Verdens bedste bÞrne butik, Annie og Kirsten er sÃ¥ sÞde og dygtige til at hjÊlpe. Vi nyder at komme der, store som smÃ¥ â€ïž
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Anbefaler i den grad at handle i BÞrnLille til de smÃ¥. Butikken er indbydende og servicen i top leveret af sÞde, venlige, imÞdekommende, smilende og hjÊlpsomme dejlige damer. Webshoppen er desud... ãã£ãšèŠã
Jeg havde et spÞrgsmål omkring nogle mål til en sengerand. Det fik jeg hurtig svar på over mail. Fin hjemmeside.
Altid top service og den bedste vejledning og stort udvalgt af lÊkkert bÞrnetÞj og tilbehÞr. I butikken bliver man ALTID budt velkommen med et stort smil og man fÞler sig velkommen og set med de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
BÞrnlille er en lille hyggelig fysisk bÞrnetÞjsforretning i Grindsted, Midtjylland, som sÊlger bÞrnetÞj, barselsgaver samt ting og sager til bÞrnevÊrelset â til bÃ¥de piger og drenge i alderen 0 â 12 Ã¥r. Her pÃ¥ www.boernlille.dk, finder du vores online shop, som afspejler butikken med en masse lÊkre mÊrker og et lige sÃ¥ lÊkkert udvalg. I butikken og pÃ¥ shoppen har vi samlet et flot udvalg af mÊrker som Konges SlÞjd, Marmar Copenhagen, Pompom, Name It, Lil Atelier, Huttelihut, Wheat, Mads NÞrgaard, Bibs, MP Denmark, Bisgaard, Petit By Sofie Schnoor og CeLaVi â som kan mixes og matches pÃ¥ tvÊrs af mÊrkerne og de forskellige kollektioner, og stadig lave de perfekte sÊt. Har du brug for hjÊlp til stÞrrelser eller har andre spÞrgsmÃ¥l, kan du ringe pÃ¥ telefonnummer 28 89 24 37. Som enemand i butikken nÃ¥r jeg ikke altid telefonen. Derfor kan du altid sende en SMS, som jeg svarer pÃ¥ hurtigst muligt â og ellers ringer jeg selvfÞlgelig tilbage nÃ¥r der er tid
é£çµ¡å
Vestergade 6, 7200, Grindsted, ãã³ããŒã¯
- info@boernlille.dk
- boernlille.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Verdens bedste bÞrne butik
Altid top service og den bedsteâŠ
I butikken bliver man ALTID budt velkommen med et stort smil og man fÞler sig velkommen og set med det samme man kommer ind.
De gange jeg har handlet online, er mine varer blevet sendt samme dag!
De fÃ¥r en kÊmpe anbefaling fra os og de er klart vores ynglingssted ð
Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service!
Bestille fredag og fik pakken allerede lÞrdag!
FANTASTISK
Ikke andet en fantastisk oplevelse. Jeg bestilte i går kl 14.20. Allerede i dag kan jeg så hente min pakke i pakkeshoppen.
Det er simpelthen service i verdensklasse â€ïžð¥° Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos bÞrnlille.
Virkelig fin service
Virkelig fin service - fint tÞj, nem bestilling, hurtig levering. Og så kom pakken med en fin hilsen.
Super service og altid smilende :-)
De har Sà mange fine ting og sager ogâŠ
De har Sà mange fine ting og sager og altid positive og smilende, vi handler gerne hos dem ! IsÊr deres gode lives â€ïž
Verdens sÞdeste mennesker og verdensâŠ
Verdens sÞdeste mennesker og verdens bedste betjening. Jeg kan kun anbefale at tage turen ind fordi Annie og Kirsten. Mine skÞre men sÞde Þgleunger har også en fest når vi kommer derind - der er bare så meget hjertevarme og rum til alle aldre.
De varmeste anbefalinger herfra.
SÞdeste Annie
SÞdeste Annie! Der bare er klar til at hjÊlpe og rÃ¥dgive dag og nat! Tak for dig! Jeg fast kÞber her og kan KUN anbefale andre det samme! â€ïž
Fineste bÞrnetÞjsforretning
Simpelthen den fineste bÞrnetÞjsforretning jeg kender til 𥰠Enormt god service, flotte tilbud, lÊkre varer og altid hjÊlp at hente! Har bÃ¥de handlet online, via Instagram og i den fysiske butik - alle gange med upÃ¥klagelig service og enormt hurtig levering ð
Og sÃ¥ er den fysiske butik simpelthen sÃ¥ flot og indbydende âïžð€
KÊmpe anbefaling!
Yndlingsshop! Altid vildt hurtig levering, god service, lÊkkert udvalg og så elsker jeg de personlige håndskrevne kort i ens pakke.
Fineste lille bÞrnebutik âš
En dejlig lille butik med super flotte ting i det bedste kvalitet ð Det er de sÞdeste piger der stÃ¥r i butikken og er altid klar pÃ¥ at hjÊlpe og vejlede ðž
SkÞn shop
SkÞn shop! De giver altid en fantastisk service og levere hurtigt ð
God kundeservice og godt udvalg
God kundeservice og godt udvalg! ðð
Kundeservice udover det sÊdvanlige
Hurtig levering. Rigtig god kundeservice

BÞrnlille ApS ããã®åç
perfekt
Virkelig fine varer i den bedste kvalitet. Super hurtig levering. Alt er som det skal vÊre ðð»
Super god oplevelse
Fine produkter, god service, skarpe priser og super hurtig levering. Absolut ikke sidste gang, at jeg shopper på boernlille.dk
Kan man andet end at elske bÞrnlille?
Kan man andet end at elske bÞrnlille?! Her får altid den personlige betjening i butikken og handler man på webshoppen er ens ordre hurtig skibet afsted. Annie og Kirsten har virkelig skabt det skÞnneste bÞrneunivers. KÊmpe anbefaling herfra!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ