企業が回答しました
Hade kontakt med verkstadschefen på Landrins bil. Hade missat garantin med någon vecka, i receptionen sa de att Kia brukar ta det på goodwill men de hörde aldrig av sig. När jag skrev till verksta... もっと見る
企業が回答しました
Landrins Bil, grundat 1968, är en av Sveriges äldsta bilåterförsäljare. Vi är Agent för Mercedes-Benz Personbilar samt auktoriserade återförsäljare för Mercedes-Benz Transportbilar, Nissan, Subaru, Kia, Isuzu, Kabe, Adria och Sun Living. Vi säljer, servar och reparerar personbilar, transportbilar, husvagnar och husbilar.
Strängnäsvägen 15, 63362, Eskilstuna, スウェーデン
ネガティブなレビューの 66%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Wictor på Landrins gör narr av kunder och hånar deras bud. Otroligt obehaglig upplevelse.

Landrins Bil からの回答
Mycket bra bemötande av Hampus i Vimmerby när jag köpte min Mercedes CLA. Trevlig och lugn säljare som lät mig själv bli förälskad i bilen. Mycket bra.

Landrins Bil からの回答
Säljaren Alex Pettersson Västerås mycket trevlig o hjälpsam en sådan säljare som verkligen gör ett bra intryck .efter att besökt andra Mercedes säljare så var det lätt att bestämma oss han var väldigt mån om oss som kund,o vi bestämde snappt att vi skulle köpa en ny Mercedes.

Landrins Bil からの回答
Får ett erbjudande om service för 0 kr. Inget konstigt tänkte vi, då avtalet ingick när vi köpte bilen, men under förutsättning att vi servade på Landrins bil Hälla i Västerås. Sagt och gjort, vi bokar som sagt servicen (med deras erbjudande) och kör dit bilen. När servicen är klar ska vi vips betala strax över 9000 kr. Vi motsätter oss självklart och visar upp anbudet, accepten och bokningsbekräftelsen. Till slut får vi åka där ifrån och endast betala för de tillägg vi godkänt. Efter en dryg vecka blir vi sedan kontaktade och meddelade att de hade kollat vidare på ärendet och insett att de lagt in ett felaktigt avtal på vår bil och att vi därför aldrig fått de erbjudande vi fick. Hänvisar till en vag liten skrivelse om att de friskriver sig från ”felskrivningar” och vill nu helt plötsligt att vi ska betala 11 000 kr (!!) Tror aldrig någonsin att vi blivit så dåligt bemötta av ett företag någonsin. Ok, så ni gjorde fel - äg det! Det ska inte behöva gå ut över oss som kund att ni inte har koll på era system! Gör om och gör rätt till nästa gång i stället! För allas er skull - undvik detta oseriösa företag och teckna för Guds skull inga serviceavtal med dem. Vips kan ni få betala en ”straffavgift” för att de lagt in fel uppgifter i sitt system.

Landrins Bil からの回答
Försäljaren Artur gjorde att bilbytet gick smidigt, ett litet problem med inbytesbilen löstes på ett bra sätt.

Landrins Bil からの回答
Smidigt välfungerande, och tryggt med ett lite större företag med fungerande rutiner och stabil ekonomi. Artur jobbar för att allt ska bli bra. Lite ny på jobbet men med gott gry!

Landrins Bil からの回答
Stort tack till Artur kochoyan landrins
Det var trevligt och proffsigt

Landrins Bil からの回答
Har haft min bil på verkstad hos Landrins Mercedes i Lund vid två tillfällen. Väldigt nöjd med allt de gjort. Bra mottagande, korta väntetider, trevlig personal, mycket bra servicetekniker som ställde upp när det behövdes. Kan verkligen rekommendera dem.

Landrins Bil からの回答
Tillmötesgående och proffsiga! Säljaren Artur ansträngde sig verkligen för att vi skulle bli nöjda

Hälla Västerås gav ett super bemötande, tack för en bra affär Artur Kochoyan

Landrins Bil からの回答
Väldigt bra bemötande av Hampus Nilsson. Snabb återkoppling och dessutom väldigt trevlig. Rekommenderas verkligen.

Landrins Bil からの回答
När jag skrev till verkstadschefen så visade han ingen som helst förståelse. Han var kort i tonen, använde statistik som argument. Han hade rätt i sak men någon charmkurs har han aldrig gått. Låter lite löjligt men det var den sista Kian vi köper.
Bilens bromsar slutar fungera ibland. Vi hade vår bil inne på felsökning. Fick tillbaka bilen ”vi hittar inget”. Detta rör alltså en ganska ny bil, som plötsligt inte har bromsar vid olika tillfällen. När man håller ner bromsen så rullar bilen ändå, som att den tappat kopplingen mellan bil och broms. Detta kan leda till otroligt farliga situationer och i värsta fall död. Vi fick iaf hämta bilen utan att de varken hittat eller gjort något i princip, så samma dödsfälla tillbaka.
På detta så fick vi en faktura på rediga många tusenlappar, där de nämnde att ”kunden säger att bilen inte bromsar” vilket inte stämde. Bilen bromsar alla gånger tills bromsen plötsligt inte fungerar. Och vad gällde ett lock som var åtdraget för hårt ”någon/kunden har skruvat åt den för hårt”. Detta har alltså hänt innan vi fick bilen. Så tidigare ägare eller försäljare och inget vi har rört. Vi kände oss nästan dumförklarade och dessutom debiterade för att de inte hittade något, ja förutom locket då. De har debiterat en hel dag. Som grädden på moset fyllde de på luft i alla däcken och nämnde att det var tomt. Den har alltså stått på bilverkstad. Något som borde ha märkts.
Jag är jättenöjd med hela köp upplevelsen hos Landrins Bil i Vimmerby. Kommunikationen under köpprocessen och även det lilla extra när man hämtade bilen. Jag hade kontakt med Hampus som gjorde köpet till en fröjd.

Landrins Lund:
Landrins i Lund har nyligen byggt om sin anläggning med mycket fint resultat. Dock har servicen blivit bedrövlig. Som kund går man till ett litet podium med en käck-glad person som bara är en sluss till det som är ditt verkliga ärende.
Man ombedjes att sitta ner så ska de kalla på lämplig personal. Förvisso erbjuds man kaffe men den verkliga besvikelsen är hur lång tid det tar innan någon bemödar sig att dyka upp.
Jag skulle ha bilen på service efter en återkallelse. Tid var bokad. Ska man behöva sitta 15-20 min innan någon bakom glasrutorna bemödar sig att komma ut och bara hämta nycklarna.
Som kund känner man sig nu som att vi är till för dem istället för tvärtom. 👎
Jag förmodar att man har ambitionen att öka på kundnöjdheten annat hade man nog inte satsat på en så flashig inredning/miljö. Dock kan jag som kund konstatera att det har man totalt misslyckats med.

Landrins Bil からの回答
Handlade bil av Hampus som verkligen är en jättetrevlig säljare och kunnig
Så nöjda med vårat bilköp
Kan verkligen rekommendera denna firma
Kommer återkomma i framtiden om det blir nya bilköp

Landrins Bil からの回答
Mailade om en bil till säljaren Hampus i Vimmerby. Den visade dock inte uppfylla alla mina önskemål. Lämnade min önskelista till Hampus och efter en dryg vecka hörde han av sig om en bil som de hade fått in och som uppfyllde det jag önskade. Lämnade uppgifter om min bil i inbyte som hamnade i mitt tänkta spann ekonomiskt. 3 dagar senare körde jag hem i min nya bil. Hampus var superproffsig!

Landrins Bil からの回答
Åkte förbi Landrins Eskilstuna vid 14.15 tiden idag, grinden stod öppen, vad bra tänkte jag. Skulle gå in , dörren var låst och det var mörkt i bilhallen, konstigt att grinden stod öppen om dom har stängt, tänkte jag.
Hoppade in i bilen och skulle åka ut, då var grinden stängt, bankade på flera fönster, ryckte i dörrhandtag, inga livstecken, ringde polisen som sa att jag skulle försöka ta reda på vad det var för vaktbolag som var anlitade och som ev kunde släppa ut mig. Tog kontakt med Securitas, när jag pratade med Securitas kommer det helt plötsligt en kille ut från bilhallen, det var väl inget konstigt med det som hade hänt verka han tycka och släppte ut mig och åkte hem.
Ingenstan såg jag något telefonnummer som man kunde ringa för hjälp.
Jag förstår inte hur man kan stänga igen grindarna utan att försäkra sig om att det inte finns någon innanför staketet???????????
Mycket trevlig säljare, Erik Gustafsson. Redde ut alla problem vid bilbytet. Kan allra varmast rekommendera Landrins Bil och Erik Gustafsson i Västerås.
Agneta och Alf

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。