankzij de fijne en vriendelijke service. Ik kan La Boutique Paris van harte aanbevelen!

2024年1月7日

la boutique PARIS B.V. からの回答

Hartelijk dank voor deze mooie review Stephanie! We wensen jou heel veel plezier met je prachtige tas. Groet, Erwin en Charlotte

Review Caroline

Het is een proffessioneel bedrijf in een mooi pand. Ze geven uitleg over het product. Producten zien er mooi uit en ben blij met de aankoop!!! Aardig personeel!!

2024年1月6日

la boutique PARIS B.V. からの回答

Hartelijk dank voor je mooie review, Caroline. Fijn dat je blij bent met jouw aankoop! Heel veel plezier ermee.

Groet, Charlotte

Trustpilot エクスペリエンス