Banner for LÊrernes a-kasse

LÊrernes a-kasse レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

LÊrernes A-kasse er utroligt professionelle, empatiske og hjÊlpsomme. Jeg havde 15 Ã¥r ved en anden a-kasse, hvor jeg flere gange oplevede decideret fejlinformation og en helt anden tone. Men hos LÊrer... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk service og proaktiv hjÊlp! Jeg vil gerne give LAKA a-kasse min varmeste anbefaling. De kontaktede mig selv i morges for at informere mig om et ledigt vikariat, som passede perfekt til mig... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg havde en rigtig positiv oplevelse og behagelig samtale med min tildelte konsulent. Jeg gik fra mÞdet med konstruktiv feedback til, hvordan jeg kan gribe processen an videre herfra og med ro i mave... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg fik svar på de spÞrgsmål a-kassen kunne svare på og fik gode informationer. De spÞrgsmål der ikke kunne svares på fik jeg informationer om hvor de kunne findes.

䌁業情報

1. 所埗補償保険
  2. 人材探しサヌビス
  3. 職業安定所

LÊrernes a-kasse に぀いお

圓該䌁業による蚘述

TRYGHED I HELE ARBEJDSLIVET
LÊrernes a-kasse er din faglige stÞtte, dit sikkerhedsnet, din sparringspartner og din tryghed hele dit arbejdsliv. Vi står bag dig, så du kan stå stÊrkt.

Hos os får du ikke bare ret til dagpenge. Du får rådgivning, der forstår din faglighed, karrieresparring med blik for din virkelighed, og stÞtte når arbejdslivet skifter retning. Vi kender din branche og dine muligheder - fordi vi er a-kassen for dig, der underviser.
LÊs mere om vores medlemsfordele her

Vi er en fagligt afgrÊnset a-kasse for lÊrere og undervisere
Derfor er vi dem, der kender branchen bedst. Det betyder, at vi har indgående kendskab til dit arbejdsmarked og dine vilkår. Det giver dig bedre rådgivning, målrettede tilbud og et medlemskab, der giver mening - både i og uden for job.
LÊs mere om medlemskab i LÊrernes a-kasse her

Vi er Danmarks 5. billigste a-kasse
Det koster 503 kr. om måneden at vÊre fuldtidssikret. Brug vores besparelsesberegner og se hvor meget du kan spare ved at vÊlge LÊrernes a-kasse.
GÃ¥ til besparelsesberegneren her

Økonomisk sikkerhed hele dit arbejdsliv
Vi sikrer dig dagpenge, hvis du går hen og bliver ledig. Vi står klar til at hjÊlpe dig med alt fra at melde dig ledig til den sidste jobsamtale. Hvis du har brug for et ekstra sikkerhedsnet, tilbyder vi også lÞnsikring op til 20.000 kr. om måneden oveni dine dagpenge.
LÊs mere om vores lÞnsikring her

Få inspiration og sparring også når du er i job
Vi er her for dig uanset, hvor du er. FÃ¥ hjÊlp, sparring og inspiration uanset om du er ledig eller i arbejde. Bliv inspireret af vores jobsÞgningsstrategier, artikler og over 120 arrangementer og kurser om Ã¥ret.
LÊs mere om vores inspiration og viden her

Studiemedlemskab til 0 kr.
Det er gratis at vÊre studiemedlem. Meld dig ind et år i forvejen, og sikret din ret til dagpenge fra fÞrste dag efter sidste eksamen.
LÊs mere om studiemedlemsskab her

Den korteste vej til rådgivning
Vores telefoner er åbne alle hverdage, og du får hurtigt fat i en rådgiver, der forstår din situation. I gennemsnit er der kun 1 minut 45 sekunders ventetid. Ring til os på 70 10 00 18 og få svar på dine spÞrgsmål.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 144ä»¶

レビュヌを曞く

Hurtig og venligt personale

Hurtig og venligt personale, og hurtig handling. De bedste anbefalinger til A-kassen.

2026幎1月29日

KÊre Vibeke

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os.

Det glÊder os meget, at du fÞler dig godt behandlet og vil anbefale os til andre.

Jens Kristoffersen, kommunikationskonsulent i LÊrernes a-kasse

I gennem mange Ã¥r har jeg vÊret medlem

I gennem mange år har jeg vÊret medlem af LÊrernes A-Kasse og jeg er blevet behandlet super godt. De har altid vÊret der for at hjÊlpe medlemmer på en god og ordentlig måde. Jeg vil varmt anbefale LÊrernes A-Kasse I er der for medlemmerne.

2026幎1月20日

KÊre Boris

Tak for de fine ord og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det glÊder os meget, at du fÞler dig godt behandlet og varmt anbefaler os til andre.

Professionelle

Forstående, konstruktive, imÞdekommende og professionelle.

2026幎1月15日

KÊre Harbjerg

Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse med os og vores tilgang. Tak for din positive feedback og for at tage dig tiden.

Jens Kristoffersen, kommunikationskonsulent i LÊrernes a-kasse

Jeg blev mÞdt af den sÞdeste og

Jeg blev mÞdt af den sÞdeste og forstående sagsbehandler som har lyttet til mig og min historie igennem de sidste udfordrende år. Hun har også vejledt mig til Þvrige steder i systemet, hvor jeg, ud over hende selv, kunne sÞge hjÊlp i forhold til jobsÞgning.

2026幎1月14日

KÊre Silke

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glÊder os meget at hÞre, at du har fÞlt dig mÞdt med forståelse og nÊrvÊr, og at du har oplevet at blive lyttet til gennem en udfordrende periode.

ImÞdekommende!

Venlig, imÞdekommende og forståelse for situation. God vejledning ad fremadrettet forlÞb.

2026幎1月15日

KÊre Birgitte

Tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du oplevede at blive mÞdt med venlighed, imÞdekommenhed og forståelse for din situation, og at du fik god vejledning i forhold til dit videre forlÞb.

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Med venlig hilsen Jens Kristoffersen, kommunikationskonsulent i LÊrernes a-kasse

Jeg havde en rigtig god oplevelse i Aarhus

Jeg havde en rigtig god oplevelse. Jeg blev mÞdt af en sÞd og venlig konsulent, som virkelig lyttede til mig og som efterfÞlgende vejledte og hjalp mig. Hun var virkelig sympatisk og dygtig. Jeg gik derfra med ro i hovedet og en bevidsthed om, at de altid vil stå parat til at hjÊlpe mig.

2026幎1月14日

KÊre Lars

Tak for din anmeldelse. Det glÊder os meget at hÞre, at du havde en rigtig god oplevelse i Århus. Det betyder meget for os, at du gik derfra med ro i hovedet og en tryghed i, at vi er her for dig, nÃ¥r du har brug for det. Jeg giver din ros videre til mine kollegaer i Aarhus, det bliver de glade for.

Jens Kristoffersen, kommunikationskonsulent i LÊrernes a-kasse

Jeg oplever at blive mÞdt der hvor jeg

Jeg oplever at blive mÞdt der hvor jeg står lige nu.Tak

KÊre Bodil

Vi er glade for, at vi har kunnet hjÊlpe dig og mÞde dig der, hvor du er lige nu. Vi sÊtter stor pris på din feedback.

Med venlig hilsen Kristina Petersen kommunikationskonsulent, LÊrernes a-kasse

Jeg er i tvivl om hvad de kan bruges

Jeg er i tvivl om hvad de kan bruges til ud over at udbetale dagpenge!? Det er håblÞst så lidt service der er. Når jeg har et spÞrgsmål bliver jeg sendt igennem en 4-5 medarbejdere. Ingen af dem er min vejleder, for hende kan jeg kun trÊffe når hun har tlf tid. Det er det der bliver sagt i telefonen og ingen af dem kan svare.
Jeg fortÊller at jeg har haft mulighed for opstart af praktik 2 mandage i trÊk, endelig får jeg fortalt at arbejdsgiver skal gå ind og ansÞge til jobcenter via vitas og så skal jobcenter godkende. Igen ingen hjÊlp fra a-kassen + at nu skal jeg forvente praktik sted ved noget om det. Så a kassen ved kun noget om praktik når jeg skal bruge min uddannelse til at arbejde fuld tid på dagpenge i deres tvungne praktikker, men når jeg forsÞger at skabe noget selv så er jeg på egne ben, men stadig underlagt deres regler. Flot!

2026幎1月13日

KÊre Nikolaj

Tak for din feedback. Vi er kede af at hÞre, at du har haft en frustrerende oplevelse med at få svar på dine spÞrgsmål om praktik og har fÞlt dig kastet rundt mellem forskellige medarbejdere.

Du har i dag talt med din job- og karrierekonsulent Camilla, som har fulgt op på dine spÞrgsmål omkring virksomhedspraktik og kontakten til jobcenteret. Vi håber, at du har fået svar på det, du var i tvivl om ellers er du altid velkommen til at kontakte os igen.

Vi tager din oplevelse med os i vores lÞbende arbejde med at forbedre vores medlemsvejledning.

Med venlig hilsen Kristina Petersen Kommunikationskonsulent, LÊrernes a-kasse

Super behagligt mÞde med en

Super behagligt mÞde med en imÞdekommende konsulent.

2026幎1月12日

KÊre Halina
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af os. Det glÊder os meget at hÞre, at du havde et behageligt og imÞdekommende mÞde med vores konsulent.

Vi bestrÊber os altid på at skabe trygge rammer for vores medlemmer, og vi tager din feedback med videre til teamet.

Med venlig hilsen Kristina Petersen, Kommunikationskonsulent LÊrernes a-kasse

Jeg er generelt skuffet over lÊrernes

Jeg er generelt skuffet over lÊrernes a-kasse.
Igennem mit forlÞb har jeg den ene dag fået besked om noget jeg skal gÞre anderledes i forbindelse med registrering af lÞntimer. EfterfÞlgende kan jeg få besked fra en anden medarbejder om at det jeg har gjort er forkert, også selvom at jeg har fulgt vejledningen, jeg fik af den forrige medarbejder, til punkt og prikke.
Jeg er med på at alt skal registreres korrekt, men trods at jeg sender lÞnsedler og timeindberetninger så er der altid noget som er forkert.
Jeg er nået et punkt hvor jeg får ondt i maven hver gang at jeg får en mail eller opkald fra lÊrernes a-kasse og så snart jeg har fundet mig et fast arbejde, så melder jeg mig ind i en anden a-kasse.

2025幎12月1日

KÊre Mette

Det er vi kede af at lÊse. Det er bestemt ikke oplevelse, vi Þnsker, at vores medlemmer skal opleve. Vi tager derfor din feedback meget alvorligt. Derfor vil en leder fra LÊrernes a-kasse tage direkte kontakt til dig, så vi kan få talt dit forlÞb grundigt igennem og se på, hvordan vi kan rette op på det.

Meget tydelige og hjÊlpsom

KÊre Jeanette

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at vi kunne hjÊlpe dig videre på en tydelig måde. Vi sidder altid klar, hvis du får brug for os igen.

Med venlig hilsen Kristina Petersen, kommunikationskonsulent LÊrernes a-kasse

God oplevelse

God oplevelse
Jeg stillede et, nok dumt, spÞrgsmål
og fik et venligt, klart svar meget hurtigt.

KÊre Line

Tusind tak for din anmeldelse. Der findes ingen dumme spÞrgsmål :) Vi er bare glade for, at du oplevede at få et venligt, klart og hurtigt svar.

Jens Kristoffersen, kommunikationskonsulent i LÊrernes a-kasse

LÊrernes A-Kasse har vÊret en kÊmpe

LÊrernes A-Kasse har vÊret en kÊmpe hjÊlp i forbindelse med min ledighed. Der er rigtig meget god vejledning at hente, hos de meget kompetente vejledere. Stor anbefaling!

LÊrernes a-kasse からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os meget at hÞre, at du har oplevet LÊrernes a-kasse som en stor hjÊlp i din ledighed, og at vores vejledning har vÊret både relevant og kompetent. Den slags tilbagemeldinger betyder meget for os og for de vejledere, der hver dag gÞr sig umage for at stÞtte vores medlemmer bedst muligt.

Camilla og Emilie fra LÊrernes a-kasse

Camilla og Emilie fra LÊrernes a-kasse har virkelig vÊre super dygtige og professionelle til at forklare de forskellige ting for mig.

2026幎1月7日

KÊre Henriette

Tak for din gode anmeldelse. Det betyder meget for os at hÞre, at du har oplevet både Emilie og Camilla som dygtige og professionelle, og at deres forklaringer har givet dig klarhed og tryghed. Jeg giver dem selvfÞlgelig besked om din ros, det vil de helt sikkert sÊtte stor pris på :)

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Jeg blev mÞdt med forstÃ¥else omkring

Jeg blev mÞdt med forståelse omkring alle aspekter af min ledighedssituation.

KÊre Lene

Tak for din fine tilbagemelding. Vi er glade for at hÞre, at du blev mÞdt med forståelse for hele din situation. Det er meget vigtigt for os at se det hele menneske og tage udgangspunkt i netop dér, hvor du er.

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Med venlig hilsen Jens Kristoffersen kommunikationskonsulent i LÊrernes a-kasse

Empatisk samtale med mange vigtige

Empatisk samtale med mange vigtige informationer og tips.

KÊre Annette

Tak for din fine tilbagemelding. Det er vi glade for at hÞre. Det betyder meget for os, at samtalerne opleves som både empatiske og fyldt med brugbar viden, der kan give overblik og retning i en svÊr situation.

Til fuld rådighed

Når du kontakter a-kassen pr mail, vedr. tvivlsspÞrgsmål, spÞrgsmål om uddannelse eller samtaler, får du svar indenfor meget kort tid, om du skriver i arbejdstiden. det giver en stor tryghed. Medarbejderne er også gode til at ringe dig op og er generelt til fuld rådighed. De har en forståelse for, at man ikke er ledig selvforskyldt og gerne snarest vil ud af dagpengesystemet igen.
Derfor får de fem stjerner herfra.

LÊrernes a-kasse からの回答

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores svar og tilgÊngelighed. Vi står altid klar til at hjÊlpe.

Øjeblikkelig hjÊlp :-)

2026幎1月5日

KÊre Morten

Tusind yak for din anmeldelse 😊

Vi er glade for, at du oplevede at få hurtig hjÊlp.

Med venlig hilsen Jens Kristoffersen, LÊrernes a-kasse

Jeg havde en meget behagelig oplevelse.

Jeg havde en meget behagelig oplevelse.
ImÞdekommenhed og forståelse for min situation og gode bud på, hvordan jeg kan opdatere mit CV

2025幎12月18日

KÊre Marianne

Tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du havde en behagelig oplevelse, og at du fÞlte dig mÞdt med imÞdekommenhed og forståelse for din situation. Vi er også glade for, at du fik gode og brugbare input til at opdatere dit CV.

Jens Kristoffersen kommunikationskonsulent i LÊrernes a-kasse