Ik gebruik dit platform nu een poosje. Vooral omdat het een Nederlands bedrijf is, of in Europa is gevestigd. Het is makkelijk te gebruiken. Soms wat lastig vinden wat je nodig hebt omdat het ergens v... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik gebruik Laposta al jaren voor het versturen van de maandelijkse nieuwsbrieven voor onze stichting. Het is heel gebruikersvriendelijk en fijn dat het Nederlandstalig is. De helpdesk denkt met je mee... もっと見る
Wij versturen gratis nieuwsbrieven en maken die op de site van Laposta. De software is goed doordacht, je leert snel hoe e.e.a. werkt. Resultaat is prima. Laposta beheert ook ons adresbestand heel ade... もっと見る
Ik ben dol op Laposta. Omdat ik voor mijn vrijwilligersclub e-mails verzend, ben ik blij met de gratis versie. Ook de diverse mogelijkheden van het systeem komen goed van pas. Zo gebruiken we het bij... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Maak en verstuur jouw digitale nieuwsbrieven goed, veilig en snel met Laposta. Met dit gebruiksvriendelijke Nederlandse nieuwsbriefprogramma kun jij direct aan de slag met effectieve tools voor e-mailmarketing en volledig voldoen aan de Europese privacywetgeving. Gratis te gebruiken tot 2000 relaties.
連絡先
Zutphen, オランダ
- helpdesk@laposta.nl
- laposta.nl
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fantastisch platform om snel mooie nieuwsbrieven te maken en te versturen
Wat een ontzettend fijn en prettige manier om nieuwsbrieven te versturen vanuit onze organisatie! Het is heel makkelijk om een account aan te maken. Voor ons als vrijwillige buurtorganisatie is het ook fijn dat de dienst gratis is vanwege de kleine oplage.
Het is wel even wennen aan hoe de site werkt, maar er zijn duidelijke handleidingen in het Nederlands en als je er een paar uur voor gaat zitten, heb je zo een fraaie nieuwsbrief opgezet. Er zijn handige sjablonen zodat je ook niet te lang bezig hoeft te zijn met vormgeving.
Je kunt je concept laten nakijken door een ai-bot. Ik verwachtte daar niet veel van, maar was blij verrast toen die reageerde met vele bruikbare tips over de opbouw, taalgebruik en zelfs enkele tikfouten.
Kortom: ik beveel dit platform aan!
Simple, intuïtief, snel te begrijpen en biedt alle functionaliteiten voor een professionele communicatie
Voordat ik Laposta ging gebruiken voor mijn communicatie activiteiten, heb ik eerst rondgekeken en geëxperimenteerd met verschillende vergelijkbare platforms. De mogelijkheden die deze platforms bieden zijn vaak indrukwekkend, maar voor de eenvoudige communicatie die ik met mijn deelnemers wil onderhouden, meestal ook veel te uitgebreid en complex.
Laposta onderscheidt zich door zijn eenvoud en gebruiksgemak. Het platform is intuïtief, snel te begrijpen en biedt tegelijkertijd alle functionaliteiten die nodig zijn om professionele en verzorgde communicatie te creëren.
Een extra pluspunt vind ik de optie Frisse Kijk. Deze functie helpt om je communicatie nog aantrekkelijker, duidelijker en effectiever te maken voor de ontvanger. Het is een waardevol hulpmiddel om nieuwsbrieven en berichten nét dat beetje sterker en aansprekender te maken.
Extra controle nieuwsbrief
Laposta is een eenvoudige tool om te gebruiken. Erg fijn vind ik dat het Nederlands is. Daarnaast blijven ze innoveren, zoals de laatste ai-tool die je helpt een perfecte en complete nieuwsbrief neer te zetten. Ik was daar eerst een beetje sceptisch over, maar het werkt echt als een goede 'controlebuddy', die ook nog eens met hele goede aanvullingen komt.
Heel erg gebruiksvriendelijk programma…
Heel erg gebruiksvriendelijk programma echt een aanrader
Heel gebruiksvriendelijk en makkelijk…
Heel gebruiksvriendelijk en makkelijk om je CRM te integreren. De statistieken zijn verhelderend. Zo bouw ik een goed contact op met de deelnemers van de Parkiyoga. Ook een groot voordeel dat het gratis is tot 2000 contacten, gezien ik 46 contacten heb is dit ideaal voor mij als kleine ondernemer
Een top produkt...
Laposta is eenvoudig in gebruik en heeft veel opties, het werkt ook nog eens allemaal vlekkeloos. Een top produkt!
Mooie tool
Gemakkelijke, gebruikersvriendelijke tool om nieuwsbrieven mee te maken. Goede (ai) ondersteuning bij vragen en problemen. Desgewenst ook met een medewerker. Bijzonder is de ‘frisse blik’ op een gemaakte nieuwsbrief
Makkelijk en goede service
Makkelijk om mee te werken.
Gratis voor kleine ondernemingen, waardoor je op een fijne manier je bedrijf op kan bouwen
Fijne helpdesk, goede service
Check hulp bij het maken van nieuwsbrieven met goede bruikbare tips voor de inhoud.
Fijn systeem met goede documentatie en…
Fijn systeem met goede documentatie en een fijne helpdesk als je er even niet uit komt. De AI "Frisse blik" optie geeft je tevens behulpzame feedback op je nieuwsbrief!
Geweldig nieuwsbriefprogramma
Nederlands website met goede helpdesk. Slimme functies, waaronder een AI-tool om je nieuwsbrief te laten testen. Daar komen verrassend goeie tips uit op marketinggebied en de tekst wordt ook gelijk gecontroleerd. En ook belangrijk: snelle software en goedwerkende ontwerptools om de nieuwsbrief te maken.
Emailapp waarmee je direct aan de slag kunt
La Posta biedt een prima mailapp aan om nieuwsbrieven mee te versturen. Het is superlogisch gemaakt. Je hebt geen ingewikkelde kennis nodig om er een te verzenden. Daarnaast is het een Nederlands bedrijf en voldoet het aan de Europese AVG / dataveiligheidswetgeving. Tot slot kun je sinds kort gebruik maken van de Frisse Blik. Dan leest AI je nieuwsbrief en komt met suggesties om deze beter te maken. Superhandig!
frisse blik is handig
mooi systeem voor nieuwsbrieven, vooral de Frisse blik is grappig en goed te gebruiken.
Klein nadeel is dat het soms moeilijk is alle afbeeldingen even groot te krijgen als je er bijv 3 naast elkaar zet in desktop vorm.
Frisse Blik is echt fantastisch
Frisse Blik is echt fantastisch. In je eentje zie je altijd wel iets over het hoofd. Frisse blik wijst je daarop. Hierdoor wordt je nieuwsbrief een stuk beter.
Programma doet wat het belooft
Programma doet wat het belooft. Makkelijker dan Mailchimp, in het Nederlands, en nog gratis ook.
Ben er erg blij mee, gebruik het voor nieuwsbrieven aan leden van een vereniging.
Hartstikke handig
Laposta is een hartstikke handige tool voor het verzenden van mijn info mails. Het biedt een ruime mate aan opties om je eigen huisstijl in de nieuwsbrieven te verwerken. Het verzenden is een fluitje van een cent en de resultaten van je verzonden mails te analyseren.
Mooie functionaliteit aangeboden
Mooie functionaliteit aangeboden: Frisse blik. Die op gedetailleerd niveau goede tips gaf voor het verbeteren van mijn nieuwsbrief. Heel blij mee!
Uitstekende e-mailsoftware met slimme innovaties
Wij gebruiken Laposta al geruime tijd voor de communicatie binnen onze radioamateurclub. Via Laposta houden we onze leden op de hoogte van alle activiteiten, evenementen en bijeenkomsten. Daarnaast versturen we er ook ons driemaandelijks clubtijdschrift mee. Dat verloopt altijd betrouwbaar en zonder problemen.
Wat mij recent extra positief verraste, is de nieuwe functie Frisse blik. Dat is een waardevolle toevoeging die je mailing nog eens kritisch beoordeelt voordat je op verzenden klikt. De suggesties zijn praktisch en helpen om nieuwsbrieven en mailings nog professioneler en duidelijker te maken. Het laat zien dat Laposta blijft investeren in nuttige verbeteringen voor zijn gebruikers.
Wat ik daarnaast erg waardeer, is de overzichtelijke opzet van het programma. Alles werkt intuïtief, waardoor het maken en versturen van nieuwsbrieven weinig tijd kost. Ook de ondersteuning is uitstekend en je merkt dat er goed wordt geluisterd naar de wensen van gebruikers.
Kortom: Laposta is een betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en voortdurend vernieuwend Nederlands product. Voor onze vereniging is het een onmisbaar communicatiemiddel geworden. Ik kan het dan ook van harte aanbevelen aan verenigingen, stichtingen en andere organisaties die professioneel en zorgeloos met e-mailcommunicatie aan de slag willen. Absoluut vijf sterren waard!
Feedback is duidelijk en goed
Feedback is duidelijk en goed. Punten waar ik zelf overheen gelezen heb worden uitgelicht.
De nieuwe functie Een frisse blik was…
De nieuwe functie Een frisse blik was heel nuttig. Gaf net dat extra kwaliteit aan mijn nieuwsbrief.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。