Nordic Menopause Clinic レビュヌ

3. 医垫
  4. 女性医療クリニック
  5. 蚺療所

圓該䌁業による蚘述

Endelig en klinik, der forstÃ¥r overgangsalderen – og dig. Nordic Menopause Clinic er en online klinik med speciale i overgangsalder og perimenopause. Hos os mÞder du lÊger, der virkelig kender til de forandringer, din krop og dit sind gÃ¥r igennem – og som har tid til at lytte. Fordi ingen kvinder er ens, tilbyder vi: • Hormonel behandling (MHT) – nÞje tilpasset dig og din krop • Non-hormonel vejledning – et reelt alternativ, hvis hormoner ikke er noget for dig • En personlig behandlingsplan, sÃ¥ du ved prÊcis, hvad nÊste skridt er • BehandlingsforlÞb – for dig, der Þnsker kontinuerlig stÞtte og opfÞlgning • 100% online – tilgÊngeligt for alle kvinder i Danmark Uanset om du lige er begyndt at mÊrke forandringerne, eller har kÊmpet i Ã¥revis sÃ¥ kan vi hjÊlpe dig. Nordic Menopause Clinic – vi sidder klar til dig. Book din tid i dag.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Jeg har kun gode ord at sige om

Jeg har kun gode ord at sige om klinikken, deres tilgang til kvinder i tidlig overgangsalder og Philips måde at vejlede igennem de muligheder der er for en evt behandling.
Jeg har fÞlt mig mÞdt, forstået, respekteret og ikke mindst anerkendt, med de gener og udfordringer jeg har haft igennem nogle år.
Vi har sammen over både online konsultationer og mail korrespondance, prÞvet forskellige tilgange og medicin doseringer af, og fundet et leje jeg befinder mig rigtig godt i. Og hvis noget Êndrer sig, så er klinikken kun en mail vÊk, og altid med et meget hurtigt svar.
Jeg er meget tilfreds og kan kun anbefale klinikken.

2026幎10月7日
自発的なレビュヌ

Jeg fik mig selv tilbage

Der var meget hurtig respons fra NMC og jeg oplevede Philip som meget lyttende. Forsigtighed var bÊrende princip, hvilket også var vigtigt for mig som scleroseramt. Efter lidt småjusteringer landede vi på den rigtige dosis Þstrogen og sikke en forskel. Jeg har fået mig selv tilbage. Jeg er glad, jeg sover, jeg har igen "behov", jeg har energi, jeg kan tÊnke. Mine varmeste anbefalinger.

2026幎9月23日

Varm anbefaling

Varm anbefaling! Endelig en lÊge som er lydhÞr og forstår at gener i forbindelse med overgangsalderen kan ÞdelÊgge livskvaliteten fuldstÊndig. Er dybt taknemmelig for at jeg fandt Nordic Menopause Clinic / Philip Vensby som hjalp mig da ingen andre ville.
Forstående - hurtig og kompetent!

2026幎9月17日
自発的なレビュヌ

KÊmpe anbefaling af Philip og hans

KÊmpe anbefaling af Philip og hans altid imÞdekommende facon. Oplevede at blive taget seriÞst, og blev mÞdt med både lydhÞrhed og den tid jeg ville Þnske jeg havde mÞdt hos min privatpraksis lÊge

Desuden virkeligt betryggende at hver gang jeg retter henvendelse til Nordic Menopause clinic så vender de tilbage inden for ganske kort tid.
Har gennem hele forlÞbet oplevet Philip som engageret, nÊrvÊrende og til tjeneste.
Kan kun give min varmeste anbefalinger!!

2026幎7月24日

Super god oplevelse hos Nordic

Super god oplevelse hos Nordic Menopause. Jeg fÞlt mig hÞrt og det er meget behageligt at tale med Philip. Og så forsvandte mine symptomer helt efter en enkel dosis justering. Ud over det når man skriver email med spÞrgsmål, reagerer han lyn hurtigt. KÊmpe anbefaling herfra!

2026幎6月24日

Nordic Menopause Clinic からの回答

Tak for din anmeldelse – det glÊder mig virkelig at hÞre.
En af de ting, jeg prioriterer hÞjt hos Nordic Menopause Clinic, er at vÊre tilgÊngelig, nÃ¥r du har brug for det. Overgangsalderen stiller mange spÞrgsmÃ¥l – nogle dukker op imellem konsultationerne – og det er vigtigt for mig, at du aldrig sidder alene med dem lÊnge.
Du er altid velkommen til at skrive.

Jeg har haft en rigtig god oplevelse

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Nordic Menopause Clinic. Jeg fÞlte mig lyttet til og taget seriÞst, og jeg fik grundig og professionel vejledning omkring mine symptomer. Kan varmt anbefales.

2026幎6月8日

Nordic Menopause Clinic からの回答

Tak for din anmeldelse af Nordic Menopause Clinic. Det er dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse. Jeg bestrÊber mig pÃ¥ at tilbyde faglig, personlig rÃ¥dgivning til kvinder i overgangsalderen – og anmeldelser som din bekrÊfter, at vi er pÃ¥ rette vej. Du er altid velkommen tilbage, hvis du fÃ¥r brug for det.

5 stjerner herfra

Min varmeste anbefaling til Philip og Nordic Menopause Clinic.
Endelig blev jeg mÞdt med forståelse, empati og respekt for min situation. Jeg blev lyttet til og taget alvorligt. Jeg fÞler mig i gode hÊnder både fagligt og menneskeligt og er nu kommet i en behandling, som gÞr at jeg har fået mig selv igen.

2026幎6月5日

Nordic Menopause Clinic からの回答

Tusind tak. Det krÊver noget at tage det fÞrste skridt og sÞge hjÊlp – og jeg er glad for, at du gjorde det. Jeg hÃ¥ber, du stadig mÊrker fremgang, og du er selvfÞlgelig altid velkommen tilbage, hvis der er mere, vi skal se pÃ¥.

Kompetent dialog

Meget kompetent dialog om mine sÞvnproblemer grundet overgangsalder. Philip Vensby og jeg har lagt en plan a, og hvis ikke det dur går vi videre til plan b. For fÞrste gang tror jeg rent faktisk på, at jeg igen kan få en nogenlunde normal nattesÞvn. Og jeg fÞler mig betrygget med, at det vi gÞr er forsvarligt.

2026幎6月15日

Nordic Menopause Clinic からの回答

Tusind tak for din anmeldelse – den sÊtter jeg virkelig stor pris pÃ¥. SÞvnproblemer i overgangsalderen kan vÊre enormt belastende, og jeg er glad for, at du nu fÞler, at der nu er en vej frem. Det er prÊcis sÃ¥dan, jeg Þnsker, at mine patienter skal gÃ¥ fra en konsultation – med en konkret plan og en reel tro pÃ¥, at det kan blive bedre.

Kan varmt anbefales!

2026幎4月24日

Nordic Menopause Clinic からの回答

Tusind tak for din anmeldelse. Det glÊder mig at hÞre, at du har haft en god oplevelse – det betyder meget for mig. Pas godt pÃ¥ dig selv.

Jeg kan varmt anbefale Nordic Menopause

Jeg kan varmt anbefale Nordic Menopause Clinic. Efter lÊngere tid med symptomer som ledsmerter, trÊthed, sÞvnproblemer og udfordringer, der også påvirkede min ADHD, fÞlte jeg endelig, at der var nogen, der lyttede og tog mig alvorligt.

Konsultationen var grundig, og lÊge Philip tog sig god tid til at forklare sammenhÊngen mellem hormoner og mine symptomer. Jeg fÞlte mig mÞdt med både stor faglig viden og Êgte forståelse.

Jeg fik en klar plan og en fÞlelse af håb. Det har vÊret en stor lettelse at få kvalificeret hjÊlp og blive mÞdt med respekt og empati.

En klinik, jeg trygt kan anbefale til andre kvinder, der sÞger hjÊlp i forbindelse med overgangsalderen.

2026幎6月2日

Nordic Menopause Clinic からの回答

Mange tak for de varme ord. Det er vigtigt for mig, at hver konsultation fÞles grundig og tryg, og at du går derfra med en klar forståelse af din situation og dine muligheder. Dejligt at hÞre, at det lykkedes. Du er altid velkommen tilbage.