Banner for LÊrernes a-kasse

LÊrernes a-kasse レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

LÊrernes A-kasse er utroligt professionelle, empatiske og hjÊlpsomme. Jeg havde 15 Ã¥r ved en anden a-kasse, hvor jeg flere gange oplevede decideret fejlinformation og en helt anden tone. Men hos LÊrer... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk service og proaktiv hjÊlp! Jeg vil gerne give LAKA a-kasse min varmeste anbefaling. De kontaktede mig selv i morges for at informere mig om et ledigt vikariat, som passede perfekt til mig... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg havde en rigtig positiv oplevelse og behagelig samtale med min tildelte konsulent. Jeg gik fra mÞdet med konstruktiv feedback til, hvordan jeg kan gribe processen an videre herfra og med ro i mave... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg fik svar på de spÞrgsmål a-kassen kunne svare på og fik gode informationer. De spÞrgsmål der ikke kunne svares på fik jeg informationer om hvor de kunne findes.

䌁業情報

1. 所埗補償保険
  2. 人材探しサヌビス
  3. 職業安定所

LÊrernes a-kasse に぀いお

圓該䌁業による蚘述

TRYGHED I HELE ARBEJDSLIVET
LÊrernes a-kasse er din faglige stÞtte, dit sikkerhedsnet, din sparringspartner og din tryghed hele dit arbejdsliv. Vi står bag dig, så du kan stå stÊrkt.

Hos os får du ikke bare ret til dagpenge. Du får rådgivning, der forstår din faglighed, karrieresparring med blik for din virkelighed, og stÞtte når arbejdslivet skifter retning. Vi kender din branche og dine muligheder - fordi vi er a-kassen for dig, der underviser.
LÊs mere om vores medlemsfordele her

Vi er en fagligt afgrÊnset a-kasse for lÊrere og undervisere
Derfor er vi dem, der kender branchen bedst. Det betyder, at vi har indgående kendskab til dit arbejdsmarked og dine vilkår. Det giver dig bedre rådgivning, målrettede tilbud og et medlemskab, der giver mening - både i og uden for job.
LÊs mere om medlemskab i LÊrernes a-kasse her

Vi er Danmarks 5. billigste a-kasse
Det koster 503 kr. om måneden at vÊre fuldtidssikret. Brug vores besparelsesberegner og se hvor meget du kan spare ved at vÊlge LÊrernes a-kasse.
GÃ¥ til besparelsesberegneren her

Økonomisk sikkerhed hele dit arbejdsliv
Vi sikrer dig dagpenge, hvis du går hen og bliver ledig. Vi står klar til at hjÊlpe dig med alt fra at melde dig ledig til den sidste jobsamtale. Hvis du har brug for et ekstra sikkerhedsnet, tilbyder vi også lÞnsikring op til 20.000 kr. om måneden oveni dine dagpenge.
LÊs mere om vores lÞnsikring her

Få inspiration og sparring også når du er i job
Vi er her for dig uanset, hvor du er. FÃ¥ hjÊlp, sparring og inspiration uanset om du er ledig eller i arbejde. Bliv inspireret af vores jobsÞgningsstrategier, artikler og over 120 arrangementer og kurser om Ã¥ret.
LÊs mere om vores inspiration og viden her

Studiemedlemskab til 0 kr.
Det er gratis at vÊre studiemedlem. Meld dig ind et år i forvejen, og sikret din ret til dagpenge fra fÞrste dag efter sidste eksamen.
LÊs mere om studiemedlemsskab her

Den korteste vej til rådgivning
Vores telefoner er åbne alle hverdage, og du får hurtigt fat i en rådgiver, der forstår din situation. I gennemsnit er der kun 1 minut 45 sekunders ventetid. Ring til os på 70 10 00 18 og få svar på dine spÞrgsmål.

優良

過去12か月のレビュヌ数: 144ä»¶

レビュヌを曞く

Rigidt systwm

Wow - det er dumt.
Jeg har fået et job pr. 5. januar - altså om tre uger, men da de ikke er på 37 timer, skal jeg stadig sÞge to fuldtidsjobs om ugen i de tre uger, indtil jeg starter på arbejde.
Gud, hvor er det dumt.
Jeg har betalt til a-kasse i 15 år, men havde jeg vist, hvor rigidt et system, det er, havde jeg sparet pengene op selv istedet for.
Opfordringen til at anmelde på Trustpilot var vedhÊftet brevet om, at jeg stadig skal sÞge arbejde, selvom jeg fået et.
Regner a-kassen med at få gode anmeldelser på sådan en besked?

2025幎12月22日

KÊre Sofie
Tillykke med jobbet og tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse på Trustpilot.

Jeg giver dig ret i, at lovgivningen om mindre intensiv indsats kan virke som noget af det mest rigide i dagpengesystemet. Når det er sagt, så skal vi som a-kasse altid overholde den gÊldende lovgivning - også på dette område.

Du er meget velkommen til at ringe til os på 70 10 00 18, hvis du har brug for at få uddybet, hvorfor kun en fuldtidsstilling kan fritage for jobsÞgning.

Med venlig hilsen Jens Kristoffersen, kommunikationskonsulent i LÊrernes a-kasse

Pernille er altid imÞdekommende

Pernille er altid imÞdekommende, positiv, og kommer med gode råd og vejledning, med gode menneskelige vÊrdier og konstruktiv feedback. Tak for det.

2025幎12月22日

KÊre Jasminka
Tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du har haft en god oplevelse med Pernille, og at hendes råd og vejledning har vÊret en hjÊlp for dig.
Vi sÊtter stor pris på, at du deler din erfaring med os.

Med venlig hilsen Kristina Petersen, Kommunikationskonsulent LÊrernes a-kasse

God behandling

Rigtig fin samtale, med god sparring.

2025幎12月18日

KÊre Frederik

Tak for din tilbagemelding.
Det er vi glade for at hÞre. Det er dejligt, at samtalen og sparringen var brugbar.

I found the staff warm and professional

I found the staff — SÞren and Charlotte — to be very engaged. The moment I applied for dagpenge, they took action immediately. I met SÞren and several other staff members in person at the A-kasse office, and I found them both warm and highly professional. I am very satisfied with their level of professionalism.

2025幎12月2日

Dear Archana

Thank you so much for your review. It is wonderful to hear that you felt well supported throughout the process.

I will make sure to pass your kind words on to SÞren and Charlotte. They will be very happy to hear that their engagement and professionalism made such a positive difference for you.

Thank you for taking the time to share your experience.

Kind regard, Jens Kristoffersen communications consultant in LÊrernes a-kasse

God dialog.

Jeg er for nylig gået på efterlÞn. Det krÊver selvfÞlgelig lidt papirarbejde og dialog både skriftlig og mundtlig. Jeg er blevet godt vejledt hele vejen igennem.
Jeg fÞler mig helt tryg ved den videre fÊrd.

2025幎12月3日

KÊre Helle

Tak for din anmeldelse. Det er rigtig godt at hÞre, at du har oplevet en god og klar dialog i forbindelse med din overgang til efterlÞn.

Det glÊder os, at du står tilbage med en oplevelse af tryghed i den videre fÊrd.

Tak fordi du delte din oplevelse.

Jens Kristoffersen, kommunikationskonsulent i LÊrernes a-kasse

Jeg har altid kunnet fÃ¥ hjÊlp til det

Jeg har altid kunnet få hjÊlp til det jeg sÞgte hjÊlp til

2025幎11月28日

KÊre Lars
Tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du oplever at få den hjÊlp, du har brug for, når du kontakter os. Vi arbejder for, at alle medlemmer skal fÞle sig trygge og godt guidet, uanset hvad de står i.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

En virkelig god oplevelse i en svÊr tid.

sagsbehandleren var sÊrdeles vel-forberedt, meget imÞdekommende, personligt engageret og respektfuld. Jeg fÞlte mig både set, hÞrt og forstået.

2025幎11月27日

KÊre Lorna

Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse hos os i en svÊr tid. Det betyder meget, at du har fÞlt dig set, hÞrt og forstået.

Vores rådgivere gÞr sig umage for at vÊre godt forberedte og give personlig og fagligt funderet stÞtte.

Fantastisk god rådgivning

Christina er på samme tid meget menneskelig og saglig i dialogen. Hun giver professionel rådgivning og meget brugbar feedback til både CV og ansÞgning.

2025幎11月26日

KÊre Stine

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at hÞre, at du har haft en god oplevelse i dialogen med Christina.

Jeg giver selvfÞlgelig din ros videre til hende. Hun bliver glad for at hÞre, at hendes faglige sparring og feedback på CV og ansÞgning har gjort en konkret forskel for dig.

Godt at vide

Godt at vide, at man har en fag-funderet kompetent a-kasse i ryggen.

2025幎11月17日

KÊre Else-Marie

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at du fÞler dig tryg og godt stÞttet. Vi gÞr os umage for at vÊre lige prÊcis den fagligt stÊrke a-kasse, du kan regne med. Det er dejligt at hÞre, at det mÊrkes.

Sarah Sisseck, kommunikationskonsulent

DÃ¥rlig App og System

Det er for dårligt, at appen er så langsom, selv på en ny telefon og med god internetforbindelse. Jeg havde ikke mulighed for at lÊse vigtige beskeder pga tekniske problemer og fik kun af vide gennem E-boks da jeg blev afmeldt dagpengesystemet! Når beskeder kun er tilgÊngelige via LAKA og det ikke virker er det bare ikke godt nok!

2025幎11月15日

KÊre Hellen

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse i mÞdet med vores IT-systemer.
En forklaring kunne vÊre, at vi havde et teknisk nedbrud på vores selvbetjening mandag morgen indtil klokken 8:45.

Da vi som a-kasse behandler fÞlsomme personoplysninger, skal al kommunikation af lovmÊssige årsager foregå gennem vores egen og sikrede postkasse.
Af samme lovmÊssige årsager, kan jeg heller ikke uddybe overfor dig, hvilke omstÊndigheder, som ligger til grund for, at du blev afmeldt dagpengesystemet, her på Trustpilot.

Hvis du har uddybende spÞrgsmål vedrÞrende din afmelding, er du som altid velkommen til at ringe til os på 70 10 00 18.

Rart at fÞle sig i trygge og gode

Rart at fÞle sig i trygge og gode hÊnder, når man har brug for sin a-kasse

2025幎11月14日

KÊre SÞs

Tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os, at du fÞler dig i trygge og gode hÊnder, når du har brug for os.

God nÊrvÊrende samtale inkl

God nÊrvÊrende samtale inkl. oplysning om rammerne som ledig.

2025幎11月13日

KÊre Lene

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at hÞre, at du oplevede en nÊrvÊrende samtale og fik klarhed over rammerne som ledig.

En god samtale

Jeg havde en god samtale, og selvom reglerne kan vÊre noget firkantede hos laka - i sÊr når man går ledig, så mÞdte jeg en venlig person, som med forståelse og hjÊlp guidede mig vejen mod mit nye kommende job.

2025幎11月13日

KÊre Birgitte

Tak for din anmeldelse. Det glÊder mig, at du havde en god og hjÊlpsom samtale med vores rådgiver. Vi ved, at reglerne kan opleves stramme, når man er ledig, og derfor betyder det ekstra meget for os, at du fÞlte dig mÞdt med forståelse og stÞtte på vejen mod dit nÊste job.

Jens Kristoffersen, kommunikationskonsulent i LÊrernes a-kasse

Det var en rigtig god oplevelse at mÞde min rÃ¥dgiver

Det var en rigtig god oplevelse at mÞde op fÞrste gang i A-kassen, da min rådgiver var velforberedt i min sag inden mÞdet. Det blev tilbudt hjÊlp på konstruktiv vis og jeg gik oplÞftet derfra.

2025幎11月11日

KÊre Conni

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at du havde en god fÞrste oplevelse hos LÊrernes a-kasse, og at du mÞdte en rådgiver, der var velforberedt og gav dig konstruktiv hjÊlp. Netop den form for nÊrvÊr og faglig stÞtte er noget af det, vi lÊgger stor vÊgt på i vores arbejde.

Det glÊder mig at hÞre, at du gik fra mÞdet med fornyet energi. Den oplevelse skal alle mÞde hos os uanset hvor de befinder sig i arbejdslivet.

Velforberedt og imÞdekommende.

2025幎11月10日

KÊre Thomas

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glÊder os meget at hÞre, at du oplevede os som velforberedte og imÞdekommende. Det betyder meget for os.

Venlig hilsen Jens Kristoffersen, kommunikationskonsulent i LÊrernes a-kasse

blive mÞdt som et menneske og ikke et

blive mÞdt som et menneske og ikke et nummer i et systemet. Betyder meget når man er arbejdlÞs.

2025幎11月5日

KÊre Zozo :)

Tak for din meget fine anmeldelse

Det betyder meget for os at hÞre, at du har fÞlt dig mÞdt som et menneske, for netop det er kernen i vores arbejde.

Vi mener ikke, at nogen skal fÞle sig som et nummer i systemet. Vi tror på tillid, faglighed og samtaler med mening, hvor vi ser den enkelte og ikke bare sagen.

Tak fordi du deler din oplevelse og for at minde os om, hvorfor vi gÞr det, vi gÞr.

Jens Kristoffersen, kommunikationskonsulent i LÊrernes a-kasse

En venlig og kompetent rådgiver.

2025幎10月30日

KÊre Kurt

Det glÊder os at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os.
Vi sÊtter pris på, at du har taget dig tid til at dele din erfaring.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjÊlp igen.

Kristina Petersen, kommunikationskonsulent i LÊrernes a-kasse

En stille og rolig medarbejder med god

En stille og rolig medarbejder med god forståelse for situationen. medarbejderen kom også med gode ideer til videre muligheder. God oplevelse!

2025幎10月29日

KÊre Lisbeth

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse.

Vi lÊgger stor vÊgt på, at vores medlemmer bliver mÞdt med både faglighed og forståelse, så det betyder meget for os at hÞre, at det også var din oplevelse.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din erfaring med os.

Pernille fra dagpenge-afdelingen

BedÞmmelsen forekommer udelukkende på baggrund af min samtale med Pernille fra dagpenge-afdelingen. Total god service, rolig og flink at snakke med, og hun var i stand til at lÞse mit problem uden besvÊr. SuverÊn medarbejder og mega good vibes

2025幎10月27日

KÊre Kasper

Mange tak, fordi du tog dig tid til at skrive så flot en anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god og ubesvÊret oplevelse.
Jeg vil lade din ros gå videre til Pernille.

Jens Kristoffersen, kommunikationskonsulent i LÊrernes a-kasse

Medarbejderen var meget venlig og god

Medarbejderen var meget venlig og god til at forklare. samt at sÊtte en god ramme for mÞdet.

2025幎10月22日

KÊre Mohamed

Det betyder meget for os at hÞre, at du oplevede mÞdet så godt, og at vores medarbejder tog sig tid til at forklare tingene grundigt.

Vi gÞr os umage for, at vores samtaler altid skal give mening og skabe tryghed, så din feedback varmer virkelig.