Den bedste service og de fedeste lamper fra Moretti Luce. Mai-Britt har hele vejen igennem givet fantastisk råd og vejledning. Vi har købt en del lamper som produceres i Italien. Jeg kan kun sige “ kø... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Den bedste vurdering kan gives når der opstår et problem. Der var nogle - nok selvforskyldte - problemer med leveringen af de lamper vi havde bestilt. Når jeg giver fem stjerner skyldes det den u... もっと見る
Jeg bestilte 2 lampeskærme i glas og betalte. Da skærmene ankom med posten, kunne jeg konstatere en revne i den ene. Jeg orkede ikke at reklamere da jeg ikke vidste om det var posten eller firmaet og... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
LamperOnline.dk er en netbutikmed moderne designerlamper og traditionelle lamper fra bl.a. Steinhauer Lighting, klassiske kvalitetslamper fra bl.a. Karlskrona Lampfabrik, Nostalgia Design, C'est Vaqué og Delite, samt håndlavede lamper fra Moretti Luce, Foresti & Suardi og Andromeda. LamperOnline har eksisteret siden 2008 med samme ejere.
Fårdrupvej 18, 4200, Slagelse, デンマーク
- mail@lamperonline.dk
- lamperonline.dk
Varene kom efter lidt ordre rod
Der klokket rundt i ordre nr. Men varene er kommet efter god hjælp fra Maibritt på kontoret ... Det var vist nordlux som fejlede....
Stort ros
Det er rigtig dejlig at handle her, først går det rigtig hurtig med at få sine ting man køber, og så er Maj Britt rigtig sød til at hjælpe en når man ringer til dem.
Stor ros til dem fra Klaus
Super go og dejlige servis
De er så søde og flinke til at hjælpe med at finde de helt rigtige ting super go servis 👍😉
Glødepærer
Tok litt lang tid å få pærene
Eller super bra. Alle pærene i god stand og godt pakket
Jeg købte en gave, som skal gives senere på måneden. Ville gerne have fortrydelsesfristen forlænget lidt - det var der ingen problemer i. Fik en mail på det. GOD service.
Dejlig positiv
Det har været rigtig dejligt at opleve at ens vare er kommet som lovet og når man ringer er de så dejlige positive at tale med 👍👍👍👍rigtig god oplevelse
Rigtig god service
Vi havde en rigtig god oplevelse med butikken, vi fik en fin lampe til en god pris og den kom også hurtigt.
Der var kun et lille problem med at vi fik 3 trackin numre, men det fik vi hurtigt fikset ved hjælp af kundeservice.
Så vi er rigtig glade for vores køb og næste gang vi skal havde en lampe kommer vi nok også tilbage igen.
Kundeservice på højt niveau
Jeg bestilte en lampe til en god pris. Den blev afsendt hurtigt, men der var sket en misforståelse mellem grossisten og lamperoneline.dk, så min adresse var angivet forkert. Derfor kunne GLS ikke bringe pakken ud, men jeg kontaktede forretningen telefonisk omkring kl. 17, hvorefter de tog aktion - og allerede dagen efter afleverede GLS min pakke. Hurtig og effektiv kundeservice :-)
Jeg bestilte en lampe 3 dage før jul og havde ingen forventning om at den kunne nå frem før efter nytår, men den ankom dagen før jul. Og varen levede helt op til mine forventninger. Pengene bliver heller ikke hævet før varen bliver sendt. Så kun ros herfra.
Laila
Meget fin service!
Vi bestilte en Mikado dobbelt gulvlampe online og modtog lampen kun få dage senere efter perfekt ekspedition.
Absolut anbefalelsesværdigt!
U.
Fantatiske Online.dk
Jeg troede man helt havde glemt at føre en god og tro forretning. Men der tager man bestemt fejl. Det har været helt fantastisk at handle her. Det kunne mange online firmaer lære af.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her. Har også fortalt det videre til venner og bekendte i lørdags den 13.12.2014. Barnebarnet blev utrolig glad. God gave trods riser. Takker endnu engang.
Perfekt
Jeg har i lang tid ledt efter den helt rigtige loftslampe til børneværelset og fandt den blandt Onlinelampers store udvalg. Det er nemt at navigere rundt på hjemmesiden. Hurtig levering. Kan anbefales.
Generelt en rigtig god oplevelse
God service og hurtig levering - Dog havde jeg skrevet en anden leveringsadresse på end min faktureringsadresse, men alligevel blev varen sendt til min faktureringsadresse, hvilket kostede mig en tur på posthuset i juletiden, hvilket jeg godt kunne have været foruden.
Ekspeditionen var ok, men forsendelsen var under al kretik, fik først varen 4dage efter og så måtte vi selv hente den
Ekspeditionen var ok. men betalte for at få sendt varen, som vi selv måtte hente efter 4 dage dårligt dårligt.
Oplyst
Det var som alt net handel burde være ! God information om varen og dens færd fra afsender til modtager .
& pengene blev først hævet da varen var ankommet .
Mange tak Jytte & freddy
Trustpilot エクスペリエンス