LamperOnline.dk レビュー 314

TrustScore 5段階評価の5

5.0

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Den bedste service og de fedeste lamper fra Moretti Luce. Mai-Britt har hele vejen igennem givet fantastisk råd og vejledning. Vi har købt en del lamper som produceres i Italien. Jeg kan kun sige “ kø... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Den bedste vurdering kan gives når der opstår et problem. Der var nogle - nok selvforskyldte - problemer med leveringen af de lamper vi havde bestilt. Når jeg giver fem stjerner skyldes det den u... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg bestilte en lampe til en god pris. Den blev afsendt hurtigt, men der var sket en misforståelse mellem grossisten og lamperoneline.dk, så min adresse var angivet forkert. Derfor kunne GLS ikke brin... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg bestilte 2 lampeskærme i glas og betalte. Da skærmene ankom med posten, kunne jeg konstatere en revne i den ene. Jeg orkede ikke at reklamere da jeg ikke vidste om det var posten eller firmaet og... もっと見る

企業情報

1. 照明専門店

当該企業による記述

LamperOnline.dk er en netbutikmed moderne designerlamper og traditionelle lamper fra bl.a. Steinhauer Lighting, klassiske kvalitetslamper fra bl.a. Karlskrona Lampfabrik, Nostalgia Design, C'est Vaqué og Delite, samt håndlavede lamper fra Moretti Luce, Foresti & Suardi og Andromeda. LamperOnline har eksisteret siden 2008 med samme ejere.

5.0

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち3の評価

Det er ikke til at vudderer størrelsen …

Det er ikke til at vudderer størrelsen på lamperne på annoncen
når de så bliver leveret fylder de ca det halve af det mand havde forestillet sig så næste gang bliver et sted vi kan se varen fysisk mvh. Kurt lind

2017年7月31日

Kære Kurt Lind

Jeg beklager at størrelsen ikke var som forventet.
Vi gør billederne så store som muligt, så det er let at se i detaljer hvordan varen ser ud, for det er vigtigt når man skal købe en vare fra en webshop.
Vi skriver altid mål på lamperne i beskrivelsen for vi ved godt at det er svært at bedømme ud fra et foto. Jeg har et par gange rådet kunder til at folde et stykke papir i den størrelse der er angivet (hvis størrelsen er under et A4-ark), for det er ikke altid nok at bruge en tommestok eller målebånd.
Skulle du have en rigtig god idé til hvordan man bedre kan vise størrelserne, så hører vi meget gerne fra dig.

5つ星のうち1の評価

Virkelige ringe

Hurtigt levering (som de får stjernen for), men virkelig ringe retur politik. Jeg modtager 2 forskellige lamper (der skulle være ens), og ender med selv at skulle betale 90 kr for retur fragt

2017年6月9日

Kære Lene

Da du bestilte varerne satte du X i at du have læst vilkårene. Hvis du havde læst dem, ville du vide at du skal kontakte os inden du returnerer varer til os.
Du kan ikke bestemme hvordan returnering foregår og heller ikke at vi skal betale 90 kr. i fragt fordi du ikke har kontaktet os.
Havde du kontaktet os, ville vi slet ikke have bedt dig returnere den lampe der var for sort i lakeringen, Vi havde blot sendt dig en ny.
Sådan behandler vi normalt en reklamation, men du har valgt at beslutte hvordan dette forløb skulle være.
At du derefter tildeler os en rød stjerne, er også dit valg.
For at få en afslutning på denne sag, vil vi foreslå dig at vi betragter dit køb som værende et fortrudt køb og krediterer dig hele beløbet for dit køb, når varerne er kommet retur.

Lampe

Kom hurtigt og var pakket godt ind intet var i stykker og flot lampe jeg købte mig😍Kan kun anbefale at købe hos jer👍

2017年2月9日
5つ星のうち2の評価

defekte varer

Fik 2 forsendelse, hvor der i hver af dem var defekte varer

2017年2月5日

Kære Inga.

Vi er kede af at et par af glasskærmene på den første lampe, vi sendt til dig, blev ødelagt under forsendelsen.
Vi sendte straks en ny til dig, hvor et af glassene gik itu.
Heldigvis endte det jo godt, når du kunne bruge de hele glasskærme til at få een hel lampe.
Og du har oven i købet reserveskærme klar hvis uheldet skulle være ude hos dig.

Det er nogle gange en udfordring at få varer med glasskærme frem i god stand.
Lageret har måske ikke pakket varen godt nok ind til at kunne tåle postens noget hårdhændede håndtering.

Vi forsøger altid at behandle reklamationer hurtigt og ordentligt, hvilket vi også har gjort denne gang.
Så trods 2 forsendelser for at få en hel lampe, håber vi du bliver glad for lampen.

5つ星のうち4の評価

Kun4 stjerner

I får kun 4 stjernerestauranter der manglede en møtrik til montering

2017年1月15日

Kære Jens.

Tak for din fine anmeldelse trods den manglende møtrik.

Vi er glade for at du fik løst problemet og håber at du biver glad for lampen.

fin service

Varen afsendes straks og er o.k. , så det kan vist ikke gøres bedre end LamperOnline gør.

2016年12月13日

Kære Ulla
Du har bestilt levering pr. brev, og vi har d. 3. december (samme dag du bestilte varen) sendt et brev til dig med den vare du bestilte.
Brevforsendelse tager desværre lang tid, hvilket vi gør opmærksom på p.g.a. Postdanmarks nye forsendelsesregler. Det bør dog ikke tage 10 hverdage.
Brevforsendelse er en billig måde at få sin vare tilsendt på, men har desværre den ulempe at vi ikke kan spore forsendelsen.
Send os venligst en mail i dag, hvis posten stadigvæk ikke har leveret dit brev, så sender vi en ny vare til dig.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。