Kabeldirect レビュヌ 184

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Laatst heb ik bij kabeldirect een aantal videokabels van 5 meter besteld. Bij levering bleken helaas niet de juiste kabels geleverd. Na contact met de helpdesk bleek dat er 2 types vermengd te z... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wat een Top bedrijf, de site was duidelijk en uitgebreide informatie, ik had toch nog wat vraagjes en die hebben ze snel via whatsapp beantwoord. Artikel besteld en de volgende dag al binnen met de t... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Prijs/kwaliteit zit goed. Maar vooral: de communicatie verliep heel vlot, pakket had vertraging en werd uiteindelijk niet geleverd door een fout bij de postdienst. Pakket werd onmiddellijk opnieuw o... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben altijd erg tevreden over Kabeldirect.nl. De service is uitstekend vriendelijk, snel en elke keer betrouwbaar. Ik heb meerdere keren besteld en de producten zijn altijd van topkwaliteit en preci... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚店

圓該䌁業による蚘述

Kabels en andere accessoires kopen doe je bij Kabeldirect. Een groot aanbod HDMI kabels, Optische Toslink en andere audiokabels, TV muurbeugels, Sonos en andere luidsprekerbeugels en nog veel meer. Graag tot ziens bij Kabeldirect.nl!

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

De klant is koning.

Geweldig bedrijf.Kan niet sneller dan snel.Binnen no time had ik de bestelling binnen.
Dat is nog eens service.Top.

2026幎6月6日

Kabeldirect からの回答

Thanks voor het delen van je goede ervaring!

GEWELDIG

GEWELDIG! Eerste keer besteld en verzending was snel!! Ik had het product al de volgende dag nodig. En zeer goed product!!! Toppers

2026幎6月2日

Kabeldirect からの回答

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat tevreden bent over ons.

Wat een top service

Wat een top service! Slimme stekker helaas stuk gegaan. Binnen 24 uur een nieuwe in huis. Geen gezeur, super easy!

2026幎5月19日

Kabeldirect からの回答

Zo hoort het! Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad bij ons.

Hele nette service

Hele nette service. Lader kapot gegaan en stuurden ongevraagd direct een nieuwe op!

2026幎3月12日

Kabeldirect からの回答

Bedankt voor de positieve woorden!

5぀星のうち1の評䟡

Bought some garbage speaker mounts that

Bought some garbage speaker mounts that bent at half the weight. Their claim I mounted them incorrectly but even so it's not prohibited in the manual or any warning. This is just dangerous and they just brushed me off. Temu quality junk.

2026幎3月1日

Kabeldirect からの回答

We previously contacted you to help resolve the issue and explained that the product appeared to have been mounted incorrectly. During that conversation, we also shared several possible solutions, but unfortunately, we did not receive a response to those suggestions.

5぀星のうち3の評䟡

Bij retourneren, waren de kosten voor mij.

Toen ik het ging retourneren bleek dat die kosten voor mij waren. Had ik daarvoor niets over gelezen.
Bestelling was wel snel binnen.

2026幎3月4日

Kabeldirect からの回答

Ik zie dat de retour inmiddels al verwerkt is en is terugbetaald. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de levertijd!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en goede klantenservice

Snelle levering, bij mij ontbrak een deel van de schroefjes die nodig waren om de beugel op te hangen. Had ik even een mailtje over gestuurd en toen toch direct zelf maar naar de bouwmarkt om de schroefjes te halen. Voordat ik het wist kreeg ik een mail terug en heb ik een nette oplossing gekregen ! Topservice van dit bedrijf !

2026幎2月28日
5぀星のうち5の評䟡

Kabeldirect doet wat het belooft

Kabeldirect doet wat het belooft: goede zoekpagina’s, goed product en snelle levering. Wat wil je nog meer!
Gewoon vijf sterren👍

2026幎2月26日

Kabeldirect からの回答

Fijn dat je alles goed kon vinden en bedankt voor je mooie recensie!

Fantastische ervaring, in 3 dagen bestelling binnen

Enorm overtroffen door de geweldige service/communicatie en snelle reageren van Raiko.
Ik was een klein audio kabeltje vergeten mee te bestellen met mijn bestelling, vlug een mailtje achterop. Volgende dag reactie, advies was om het als afhaal te bestellen zodat ik geen 2x verzendkosten betaal, en even een belletje zodat ze dit in het systeem bij elkaar konden zetten. Zo gezegd zo gedaan, Raiko toevallig aan de lijn gekregen, heeft meteen alles doorgezet. Dag later komt de bestelling aan WAUW! In 3 dagen je bestelling laten leveren, dikke complimenten voor dit bedrijf, communicatie en het snelle handelen van kantoor en logistiek, echt Top!

2026幎2月23日

Kabeldirect からの回答

Zo hoort het, fijn om te horen Teun. Bedankt voor alle mooie complimenten en feedback, ik geef het door aan mijn collega. Fijne dag nog!

5぀星のうち5の評䟡

In eerste instantie een kabel ontvangen die niet werkte. Dat werd vakkundig gecorrigeerd door mij gratis een nieuwe kabel toe te sturen zonder enig bewijs

2026幎2月14日

Kabeldirect からの回答

Bedankt voor je recensie, heel graag tot de volgende bestelling!

Top en betrouwbaar

De kabel die ik besteld had kabel zat een defect in , en er werd zonder dat deze al retour was gezonden , een nieuwe verzonden , ook netjes te woord. Gestaan bij de klantenservice
Een betrouwbaar bedrijf

2026幎1月25日

Kabeldirect からの回答

Dankjewel voor je feedback Mark, graag tot de volgende bestelling!

Geweldige service

Geweldige service, had verkeerde oplader gekocht dus kreeg een nieuwe en hoefte niks terug op te sturen :), zonder moeite en gewoon alles perfect

2026幎1月4日

Kabeldirect からの回答

Goed om te horen dat je de service als prettig ervaart. Graag tot de volgende bestelling! :-)

Telefonisch advies

Ik heb , nadat ik foto's toegestuurd had van mijn probleem, een perfecte oplossing gekregen .Top voor dit bedrijf .Goede service. Alles werkt nu perfect.
M Dijkhof

2026幎1月10日

Kabeldirect からの回答

Dankjewel voor het mooie compliment en graag tot ziens!

Excellent Aftersales.

When I ordered a couple of fast charging usb adapters I was informed they were out of stock and wouldn't be availible before Christmas.
When I informed Customer Services that I had an 'holiday project' to complete over the festive season they went over that extra mile (km) and to my surprise the adapters arrived before Christmas! Thank you.

2025幎12月19日

Kabeldirect からの回答

Thank you Peter, happy to help!

Lange levertijd/ snelle levering

Ondanks de lange levertijd welke onvoorzien was hebben ze alles eraan gedaan om de bestelling snel te leveren, ze hebben ten alle tijd duidelijke communicatie geleverd welke zeer is gewaardeerd.

2025幎12月12日

Kabeldirect からの回答

Bedankt voor het compliment, fijn om te horen!

Top service!

Ik heb een oudere koptelefoon en kon nergens meer een juiste kabel vinden en snapte ook niet waarom niks werkte, na een paar keer met elkaar te mailen, wisten ze mij precies te vertellen wat er aan de hand was. Ze hebben heel goed extra onderzoek gedaan en gaven heel goed advies! Wat een top service!

2025幎12月8日

Kabeldirect からの回答

Bedankt voor de mooie recensie Marisol!

Proficiat Kabeldirect.

Na navraag zending waar ik blijkbaar adres verkeerd had ingevuld ,werd door het bedrijf moeite noch tijd bespaart om
dit heuvel op te lossen.Steeds tot dienst .Chapeau. Aanrader

2025幎12月5日

Bedankt Marc!

Topservice !

Ik had de pech dat mijn pakje in de post verloren is gegaan (wat al eens gebeurt). Contact opgenomen met Kabeldirect en perfect verder geholpen. Stuk was niet maar in voorraad, maar werd onmiddellijk in order geplaatst en ook direct doorgestuurd! A very happy customer !

2025幎12月9日

Kabeldirect からの回答

Bedankt Patrick, we are happy with you too! Tot de volgende keer :-)

Goede klantenservice

Goede klantenservice. Had batterijen besteld die niet meer op voorraad waren, hiervoor kreeg ik een passend alternatief voorgesteld waarbij ik zelfs betere batterijen als vervanging kreeg.

2025幎12月8日

Kabeldirect からの回答

Dankjewel Matthijs! Zo hoort het.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。