Forholdet mellem virkelighed, billeder og varebeskrivelser kunne vÊre bedre. Teksten pÃ¥ t-shirt var meget gummiagtig og i en kedelig farve i forhold til billedet. En cardigan var uventet gennemsigtig,... ãã£ãšèŠã
Laden i Blokhus er et fantastisk sted at kÞbe tÞj. Britt sÞrger for en fantastisk service.. hun husker sine kunder.. sender personlige hilsener med ud.. hvis du bestiller pÃ¥ webshoppen eller en af... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Laden består af webshoppen ladenblokhus.dk som forhandler smart modetÞj, sko, tasker og accessories til modebevidste kvinder i alle aldre. Samt vores fysiske butik Laden på 550 m2 med modetÞj, sko, smykker, tasker, mÞbler, delikatesser, wellnessprodukter og brugskunst . Også stort udvalg i specialiteter og gin. Bl.a. de italienske Kapriol, MALFY og Hotel Starlino. Hos Laden finder du fÞlgende mÊrker: Culture Freequent Gaspar Italy Style By Laden Red Button Fit Flop Re-Designed Saint Tropez BÊltekompagniet Du finder os ved siden af Museum for Papirkunst i Hune
Ilsigvej 7, 9492, Blokhus, ãã³ããŒã¯
- info@ladenblokhus.dk
- ladenblokhus.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
SkÞnt sted med mange dejlige varer
SkÞnt sted med mange dejlige varer, og alt fungerer nemt og perfekt.
Super Butik â€ïž
Har besÞgt butikken i Ã¥r i snestorm og fik den skÞnneste velkomst af Britt mÃ¥ ogsÃ¥ sige at det er en forretning jeg er kommet i mens jeg var ung og boede der , efter over 30 Ã¥r pÃ¥ SjÊlland fÞler jeg mig stadig velkommen nÃ¥r jeg kommer âhjem â af tidligere ejers svigerdatter som er den mest fantastiske Britt .. Jeg deltager nu i deres Live om sÞndagen hvis og nÃ¥r jeg har hjemve , de gÞr det sÃ¥ godt Britt og Jesper .. Servicen er i top og man modtager sine varer allerede 2 dage efter .. En butik jeg altid vender tilbage til â€ïžð Tak for jer
Super god kundeservice og hurtigâŠ
Super god kundeservice og hurtig levering. Udvalget af mÊrker er top!
Jeg elsker at handle hos Britt
Jeg elsker at handle hos Britt. Der mÞder man altid et stort smil og en fantastisk kundeservice .
Fin levering og fin vare
Jeg har netop modtaget min bestilling
Jeg har netop modtaget min bestilling, og jeg er virkelig tilfreds. TÞjet lever fuldt ud op til mine forventninger â bÃ¥de i kvalitet, pasform og design. Materialerne fÞles behagelige, og stÞrrelserne stemmer fint overens med Britts beskrivelse.
Hurtig og venlig betjening
Hurtig og venlig betjening
Det jeg modtog, svarede til billedet
Britt giver en personlig og fantastiskâŠ
Britt giver en personlig og fantastisk service. Hurtig levering og lÊkkert tÞj til rimelige priser. Britt og Laden får min bedste anbefaling.
Virkelig dårlig kundebehandling
Jeg bestilte 2 varer på deres LIVE og modtog bekrÊftelse på mine bestillinger. Herefter fulgte jeg Ladens retningslinjerne i bekrÊftelsen - også tidsfristen, men da jeg ville betale for varerne havde de tÞmt min kurv?!
Ved henvendelse til dem omkring den tomme kurv oplyste de, at de havde Êndret tidsfristen, så den der stod i min bekrÊftelse åbenbart ikke var gÊldende⊠Hvor skulle jeg dog vide det fra?!
Og sÃ¥ fik jeg den uendelige smÞre om, at rigtig mange ligger alle tilbudsvarer i kurven og alligevel ikke kÞber noget. Hvad pokker skal jeg bruge det til, for jeg er her ikke en del af ârigtig mangeâ. Jeg havde bare bestilt 2 varer.
Jeg bestilte deres varer og fulgte retningslinjerne, men fik âfingerenâ! Jeg synes det er virkelig dÃ¥rlig kundebetjening. For at lade Trustpilot-brugere bedÞmme forlÞbet selv, har jeg herunder gengivet den korrespondance jeg havde med Laden den 3/5.2026. Jeg fik mine bekrÊftelser pÃ¥ bestilling kl. 10:05 og startede min korrespondance omkring den tomme kurv kl. 11:02 â altsÃ¥ inden for tidsrammen pÃ¥ 30-60 minutter. Og pÃ¥ deres LIVE oplyste de IKKE, at de havde Êndret tidsrammen i fht. den skriftlige bekrÊftelse, som sendes automatisk ved ordregodkendelse.
BekrÊftelse på bestilling 03.05.2026 10:05 Du har 30-60 minutter til at betale din kurv.
Korrespondance med Laden 03.05.2026 11.02:
Mig: Jeg har modtaget bekrÊftelse på både det gule og lyserÞde joggingsÊt, men når jeg går til min kurv er den tom?
Laden: Ja, systemet sletter kurven, hvis ikke der bliver betalt indenfor tidsrammen. Vi har fået hjÊlp fra systemet i dag, da der er meget rift om varerne (rÞdt hjerte indsat)
Mig: Ja men der står jeg har 30-60 minutter til at betale og der er ikke gået 60 minutter da jeg vil betale!! Hverken på sÊt 1 eller 2.
Laden: I har sat det midt imellem, da vores LIVE kun tog 40 min. i dag (2 grinende smileys indsat)
Mig: Kunne I ikke sÞrge for at det I skriver i teksten ogsÃ¥ stemmer med det I gÞr - dette fÃ¥r I da ikke tilfredse kunder af - og da slet ikke med glade smileys. FÞler I gÞr grin med migâŠ
Laden: Jamen det er da slet ikke det vi vil, og det er jeg da vildt ked af. Vi skriver 30-60 min. Og da vores LIVE er kortere end vi plejer, satte vi den til midt. Disse styles er der mellem 32-45 personer i kÞ for, så vi gÞr det jo kun for at glÊde folk ikke gÞre nogen sure. Vi bliver desvÊrre nÞdt til at sÊtte tidspunkter på, da der er RIGTIG MANGE, der IKKE betaler, der bare putter varer i kurven (2 grÊdende smileys indsat) Derfor sÊtter vi systemet til at hjÊlpe os. Der er i dag flere, der har sat nÊsten alle bÞjler ind på deres ordre, og ikke betaler..
Mig: Lad vÊrre at sammenligne mig med ârigtig mangeâ. Jeg forstÃ¥r du vil sÊlge dine varer - men hvad der der galt med at skrive 45 minutter i stedet for at skrive 30-60 minutter? Jeg var ikke hjemme da jeg bestilte varerne, men ville betale den sÃ¥ snart jeg var hjemme - men det kunne jeg sÃ¥ ikke fordi kurven var tom! PrÞv at forstÃ¥ hvordan dette pÃ¥virker mig som kunde. Du fremstÃ¥r vÊldig sÞd pÃ¥ dine lives, men sÞrg lige for at det nÃ¥r ud til dine forretningsbetingelser - bare et godt rÃ¥d. SÃ¥ undgÃ¥r du forhÃ¥bentlig skuffede (MEGET SKUFFEDE) kunder i fremtiden?!
Laden: Jeg var inde for at få din kurv frem igen, men der var kun det pink sÊt tilbage, for jeg er virkelig ked af det. Jeg må sige det tydeligere nÊste gang. Mange undskyldninger fra Britt
For dem som mÃ¥tte Þnske det â kan jeg selvfÞlgelig dokumentere ovenstÃ¥ende forlÞb for det er sandheden. Der har ikke vÊret yderligere kommunikation mellem Laden og jeg efter ovenstÃ¥ende.

Laden Blokhus ããã®åç
Fin oplevelse
Alt var godt, ingen problemer. Fin kvalitet og service.
En fornÞjelse at handle
Det var nemt at bestille på hjemmesiden og varerne var hurtigt leveret. En fornÞjelse at handle hos Laden Blokhus
Et helt fantastisk sted at handle bÃ¥deâŠ
Et helt fantastisk sted at handle både fysisk og online. Super sÞd betjening og lÊkkert tÞj
Alt som det skal vÊre ð€© kan kun anbefale
Alt som det skal vÊre ð€© kan kun anbefale
Fantastisk sted at handle det vÊre bÃ¥deâŠ
Fantastisk sted at handle det vÊre både på live show eller i butikken. Britt yder en fantastisk service og er utrolig hjÊlpsom.
Tusind tak for en altid skÞn betjeningâŠ
Tusind tak for en altid skÞn betjening - og tak for den sÞde hilsen ð
Altid sÞde og smilende.
Altid sÞde og smilende.
Fint tÞj - til gode priser ð
Hver eneste gang jeg har lagt en ordreâŠ
Hver eneste gang jeg har lagt en ordre hos Laden Blokhus, er den ekspederet med det samme. ( selv trods meget sne) og det forventer man jo ikke helt. Fantastisk service, fÞlger med i live hver 2. SÞndag nÃ¥r jeg ik arbejder. Den skÞnneste Britt og Jesper 𥳠Er sÃ¥ tilfreds med min blazer jakke ð¥³
En rigtig god oplevelse at handleâŠ
En rigtig god oplevelse at handle online . Varene passede perfekt og hurtig levering.
Fin og hurtig levering.