Lagersalg

Trustpilot にアクセスしおいただき、ありがずうございたす。残念ながら、この䌁業のりェブサむトが閉鎖されたため、こちらにレビュヌを曞くこずはできなくなりたした。ご質問がありたしたら、ご遠慮なくお問い合わせください。

䌁業情報

1. 婊人服店
  2. 子䟛服店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Lagersalg.dk har det stÞrste udbud af lagersalg - udsalg - tilbud - nedsatte vare - restpartier - auktionsvare

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち1の評䟡

I dag var vi til lagersalg

I dag var vi til lagersalg.
Der stod det officielt åbnede kl 8.00, men hvis man havde kÞbt en VIP billet inde på jeres hjemmesiden, ville man kunne komme ind fÞr og altså allerede kl 7.30, hvilket jo er en fordel for dem som kÞber denne billet, da man så har mulighed for at kÞbe måske det som der ikke er meget af.
Da klokken blev 7.33 stod jeg, min sÞster og nogle andre i kÞen og snakkede om hvorfor vi mon ikke var blevet lukket ind endnu og vores tid faktisk bliver brugt her i kÞen.
En kvinde siger så til os, at hun også har kÞbt VIP og hun lige ville gå op og spÞrge og her bliver der sagt til hende "vi lukker bare alle ind om lidt, ingen behÞver billet, vi venter ikke til kl 8, så i alle kommer bare ind, blot giv os et par minutter" . Her var klokken nok 7.35 da vi kom ind.
Vi undrede os lidt med, hvad meningen egentlig så er, at reklamere med en VIP billet til 50 kr der gerne skulle give os som kÞber den, en fordel? Når vi ikke fik en fordel? Vi blev alle lukket ind sammen på samme tidspunkt 7.35.

Så ville man nok bare have undladt at kÞbe den billet. Der står intet på hjemmesiden ved kÊb af VIP billetten at dette kan ske.

2026幎4月30日

KÞbte to sÊt Georg Jensen vaser hos

KÞbte to sÊt Georg Jensen vaser hos dem. De kom efter lidt tid (en uges tid). Varen passede perfekt på beskrivelsen, var i original emballage og alt var fint!

Jeg blev umildbart efter ordren kontaktet på telefon vedr "lÊngere leveringstid" hvor jeg fik mulighedne for at vente eller få pengene retur (få dem frigivet som de sagde) da de ikke var trukket endnu.

Jeg har ud over det også vÊret meget tilfreds med deres fysiske lagersalg.
Jeg har svÊrt ved at genkende de anmeldelser andre har lavet herinde da mit forlÞb var noget anderledes.

5 stjerner herfra for hurtig respons og nem dialog.

2025幎6月12日

Fantastisk leveringstid og kundeservice

Bestilte et par nostalgiske H2O badesandaler. Prisen mere end yderst fornuftig. De blev sendt samme dag, som bestillingen blev foretaget. DesvÊrre sov jeg i timen og fik ikke afhentet til tiden hos GLS. Men det var intet problem. Skrev til kundeservice og dagen efter kunne jeg afhente badeskoene - og denne gang huskede jeg det.

2024幎1月31日

Glimrende koncept

Glimrende koncept! Priserne er lave og der er gratis returlabels med hvis man fortryder eller skal ombytte.
Hurtig reaktion ved udsolgte varer. Glimrende kundeservice.
Når jeg lÊser andres anmeldelser, undrer jeg mig over den store spredning i niveauet. Jeg syntes lagersalg.dk gÞr det godt

2024幎1月20日

Fupfirma

Bestilling foretaget d. 3/10-2023. OrdrebekrÊftelse modtage dagen efter, hvor pengene også blev trukket. D. 19/10-2023 er varerne stadig ikke afsendt. Trods de skriver at de ikke trÊkker pengene fÞr varerne sendes, gÞr de det alligevel - hvilket ikke er lovligt. De reagerer ikke på henvendelser via telefon og mail.

2023幎10月19日
5぀星のうち3の評䟡

Nårmalt får man et tracking nummer

Nårmalt får man et tracking nummer , i det mindste et ikon hvor man kan se sin bestilling... jeg kÞbte en Cykel igår. Fik en bekrÊftelse med det samme, og pengene blev trukket med det samme. Nu har jeg selv en internet butik, mine kunder kan altid gå ind på siden og se hvad de har kÞbt, samt fÞlge deres order.... det kan man ikke i Lagersalg.dk

2023幎9月28日

Fup og svindel

Fup og svindel. KÞbte nogle headphones og de blev sendt i fin tid. Modtog dem og de fungerede på ingen måde. Skrev straks en mail til dem, det er nu en uge siden og har intet hÞrt.

2021幎8月23日
5぀星のうち1の評䟡

Uheldig oplevelse, har ikke fået mine penge retur.

Jeg har haft en meget uheldig oplevelse, jeg har endnu ikke fået mine penge retur, efter jeg har returneret mit kÞb for 14 dage siden. Jeg ringede og der blev lovet at jeg senest ville modtage mine penge i fredags. StadigvÊk ingen penge, så jeg ringede igen, og blev lovet at jeg ville modtage mine 1500+ kr senest tirsdag. Dog har jeg heller ikke modtaget mine penge i dag. FÞrste undskyldning var ferie og anden undskyldning var fri i tre dage. Hvilket jeg ikke kan bruge til noget.
Hvis i handler her, og skal returnere, skal i vide det kan blive en kamp at få sine penge retur.
Jeg vil derfor fraråde folk at handle her.

2018幎7月13日

Fremragende !

Aldeles fremragede koncept! Priserne er i bund, der er gratis returlabels med hvis man fortryder eller skal ombytte.
Hvis man skulle sige nogle enkelte ting som kunne gÞres bedre er det måske selve webshop-delen som har enkelte irritationsmomenter. Fx. at man scroller op til starten af den gruppe af tÞj man kigger i efter at have set på et bestemt stykke tÞj mm.

Men alt i alt har jeg KUN positive ting at sige om Lagersalg.dk, jeg er også glÊdelig modtager af deres nyhedsbrev så får ofte tilbud og info om gratis fragt mm.

2015幎2月11日

Super oplevelse

Det var super nemt at handle hos Lagersalg.dk og varene leve fuldt ud op til forventning, gode priser og de havde dejlig hurtig levering klart et sted jeg vil anbefale til alle og også selv benytte igen :)

2014幎10月8日

Altid tilfreds

Jeg havde gerne set at der var flere sorteringsmuligheder på hjemmesiden, så det var nemmere at lede efter specifikke ting, men ellers er der absolut intet at klage over.

2014幎9月3日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス