Laser Creations by Chris レビュヌ

3. 手工芞品
  4. レヌザヌ加工業
  5. 看板店

圓該䌁業による蚘述

Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij maken gepersonaliseerde cadeautjes van en op hout, met behulp van een laser-snij/graveer machine. Denk aan: kraamcadeaus naambordjes trouwbordjes bordjes voor bij de voordeur en nog veel meer

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Ambulance

Prachtig ambulance bordje voor mijn schoonvader. Snel geleverd, mooie kwaliteit.

2025幎9月1日

Groet Chris

Echt een aanrader!

Netjes gedaan! Netjes ingepakt en verstuurd, echt een aanrader!

2025幎8月14日

Laser Creations by Chris からの回答

Bedankt voor je positieve review! Hier worden we blij van.

Groet Chris

5぀星のうち5の評䟡

Super tevreden: Snel en creatief!

De communicatie was uitstekend en het was heel fijn dat er zo creatief meegedacht werd met mijn specifieke vraag. Ook de snelle levering was top. Het product zelf ziet er bovendien netjes en verzorgd uit.

2025幎7月3日

Laser Creations by Chris からの回答

Bedankt voor deze positieve beoordeling. Ik ben blij dat ik naar wens heb kunnen helpen.

Van harte aanbevolen!

De website was overzichtelijk en gaf een goed idee van de mogelijkheden. Eigen ontwerp aangevraagd en na een aantal dagen kreeg ik een ontwerp ter goedkeuring. Fijn contact, snel geregeld en verzonden. Voldoet aan de verwachtingen!

2025幎6月3日

Laser Creations by Chris からの回答

Bedankt voor deze mooie woorden.

Mooie borrelplank besteld

Mooie borrelplank besteld en afbeeldingen aangeleverd per mail. Een paar dagen later een mooie proef afbeelding ontvangen die precies overeen kwam met mijn wens. Snel geleverd. De ontvanger was er erg blij mee!

2025幎4月11日

Laser Creations by Chris からの回答

Bedankt voor deze positieve review!

Mooie artikelen

Alles is in de puntjes geregeld bij Chris het heeft mooie spullen en gaat goed met de klant om , zeker een aanrader:) !

2024幎4月30日

Laser Creations by Chris からの回答

Hoi Frank, bedankt voor je mooie review. Ik ben blij om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Groet Chris.

Een mooie borrelplank

Een mooie borrelplank besteld, snel en mooi geleverd! Wensen waren fijn bespreekbaar en er werd meegedacht. Dank daarvoor 😃

2023幎12月13日

Laser Creations by Chris からの回答

Bedankt voor je mooie review! Ik ben blij om te horen dat alles naar wens was!

Borrelplank.

In eerste instantie was de afbeelding op de plank niet zo goed gelukt. Chris heeft dit meteen opgepakt en een plank met een nieuwe afbeelding gemaakt. Echt super, goede service.

2023幎11月9日

Laser Creations by Chris からの回答

Hoi Ria, bedankt voor je beoordeling. Fijn dat we alles naar wens hebben kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Chris.

Goed

Snel, betrouwbaar, mooi resultaat.

2023幎11月3日

Laser Creations by Chris からの回答

Bedankt voor deze mooie beoordeling!

Super dierbaar kado!

Bij het afscheid van mijn vorige werkplek, een hele mooie teakhouten plank met tekst gekregen van mijn collega's.
Hij heeft een mooie plek in mijn huis gekregen!

2023幎9月14日

Laser Creations by Chris からの回答

Hoi Rilana, bedankt voor je mooie beoordeling!

Mooi familiebordje

Mooi familie bordje besteld voor bij de voordeur. Fijn contact over het ontwerp.
Bordje was snel geleverd en ziet er erg mooi uit. Het was ook leuk ingepakt, hierdoor was het helemaal een cadeautje om uit te pakken.

2023幎6月13日

Naambord

Prachtige producten.
Snel geleverd.
Als een cadeautje ingepakt wat heel leuk is. Net dat beetje extra!
Ik ben enthousiast en ga zeker weer bestellen!!

2023幎6月23日

Laser Creations by Chris からの回答

Bedankt voor je positieve review.

Aanrader!

Al 2x een voordeur bord besteld met prachtig resultaat. Chris behandeld het van te voren vernis (=optie) waardoor het bordje direct buiten kan hangen. Aanrader!

2023幎4月6日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス