レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Zeer goede service Wij wisten niet goed welke halogeen we nodig hadden. Via het contacformulier had ik de referte van de oude spot doorgegeven. Men wist onmiddellijk wat men in de plaats kon aanbie... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Groot compliment aan Lamp123! 9 buitenlampen gekocht waarvan er 3 binnen de garantie stuk waren. Eén berichtje, heldere instructie en een week later nieuwe lampen. Super geregeld, duidelijk en geen on... もっと見る

企業情報

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Zeer goede service

Zeer goede service

Wij wisten niet goed welke halogeen we nodig hadden. Via het contacformulier had ik de referte van de oude spot doorgegeven. Men wist onmiddellijk wat men in de plaats kon aanbieden. Dezelfde avond nog besteld, de dag nadien alles ontvangen. Top service !!!

2026年2月7日
5つ星のうち5の評価

Ik moet toegeven dat ik wat achterdochtig was omdat de website nogal amateuristisch is. Maar mijn bestelling is al enkele dagen later toegekomen en alles in perfecte staat. (Omdat alles in voorraad was. Hierop opletten als je snel lampen wil)
Een zeer tevreden klant dus.

2026年1月31日
5つ星のうち2の評価

lampen geretourneerd

2 spots philips kosipo besteld voor €71,70
+ 5.95 verzendkosten=77,65€in totaal
Lampen bleken voor ons niet goed te zijn.Retour gestuurd.Moet je zelf betalen €6,55 voor label DHL.
Na terugsturen krijg je de 5,95 verzendkosten wat ik al betaald had om ze in huis te krijgen weer afgetrokken van de totaalprijs dwz €71,70.
Dus in totaal heb ik €12.50 betaald voor geen lampen dus voor niks.
Is dit legaal??????

2025年12月16日

Ben heel tevreden

Gisteren 10 lampen besteld, vandaag al ontvangen. Zorgvuldig in noppenfolie in een doos verpakt. Geen enkele lamp had schade zoals door vervoer. Ben heel tevreden.

2024年11月20日

Wat een service !

Mooie lamp en geheel naar wens.
Helaas defect na 9 maanden, maar voor hen geen enkel probleem. Ik kon hem kosteloos opsturen en kreeg met een week een nieuwe opgestuurd !!
Geweldige service. Ga zo door.

2024年7月15日

Defecte lamp, goede service

Eind april kocht ik 10 Philips hue lampen in de aanbieding bij Lamp123. Na 3 maanden bleek dat 1 lamp het al had begeven. Ik heb gelijk contact opgenomen met de klantenservice en binnen het uur had ik al een reactie terug ontvangen. Ik kon de defecte lamp retourneren en een nieuwe werd daarna gelijk terug gestuurd. Heel klantvriendelijk en alles snel geregeld. Ik bestel hier de volgende keer weer!

2023年8月18日

Oplichters

Oplichters, bestelling nooit een bevestiging per mail gekregen, wel betaald.
Nu niks meer te vinden, laten niet van zich horen.
Totaal niet bereikbaar.

2023年7月2日

Dropshipping!

Lamp123 heeft 1 werknemer, geen fysieke voorraad en werkt volgens dropshipping. Als de bestelling na een week (bij PostNL wel aangemeld, niet ontvangen) nog niet is verzonden, wordt door Lamp123 gemeld dat het pakje, volgens PostNL vermist is en krijg je het aankoopbedrag terug. Dat dan weer wel…. Helaas kan ik niet minder dan 1* geven

2023年5月2日

Prima assortiment en klantenservice

Prima assortiment en klantenservice

Vandaag mijn bestelling binnen gekregen. Helaas een dag later door een foutje bij PostNL maar daar kan Lamp123.nl niks aan doen. Zij hadden het op tijd verstuurd.

Goed en duidelijk mailverkeer. Ga zo door mensen, mijn complimenten. Dit was de 1e keer dat ik bij jullie bestelde. Is voor herhaling vatbaar

2023年4月19日
5つ星のうち4の評価

Product geleverd

Hue gradient lamp bestelt en wellicht te laat maar toch netjes geleverd. De lamp zelf is mooi mits op een recht ondergrond geplaatst. De lichtpaal lijkt anders krom te staan wat niet zo is.

2022年12月23日

レビューの対象になっている企業の方へ