Deilig konsistens og behagelig lukt
Deilig konsistens og behagelig lukt. Lar seg lett påfÞre,og resultatet blir helt utrolig! Dekker rÞde flekker og ujevnheter godt. Anbefales!
Svindel. Bestilte et produkt som aldri kom, og fikk ikke kontakt med kundeservice.
Dette er dropshipping fra Kina, produkt ikke som i reklamen. Frarådes.
Foundationen var faktisk slik den beskrives; blender seg i hudfargen man har. Jeg har tÞrr hud, sÃ¥ det funket best med serum og dagkrem under. Skulle vÊrt stÞrre flaske til den prisen, men kommer antagelig til Ã¥ kjÞpe igjenð
Jeg er veldig fornÞyd med foundationen, dekker bra og fÞles lett på huden. Holder lenge også.
Kundeservicen er også helt super, svarte raskt da jeg henvendte meg.
Bare prÞvd en gang men det lover godt. FÞlte meg ordentlig finð¥°ð¥°
Fantastic support when my items was lost in tracking (shipping). Now arrived and tested and I am SO happy with this amazing product!
Tusen hjertelig takk for en ualminnelig flott service. Jeg har aldri opplevd så bra service noen gang fÞr. Dere har rask svartid og så hyggelig tone til kunden. Med den service dere leverer, kan det bare gå bra. Jeg kommer sikkert tilbake igjen og tester andre produkter.