Ik heb 2 kabels besteld en natuurlijk betaald, Eerst heb ik geen e-mail over de bestelling ontvangen. Het is nu twee weken geleden dat ik mijn bestelling heb geplaatst,en de kabels zijn nog niet b... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
4 mei een Iphone-oplader besteld: het is 1 juni en niks binnen gekregen. Ik heb 2x een mail gestuurd over de tijd heen, niks terug gekregen. Heb 2x gebeld, klantenservice niet bereikbaar en bellen ook... ãã£ãšèŠã
Op 16 november een Lightning naar USB-C kabel besteld, kreeg een USB-A naar usb-C dus teruggestuurd, keurig gefrankeerd en het ordernummer vermeld, volgens retourinstructies. Pas vandaag (20 dec) kwam... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Geen contact kunnen krijgen via de mail. Bestelling is 1. veel te laat binnen gekomen en 2. er ontbreekt een kabel. Ik wil mijn geld retour voor de ontbrekende kabel, echter krijg ik geen reacties o... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Oordopjes en geld nooit ontvangen
Enkele weken geleden iphone oordopjes besteld en niet ontvangen. Mail gestuurd en er zouden alsnog verstuurd worden. Weer niets ontvangen. Geld teruggevraagd wat ook terug gestort zou worden. Natuurlijk geen geld gezien. Het zijn oplichters en ik ben zo dom geweest niet eerst naar reviews te kijken anders had ik nooit besteld.

Laderkoopjes ããã®åç
BESTEL HIER NIET!!! ALLERSLECHTSTE SERVICE OOIT. 3 weken wachten op bestelling en deze defect ontvangen
3 weken gewacht op een bestelling van oordopjes. Meerdere nette mails gestuurd en gevraagd op reactie. Na 2x te zijn genegeerd werden mijn mails minder vriendelijk met als resultaat eindelijk wel een reactie. Hierin werden mij keer op keer dingen belooft en niet na gekomen. Ik heb moeten bellen tot er daadwerkelijk acties werd ondernomen. Na het ontvangen van mijn bestelling na 3 weken is het product ook nog eens defect. MEGA SLECHT.

Laderkoopjes ããã®åç
Oordopjes besteld en nooit geleverd
Oordopjes besteld en nooit geleverd. Ook na meermaals contact, ter vergeefs helaas. Trap er niet in!

Niet aangekomen
Ik heb een bestelling geplaatst voor draadoortjes en deze zijn niet aangekomen. Wel verstuurd zeggen ze maar geen track en trace gekregen. heb 2 mails naar ze gestuurd maar krijg geen antwoord. Geef me mijn geld terug of bezorg die oortjes!

Laderkoopjes ããã®åç
Iphone oortjes met draad besteld.
Iphone oortjes met draad besteld.. Kabeltje was na een dag gebruiken al kapot. Het product zag er niet hetzelfde uit als de originele en zo presteerde het dus ook niet. Het lijkt wel troep van aliexpress of iets.

Laderkoopjes ããã®åç
betrouwbaar, snelle verzending en prettig contact met klantenservice
Ordered a pair of apple earphones
Ordered a pair of apple earphones, arrived 1 week after due to some postNL delays, working great ! Responsive customer service as well !
Geen antwoord op retour
Heb 29 mei 2 usb c kabels en een lightning kabel gekocht, beide usb c kabels deden het niet. Heb daarna 3-4 weken op antwoord gewacht en ondertussen anders kabels gekocht. Nu is het alweer dik 4 weken geleden sinds ik de kabels heb teruggestuurd en krijg geen antwoord. Ik wil graag mijn geld terug
Stelletje oplichters
Stelletje oplichters, ik heb hier 2 kabels besteld die binnen een maand het niet meer deden.
Ik moest ze terug sturen zodat ze nieuwe zouden sturen.
Nooit wat ontvangen!
Contact gehad via e-mail, beloven dat ze ze gaan opsturen en nu helemaal niet meer reageren

Zondag een bestelling geplaatst
Zondag een bestelling geplaatst, maandag bericht gehad dat het verstuurd was en dinsdagmiddag lag het in de brievenbus. Kabeltje werkt goed!
mooie webwinkel en ziet er goed uit
mooie webwinkel en ziet er goed uit, goed artikel
Goede kwaliteit accessoires
Goede kwaliteit accessoires, heel tevreden over. De bezorging was ook goed gegaan en lekker snel. TOP
afgelopen weekend een bestellingâŠ
afgelopen weekend een bestelling geplaatst. postnl snel in de brievenbus gedaan. daarvoor klantenservicr gesproken en waren erg vriendelijk
Fijne winkel
Fijne winkel, nieuwe oplader gekocht en was snel binnen
Stelletje oplichters
Stelletje oplichters, besteld betaald niks ontvangen en op mail wordt niet gereageerd. Niks bestellen want je bent je geld kwijt !!!!!
Wel tijd om hier te reageren maar niet op de mail ? Maar hou jij je geld maar, zegt meer over jou dan over mij. Maar zo te zien ben ik niet de enige waar het niet verstuurd wordt. Dus je bent gewoon een oplichter.

WAARDELOOS
Ik heb op 1 maart 2 laders besteld. 13 maart heb ik gemaild dat ik mijn bestelling nog niet ontvangen had. 15 kreeg ik een mail van Floris-Jan waarin hij aangaf dat de zending retour was gekomen vanwege een beschadigd verzendlabel en dat het diezelfde dag nog opnieuw verstuurd zou worden. Ik kon het uiterlijk de volgende dag verwachten. Op 20 maart mailde ik weer dat ik nog steeds niks ontvangen had. Ik kreeg 21 maart weer een mail met de vraag of het adres klopte. Dit heb ik diezelfde dag bevestigd en sindsdien radiostilte. Telefonisch krijg ik ze niet te pakken en op mijn mails waarin ik mijn geld terug vraag wordt niet gereageerd. Ik schrijf niet snel een klacht maar dit vind ik echt belachelijk. Ik zou deze webshop echt nooit aanraden en ik ben van plan om zoveel mogelijk klachten te schrijven op zoveel mogelijk sites om anderen te behoeden voor dezelfde fout. Ik vind het echt heel jammer dat ik de reviews niet eerder heb gelezen. Ik blijf spammen totdat ik mijn geld terug krijg.
Ik voel me bedonderd
Ik voel me bedonderd! Op 15 februari 2 laders besteld. Eentje was na 3 wk al kapot. Kreeg nav mail een retour etiket en direct de kabel opgestuurd. Zou zsm een nieuwe kabel toegestuurd krijgen. Ik wacht nog steeds! Telefonisch niet te bereiken en hebben ze nog steeds vakantie (die op 10 april al voorbij zou zijn) mails worden niet meer beantwoord! Daar gaat 40,- ðð€¬
Update;
Na divers mail contact over vakantie, overname en blah blah blah en de vraag ik of alsjeblieft de negatieve revieuw wilde verwijderen nog steeds geen laders.
Vorige week gebeld en eindelijk iemand aan de lijn gehad. Volgens hem had hij per direct het verzendlabel afgedrukt en zou de lader dezelfde dag (6-5-24) verstuurd wordenâŠ.
Ik wacht nog steeds op het pakketje! ð¥¹ð
slechte communicatie
Ik heb op 2 febr een lader besteld .. op 8 febr aangegeven niet ontvangen, vervolgens 12 febr, vervolgens 28 febr, vervolgens 25 maart. Ik krijg steeds dank voor het contact ... hier is je ticketnr en VERVOLGENS doen wij er NIKS mee.
Op 18 april heeft Laderkoopjes telefonisch contact opgenomen en het financieel verhaal in orde gemaakt.
Ik ben blij dat er contact is opgenomen en een oplossing is gevonden MAAR het zou wel fijn zijn als in de toekomst klantenservice bereikbaar is via mail of telefonisch.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ