Laderkoopjes レビュヌ 159

TrustScore 5段階評䟡の1.5

1.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb 2 kabels besteld en natuurlijk betaald, Eerst heb ik geen e-mail over de bestelling ontvangen. Het is nu twee weken geleden dat ik mijn bestelling heb geplaatst,en de kabels zijn nog niet b... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

4 mei een Iphone-oplader besteld: het is 1 juni en niks binnen gekregen. Ik heb 2x een mail gestuurd over de tijd heen, niks terug gekregen. Heb 2x gebeld, klantenservice niet bereikbaar en bellen ook... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Op 16 november een Lightning naar USB-C kabel besteld, kreeg een USB-A naar usb-C dus teruggestuurd, keurig gefrankeerd en het ordernummer vermeld, volgens retourinstructies. Pas vandaag (20 dec) kwam... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Geen contact kunnen krijgen via de mail. Bestelling is 1. veel te laat binnen gekomen en 2. er ontbreekt een kabel. Ik wil mijn geld retour voor de ontbrekende kabel, echter krijg ik geen reacties o... もっず芋る

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Rokende kabel

Oplader begon te roken en vlamde bijna uit na 1.5 week gebruiken. Gelukkig nog eruit kunnen halen omdat ik wakker werd van de geur van rook terwijl ik op bed lag. Koop niks bij deze webshop hun producten deugen niet.

2026幎2月13日
5぀星のうち1の評䟡

Betaalde retourzending wordt eenvoudig NIET uitbetaald.

Ik heb een laadkabel betaald en gekocht bij laderkoopjes.nl Mijn advies is om hier NIETS te kopen! Het laadkabeltje was verkeerd opgestuurd en heeft mij € 8,75 gekost. Heb volgens de retourzending het kabeltje teruggestuurd en probeer nu alweer sinds vele weken mijn € 8,75 terug te krijgen. Zelf zal ik nooit meer iets kopen via laderkoopjes.nl en wat die €8,75 betreft

. ze mogen er gelukkig mee worden.

2026幎2月9日

Vreselijk bedrijf

Inmiddels vele mailtjes en onbetantwoordde telefoontjes verder.
Producten terug gestuurd met retourlabel, daarna niet meer....geld is dus op hun rekening en ik heb niets.
Vreselijke bedrijf, waardeloze service.
Slechte producten, trap er niet in!

2026幎2月9日

1 ster is nog teveel voor dit bedrijf

1 ster is nog teveel voor dit bedrijf. Als partner van Bol.com nam Laderkoopjes de garantie over van BCC (die zelf failliet is). Mijn koffiemachine (aankoop 27-12-2023) ging kapot binnen de garantietermijn van 2 jaar (defect op 22-11-2025). In eerste instantie ontving ik een mail waarin Laderkoopjes voorstelde om de kapotte koffiemachine te crediteren. Toen ik via de mail liet weten dat dit akkoord was, hoorde ik vervolgens niets meer. De ergernis is intussen zo hoog opgelopen dat ik binnenkort juridische stappen zet richting deze malafide partner (Laderkoopjes) van Bol.com

2026幎1月8日

OPLICHTERS!!!

OPLICHTERS!!!
9 december een bestelling geplaatst van een origineel apple kabel en adapter. Bestelling pas 18 december ontvangen (ipv voor 23:00 besteld morgen in huis). Bij ontvangst bleek het niet origineel te zijn en ook nog eens de verkeerde aansluiting. Contact opgenomen via mail en telefoon maar nergens reactie op. Durf de producten ook niet retour te sturen aangezien ik het geld dan hoogstwaarschijnlijk ook niet meer terug zie.

2025幎12月9日

Slecht in contact

Had ik deze reviews maar eerder gelezen.
Je denkt idd een originele lichting kabel te kopen, helaas. Besteld op 22 oktober ‘25.
2 Weken gewacht op bestelling, in de tussentijd meerdere mails gestuurd met geen enkele reactie. Toen eindelijk een reactie kwam was deze erg summier.
Pluspuntje: heb een retourlabel mogen ontvangen. Jammer genoeg zonder track&trace. Het retour is nu inmiddels 1 week onderweg. Hopelijk komt het retour aan, hopelijk nu snel reactie op mail en hopelijk geld terug.
Maar daar nog ooit een keer bestellen? Dacht het niet.

2025幎10月22日

Vrijdag 30-10 kabeltje besteld

Vrijdag 30-10 kabeltje besteld. Razendsnelle 24-uurs bezorging? Amehoela. Het is vandaag 12-11. Ik heb nog altijd geen kabeltje. Krijg geen reactie op verstuurde e-mail berichten aan de klantenservice waar mijn bestelling blijft. Waardeloze service.

2025幎11月12日
5぀星のうち4の評䟡

iPhone kabel

iPhone kabeltje gekocht, werk naar behoren tot dusver (ca 2 weken). Levering liet wel op zich wachten maar kwam uiteindelijk wel ruim een week nadat ik de bevestiging had gekregen dat het verzonden was via PostNL.

2025幎11月5日
5぀星のうち1の評䟡

Niet ontvangen en geen contact te krijgen

Ik heb 23oktober een telefoonkabel besteld.

Tot op heden niets ontvangen.
Meerdere malen al gebeld en gemaild, maar telefoon word niet beantwoord en de tijdens veranderen regelmatig waarop je kan bellen.
Daarnaast worden de mails niet beantwoord.

Mocht je hier denken om wat te gaan bestellen, niet doen!

2025幎10月23日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス