レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Använd er INTE av Veho Bil Segeltorps verkstad! De har 0 koll på sina egna bilar och tar extrema överpriser, för att bilen ändå hämtas ut i okörbart skick! För att de sedan ska kunna ta ännu mer hyck... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Extremt mycket tjafs och fulspel av försäljaren i samband med leverans/byte av Mercedes på Veho i Karlstad. Höll på ända till försäljningschefen tyckte att det hade gått för långt, och styrde upp och... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Jag blev erbjuden att få begagnade amg fälgar i mailen med bild bifogad. Det slutade med att man satte på andra fälgar och sa att man inte hade såna men det finns mail konversation på att vi blev erbj... もっと見る

企業情報

1. カーディーラー
  2. 自動車部品店
  3. 自動車修理店
  4. 中古車ディーラー

さまざまな外部ソースから提供された情報

Veho Bil Örebro är återförsäljare för Mercedes-Benz och Nissan i Dalarna, Värmland, Stockholm och Örebro. Vi säljer, servar och reparerar person-, transport- och lastbilar.

1.8

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Under all kritik

Under all kritik
Servicen på min bil är registrerad med ett datum nästan två månader bakåt i tiden. Ett sådant fel påverkar servicehistorik, framtida serviceintervall och bilens värde. Det är fullständigt oacceptabelt.
Jag har kontaktat verkstaden upprepade gånger via både mail och telefon i över en vecka utan att felet har rättats. Ingen tar ansvar och ingen verkar tycka att det här är viktigt.
När man betalar extra för en bil i den här prisklassen förväntar man sig korrekt arbete och professionell hantering. I stället möts man av slarv, tystnad och ointresse.
Det här är den sämsta serviceupplevelse jag haft hos en märkesverkstad. Rekommenderas inte.

2026年2月3日

Vehobil

Vehobil - de når absolut inte upp till Mercedes benz standard , lovar brett och håller inget
Verkstan kan ingenting om mercedesen.
Gå någon annanstans fall ni vill bli behandlade bättre än

2025年12月10日
5つ星のうち1の評価

Använd er INTE av Veho Bil Segeltorps…

Använd er INTE av Veho Bil Segeltorps verkstad!
De har 0 koll på sina egna bilar och tar extrema överpriser, för att bilen ändå hämtas ut i okörbart skick! För att de sedan ska kunna ta ännu mer hyckelpriser för att fixa bilen fast de ändå fortfarande har 0 koll på vad som behöver göras. Jag spenderade över 50.000kr och fick tillbaka en bil som inte ens var körbar, och det kom som en chock för personalen, som uppenbarligen saknar helt kompetens om sitt egna bilmärke.

2025年1月30日
5つ星のうち5の評価

Bästa säljare,rekommenderar stark

Sharbel saoumi heter säljare hos veho bil i karlstad,en fantastik kille,trevligt bemötande,hjälper hur mycket som helst för att jag blir nöjd,jag rekommenderar stark
Tack bästa sharbel

2026年1月25日

Köp aldrig Mercedes

Köp aldrig Mercedes. Jag köpt en GLC 300e 3 år sen. Och bilen var verkstad varannan 3 månader. Fel alltid. Lurande försäljare och sämsta kvalité för bilar. Köp aldrig Mercedes

2025年11月3日

Bedrägeri företag.

Köp aldrig eller lämnar bil på Mercedes.
Lämnade min krockad bil av försäkringsbolaget IF. En bill som inte äns värt 40000 kr, sade dem att dem har redan reparerat en del av bilen för 80000 kr som är inte äns färdig lagat. Samtidigt vill dem att jag måste hämta ut bilen i väntan på en restad del som dem medelat mig att dem inte vet om den här restad delen kommer för att den tillverkas inte längre. Men jag måste betala min självrisk fullt ut för att kunna hämta ut bilen annars är det 250 kr böte för värje dag bilen stå i deras verkstad.
Hur kan man säga till en kund att vi inte vet när din resevdel kommer om den äns kommer för att det tillverkas inte längre men du måste betala. Det blir som att säger att det är ditt problem som kund om delen inte kommer.
Går aldrig till Veho Bil

2025年4月18日
5つ星のうち1の評価

Galet dyrt med servicejobb.

Har serviceabonnemang på en liten Mercedes 220 och lämnade in den. Efter ett tag ringde de från verkstaden och rekommenderade att byta bromsbelägg bak. Jag sa ja till det utan att fråga vad det kostade, eftersom semestern hägrar med bilande i Europa. När jag skulle hämta ut bilen så kom notan på 4679:- för endast bytet av bromsbelägg bak. Helt orimligt dyrt då det rimligen ska kosta hälften av det. Aldrig igen får de byta en enda skruv!

2025年7月9日
5つ星のうち1の評価

Oprofessionell hantering – lämna inte din bil här om du bryr dig om den

Jag lämnade min taxi, en Mercedes-Benz E 220, till Veho Bil Bromma för service och hjulinställning. Bilen kördes över 58 km och användes i flera timmar utan mitt samtycke — långt över normal provkörning.
Serviceprotokollet var bristfälligt och kort därefter fick jag varning om slitna bromsbelägg.
Reklamationen bemöttes oseriöst, med förolämpande låga ersättningsförslag och inget ansvarstagande.
Lämna inte era bilar där om ni inte vill att någon annan ska bruka dem utan att ni vet om det.

2025年5月20日
5つ星のうち1の評価

Flera misstag och dålig hantering

VEHO bil glömde att meddela när bilen var kvar. 11 dagar senare när jag frågade om det så visade det sig.
Dessutom var det felkoder när jag hämtade bilen. Mekanikerns checklista visade att alla koder var kontrollerade och OK. När jag krävde att få se utdrag där felkodsläsning var gjord så säger de att de inte kan hitta det. Urusel hantering vilket krävde återbesök och förlorad arbetstid för mig.
Jag kan tyvärr inte rekommendera VEHO i Smista pga deras misstag och sedan hantering.

2025年2月25日

Mycket oseriösa säljare, OBS! UNDVIK

När man snackar om Mercedes då är det ett till begrepp som följer med och det är kvalitén för bilen, och man brukar alltid förvänta sig kvalitetsservice i topp klass även från handlaren, men så var det inte fallet tyvärr! inte hos VEHO Bil i alla fall!

Mycket dåligt service från en säljare (nya bilar), vill inte hänga ut han här med namnet (F), men hela historien började såhär;
beställde en AMG modell i februari 2024 med ett prislapp på närmare 1,4 miljön, först sa säljaren att den skulle komma runt jul-augusti 2024 då skakade vi hand och bilen beställdes, ca; två månader senare ringde han och sa att det blir förseningar och bilen kommer november-december 2024, då tänkte jag att det är inga bra idé att få hem en så pass dyr bil mitt i den mörka tråkiga vädret plus att en månad senare blir den en modellår gammal, så jag tackade nej och vi kom överens att han skulle annullera beställningen och jag skulle återkomma senare under hösten för att beställa på nytt, men när jag hörde av mig i september för att lägga en ny beställning då sa han att bilen har redan kommit (alltså den som ''annullerades''), och han bad om ursäkt för då han glömde att avbeställa den, sedan tänkte jag ecsh skitsamma då tar jag den, sagt och gjort, hur dåligt var leverans datum/tiden är en annan historia och bilen var smutsig inne i kupén och motorrummet (den låter vi vara osagt), men han (F) har lovat att skicka med en så kallad bagagerumsmatta hem till mig som ett plåster på såret ;-), ingen hörde av sig efter leverans för efterkänslan för en så dyr bil tills jag hörde av mig med lite synpunkter om sömmar på ratten och programuppdateringar, vi bokade service i VEHOBIL Bromma, men deras service var inte så mycket bättre pga ''de va nya och deras dator var inte riktigt uppkopplad än osv'', men den komiska var att gång på gång jag ringde, skickade sms och mejl om att de måste få betalt för bilen, nej han bara sket i det fram tills idag 2025-02-20 alltså flera månader senare fick jag ett samtal från säljaren och ett signeringsbegäran via sms, påminde honom om ''plåster på såret'' alltså bagagerumsmattan då började han leka dumt om varför skulle han göra det..?
Så dåligt av dig (F) skärp dig säger jag bara!, men du har tur faktiskt att du får jobba där, för om hade jag varit din chef då hade du inga plats hos mig som en Mercedes handlare då du skadar varumärken!

2025年2月20日

Bedragare

Jag lämnade in min MB på service och fick höra att ADblue tanken måste bytas 25.000kr samt att jag måste byta drivaxel 25000kr
De kunde efter 3 förfrågningar ej svara på vad felet var detta måste vara inkompetens på högsta nivå ..
Klagade på varför tanken ska bytas de sa att komponenter som MB tillverkar inte klarar av ADblue vätskan ??Detta förnekade självklart MB Sverige.
Jag gick till Autospecialisten där jag bytte 2 damasker för 4000kr och slapp byta drivaxlarna de felsöker ADblue och sa att det var ett fel inte värt att bry sig om allt fungerar som det ska ..
Kan bara tänka mig hur många människor som blir lurade på 10 tusentals kronor av dessa bedragare ..passa er för Veho Bil segeltorp..

2024年12月2日
5つ星のうち1の評価

köpte orig mercabatteri a ca 2400kr för…

köpte orig mercabatteri a ca 2400kr för 2 år och ca 7 månader sedan. Blivit stående flera gånger o fått starthjälp.
Yrkar på garanti(3 år enligt mercedes tyskland)
Nekas av 2 st medarbetare!
Mätte batteriet då det var fabriksnya med professionell analyzer och redan då visade det sig att batteriet endast var ca 90% ok.
Nu säger analyzern att batteriet är defekt och måste bytas.
Har gynnat dem med verkstad och reservdelar och nu är dom så småsinta att inte ens ta sitt ansvar över ett dåligt batteri.
Jag erbjudit mig flertal gånger att köra dit med batteriet så kan dom testa själva,men dom inte intresserade!
Nu ska jag reklamera direkt till Tyskland sam till ARN.
det är för jäkligt att nan ska behöva lägga en massa tid på detta.Redan att ha blivit stående i div förorter och behöva söka starthjälp är jobbigt nog.

2024年11月16日

Sämsta möjliga bilverkstad

Sämsta möjliga bilverkstad. Tar inget ansvar och förstår inte vad service är, eller vill kanske inte. Jag kan bara varna alla som funderar på att åka dit. Välj en annan verkstad. Jag kommer aldrig sätta min fot där igen.

2024年9月13日
5つ星のうち1の評価

Going to take this in English.

Going to take this in English.
Once again, I just wnat to warn potential customer against this company. I have purchased 3 cars from VEHO, one S 350 that had been serious damaged and repaired without informing me before purchase. Warranty claims when several problems occured was denied.
Recently I got a side window broken, my insurance company sent the car to VEHO, result, they manage to destroy the door lock during repair, but refused to repair. So did the insurance company. Veho wanted sek 6.000 to repair. my regular workshop did it for 2.000
So stay away!

2024年8月28日

Service på en 8 års gammal Vito

Service på en 8 års gammal Vito. Själva servicen har jag inga invändningar till. Tyvärr fick jag prisuppgift bara vid incheckningen (bokade service 3 veckor i förhand). Priset var väldigt högt för en service (jag har vanligtvis betalat mellan 3-5 tusen, här blev det 21500) men jag hade inget val då eftersom bilen var bokat för nästa uppdrag på en annan ort och det var inte ett läge att söka för ett alternativ.

2024年8月8日
5つ星のうち1の評価

Dåligt bemötande från deras verkstad…

Dåligt bemötande från deras verkstad och det saknas kommunikation till oss kunder. Jag har ett försäkringsärende hos dom som de sa att det skulle ta 2-3 veckor att få en verkstadstid. Jag har nu väntat i 8 veckor och har ännu inte fått någon tid eller återkoppling.

2024年6月21日

Vehobil

Gå någon annanstans fall ni vill bli behandlade bättre än ett djur

2024年8月5日
5つ星のうち1の評価

Lämna in bilen för 1 fel sen har du 10…

Lämna in bilen för 1 fel sen har du 10 nya fel när du hämtar ut den. Vägrar ta på sig ansvar för felen som händer efter säger ta det med ARN. 4700 kr för en felsökning fasten vi sagt exakt vad som fel. Skulle aldrig rekommendera lämna in bilen hos dom om du inte vill bli ruinerad och ha massa nya fel.

2024年5月13日

レビューの対象になっている企業の方へ