Zonder opgaaf reden is blijkbaar de order geannuleerd. Ze claimen mij te hebben gebeld, maar dat is niet zo. Ze reageren niet op mail. Telefoonnummer wordt direct opgehangen. Nog geen geld terug. We z... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Levering was echt slecht, het was de planning tussen 13:30 en 15:30 het laminaat geleverd zou worden, het werdt 17:00 en geen belletje niks dus ik bellen om 16:30 met half uurtje ben ik er werdt kwar... もっと見る
企業が回答しました
Bezorging en laminaat zelf zijn top! Plakplinten dit keer ergens anders gekocht omdat de vorige (voor boven verdieping) niet mooi stonden en deze wel. De plinten ben ik minder tevreden over (wit, 12cm... もっと見る
企業が回答しました
Erg mooi uitziende laminaat, erg handig dat je proef stukjes kunt bestellen om te bekijken thuis. Het laminaat leggen was k$t (heb ik van me vader vernomen) ook zaten er op sommige planken verf vlekke... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Laminaat.com is een online retailer in laminaat. Wij hebben het grootste assortiment laminaatvloeren direct uit eigen voorraad leverbaar. Alle vloeren worden binnen 24 uur tegen de laagste prijsgarantie bij je thuisbezorgd . Niet tevreden over de geleverde vloer? Geen probleem; bij Laminaat.com heb je altijd 14 dagen bedenktijd.
連絡先
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hele goede service en denken met je mee…
Hele goede service en denken met je mee aan een oplossing. Snelle reactie en altijd een nette en vriendelijke communicatie.

Levering
Er waren wat problemen met de levering, maar dit werd goed opgelost door Laminaat.com

Prima prijs en kwaliteit
Producten en prijs 5 sterren, levering op vrijdag in Zuid-Zeeland kan een probleem zijn (tgv externe vervoerfirma).
Tweede bestelling én levering volledig volgens de afspraken (en verwachtingen). Dus toch wel 5 sterren

Laminaat.com からの回答
Top product en snelle levering
Proefstukjes netjes opgestuurd en volgende dag binnen.
Bestellen ging makkelijk en snel plus bezorging na 1 werkdag.
Top kwaliteit laminaat

geen goede service
Omdat geen goede service maar wel een goede laminaat ik ben tevreden maar niet met de service omdat het gwn werdt gezet voor de deur

Super fijn
Super fijn; makkelijk bestellen; leuke prijs en snelle levering.. chauffeur wilde het eerst op de stoep zetten maar uiteindelijk voor de deur

Ontzettend mooi laminaat
Ontzettend mooi laminaat. Wij kozen voor de exquisit oriental oak. Tot onze verbazing lopen de nerven van het laminaat precies mee met het houtdesign. Wij zijn er ontzettend blij mee. Het is echt prachtig.
Ook gesproken met de klantenservice en werd vriendelijk geholpen.

Laminaat.com からの回答
goeie service en heel vriendelijk…
goeie service en heel vriendelijk geholpen. zeer aan te bevelen.top

Laminaat.com からの回答
Zeer tevreden over het bedrijf en bezorging.
Eerste een proefstukje laminaat ontvangen en gekeken of de kleur bij onze meubels paste.
Daarna telefonische een vraag gesteld. Wij zijn keurig geholpen.
Wij hebben laminaat met ondervloer hier besteld en zijn zeer tevreden. Wij zijn bij 5 verschillende vloerenzaken geweest, maar Laminaat.com was veruit de goedkoopste met exact het zelfde laminaat als de andere winkels. Dan wordt het ook nog gratis thuisbezorgd op de dag wat jou uitkomt.

Laminaat.com からの回答
Levering was op tijd en compleet
Levering was op tijd en compleet. 1 pak beschadigd, maar prima en snel opgelost door dit bedrijf! Dank daarvoor.

Laminaat.com からの回答
Netjes en snel behandeld en afgeleverd.
Netjes en snel behandeld en afgeleverd. Was wel een uitdaging van de vervoerder om met truck en oplegger de materialen af te leveren.

Wat een top Service!
Wat een top Service!
Snel geleverd en bij vragen antwoord de klantenservice ook echt heel snel!
Het laminaat is ook van goede kwaliteit !
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。