Fantastisk personlig service som har vÊret altafgÞrende for at jeg lykkes bÃ¥de med at finde den rette dÃ¥bsgave, men ogsÃ¥ med at nÃ¥ det i en presset tidsramme. Yderst effektiv, hurtigt og imÞdekommen... ãã£ãšèŠã
Jeg har tidligere kÞbt den fineste skytsengel af Laesoe Studio. En halskÊde som havde stor betydning for min veninde. Da hun gik bort var mit store Þnske at give hendes bÞrn en skytsengel hver - og ge... ãã£ãšèŠã
Sandie laver for det fÞrste Êrligt og kÊrligt indhold pÃ¥ sine sociale medier, hvilket gÞr hendes bix endnu mere attraktiv at handle i ð Smykkerne er unikke og flotte, jeg er glad for mine egne, me... ãã£ãšèŠã
Hvis jeg vil give et smykke med en sÊrlig symbolik / betydning vÊlger jeg altid at tjekke ud, hvad du har at byde pÃ¥. Jeg elsker dine smÃ¥ fortÊllinger, dine fund i naturen og resultatet. Denne... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
I Laesoe Studio skaber jeg hÃ¥ndlavede smykker, keramik og kunst med sjÊl og personlighed âš Inspireret af den nordjyske natur, mennesker og smukke Þjeblikke ð¿ Bestil via min webshop eller afhent lokalt i Frederikshavn ð©· Alle ugens dage.
Abelsvej 10, 9900, Frederikshavn , ãã³ããŒã¯
- sandie@laesoestudio.dk
- laesoestudio.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Det er dét smukkeste smykke jeg har setâŠ
Det er dét smukkeste smykke jeg har set og som er hÃ¥ndlavet, med meget personlighed som er udfÞrt, ydermere en personlig hilsen som er hÃ¥ndskrevet, det er da i verdensklasse, jeg handler med garanti der igen. Med venlig og kÊrlig hilsen Jens Clemmensen ð
SpÊndende udvalg, fair priser og hurtig levering
Rigtig fint smykke til absolut fair pris. Hurtig ekspedition, fin indpakning med en lille personlig hilsen samt en historiefortÊlling om firmaet. Vil helt sikkert kigge denne vej nÊste gang jeg mangler et smykke.
Super god service
Super god service. De tog kontakt for at sikre, at ordren var korrekt.
Ud over det, var produktet fantastisk ðð
Virkelig fint smykke
Virkelig fint smykke, der kom hurtigt frem samt rigtig flot, hyggelig og personlig indpakningâ€ïž
Den lÊkreste kvalitet af smykker med sÃ¥âŠ
Den lÊkreste kvalitet af smykker med så fin betydning og super service
God oplevelse
Hej. Det var min datter der bestilte varen hos jer. Det jeg vil fremhÊve er at det er en let tilgÊngelig side og at det fungerer med bestilling. Jeg har modtaget varen og synes det er flot og indbydende med tekst og hvis jeg får brug for det igen, bestiller jeg gerne hos dig/jer. Venlig hilsen Tove Svensson
Yderst tilfreds
Helt igennem positiv oplevelse.
Hurtig levering, flot og personlig indpakning, smukt og godt produkt. Er mere end tilfreds! âºïžâ€ïž
Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service.
Samt nogen rigtige gode smykker de har
Blev kontaktet med det samme pÃ¥ sms medâŠ
Blev kontaktet med det samme pÃ¥ sms med leveringsoplysninger. Hurtig levering, smuk indpakning og personlig hilsen. Ksn absolut anbefale Laesoe Studio âïž
Mine varmeste anbefalinger
Modtog pakken meget hurtigt efter bestilling. Smykkerne er simpelthen de fineste og de var så smukt pakket ind og med sÞd personlig hilsen vedlagt. Varm anbefaling herfra <3
Smukke smykker og fantastisk service.
Altid en fornÞjelse âïž Alt kÞre pÃ¥âŠ
Altid en fornÞjelse âïž Alt kÞre pÃ¥ skinner ð«¶ð» .
Altid god service og hurtig svar.â€ïž
Hurtig, rigtig god og personlig betjening
Jeg fik meget fin, personlig og hurtig betjening da jeg kÞbte smykker hos Laesoe Studio. Da jeg havde afgivet min bestilling på hjemmesiden, fik jeg umiddelbart efter, svar på sms fra Sandie, med bekrÊftigelse på min bestilling og på en kommentar jeg havde tilknyttet til bestillingen på Þreringe som skulle bruges til en gave. Da jeg to dage senere modtog pakken, var der vedlagt et fint, håndskrevet og personligt kort med en hilsen - både til mig og til modtageren af gaven.
Det bliver ikke sidste gang jeg bestiller derfra
Hurtig levering, lÊkker kvalitet og flotte smykker. Sandie gÞr noget unikt ud af hendes smykker. Og Hendes smykker taler til en â€ïžð¥°.
Er super tilfreds med det hele.ð
Simpelt den bedste betjening.
Simpelt den bedste betjening.
Meget personlig med et håndskrevet kort i pakken og hurtig til at svare på dumme spÞrgsmål.
Faktisk smuk skytsengel jeg nÊsten ikke kan vente med at give min datter til hendes konfirmation nÊste år. Kun ros herfra.