Hurtig perfekt konsultation. LÊgen havde tillid til mine egne vurderinger - jeg er sygeplejerske med 50 Ã¥rs erfaring. Dejligt at blive stolet pÃ¥ og taget alvorligt. Topkarakter. De 450 kr er hodt g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg vil give lÊge PhD Divan Gabriel Topal fra lÊgenu min bedste anbefaling. Jeg fik en meget professionel behandling , da jeg havde brug for hjÊlp til min 93-Ã¥rige mors sygdom. Han var sÃ¥ kompetent, r... ãã£ãšèŠã
Rigtigt fint, men 16 min blev til 700kr mens et minutter mindre vill vÊre 400kr
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg skrev online og fik hurtigt svar indenfor 3 minutter. Med besked om at lÊgen gerne ville holde en telefon konsultation. Den var meget fyldestgÞrende og detaljeret forklaring pÃ¥ mine symptomer, og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
LÊgenu er en landsdÊkkende online privatlÊge, der hjÊlper med bÃ¥de smÃ¥ bekymringer og stÞrre helbredsproblemer. Vi tilbyder personlig, lettilgÊngelig og individualiseret lÊgehjÊlp med fokus pÃ¥ hÞj lÊgefaglig kvalitet, tryghed og ansvarlighed. Vi yder kun den lÊgehjÊlp, vi selv kan stÃ¥ inde for â og som vi ville Þnske for dem, vi holder allermest af.
RÃ¥dhusstrÊde 15, 1416, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Rigtigt fint, men 16 min blev til 700kr mens et minutter mindre vill vÊre 400kr

LÊgenu ããã®åç
Hurtig perfekt konsultation. LÊgen havde tillid til mine egne vurderinger - jeg er sygeplejerske med 50 års erfaring. Dejligt at blive stolet på og taget alvorligt.
Topkarakter. De 450 kr er hodt givet udâŠ.
Ikke mere offentlig behandling med lange ventetider og uerfarne lÊger.
Bedste anbefalinger her fra. Det offentlige er brÊndt sammen for lÊngst.

LÊgenu ããã®åç
I had a meeting with a kind, empathetic person. Who listened and came forward with solutions. 10/10 would use their services again.

LÊgenu ããã®åç
Jeg havde en rigtig god oplevelse med LÊgenu. Det var dejligt med hurtig betjening, og jeg fik en tid allerede 1 time efter, jeg tog kontakt. Professionel og effektiv hjÊlp hele vejen igennem. Kan klart anbefales!

LÊgenu ããã®åç
SjÊldent har jeg mÞdt så fornuftig, imÞdekommende, grundig sundhedsfaglig personlighed som jeg mÞdt i lÊge Divan Gabriel.

LÊgenu ããã®åç
Jeg havde en god oplevelse med LÊgenu.
De svarede hurtigt og var meget venlige og professionelle i kommunikationen. Jeg fÞlte mig taget seriÞst, og lÊgen forklarede situationen på en klar måde.
Tak for hjÊlpen og for en god service.

LÊgenu ããã®åç
Kan varmt anbefale lÊgenu, opkaldet blev taget med det samme og det var med det samme tydeligt vi havde samme mål. - Finde en lÞsning.

LÊgenu ããã®åç
Tusind tak for verdens nemmeste lÊge konsultation.
Jeg er meget taknemmelig for din lydhÞrhed og din lÊgefaglige ekspertise.
FÞrst kort samtale, så billeder - derefter opkald med diagnose og behandlingsplan .
Bum - så professionelt og kort kan en lÊgekonsultation gÞres .
Tak

LÊgenu ããã®åç
Hvis du gerne vil have en lÊge der tager dig seriÞst når du ringer og ikke bare hurtigst muligt prÞver at pålÊgge en diagnose for at komme hurtig videre kan jeg klart anbefale at ringe her til. Meget god samtale og virkelig god hjÊlp, tak for det.

LÊgenu ããã®åç
Jeg vil give lÊge PhD Divan Gabriel Topal fra lÊgenu min bedste anbefaling. Jeg fik en meget professionel behandling , da jeg havde brug for hjÊlp til min 93-årige mors sygdom. Han var så kompetent, rolig, empatisk og forstående og gav min mor den rigtige hjÊp og behandling. Jeg vil helt sikkert ringe til lÊgenu, hvis jeg skulle få brug for lÊgehjÊlp her og nu. Ingen tvivl om det. Den varmeste anbefaling fra mig.

LÊgenu ããã®åç
Jeg skrev online og fik hurtigt svar indenfor 3 minutter. Med besked om at lÊgen gerne ville holde en telefon konsultation. Den var meget fyldestgÞrende og detaljeret forklaring på mine symptomer, og lÊgen tog sig grundigt go tid til konsultationen. Alt i alt en rigtig go oplevelse, og det blir ikke sidste gang jeg benytter denne service. Mvh. Janik Mortensen.

LÊgenu ããã®åç
They were very efficient, effective, friendly and incredibly helpful. Especially since it was also a weekend !
Overall great experience.

LÊgenu ããã®åç
Hurtige til at svare, prÊcise og effektive ð Pengene vÊrd.

LÊgenu ããã®åç
Professionel oplevelse og opfÞlgende spÞrgsmål. Tid til at diskutere problemstilling.

LÊgenu ããã®åç
FuldstÊndig fantastisk service med en ordentlig lÊge der tager sig tid! Vi kommer til at anbefale firmaet til vores netvÊrk! Min kÊreste og jer vil ihvertfald benytte firmaet fremadrettet! Tak for hjÊlpen Divan!

LÊgenu ããã®åç
Min kÊreste og jeg snakket med en yderst kompetent lÊge, der tog min kÊreste alvorligt. Meget god service selvom vi ringede midt om natten. Det hele fungerede virkelig godt med kort ventetid, god service og nem betaling.
Dem kommer vi til at bruge igen og vil anbefale dem til andre!

LÊgenu ããã®åç
Jeg vil gerne anbefale lÊgenu.dk. kom rigtig hurtigt igennem til en rigtig sÞd, kompetent og professionel lÊge der tog mig alvorligt og gjorde sig tid til at vejlede mig i den rigtige retning. 5 stjerner herfra.

LÊgenu ããã®åç
During the Easter holiday, my daughter developed a sudden ear infection, and we urgently needed medical help. Thankfully, we found Leagnu.dk, and the experience was excellent. The diagnosis was quick, and the right medication was prescribed immediately. Dr. Divan was incredibly patient and attentive with my daughter, which made the whole situation much less stressful for both of us.
I usually never write reviews, but I was so impressed and happy with the care we received that I felt I had to share our experience. Truly professional and efficientâespecially during a holiday. Highly recommended!