レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg er glad for nyhedsbrevet fra lagersalg.com, da det ikke kommer sÃ¥ ofte, sÃ¥ man fÞler sig spammet og man pÃ¥ denne mÃ¥de fÃ¥r nys om gode tilbudsmuligheder rundt omkring. Dog er nogle af de virksomhed... もっず芋る

䌁業が回答したした

Er godt tilfreds ... Men abonnement bÞr heller ikke vÊre dyrere - 350 kr. pr. Ã¥r er rigeligt .... Har haft Ã¥rsabo. i mange Ã¥r og har alt i alt vÊret ganske tilfreds med Lagersalg.com. Dog ikke al... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har vÊret medlem i flere Ã¥r, og kÞbt mange gode ting . bÃ¥de personlige, til bÞrnebÞrn og og sidst mÞbler. jeg se lagersalgene igennem hver gang der kommer en mail. har kun kÞbt ting vi manglede og... もっず芋る

Det er dejligt, at blive opdateret omkring de lagersalg, der findes rundt om i landet. Kan jo godt vÊre interesseret i lagersalg, jeg skal kÞre efter.

䌁業情報

1. 䜏たい・ガヌデニング

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Her finder du en oversigt over lagersalg, outlets og udsalg, du kan spare op til 80% på tÞj, sko, mÞbler og meget andet, både rundt i landet og på nettet.

4.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Er godt tilfreds ..

Er godt tilfreds ... Men abonnement bÞr heller ikke vÊre dyrere - 350 kr. pr. år er rigeligt ....
Har haft årsabo. i mange år og har alt i alt vÊret ganske tilfreds med Lagersalg.com.
Dog ikke alle år, jeg fÞler at jeg har fået fuld valuta for mit abonnementspris.
De seneste par år fÞler jeg ikke der ikke vÊret nok gode VIP lagersalg, goodiebags osv. som tidligere.

2025幎1月23日

Lagersalg.com からの回答

Vi gÞr alt hvad vi kan for at få så mange virksomheder med på VIP, og tÊnker vi skal prÞve på at få flere goodiebags.

Det er en god hjemmeside med gode tip

Det er en god hjemmeside med gode tip til lagersalg. De steder jeg har vÊret, har jeg fundet noget, som jeg kunne bruge! Kan stÊrkt anbefale det!

2025幎2月6日

Lagersalg.com からの回答

tusind tak., det er jeg glad for, vh cecilie

Jeg er blevet medlem /abonnement af

Jeg er blevet medlem /abonnement af lagersalg.com uden min viden, bliver trukket 175 kr i denne måned for ingen ting. Det bliver selvfÞlgelig anmeldt, de rette steder som svindel.
Og mine penge ser jeg gerne tilbage betalt.

2024幎7月1日

Lagersalg.com からの回答

Er du sikker på det er Lagersalg.com?

Vi trÊkker aldrig 175,-
DesvÊrre oplever vi at få en del dårlige anmeldelser, pga. af en side der hedder Lagerby, som vi intet har med at gÞre.

Er ufrivilligt VIP medlem.

Er ufrivilligt VIP medlem.
Har frabedt mig fortsat medlemskab på mail, men pengene bliver stadigvÊk trukket.
Ingen svar på mail og intet telefonnummer at kontakte.
Dybt utilfredsstillende og bondefangeri.
MÃ¥ sige her er udviklingspotentiale..

2023幎8月28日

Lagersalg.com からの回答

Vil du sende en mail til cecilie@lagersalg.com så skal jeg se på det.
Vi har folk der sidder og besvare mails hver dag, så det undre mig hvis ikke du har fået svar.
Vi har også et telefon nr. 61222128 som du er velkommen til at ringe på.
Du kan altid logge ind på Lagersalg.com og opsige dit medlemsskab.

Har vÊret VIP medlem

Har vÊret VIP medlem, men valgt at stoppe det. Det er for mere end 6 måneder siden. De bliver ved med at trÊkke penge. Skrev til dem i sidste måned og de lovede at stoppe med at trÊkke betalinger. Igen i denne måned har de trukket penge fra min konto.
Ikke i orden, dette er tyveri.

2023幎7月14日

Lagersalg.com からの回答

Vil du sende mig en mail på cecilie@lagersalg.com
Så vil jeg tjekke op på hvad der er sket og hvorfor du bliver trukket.
For vi vil ikke trÊkke penge fra folk som ikke Þnsker at vÊre medlem, så der må vÊre sket en fejl. Og det beklager jeg.

Vh Cecilie // CEO

Ingen svar på mail.

Jeg har tidligere vÊret VIP medlem, som forlÞb uden problemer. Meldte mig igen ind midt april, og selv om jeg har betalt, kan jeg ikke logge ind. ( der står at jeg allerede er medlem). Har sendt mail 3 gange og forsÞgt på messenger også, hvor det bare er computer styret svar. Elendig service !!!

2023幎5月1日

Hej Inge

Er ked af du har oplevet dårlig service, det er bestemt ikke vores hensigt.
Vi har lige fået nyt system og der har vÊret lidt udfordringer med flytning af brugere fra et system til et andet, så vi skal ind og rette nogen manuelt.
Kan se du har sendt en mail d. 27/4 og 29/4 som er besvaret d. 1/5 og en messenger besked i weekenden.
Vi svare ikke i weekenderne. Så vi har vÊret en hverdag om at svare, hvilket er lidt lÊngere end normalt, og det beklager vi.
Har sendt dig en mail, da jeg ikke kan se du er betalende medlem i vores system, med den mail du sender fra.

Gamle plakate 👎

Når man sviner bybilledet med plakater, måneder efter arrangementet er lÞbet af stablen.
Ja så får man en fesen stjerne

2021幎12月21日

Lagersalg.com からの回答

Hej Henrik. Vi har aldrig lavet plakater for et lagersalg, så det er ikke os du skal have fat i. Det er arrangÞren af det pågÊldende lagersalg, som selv har hÊngt plakater op, og som dermed er ansvarlig for at tage dem ned igen.

Meld jer ikke ind det er ikke pengene vÊrd.

Vi hade biletter som vip, der står på den vi har 1 time, men i den time står der ikke at vi skal stå i kÞ 15 min for at komme ind.
Vi skrev til lagersalg.com og fortalte om vores oplevelse, der fik butikken, så corona skylden, vi var så meget forundret over holdet efter os kom ind fÞr tid og havde så lÊnger tid, hmm der var corona så pludselig vÊk og butikken Êndret deres regler på under 45 min.
Og vi fik også besked om lagersalg.com faktisk ikke tjener penge på vip, tro nu ikke på de gÞr det uden fortjeneste .

2021幎4月27日

Lagersalg.com からの回答

Hej Vibeke, beklager det sene svar, havde ikke set du havde skrevet herinde. :)

Som vi forklarede dig, så betaler du via dit VIP abonnement ikke for at shoppe hverken 30, 45 eller 60 minutter. Via dit medlemskab har du muligheden for at hente en VIP billet til de lagersalg, hvor der er VIP åbning. Hvor lÊnge I har inde til lagersalget kan vÊre forskelligt fra lagersalg til lagersalg alt efter, hvor lang tid virksomheden via tidligere lagersalg har erfaret, at folk bruger inde til lagersalget.

Og ja, sÃ¥ er det grundet Corona, at der har skulle tjekkes billetter pÃ¥ alle, for at virksomheden har kunne overholde de davÊrende restriktioner. Derfor vil der helt naturligt opstÃ¥ lidt ’ventetid’ nÃ¥r folk skal lukkes ind, da fÃ¥ virksomheder har en dÞr som er stor nok til, at 100 mennesker kan kommen igennem den pÃ¥ én gang. Hvis de andre shoppere som har vÊret inde pÃ¥ samme tid som dig, har brugt mindre tid, sÃ¥ begynder virksomheden naturligvis at lukke nÊste hold ind. Det er pÃ¥ ingen mÃ¥de fordi, at Corona ‘pludselig er vÊk’ eller at butikken ‘Êndrer deres regler’. Det er simpelthen for, at de kan fÃ¥ alle kunderne gennem dÞren sÃ¥ gnidningsfrit som muligt.

Bondefangeri og enorm dårlig service!

Bondefangeri og enorm dårlig service!

Vil fraråde enhver at melde sig til ind som VIP bruger!!!

VIP fordelene er rimelig ringe. Du kan muligvis komme ind 1 time fÞr men da varerne bliver fyldt op lÞbende, er det tilfÊldigheder hvis du finder noget du kan lide. Desuden er der ikke ret mange events som jeg synes hÞre under "outlets". Kan finde de samme varer på tilbud generalt til samme priser.

Goodiebags er noget billigt bras og lever overhovedet ikke op til de vÊrdier der bliver angivet!! Har engang fået en chipspose med en ret kort udlÞbsdato og andre spisesager som ryger i skraldespanden da jeg har vÊret usikker på hvordan de har vÊret lagret. Har aldrig fået en nice nok goodiebag som jeg rent faktisk betaler for under et VIP abbonnement.

Kan lÊse at jeg som andre også blevet fanget i 1 års abonnement uden at kunne benytte mig af den alm 14 dagsreturret da det kun gÊlder "nye" kunder. Altså selv om du ved en fejl kommer til at forny dit abonnement er der ingen vej udenom betalingen om du så henvender dig til kundeservice inden for minutter!
Hjemmesiden angiver ikke tydeligt hvad du går ind til. Det skal du lÊse grundigt igennem under handselsbetingelser, dog muligheden for misforståelser kan stadig ske!

En god service vil nok vÊre at hjÊlpe kunden på vej hvis de har begået en fejl eller blevet lokket i abonnement "fÊlden" Ingen behov for at vise sarcasme eller tvinge kunden ud i noget de aldrig har Þnsket!

Man kunne lÊre lidt af Amazon da de kÞrer pisse go service for alle!

Et svar på denne anmeldelse behÞves ikke da jeg kender til jeres service allerede.

2019幎10月31日

Hej

Vi er kede af, at du ikke har haft en god oplevelse med vores VIP Club.

Nogle af virksomhederne som afholder lagersalg vil gerne tilbyde en goodiebag til vores VIP medlemmer. Det er virksomheden der afholder lagersalget, som er fuldt ansvarlige for afholdelse, dermed også ansvarlige for hvordan varerne er stillet op, hvilke varer de tilbyder, priser samt indholdet i en eventuel goodiebag.

HÃ¥ber det var forklaring nok :-)

Vi er kede af at hÞre at du ikke har vÊret tilfreds med de lagersalg du var vÊret til. Det kan vÊre svÊrt for virksomhederne at have lige prÊcis de varer med, som hver besÞgende håber på at finde.

Håber du vil overveje at blive VIP medlem igen på et senere tidspunkt, hvor der muligvis er lagersalg der falder mere i din smag.

Venlig Hilsen
Cecilie
CEO Lagersalg.com

Super Service !

Super Service !

LÊkker hjemmeside der informere om de kommende lagersalg i DK!
Brugt deres VIP et par gange og må sige at det er ALLE pengene vÊrd at komme ind fÞr andre. ! Klart en hjemmeside/FB side/IG side jeg fÞlger dagligt

2019幎8月13日

Hej Rie

Tak :-)

Er mega glad for du kan lide at bruge vores lagersalgs service

Super fede tilbud og mega mange lÊkre

Super fede tilbud og mega mange lÊkre styles og virkelige virkelig gode besparelser. Har efterhånden besÞgt en hel del lagersalg og aldrig gået tomhÊndet derfra. Elsker muligheden for VIP adgang udenom kÞ og fÞrst til de gode ting .

2019幎8月12日

Lagersalg.com からの回答

Det er vi super glad for at hÞre, dejligt du er glad for dit vip medlemsskab

virkelig fin service

Jeg er super glad for Lagersalg.com
Som giver information i god tid, tilpasser det områder nÊr mig og skaffer gode muligheder.

@hverdags_psykologi

2019幎8月12日

Lagersalg.com からの回答

Dejligt du er glad for at bruge vores side :-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。