LÊgenu レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hurtig perfekt konsultation. LÊgen havde tillid til mine egne vurderinger - jeg er sygeplejerske med 50 Ã¥rs erfaring. Dejligt at blive stolet pÃ¥ og taget alvorligt. Topkarakter. De 450 kr er hodt g... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg vil give lÊge PhD Divan Gabriel Topal fra lÊgenu min bedste anbefaling. Jeg fik en meget professionel behandling , da jeg havde brug for hjÊlp til min 93-Ã¥rige mors sygdom. Han var sÃ¥ kompetent, r... もっず芋る

Rigtigt fint, men 16 min blev til 700kr mens et minutter mindre vill vÊre 400kr

䌁業が回答したした

Jeg skrev online og fik hurtigt svar indenfor 3 minutter. Med besked om at lÊgen gerne ville holde en telefon konsultation. Den var meget fyldestgÞrende og detaljeret forklaring pÃ¥ mine symptomer, og... もっず芋る

䌁業情報

5. 救急医
  6. 蚺療所
  7. 総合蚺療医

圓該䌁業による蚘述

LÊgenu er en landsdÊkkende online privatlÊge, der hjÊlper med bÃ¥de smÃ¥ bekymringer og stÞrre helbredsproblemer. Vi tilbyder personlig, lettilgÊngelig og individualiseret lÊgehjÊlp med fokus pÃ¥ hÞj lÊgefaglig kvalitet, tryghed og ansvarlighed. Vi yder kun den lÊgehjÊlp, vi selv kan stÃ¥ inde for – og som vi ville Þnske for dem, vi holder allermest af.

優良

レビュヌを曞く

Grundig og meget hjÊlpsom

2026幎6月29日

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glÊder os at hÞre, at du oplevede vores lÊge som både grundig og hjÊlpsom.

Vi sÊtter stor pris på din feedback og står altid klar til at hjÊlpe igen, hvis du får brug for det.

Rigtigt fint

Rigtigt fint, men 16 min blev til 700kr mens et minutter mindre vill vÊre 400kr

2026幎6月19日

LÊgenu からの回答

Mange tak for din anmeldelse og feedback.
Vi forstår godt, at prisgrÊnsen kan opleves markant, når konsultationen ligger tÊt på overgangstidspunktet.

I forbindelse med konsultationen fremsendte vi også en detaljeret behandlingsplan på SMS som en del af forlÞbet. Når det er sagt, tager vi naturligvis din feedback til efterretning og sÊtter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi hÃ¥ber, at vi fÃ¥r mulighed for at hjÊlpe dig igen en anden gang – og gÞre oplevelsen endnu bedre 😊

Hurtig perfekt konsultation

Hurtig perfekt konsultation. LÊgen havde tillid til mine egne vurderinger - jeg er sygeplejerske med 50 års erfaring. Dejligt at blive stolet på og taget alvorligt.
Topkarakter. De 450 kr er hodt givet ud
Ikke mere offentlig behandling med lange ventetider og uerfarne lÊger.
Bedste anbefalinger her fra. Det offentlige er brÊndt sammen for lÊngst.

2026幎6月5日

LÊgenu からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐
Det glÊder os meget, at du fÞlte dig taget alvorligt og mÞdt med tillid og respekt gennem hele konsultationen.

Tak for de varme anbefalinger — det betyder meget for os 🙏

Kind and helpful

I had a meeting with a kind, empathetic person. Who listened and came forward with solutions. 10/10 would use their services again.

2026幎5月23日

LÊgenu からの回答

Thank you so much for your kind review!
We’re very happy to hear that you felt listened to, supported, and met with empathy throughout your consultation.

We will gladly pass your kind words on to the doctor!
We are always here and ready to help if you ever need us again 😊

Best regards,
Team LÊgenu | www.LÊgenu.dk ☀

Jeg havde en rigtig god oplevelse med

Jeg havde en rigtig god oplevelse med LÊgenu. Det var dejligt med hurtig betjening, og jeg fik en tid allerede 1 time efter, jeg tog kontakt. Professionel og effektiv hjÊlp hele vejen igennem. Kan klart anbefales!

2026幎5月13日

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er meget glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse med både hurtig betjening og effektiv, professionel hjÊlp under hele forlÞbet.

Tak fordi du anbefaler os – det sÊtter vi stor pris pÃ¥ 😊🌷

SÃ¥ nemt

Receptfornyelse. Hurtig, effektivt og grundig.

2026幎5月15日

LÊgenu からの回答

Mange tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at hÞre, at du oplevede receptfornyelsen som hurtig, effektiv og grundig – det er netop nogle af de ting, vi bestrÊber os pÃ¥ at vÊre rigtig gode til. 😊

Team LÊgenu | www.LÊgenu.dk

SjÊldent har jeg mÞdt så fornuftig

SjÊldent har jeg mÞdt så fornuftig, imÞdekommende, grundig sundhedsfaglig personlighed som jeg mÞdt i lÊge Divan Gabriel.

2026幎5月12日

LÊgenu からの回答

Tusind tak for dine flotte ord 🌟
Det glÊder os meget at hÞre, at du havde en god oplevelse med vores lÊge.

Vi vil naturligvis videregive din fine anmeldelse til lÊgen 😊

God og venlig service

Jeg havde en god oplevelse med LÊgenu.

De svarede hurtigt og var meget venlige og professionelle i kommunikationen. Jeg fÞlte mig taget seriÞst, og lÊgen forklarede situationen på en klar måde.

Tak for hjÊlpen og for en god service.

2026幎4月13日

LÊgenu からの回答

Mange tak for din flotte anmeldelse!
Vi er meget glade for at hÞre, at du oplevede både hurtig, venlig og professionel hjÊlp, og at du fÞlte dig taget seriÞst gennem hele forlÞbet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os 😊

Motiveret for din bedring

Kan varmt anbefale lÊgenu, opkaldet blev taget med det samme og det var med det samme tydeligt vi havde samme mål. - Finde en lÞsning.

2026幎4月10日

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er meget glade for at hÞre, at du oplevede hurtig kontakt og et fÊlles fokus på at finde en lÞsning.

Tak for din anbefaling – vi er her selvfÞlgelig, hvis du fÃ¥r brug for os igen. 😊

Team LÊgenu | www.LÊgenu.dk

Hurtigt, effektivt og meget lydhÞr lÊge

Tusind tak for verdens nemmeste lÊge konsultation.

Jeg er meget taknemmelig for din lydhÞrhed og din lÊgefaglige ekspertise.

FÞrst kort samtale, så billeder - derefter opkald med diagnose og behandlingsplan .

Bum - så professionelt og kort kan en lÊgekonsultation gÞres .

Tak

2026幎4月9日

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er meget glade for at hÞre, at du oplevede konsultationen som både effektiv, professionel og tryg. Det betyder meget for os, at du fÞlte dig lyttet til og godt hjulpet hele vejen igennem.

Mange tak for din feedback – og vi er her selvfÞlgelig, hvis du fÃ¥r brug for os igen 😊

Team LÊgenu | www.LÊgenu.dk🌌

Tak for hjÊlpen

Hvis du gerne vil have en lÊge der tager dig seriÞst når du ringer og ikke bare hurtigst muligt prÞver at pålÊgge en diagnose for at komme hurtig videre kan jeg klart anbefale at ringe her til. Meget god samtale og virkelig god hjÊlp, tak for det.

2026幎4月3日

LÊgenu からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟
Det betyder meget for os at hÞre, at du fÞlte dig taget seriÞst og godt hjulpet – det er netop det, vi strÊber efter.

Tak for din anbefaling. Vi er her selvfÞlgelig, hvis du fÃ¥r brug for os igen 😊

Jeg vil give lÊge PhD Divan Gabriel

Jeg vil give lÊge PhD Divan Gabriel Topal fra lÊgenu min bedste anbefaling. Jeg fik en meget professionel behandling , da jeg havde brug for hjÊlp til min 93-årige mors sygdom. Han var så kompetent, rolig, empatisk og forstående og gav min mor den rigtige hjÊp og behandling. Jeg vil helt sikkert ringe til lÊgenu, hvis jeg skulle få brug for lÊgehjÊlp her og nu. Ingen tvivl om det. Den varmeste anbefaling fra mig.

2026幎3月23日

Hej Karin!
Tusind tak for din meget flotte og varme anmeldelse!
Vi er glade for at hÞre, at bÃ¥de du og din mor fik en tryg og professionel oplevelse, og at I fÞlte jer godt hjulpet. 😊🌞

Din anbefaling betyder rigtig meget for os, og vi står naturligvis klar, hvis I får brug for os igen. 🌿

Team LÊgenu | www.LÊgenu.dk

Jeg skrev online og fik hurtigt svar

Jeg skrev online og fik hurtigt svar indenfor 3 minutter. Med besked om at lÊgen gerne ville holde en telefon konsultation. Den var meget fyldestgÞrende og detaljeret forklaring på mine symptomer, og lÊgen tog sig grundigt go tid til konsultationen. Alt i alt en rigtig go oplevelse, og det blir ikke sidste gang jeg benytter denne service. Mvh. Janik Mortensen.

2026幎3月15日

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er meget glade for at hÞre, at du fik hurtig respons og en grundig konsultation med lÊgen. Det betyder meget for os, at du havde en god oplevelse.

Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen nÊste gang! 😊

Team LÊgen

Fantastic service

They were very efficient, effective, friendly and incredibly helpful. Especially since it was also a weekend !

Overall great experience.

2026幎1月17日

LÊgenu からの回答

Thank you for your kind review! We’re truly delighted to hear you had a great experience and received excellent service 😊

Kind regards,

Hurtige til at svare

Hurtige til at svare, prÊcise og effektive 👌 Pengene vÊrd.

2025幎6月14日

Hej Merita!
Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at hÞre, at du oplevede hurtig og effektiv hjÊlp!
Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din feedback og stÃ¥r klar, hvis du fÃ¥r brug for os igen 😊

De bedste hilsener

Professionel oplevelse og opfÞlgende

Professionel oplevelse og opfÞlgende spÞrgsmål. Tid til at diskutere problemstilling.

2025幎6月6日

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glÊder os at hÞre, at du oplevede en professionel konsultation med vores lÊge.
Du er altid velkommen til at kontakte os igen!

De bedste hilsener,

FuldstÊndig fantastisk service

FuldstÊndig fantastisk service med en ordentlig lÊge der tager sig tid! Vi kommer til at anbefale firmaet til vores netvÊrk! Min kÊreste og jer vil ihvertfald benytte firmaet fremadrettet! Tak for hjÊlpen Divan!

2025幎5月13日

Hej Lasse 😊
Tusind tak for din anmeldelse – det er dejligt at hÞre, at I havde en god konsultation hos os.
Vi giver de pÊne ord videre til vores lÊge, Divan – det vil helt sikkert glÊde ham!
Og endnu en gang: tak for jeres tillid og anbefaling – vi står klar, hvis I får brug for det mindste 🌟

De bedste hilsener,
Team LÊgenu

Kompetent lÊge der tog os alvorligt

Min kÊreste og jeg snakket med en yderst kompetent lÊge, der tog min kÊreste alvorligt. Meget god service selvom vi ringede midt om natten. Det hele fungerede virkelig godt med kort ventetid, god service og nem betaling.
Dem kommer vi til at bruge igen og vil anbefale dem til andre!

2025幎5月13日

Hej Line 😊
Tusind tak for jeres fine anmeldelse. Det betyder meget at hÞre, at I både oplevede god service og blev taget alvorligt!
Tak for jeres tillid – vi står klar, hvis I får brug for os igen 🌟

De bedste hilsner,
Team LÊgenu

Jeg vil gerne anbefale lÊgenu.dk

Jeg vil gerne anbefale lÊgenu.dk. kom rigtig hurtigt igennem til en rigtig sÞd, kompetent og professionel lÊge der tog mig alvorligt og gjorde sig tid til at vejlede mig i den rigtige retning. 5 stjerner herfra.

2025幎5月8日

Hej Mie!
Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling – det glÊder os virkelig at hÞre, at du fÞlte dig taget alvorligt og godt vejledt.
Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for os 😊

De bedste hilsener

During the Easter holiday

During the Easter holiday, my daughter developed a sudden ear infection, and we urgently needed medical help. Thankfully, we found Leagnu.dk, and the experience was excellent. The diagnosis was quick, and the right medication was prescribed immediately. Dr. Divan was incredibly patient and attentive with my daughter, which made the whole situation much less stressful for both of us.
I usually never write reviews, but I was so impressed and happy with the care we received that I felt I had to share our experience. Truly professional and efficient—especially during a holiday. Highly recommended!

2025幎4月20日

LÊgenu からの回答

Thank you so much for taking the time to share your experience – it truly means a lot to us.
We’re very glad we could support you during a stressful time, and that Dr. Divan’s care made things easier for both you and your daughter.
Please don’t hesitate to reach out again if we can assist you in the future 😊

Kind regards,