Larsen Porte - helt i top!
Vi har netop fået leveret en garageport fra Larsen Porte, og resultatet er helt i top. SÊrdeles hÞj kvalitet og service. Vi kan på det varmeste anbefale Larsen Porte.
KÞb Larsen Porte. Her er kvalitet, service, flexibilitet, hjÊlpsomhed og godt humÞr bare en selvfÞlge, jeg kan varmt anbefale at kÞbe her. TAK
Vi har overtaget et nyt domicil til vores virksomhed hvor der er monteret flere store porte.
Efter at have haft problemer med portene har vi brugt forskellige port firmaer til at lÞse problemer, men efter vi brugte Larsen porte har vi aldrig brugt andre.
De er VIRKELIG dygtige og det vigtigste er de er yderst fair med priser og hjÊlp.
Her kan i trygt handle, de er super fair og loyale, her behÞver man ikke overveje andre eller spÞrge om tilbud - kunden bliver altid hjulpet bedst muligt.
Tusind tak til jer for hjÊlpen gang på gang! :)