Kunne vÊre de skulle fortÊlle at manâŠ
Kunne vÊre de skulle fortÊlle at man skal lave nogle papirer inden man bestiller en tid til en lÊgeattest
LÊgehuset RÞnnede, Almen Medicinsk Klinik, Praktiserende lÊger og speciallÊger i almen medicin, Thomas HÞjrup Andreasen og Jette Maria ElbrÞnd
Butikstorvet 27, 4683, RÞnnede, ãã³ããŒã¯
Det er sÃ¥ 3 gang at vores tid bliver rykket pga sygdom og mangel pÃ¥ personale stÊrkt utilfredsen og den lÊge vi har fast kan man ikke komme i kontakt med ej heller fÃ¥r en tid fÞr engang i det nye Ã¥r mere inkompetent lÊgehus skal man Ã¥benbart ikke lede lÊnge efter ð¡ð¡ð¡
I forrige uge snakkede jeg med en som tog tlf, hun kan bare ikke lide mig hun. siger heller ikke sit navn for så er mulighed der jo for at klage over hende.
Siger min lÊge Thommas havde skrevet jeg skulle komme i dag og det kan jeg ikke da jeg er på job her siger hun ja du har skrevet så siger jeg at min lÊge har givet mig en tid i dag og det bliver vi så ikke enig om og her siger hun vi ha r 5 dage til at svare menmin lÊge havede skrevet jeg skulle komme og havede givet mig en tid det var hun bestemt ikke enig i så det blev til hun vil finde en tid til mig .det er bare ikke sket i nu .
Så nu har jeg ingen lÊge tid og ingen har svaret på min besked ..
Elendigt lÊge hus. Jeg kunne ikke få en akut tid fordi den nedladende sekretÊr åbenbart er telefonisk lÊge der kan fortÊlle om jeg er syg eller ej. Min egen lÊge har lukket og lader dette elendige lÊgehus passe tiderne..lÊgevagten siger jeg har kold lungebetÊndelse. Men jeg kunne ikke få en tid. Fordi jeg spiser og drikker så det lige meget med feber. TÞr hoste. TrÊthed. Og grÞnne klatter fyldt med betÊndelse. Er i chok over så elendig patient behandling m hvilket jeg tydeligvis ser i anmeldelser er et generelt problem. Vil aldrig anbefale eller sÊtte mine ben her
VÊrste service man kan tÊnke sig til!
Ingen fast lÊge, altid forskellige man kommer ind til⊠Man bliver aldrig taget seriÞst, de glemmer at ligge henvisningerne ud på serveren, hvilket er prÞvet op til flere gange. laaaaang vente tid, (har prÞvet 21dages ventetid)! FuldstÊndige inkompetente lÊger skal man ikke lede lÊnge efter her!!
ÃN âïž, MEN OGSÃ
KUN FOR AT JEG KUNNE LAVE EN ANDMELDELSE!
Jeg er rigtig godt tilfreds med lÊgehuset i RÞnnede aldtid god behandling har ikke noget at klage over
Blev ikke taget seriÞst. Der var ikke tid til mig, selvom det var akut. Har måtte benytte lÊgevagten fordi de sendte mig hjem uden behandling. Der har vÊret mange episoder som ikke var i orden i dette lÊgehus. Vil aldrig anbefale dem til nogen.
VÊrste lÊgehus jeg nogensinde har vÊret en del af. Fejldiagnoser og forfÊrdelig service.
Har vÊret alvorligt syg i lÊngere tid, tidligere professionel sportsudÞver og nu sygemeldt over måneder. FÞler mig latterlig gjort når jeg åbner mig over de problemer jeg kÊmper med (har vÊret akutindlagt 2x på hospital) og fordi de ikke kan finde svar via almindelig blodprÞve og EKG , så skriver de i min journal at jeg er rask og det nÊrmest er indbildning. Magen til inkompetence og nedvÊrdigelse .. har nu valgt privathospital og skift til anden lÊge istedet.
Man får hele tiden en ny lÊge og når man ringer bliver man tildelt den lÊge man ikke Þnsker fÞrst havede man thommas hele familien så rÞg jeg over til en anden som jeg ik Þnskede så fik jeg en 3 lÊge Eva det var også ok så det gik lige med 2 lÊger. rasten er intet vÊr så kunne man pludselig heller ikke komme til Eva mere og når man nu ringer får man tid til den lÊge man ikke Þnsker for der er ikke tider hos nogle andre . Så for mig ingen lÊger at kan komme til . Som om de styre sjovt dem som sidder i receptionen eller så må der stå på skÊrmen ik den lÊge lige som man ik kan bestille tider til de lÊger man Þnsker . En fadt lÊge som altid fÞr i et halvt år havede jeg thommas og så en ny også Eva og nu igen en ny lÊge så useriÞst. Der burde vÊre nogle som havede styr på at man kan komme til lÊge har ik vÊret der i et år for gider ik det p i s også igen i dag tja tid hos hinde ingen vil ha der var ingen andre så jeg hopper sku fra igen igen hvergang man har fået en tid hos thomms fjerner reception tiden og man får ikke en ny men man bliver tildelt en helt anden lÊge der har vÊret sådan hvergang.
Jeg har haft lÊgehuset i 2år. Kan ikke genkende kritikken. Jeg har lÊgen Thomas og han har virkelig hjulpet mig meget. Og der er heller ingen klage over sygplejersken Katja Så dem giver jeg 8 stjerner. Rune.
Super sjÊldent syg eller kontakter lÊge ogsÃ¥ nÃ¥r endelig gÞr pga ikke stÞtte pÃ¥ mit ben og passe mit arbejde sÃ¥ fÃ¥r jeg sf vide at jeg kan fÃ¥ en tid til de kan se pÃ¥ det og mig om 14 dage og se tiden an . SÃ¥ âgÃ¥â 14 dage hvor vÊrre sygemeldt hvor efter fÞrst tid til se pÃ¥ mig. Hvordan tror i mit arbejde vil tage i mod det uden nogen form for sygeerklÊring mm da ingen set pÃ¥ mig endnu.
Og sÃ¥ nÃ¥r nÊvner det for den tager tlf og siger mit job er 90 procent hvor gÃ¥r rundt. SÃ¥ siger personalet i den anden endeâ jeg mÃ¥ se tiden an og det jo ikke hendes problem â
Aldrig fået dårligere service!!!
Elendigt lÊgehus! Har flere gange måtte benytte lÊgevagt grundet manglende initiativ fra egen lÊge, som bl.a. har fÞrt til indlÊggelser, behandlingsforlÞb på sygehuse og rystede lÊger der står uforstående overfor egen lÊges manglende initiativ.
Gentagende gange er jeg blevet afvist i forhold til behandling og medicin, fordi jeg er opereret i udlandet. Så selv om jeg er berettiget behandling efterfÞlgende i DK har jeg ikke fået den Þnskede hjÊlp fra disse lÊger og har måtte sÞge hjÊlp andre steder.
Det er stort set umuligt at få en nogenlunde fast lÊge, og telefontiden er kun til sygeplejersker, som ikke har kompetencer til at tage lÊgelige beslutninger, hvis du da skulle vÊre så heldig overhovedet at komme igennem.
Jeg kan på ingen måder genkende den kritik, jeg lÊser om herinde.
Jeg har haft lÊgehuset siden 1989 og kommer aldrig til at skifte.
I hvert fald ikke så lÊnge Thomas er lÊge der.
Jeg fÞler mig altid taget alvorligt, hÞrt og har ingen problemer med at få en tid.
SekretÊrer og sygeplejersker er lige så fantastiske.
Og ja, jeg kunne da ogsÃ¥ godt Þnske mig, at det stadig var muligt, at kunne skrive direkte til Thomas, men tÊnker, at der helt sikkert er en fornuftig forklaring pÃ¥, at dette ikke lÊngere er en mulighed. MÃ¥ske Danmarks bedste lÊge har travlt? ð
Aldrig problemer.... Et super lÊgehus.
LÊgehuset prÞver at få mig vÊk fra min lÊge thommas . Thommas svare ik på mine beskeder og når der bliver svaret er det fra en anden lÊge eller sekretariatet i huset . Det er så fedt at vide andre ser og hÞre om en sager uden samtykke til dette fedt . Thommas er en god lÊge men noget er sket for han henviser ik en vidre mere og gÞr ikke sit job han lytter på en når man er der og siger han henviser en vidre også sker der ikke mere . Det er ikke fÞrste gang . Har skrevet til lÊgehuset og att thommas intet svar eller så et svar 3 uger sener mm . ved at selve lÊgehuset Þnsker en vÊk fra thommss om thommas selv også Þnsker dette ved man jo ikke . Hele familien har thommas så kan ik se hvordan det kan vÊre man skal splittes . Jeg tÊnker lÞsning privat lÊge en som vil en
Jeg har vÊret virkelig glad for de 4 år jeg havde Thomas til lÊge. Som jeg havde valgt trods afstanden fra NÊstved men som ikke betydet noget hvis lÊgen er fantastisk. Men pludselig skulle jeg bruge lÊge Petet Kolby som jeg ikke havde valgt men sådan var det bare.
Magen til dårlig lÊge for mig, skal jeg lede lÊnge efter. Han Þnsker på ingen måde at vÊre det for mig og afviser blankt at henvise mig til rygkirugerne.
Den dÃ¥rligste lÊge oplevelse i mange Ã¥r. SÃ¥ jeg skal desvÊre finde mig en ny lÊge i en fart.ð
Vi har kun gode/fantastiske oplevelser med lÊgehuset. God tid og lyttende, ingen fornemmelse af hastvÊrk. Rimelig nemt at få en akuttid og ellers klarer vi meget på hjemmesiden og e-konsultation.
Jeg synes, det er rigtig Êrgeligt at lÊgerne i LÊgehuset RÞnnede ser deres patienter som indtjening og ikke som mennesker.
Ringer man ml. 8-9 om morgenen, får man fat i en lÊge som ikke engang er interesseret i at hÞre hvad du fejler men blot koldt og kynisk beder en om at ringe efter kl. 9.00 og tale med sekretÊren.
Deres telefonsystem er helt hen i vejret.
Sidder du stadig i kÞ når klokken rammer ni og lad os sige du er nummer 2 i kÞen, så er man lige pludselig nummer 4 i kÞen? Og det er efter man har siddet i kÞ som nummer 2 til en lÊge i 20 min.! Giver ingen mening.
Jeg fik taget en boldprÞve og fik af vide af hende der tog den, at jeg ville få svar inden for 2-3 dage. På fjerde dagen ringer jeg dem op og får her af vide at jeg fÞrst skal have svar om yderligere 6 dage! Det er ikke i orden.
Hvis man ikke er sikker på hvor lang tid det tager, så giver man ikke en tidshorisont!
Jeg er kronisk patient men er ikke tilknyttet en fast lÊge, fÞr jeg selv bad om det. På trods af at LÊgehuset RÞnnede ved at jeg er kronisk patient. At man ikke automatisk tildeler en kronisk patient en fast lÊge, forstår jeg ikke.
Det bedste oplevelser jeg har haft i LÊgehuset RÞnnede har vÊret hos de lÊgestuderende. De har stadig patienten i hÞjsÊdet.
Hos de faste lÊger kan man ikke engang spÞrge ind til noget andet end det man er der for. Det må man bestille en ny tid til. Det har jeg oplevet flere gange hos de faste lÊger.
Overvejer stadig om min fremtid er i LÊgehuset RÞnnede.
Men hvis det her er blevet standarden hos de danske lÊger, så er det jo lige fedt om jeg skifter....
Vi flyttede til kongsted i oktober 2016.. og fik lÊgehuset rÞnnede! Og det er virkelig det vÊrste jeg har vÊret udsat for!! Mit fÞrste besÞg var et mareridt, så fik jeg Anne som er super sÞd! Eneste grund til vi er fortsat indtil nu. 2 gang "som var skod" fik jeg skÊld ud over glemt sygesikring. 3 gang,"som var skod" kom jeg desvÊrre 2 minutter forsent. Også var det ellers bare Êrgerligt, selvom det var akut! Jeg ved det er forkert at komme forsent. Men der er vel ikke kun afsat 2 minutter til hver!! Hende der sidder ude i venterummet siger han kun lige har kaldt mit navn og jeg bare kan gå efter. Men niks! Det er forsent.. hvis i har god tid til at tage til lÊge synes jeg helt klart i skal vÊlge det her skod sted, for vente tiden er enorm.. og servicen er elendig.. total ringe sted. Find jer en anden lÊge. Ellers vÊlg Anne!
det skal lige nÊvnes at jeg har klaget over fÞlgende!
Er meget skuffet over dette lÊgehus.