Prachtige lampenset
Prachtige lampenset, precies zoals op de foto. Jammer van de bezorgservice gelukkig meteen goed opgelost. Klantenservice adequaat en zorgvuldig.
Heel fijn om zaken met jullie te doen!
Heel fijn om zaken met jullie te doen!
Nadat een tafel tot twee keer toe niet aan onze verwachtingen voldeed, kregen we een ander model vandaag geleverd.
Heel erg blij met de service en flexibiliteit van Lampenshoponline! Uiteindelijk heel erg blij met onze nieuwe tafel!
Niet bestellen!!
Na 2.5 maanden wachten op mijn bestelling wordt er me nogmaal een email gestuurd dat mijn bestelling pas een maand later zal worden verzonden.
Ze hadden me dit een maand geleden ook beloofd en blijven de deadline maar pushen.
Waarom deze review geen 1 ster heeft gekregen is dat ik mijn refund tamelijk snel heb terug gekregen.
I heb 2 tafellampen type Altin gekocht. Op de foto van de site wekt het de indruk dat de kleine schijf aan de voorkant doorschijnend is dit is dus niet het geval. Duidelijk geval van iemand op het verkeerde been zetten
Uitermate tevreden met de lampen. Alles smart dus dimmen naar een aangenaamde sfeer. Mooie robuuste lampen met zoals aangegeven een industrieel tintje.
Waardeloze service. Retourneren van product werd geweigerd 9mdat het door omstandigheden niet binnen 14 dagen terug was. Dat terwijl het nauwelijks uit verpakking is geweest en we wel ook andere producten gekocht hadden. Klantenservice rigide, star en zeer onvriendelijk.
superfijne service tekst en uitleg gekregen.
Na de keuze van de bank en stof hebben wij een zeer mooie offerte ontvangen en situatie schetsen, op deze manier kregen wij een bijzonder goed gevoel over de zaak. Met complimenten aan Rick. Nogmaals dank voor de hulp en advies en we zien de order heel graag tegemoet.
Super service! Na problemen met de bezorger (snap echt niet dat lampenshoponline samenwerkt met packs ) door meerdere malen inmenging van de klantenservice is het pakket uiteindelijk goed bezorgd.
Snelle service, bellen direct terug, en prachtig product geleverd gekregen!
Mijn pakket (nacjtkastje) was niet geleverd te wijten aan de bezorgservice.
Het telefonisch contact verliep steeds snel, supervriendelijk en oplossingsgericht.
Alle medewerkers wat ik heb gesproken waren 1 voor 1 spontaan vriendelijk.
Uiteindelijk heeft Lampen online voor een gepaste oplossing gezorgd.
Veel bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen.
Toppers!
Wat een fijne en snelle communicatie en klantvriendelijke service. Echt super. Opzeker dat we nog eens bij jullie bestellen. Blijf deze kwaliteit aan service behouden. Dank jullie wel.
3 prachtige boomstam-planken gekocht. Binnen 24 uur geleverd. Bevestigd aan de muur kwam ik erachter dat de ophangbeugel erg scheef was geproduceerd. Contact opgenomen en is meteen zaak van gemaakt. Krijgen gelijk een geheel nieuwe plank met bevestiging geleverd. Snelle topservice met mooi eindresultaat. Waar voor je geld!
Ik heb hele slechte ervaringen gehad met dimehouse ben vervolgens op zoek gegaan naar een andere shop die dezelfde plankjes verkoopt. Ik heb eerst gebeld met de LAMPENSHOPONLINE en de COMMUNICATIE verliep SUPER! Ik heb hele mooie plankjes besteld op 28/6 en op 29/6 waren ze al binnen. TOPSERVICE DUS! En de plankjes zijn buitengewoon prachtig. Heel fijn dit! Dank je wel. De bezorger was trouwens ook leuk en vriendelijk.
(Het kan weleens misgaan met de bezorging, maar als je vooraf al een duidelijk uitleg krijgt en verontschuldigd wordt als het mocht gebeuren dan ben je pas KLANTVRIENDELIJK!)
Daar kan dimehouse wat van leren! <--- hier absoluut niet bestellen!
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。