Den bedste service og de fedeste lamper fra Moretti Luce. Mai-Britt har hele vejen igennem givet fantastisk råd og vejledning. Vi har købt en del lamper som produceres i Italien. Jeg kan kun sige “ kø... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Den bedste vurdering kan gives når der opstår et problem. Der var nogle - nok selvforskyldte - problemer med leveringen af de lamper vi havde bestilt. Når jeg giver fem stjerner skyldes det den u... もっと見る
Jeg bestilte en lampe til en god pris. Den blev afsendt hurtigt, men der var sket en misforståelse mellem grossisten og lamperoneline.dk, så min adresse var angivet forkert. Derfor kunne GLS ikke brin... もっと見る
Jeg bestilte 2 lampeskærme i glas og betalte. Da skærmene ankom med posten, kunne jeg konstatere en revne i den ene. Jeg orkede ikke at reklamere da jeg ikke vidste om det var posten eller firmaet og... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
LamperOnline.dk er en netbutikmed moderne designerlamper og traditionelle lamper fra bl.a. Steinhauer Lighting, klassiske kvalitetslamper fra bl.a. Karlskrona Lampfabrik, Nostalgia Design, C'est Vaqué og Delite, samt håndlavede lamper fra Moretti Luce, Foresti & Suardi og Andromeda. LamperOnline har eksisteret siden 2008 med samme ejere.
Fårdrupvej 18, 4200, Slagelse, デンマーク
- mail@lamperonline.dk
- lamperonline.dk
perfekt, personlig opfølgning
personlig opfølgning på bestilling af de rigtige pærer. Tak for det
Lækker lampe, god service
Det var nemt og enkelt at bruge webshoppen og leveringen gik uden problemer.
Beskrivelserne på hjemmesiden er generelt gode, men farven på lampen var lidt anderledes end oplyst på hjemmesiden (både billede og tekst - en lys blå viste sig at være lys lilla).
Men vi er meget tilfredse med både lamperonline.dk og den leverede lampe.
Fint serviceniveau
Bestilte en vare, som kom meget for sent. Jeg blev dog holdt rigtig godt informeret om forsinkelsen. Det er rart, når det sker.
God personlig service
They answered my email quickly and sent a link to the lamp I was looking for. They explained that there have previously been breakages with plafond type lamps, but they would try their best. It was packed in so well I could throw it in from of a DSB diesel train without breakage. Recieved within 5 days.
rimelig
de får 5 stjerner af mig grundet venligheden i deres besvarelser af spørgsmål samt for levering men det trækker lidt ned at da jeg modtog de 2 pærer jeg havde bestilt var de mindre lyskraftige end dem jeg havde opgivet i en mail da jeg ikke vidste hvad jeg skulle gå eter men al i alt en fin service og ikke sdste gang jeg handler der

LamperOnline.dk からの回答
Perfekt rådgivning pr tlf og modtagelse af varen dagen efter
Da jeg ikke udfra billedet kunne se om skærmen passede til den indviklede installation som jeg har i væggen ringede jeg. Meget kompetent og præcis rådgivning også om anvendelse af ny Led pære.
Og varen modtog jeg dagen efter grundigt emballeret. Jeg er meget taknemmelig for handlen fordi mit hus skulle vurderes af ejendomsmægler næste dag og helhedsindtrykket skulle være flot. Og det nåede det at blive med den nye lampe!!!
SERVICE I TOPKLASSE OG HURTIG BETJENING
SERVICE I TOP OG VENLIG BETJENING
Vi var yderste tilfredse med den venlig og hurtig betjening.
Niels-jacob Hilmar
Rigtig hurtig, god kundeservice da én af pærerne ikke fungerede - fik penge tilbage med det samme. Meget tilfreds!
5 velfortjente stjerner fra mig...
Super effektiv ekspedition
Jeg bestilte (og forudbetalte) 4 specielle pærer, og skrev at jeg gerne ville have 5, hvis de kunne finde en ekstra. Det var kort før jul, og jeg understregede at det var en hasteordre. Jeg var ikke ved telefonen da LamperOnline ringede for at høre om jeg kunne bruge noget andet, da der kun var tre fungerende pærer tilbage af den slags jeg skulle bruge. Så damen sendte resolut 6 andre pærer - de to uden beregning. Så jeg fik lys i min 5-armede lampe til juleaften.
fik lige så god betjening som havde jeg stået i en butik
Jeg havde et par spørgsmål inden jeg købte en lampe og jeg fik hurtigt svar samt en lovning på at de ville holde øje med når jeg bestilte så de hurtigt kunne sørge for at have den model hjemme som jeg var interesseret i
Super god betjening
Super god betjening. Manglede dog bekræftelse på leveringstid, men respons på email forespørgsel var rigtig fin
Super handelssted.
Bestilte special pærer som ankom 3 dage efter. Det er super betjening.
Beskrivelsen på nettet passer fint med den faktiske vare. God web-side. Nemt at finde den vare man øsker
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。