Ik gebruik dit platform nu een poosje. Vooral omdat het een Nederlands bedrijf is, of in Europa is gevestigd. Het is makkelijk te gebruiken. Soms wat lastig vinden wat je nodig hebt omdat het ergens v... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik gebruik Laposta al jaren voor het versturen van de maandelijkse nieuwsbrieven voor onze stichting. Het is heel gebruikersvriendelijk en fijn dat het Nederlandstalig is. De helpdesk denkt met je mee... もっと見る
Wij versturen gratis nieuwsbrieven en maken die op de site van Laposta. De software is goed doordacht, je leert snel hoe e.e.a. werkt. Resultaat is prima. Laposta beheert ook ons adresbestand heel ade... もっと見る
Ik ben dol op Laposta. Omdat ik voor mijn vrijwilligersclub e-mails verzend, ben ik blij met de gratis versie. Ook de diverse mogelijkheden van het systeem komen goed van pas. Zo gebruiken we het bij... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Maak en verstuur jouw digitale nieuwsbrieven goed, veilig en snel met Laposta. Met dit gebruiksvriendelijke Nederlandse nieuwsbriefprogramma kun jij direct aan de slag met effectieve tools voor e-mailmarketing en volledig voldoen aan de Europese privacywetgeving. Gratis te gebruiken tot 2000 relaties.
連絡先
Zutphen, オランダ
- helpdesk@laposta.nl
- laposta.nl
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Gemakkelijk in gebruik met fijne…
Gemakkelijk in gebruik met fijne ondersteuning voldoet voor ons prima.
Authenticatie instellen lukte niet.
Het vinden van een oorzaak om de authenticatie in te stellen voor een bepaald domein, was zeer lastig omdat wij aan alle voorwaarden hadden voldaan. Een medewerker gaf aan een punt (.) achter de opdracht te zetten. Dat zorgde er voor dat de authenticatie lukte.
Een urgent probleem met inloggen werd…
Een urgent probleem met inloggen werd snel en vakkundig opgelost. Hierdoor kon de verzending toch tijdig plaatsvinden. Heel prettig.
Beter en sympathieker dan Mailchimp
Laposta is een goed alternatief voor het Amerikaanse Mailchimp. Het programma is snel te begrijpen, de editor werkt goed en de statistieken zijn beter dan die van Mailchimp. Dat het bedrijf slechts 5 km bij mijn winkel vandaan zit, vind ik ook sympathiek. En het is gratis tot 2000 contacten! Wat mij betreft mag heel Nederland overstappen naar Laposta.
Superfijn mailprogramma
Ontzettend fijn programma om je nieuwsbrieven te versturen. Voorheen gebruikte ik Mailchimp, maar ik vind LaPosta veel prettiger in gebruik, en ook makkelijker werken, omdat het in het Nederlands is.
Heel gebruiksvriendelijk en ook heel benaderbaar. Ik ben fan!
LaPosta is overzichtelijk en werkt…
LaPosta is overzichtelijk en werkt goed. In het begin vanzelfsprekend even zoeken. Onze nieuwsbrief is goed verzonden én ontvangen en ik word blij van alles dat LaPosta "automatisch" doet met bouncers en statistieken enzo. Heel informatief.
Bovendien: een Nederlands product, een aanbeveling in deze tijd.
Top nieuwsbrief generator
Wat geweldig dat zo’n fijne tool om nieuwsbrieven op te stellen en versturen naar mijn klanten Nederlands is.
Simpel in gebruik en veel nuttige sjablonen.
Kom je er niet uit dan is de helpdesk goed bereikbaar en altijd snel met uitleg.
Ook erg waardevol is dat ze met feedback wat doen.
Gebruiksvriendelijkheid, privacy en eerlijk Nederlands bedrijf
Een Nederlands bedrijf dat niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar zaken zoals privacy ook belangrijk vindt. Ook is de communicatie en service hoogstaand.
En een belangrijk detail: de nieuwsbrieven zien er heel goed uit en zijn van hetzelfde niveau (en misschien nog wel beter) dan de gebruikelijke populaire internationale bedrijven.
Na jarenlang mailchimp eindelijk een…
Na jarenlang mailchimp eindelijk een Nederlands bedrijf voor nieuwsbrieven. Een die service biedt waar t nodig is. AI wordt hier op de goede manier ingezet bij het doorlichten van je nieuwsbrief, je krijgt echt waardevolle tips en er zitten ‘zelfs’ echte mensen achter de helpdesk. Je zou van minder ontroerd raken tegenwoordig. Maar serieus: top.
LaPosta werkt uitstekend
LaPosta werkt uitstekend! Verrast door het AI commentaar dat ik voor verzenden checkte met de nieuwe knop ‘Frisse blik’! Erg leuk, commentaar to the point!
Fijn e-mail programma
Fijn programma voor het versturen van nieuwsbrieven. Overzichtelijk, veel mogelijkheden en veilig. Met de nieuwe knop 'Frisse blik' kan je eenvoudig feedback krijgen (heel goed!). Bovendien is het gratis tot 2000 adressen - en dat is voor mij ruim voldoende.
Betrouwbaar en compleet - van Nederlandse bodem!
De enige nieuwsbrief die ik ken van Nederlandse bodem! LaPosta waarborgt de privacy van de ontvangers van de berichten, is redelijk makkelijk te begrijpen en op kleine schaal ook nog eens gratis! Ik waardeer heel erg dat LaPosta zich inspant om te zorgen dat de nieuwsberichten aankomen bij de ontvangers, ook al heb ik als individu geen eigen domein (mijndomein.nl)...
Verhelderend
Verhelderend. Heel fijn dat foutjes er uitgehaald worden en mooie suggesties voor verbetering
Als leek mee begonnen
Als leek mee begonnen, gaat wel goed maar extra instructie video zou wel helpen. Gebruiker = 67 jaar :-)
Overzichtelijk en makkelijk in gebruik.
Fijne manier om mijn nieuwsbrieven te maken. Overzichtelijk en makkelijk in gebruik.
Laposta is een fantastisch mailsysteem..
Laposta is een fantastisch mailingsysteem. Kleine non-profit, museale en behoudsorganisaties kunnen hier kostenloos van alle faciliteiten gebruik maken. En de mogelijkheden van het systeem zijn indrukwekkend uitgebreid. Een beetje chauvinistisch misschien, maar het is ook nog een Nederlands bedrijf!
Laposta is een prachtig programma omdat het in het Nederlands is…
Laposta is een prachtig programma om nieuwbrieven te verzenden voor kleine en grote organisaties
Een leuk extra’tje die frisse blik.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。