JÀtte nöjd med produkternað Jag bestÀllde mÀrket:Star Trading uppladdningsbara ledljus ett 12-pack vÀrmeljus samt ett 3-pack blockljus. Skönt att slippa köpa och byta batterier hela tiden. Kan va... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fantastisk service! VÀldigt hjÀlpsamma över telefon med att beskriva hur vi skulle bestÀlla flatkabel. Vi önskade fÃ¥ varorna sÃ¥ snabbt som möjlig och fick leverans nÀsta dag. De skickade Àven direkt... ãã£ãšèŠã
Jag kan verkligen rekommendera Lampgrossen! Jag bestÀllde en ljusslinga som sen strulade lite och inte ville lysa. Mailade och frÃ¥gade om den kanske var defekt eller om jag gjorde nÃ¥got konstigt vid i... ãã£ãšèŠã
BestÀllde 2 solcellslampor. Den ena funkade,men den andra hade vi ute flera dagar men fick den inte att lysa. Skickade dÃ¥ en frÃ¥ga till lampgrossen. Vanliga batterier skulle vi testa.Den lös. Men... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Lampgrossen.se Vi erbjuder: Leverans från Eget Lager Frakt från 49kr Dagliga leveranser Måndag - Fredag: 08:00 - 16:00 Lampgrossen.se startades 2004 och Àr idag en av Sveriges största butiker på internet med försÀljning av ljuskÀllor, armaturer, julbelysning, flÀktar mm. Vårt sortiment inkluderar många vÀlkÀnda mÀrken och vi jobbar stÀndigt för att erbjuda våra kunder den bÀsta kvalitén till ett så bra pris som möjligt. Se gÀrna vårt utbud av: LjuskÀllor Belysning Ljusslangar LED-Strips Flatkabel FlÀktar Julbelysning
é£çµ¡å
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Det som var bra var den exaktaâŠ
Det som var bra var den exakta beskrivningen med skiss som visar lampans fÀste . Tack vare det så klarade jag att bestÀlla rÀtt och paketet hamnade i brevlådan kvickt
JÀttesnabb reklamationsbehandling
Hade köpt 42 topplampor till elljusstakar.
Efter några dygn slutade en att fungera.
Gjorde reklamation kl 10:13
Lampgrossen meddelar kl10:46 att dessa lampor Àr slut hos leverantören och erbjuder återbetalning.
Ã
terbetalar kostnad för lampan kl 12:40.
Kan inte tÀnka mig mera korrekt och snabb behandling.
Otroligt snabb och bra servie vid enâŠ
Otroligt snabb och bra servie vid en reklamation
Otroligt otrevlig kundservice (Micke)
Otroligt otrevlig kundservice (Micke). Ringde om rek för glödlampa till adventsljusstake och lamporna lyste upp ett helt varuhus. Micke skyller på dimmern. Rekommenderar inget annat och jag får stå för returfrakt. Köp hos en annan leverantör, betala några kronor mer, hos lampgrossen blir det dyrare i slutÀndan. 229 kr och du Àger inget.

Usel kundservice
BestÀllde lampor till adventsljusstaken, som aldrig dök upp. Enligt PostNord så Àr varan levererad. Efter mailkontakt med PostNord så blir jag uppmanad att kontakta lampgrossen.se för att de ska göra en reklamamtion på försÀndelsen. Mailar då Lampgrossen.se och får till svar att leveransen har skett, fick Àven tid, datum och spårlÀnk. Svarar vidare att jag vet att leveransen enligt PostNord Àr gjord, men ingen försÀndelse har kommit fram. Har efter det inte fått någon som helst respons. Usel kundservice. Det blir första och sista gången jag handlar hos Lampgrossen. Har fått respons, men fick också ett hot om att om jag tar bort mitt omdöme så kan jag få hjÀlp. Rekommenderar absolut inte detta företag.

Bra utbud med speciallampor
Bra utbud med speciallampor. En var trasig vid leverans och Lampgrossen löser det snabbt med att skicka en ny! Tack!
DÃ¥lig packetering, dyr retur
BestÀllde en adventsljusstake. Den var endast packad i wellpapp, upplevde hela ljusstaken som skev och stött. BestÀmde mig då för att returnera. De tar 150 kronor (!) för returen trots att jag redan betalat 69kr för frakten. Eftersom det kostade 66kr att skicka via PostNord returnerade jag det hos posten. KÀnns som att det hÀr företaget satt i system att skicka dåliga varor som man kÀnner att man måste behålla för att frakten Àr så dyr/ tjÀnar pengar på returerna. Rekommenderar inte denna sida, kommer aldrig handla från lampgrossen igen.

Onödigt komplicerat att returnera
Mycket bra hjÀlp från supporten.
Köpte en felaktig ljusslinga
Köpte en felaktig ljusslinga, fick omedelbart svar på mail att de skulle skicka en ny. De fixade Àven att skicka paketet till en alternativ adress. UtmÀrkt service och föredömligt bemötande!
Fantastiskt snabb leveranstid
Hej och tack för den fantastiskt snabba leveransen! Mindre Àn 23 timmar efter bestÀllning kunde leveransen hÀmtas ut på utlÀmningsstÀlle.
Vill också skicka ett extra tack till den av er som bemödade sig med att skriva en personlig handskriven hÀlsning till mig! Så gulligt meddelande.
Mvh Elisabeth Eriksson.
Otroligt snabb leverans!!
Otroligt snabb leverans!!! BestÀllde på eftermiddagen och kunde hÀmta ut på ombud på förmiddagen dagen efter!
Löser problemen!
Fick min leverans helt enligt plan - men glaset på en lykta hade krossats i transporten. Ingen fara, kontakt med kundtjÀnst, de skickade nytt glas på direkten, någon dag senare var allt löst.
Det Àr ju toppen nÀr allt funkar, men det Àr nÀr det blir fel som man ser vilka leverantörer som Àr seriösa och snabbt löser problemen. Lampgrossen hör till dem som löser problemen, om man nu har otur och får något problem. Ser fram emot att fortsÀtta bestÀlla från dem.
Tack för mycket snabb leverans!
Tack så hjÀrtligt för den fantastiskt och glÀdjande snabba leveransen! Paketet anlÀnde ju faktiskt bara ett dygn efter min bestÀllning.
Och det hade jag inte rÀknat med. Jag var instÀlld på att försÀndelsen skulle vara framme tidigast på måndagen eller tisdagen. Nu kunde jag glÀdja mig åt den förbÀttrade belysningen redan under helgen. Tack för det!
Helt suverÀn hjÀlp och snabb leverans
Helt suverÀn hjÀlp och snabb leverans, köpte flera olika glödlampor
Undvik att handla hÀr
Riktigt uselt. Produkten jag köpte överensstÀmmde inte med bild på hemsidan. Jag ville dÀrför returnera lampan vilket visade sig vara mycket svårt. Man har uppenbarligen gjort allt för att förhindra detta. Dålig kundservice, svårt att få kontakt, ingen återkoppling på felaktig marknadsföring, inga returnotor etc. Returer verkar motarbetas som en del i företagspolicyn?

Lampgrossen ããã®åç
MYCKET nöjd med deras support.
MYCKET nöjd med deras support.
BestÀllde en takflÀkt, som dessvÀrre var slut och hade ett osÀkert leveransdatum. Men så till slut kom det in några i deras lager och min bestÀllning låg kvar. Dom var snÀlla nog att hålla en i mitt namn medans jag var på semester.
Nu Àr den ihopmonterad och sitter i stugan. Den gör sitt jobb och bÀst av allt Àr att den Àr fjÀrrkontrolleradð.
En stor eloge till deras support.
Jag köpte en dimmer via lampgrossen
Jag köpte en dimmer via lampgrossen. TyvÀrr fel kulör och varan returnerades. Ingen returavi medsÀnd. Returfrakten fick jag stå för sjÀlv 140kr med Postnord.
Dessutom ska jag nu betala ytterligare 69kr för vad vet jag ej. Tack men nej tack. Lampgrossen har jag handlat fÀrdigt av. Med vÀnlig hÀlsning, Lena
Bra kundservice
Mailade en fråga kring val av ljuskÀlla till en takkrona och fick svar inom en vecka. Köpte de rekommenderade lamporna och det blev jÀttebra!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ