レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Bij het Biocircuit is de sporter volledig aan zijn lot overgelaten. Ofwel geen coach aanwezig ofwel zit hij gewoon achter zijn balie. Geen enkele aanmoediging of verbetering. Het systeem geeft ook nie... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mooie en ruime fitness. Veel variatie in toestellen, ook soms nieuwe toestellen die erbij komen. Goede persoonlijke begeleiding en trainingsschema. Bij vragen staan de coaches altijd klaar! Ruime... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Altijd zalig om de sauna in te gaan en daarna de warme lagune induiken. Superleuk om de buitenglijbaan af te glijden. En altijd een veilig gevoel met de redders... もっず芋る

䌁業情報

1. フィットネス センタヌ
  2. フィットネス教宀
  3. パデル コヌト
  4. フィットネス プログラム
  5. スポヌツ クラブ

LAGO CLUB に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Afslanken, conditie verbeteren, spieren opbouwen, fit en gezond blijven of sporten om te ontspannen?

In LAGO CLUB FITNESS is dit een plezier voor iedereen!

ALL-IN FITNESS
Fitness - BIOCIRCUIT - groepslessen - aquasport - zwemmen - wellness

• Laat je begeleiden door professionele fitnessinstructeurs.
  • Ervaar een gepersonaliseerde training.
  • Sport op de allernieuwste fitnesstoestellen.
  • Niet veel tijd? Train snel en efficiënt op het uniek BIOCIRCUIT trainingssysteem.
  • Laat na je inspanning in de fitness je lichaam en geest volledig ontspannen in het zwembad en de wellness
  • Sport op jouw perfect moment dankzij ruime openingsuren.
  • Geniet van een gezellige clubsfeer tijdens de work-outs in groep.
  • Neem exclusief deel aan LAGO CLUB events en challenges.

NIEUW! LAGO CLUB PADEL

Klaar om een smash te slaan?
In LAGO CLUB PADEL Beveren vind je 3 gloednieuwe padelvelden. Je kan reserveren per speelbeurt via Playtomic, de bekendste community voor racketspelers. Je hoeft dus geen lidmaatschap te betalen.
Wordt verwacht: LAGO CLUB padel Grimbergen

Ontdek LAGO CLUB FINTESS & PADEL op www.lagoclub.be.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Ik was aan het revalideren nadat ik

Ik was aan het revalideren nadat ik paar jaar zo goed als niks meer alleen kon. Stilaan bij lago begonnen en coach houdt echt overal rekening mee zodat ik mij niet weer forceer. Begeleiding is er dus top en de sfeer is er super.

2023幎8月19日

LAGO CLUB からの回答

Dag Gina, dankjewel voor je leuke review. We vinden het fijn om te horen dat je steeds geniet van een aangename en veilige sportsessie. Bij LAGO CLUB kan je op een efficiënte en verantwoorde manier sporten onder professionele begeleiding. Tot binnenkort! Groetjes, Team LAGO CLUB Sint-Truiden

5぀星のうち5の評䟡

Alles is tip top in orde ..

Alles is tip top in orde ... de groepslessen zijn heel fijn en de begeleiding is super !

2023幎7月27日

LAGO CLUB からの回答

Dag Alain, dankjewel voor de review. Heel fijn dit te horen. Hopelijk tot snel!

Fijne coaches goede feedback

2023幎7月28日

LAGO CLUB からの回答

Dag Sabrina, dankjewel voor je leuke review. We vinden het super om te horen dat je steeds geniet van een leuke sportsessie bij LAGO CLUB. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwigheden? Volg ons dan zeker via Facebook en Instagram. Tot binnenkort! Groetjes, Team LAGO Sint-Truiden Bloesembad

5぀星のうち5の評䟡

De vriendelijkheid van het personeel en

De vriendelijkheid van het personeel en de hulpvaardigheid.
Zijn zeer tevreden.

2023幎5月30日

LAGO CLUB からの回答

Dag Luc, dankjewel voor je review en leuke complimenten. We vinden het super om te horen dat je steeds geniet van een leuke sportsessie bij LAGO CLUB. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwigheden? Volg ons dan zeker via Facebook en Instagram. Tot binnenkort! Groetjes, Team LAGO Sint-Truiden Bloesembad

5぀星のうち5の評䟡

Je traint op jouw eigen ritme

Je traint op jouw eigen ritme, op jouw niveau.
Drinkwater ter beschikking.
1 toestel kan beter: dat voor de buikspieren. Riemen misschien vervangen om op een andere manier toestel te bedienen.

2023幎5月29日

LAGO CLUB からの回答

Dag Mieke, dankjewel voor de review. Fijn te horen dat je het aanbod en het trainen op eigen niveau kan appreciëren. We geven het aandachtspuntje van het toestel voor de buikspieren zeker door aan de verantwoordelijke. Zo kan hier in de toekomst samen met Technogym gekeken worden voor een alternatief. Tot snel!

5぀星のうち4の評䟡

Fijn team om mee te sporten.

2023幎5月25日

LAGO CLUB からの回答

Dag Hilde, dankjewel voor je leuke review. We vinden het super om te horen dat je steeds geniet van een leuke sportsessie bij LAGO CLUB. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwigheden? Volg ons dan zeker via Facebook en Instagram. Tot binnenkort! Groetjes, Team LAGO Sint-Truiden Bloesembad

algemeen

Het totaalpakket, fitness, zwembad en wellnes
Klein minpuntje is toch wel de kleine kleedkamer bij de mannen.
De douches zijn niet altijd zo netjes.
De medewerkers zijn allen super vriendelijk en behulpzaam

2023幎5月11日

Netheid
een probleem

De lesgever is prima
 maar de netheid van het yoga lokaal is reeds meerdere malen ver ONDERMAATS geweest. Nogmaals
 dit heeft niets te maken met onze lesgever ( die dit blijkbaar ook reeds meerdere malen heeft gemeld) maar met de organisatie en logistieke opvolging van Lago Kortrijk zelf. Een minimum aan respect voor cursisten en lesgevers laat een dergelijke toestand niet toe. Wij vragen geen luxe
 maar gewoon een minimum beetje aan netheid, zodat we geen gezondheidsproblemen oplopen tijdens een activiteit die normaliter de gezondheid zou moeten bevorderen. Vriendelijke groet.

2023幎4月15日

LAGO CLUB からの回答

Dag Claude, dankjewel voor de review. We zijn hiervan op de hoogte gesteld door de lesgever en dit werd ook meteen doorgegeven. De poetsverantwoordelijke werd op de hoogte gesteld en gaf dit door aan de poetsmedewerkers. Er werd hen gevraagd om de zaal te poetsen voor de yogales. We geven dit nogmaals door, alvast onze oprechte excuses hiervoor.

5぀星のうち2の評䟡

Opening week-end om 8u

Opening week-end om 8u; zaterdag was alles toe tot 8u45..., kleedkamers waren niet gekuisd, geen coach te zien voor 11u!

2023幎4月22日

LAGO CLUB からの回答

Beste, bedankt voor jouw feedback. Na onderzoek bleek dat de fitness open was om 8u. Onze coach was van 8u tot 11u groepslessen aan het geven in de fitness. Met vriendelijke groeten, het LAGO Team.

5぀星のうち5の評䟡

Het team van lago heeft mijn op een of

Het team van lago heeft mijn op een of ander manier terug aan sporten gekregen . Nu vertrek ik terug met 200% goesting , om te gaan sporten . Top team

2023幎4月9日

LAGO CLUB からの回答

Dag Kristof, dankjewel voor de review. Wat enorm fijn te horen dat je dankzij ons weer met plezier gaat sporten! Tot snel!

Persoonlijk en leuke sfeer

Ik hou van de persoonlijke aanpak en de leuke groepslessen die je er kan volgen. Er is een leuke sfeer in deze club! Zeker een aanrader!

2023幎3月30日

LAGO CLUB からの回答

Dag Evelien, dankjewel voor je review en leuke complimenten. We vinden het super om te horen dat je steeds geniet van een leuke sportsessie bij LAGO CLUB. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwigheden? Volg ons dan zeker via Facebook en Instagram. Tot binnenkort! Groetjes, Team LAGO Sint-Truiden Bloesembad

Topfitness!

Een gezellige, propere fitness met toestellen die altijd werken en waar het nooit te druk is! :-)

2023幎3月28日

LAGO CLUB からの回答

Beste, dankjewel voor de review. Wat enorm fijn te horen dat je onze fitness kan waarderen. Hopelijk tot snel voor een deugddoende nieuwe work-out!

Leuke toestellen!

Helder lokaal. Vriendelijke begeleiding. Leuke toestellen. Soms een beetje te warm.

2023幎3月24日

LAGO CLUB からの回答

Dag Vickey, dankjewel voor je leuke review. We vinden het leuk om te horen dat je kan genieten van een leuke sportsessie bij ons. Onze techniekers zijn bezig met het onderliggend probleem van de temperatuur op te lossen. Tot binnenkort! Sportieve groetjes, Team LAGO CLUB Sint-Truiden

5぀星のうち3の評䟡

Top club met high tech Technogym

Top club met high tech Technogym fitness toestellen maar er bestaat in Grimbergen geen abonnement Fitness only en een all in is duur.
Staff is sympathiek maar deze club is niet voor mij.

2023幎3月22日

LAGO CLUB からの回答

Dag Brigitte, bedankt je feedback. We kiezen bewust voor een all-in abonnement zodat onze leden kunnen gebruik maken van al onze faciliteiten. We hopen alvast dat je toch de meerwaarde kan ervaren en hier een fijne en sportieve toekomst tegemoet gaat.

Zin in beweging!

Handig concept dat aan iedereen aangepast kan worden. Eerste fitness waar ik na meer dan een maand nog gemotiveerd ben om te blijven gaan!
Meestal vul ik het basis circuit aan met roeien.

2023幎3月14日

Dag Relinde,

Blij om te horen dat je de motivatie blijft vinden! Goed bezig! 😊

5぀星のうち5の評䟡

Reeds in verschillende fitness clubs

Reeds in verschillende fitness clubs geweest, maar nu heb ik de uitstekende fitness club LAGO gevonden, een groot aanbod aan groepslessen en mooie zwembaden, en bekwame lesgeefsters en lesgevers, en vriendelijk personeel, een aanrader

2023幎3月11日

LAGO CLUB からの回答

Dag Rudy, dankjewel voor je review en leuke complimenten. We vinden het super leuk om te horen dat je zo geniet van ons aanbod. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwigheden? Volg ons dan zeker via Facebook en Instagram. Tot binnenkort! Sportieve groetjes, Team LAGO CLUB Sint-Truiden

democratie

De lessen die toegankelijk zijn, zijn super. Het probleem stelt zich echter dat er voor spinning te weinig lessen (lesgevers) zijn om het aantal deelnemers een plaats te bieden. Wanneer men zich wil inschrijven staat er steevast meer dan 15 personen geboekt. Deze krijgen voorrang en dat is niet democratisch. Het gaat niet op om te zeggen dat er in de week wel ergens plaats is. Niet iedereen kan zich zomaar vrij maken.

2023幎1月20日

LAGO CLUB からの回答

Dag Jean-Paul, dankjewel voor je review en feedback. Alvast onze excuses voor dit ongemak. We geven je opmerking zeker door aan onze LAGO CLUB manager en bekijken wat mogelijk is. Alvast bedankt om dit te melden. Sportieve groetjes, Team LAGO CLUB Sint-Truiden

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。